Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Shen

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  33
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Shen

 • Rang
  Friss hús

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Shen

  Ynev évszámai V3

  igen tudom (írtam is), csak azt hittem hogy pdf-ben is meg van
 2. Shen

  Ynev évszámai V3

  Helló Ebből van frissebb verzió valahol? Tudom hogy van a kronológia, csak hát az ilyen pdf a maga nyers formájában sokkalta áttekinthetőbb.
 3. Shen

  Dumaterem

  A varázsszó : kristályszféra. Ezzel bármilyen földrajzi , éghajlati, gazdasági vagy akármilyen bullsit-et meg lehet válaszolni mondván ez így működik a kristályszférák alatt (pl lőfegyverek elterjedése ).
 4. Shen

  Dumaterem

  Köszi a tájékoztatást. Ezek szerint jól gondoltam hogy ez valami újdonság lesz.
 5. Shen

  Dumaterem

  Üdv! A zászlóháborús zászlókról mit lehet tudni vagy hol írnak róluk? Pl szerepelnek valahol a neveik? Ilyenekre gondolok hogy: Ércek Glóriája: Tarin Vörös Lobogója Három kámea: Tiadlan Vörös Lobogója Hajlíthatatlan: Eren Vörös Lobogója Karvaly: Toron császárának Fekete Lobogója Egy szív, négy rapír: Erigow Vörös Lobogója
 6. A negyedik amund seregre utalnak a kos és kobra évében az amund szócikknél: "A háború P. sz. 3695-ig tartó szakaszában →Amhe-Ramun három seregtestet mozgat; a saját színeit viselő negyediket csak →Gorvik lerohanásakor veti harcba." Emlékszem még a DV fórumon is volt róla szó, hogy mi értelme van a Gorvik elleni támadásnak, 2 totál el bukott front mellé nyitni egy harmadikat is. Válasz pedig az volt hogy gorvik sok tízmilliós lakosságával akarják megnyerni azokat. A rinnává változtatott gorvikiakat áthajtják a sivatagon és ott is a győzelem.
 7. Shen

  Dumaterem

  MagyarGergely: Ősi titkok láza, acélnak viharáról is lesz kritika?
 8. Shen

  Dumaterem

  MagyarGergely: Értem amit írtál csak ez így nem igaz. A kártya készítői csak meg alkotják a lapokat, de a világot nem módosíthatják mert az az írók privilégiuma. Nektek itt nem a kártyásokkal van gondotok hanem az írókkal vagy inkább a jogtulajokkal. Írok rá egy példát: A Kos és kobra évében volt az azúr hold jegyese novella amiben szerepelt az a naiv kis dzsad csaj akit ugye felakartak áldozni, de "megmentett" a kráni fejvadásznő. Na ez a dzsad csaj lesz az Arctalan vándor porhüvelye. Meg is jelent így kártyán. Baromság ? De még mekkora. Viszont Gáspár ezt mondta nekik. Persze leállhatnának vele vitatkozni hogy ez és az régen nem így volt, máshol más hogy van csak a második vagy harmadik ilyen után nem lenne kártya mert Gáspár beszántaná, ahogy az rpg-vel tette.
 9. Shen

  Dumaterem

  A lore-t ugyanúgy az "írók" viszik tovább. A kártyában megjelenő infók ugyan hivatalosak, de ugyan úgy semmibe veszik őket az "alkotók" ha úgy tartja kedvük.
 10. Shen

  Dumaterem

  Ez alatt mit értesz? Mert szerintem nincs más út csak a kártyában és az irodalomban van pénz így ezekkel "foglalkozik" a kiadó.
 11. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

  Hűha ezt benéztem nem Selmo hanem Elorand volt az. bocsesz
 12. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

  Én csak csendesen megjegyezném hogy hivatalosan Selmo nem pusztult el hanem egy rendbírává vagy annak részévé vált (Qus-Quar). De ez regényben nem is szerepel, hanem a kártyából és a fórumos okosságokból lehetett meg tudni.
 13. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

  Cundior: Mert ez a szokásos gáspári erőszakoljuk meg ynevet hozzáállás eredménye. A teljesen öncélú úgy rombolom a világot ahogy csak akarom mert már az enyém tipikus esete.
 14. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

  Semmi gond, engem igazán nem zavar. Csak ne játsszuk el hogy ynev mindig is olyan volt amit éppen akkor le vagy inkább átfest GA.
×
×
 • Új...