Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Shen

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  23
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Shen

 • Rang
  Friss hús

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

  Hűha ezt benéztem nem Selmo hanem Elorand volt az. bocsesz
 2. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

  Én csak csendesen megjegyezném hogy hivatalosan Selmo nem pusztult el hanem egy rendbírává vagy annak részévé vált (Qus-Quar). De ez regényben nem is szerepel, hanem a kártyából és a fórumos okosságokból lehetett meg tudni.
 3. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

  Cundior: Mert ez a szokásos gáspári erőszakoljuk meg ynevet hozzáállás eredménye. A teljesen öncélú úgy rombolom a világot ahogy csak akarom mert már az enyém tipikus esete.
 4. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

  Semmi gond, engem igazán nem zavar. Csak ne játsszuk el hogy ynev mindig is olyan volt amit éppen akkor le vagy inkább átfest GA.
 5. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

 6. Shen

  A Déli-Határhegységen túl

  Igen jól tudjátok, a DÓB nagyjából az volt mint északon Ryek csak ott nem a kyrek hanem valamilyen (talán) aquir érdekcsoport tolta túl a szerafizmust. Na ezt írta felül Gáspár szokása szerint. Sajnos nem tudsz vele mit csinálni, csak figyelmen kívül hagyni.
 7. Shen

  Jelhordozók, avagy kik is ők?

  Az a gond hogy ezt nem lehet megmondani. Egyébként is mit számítana? Tegnap óta a könyvekben szereplő jelhordozó (?toroni hatalmas?) csak Jakirte alakját és páncélját viseli megtévesztve ezzel mindenkit. Hát erre most mit lehet írni. Valóban hatalmas volt az a baklövés .
 8. Shen

  Jelhordozók, avagy kik is ők?

  bűvdudás: "Ami az athalayt illeti, az valóban nem kyr találmány. A kyrek legkomolyabb vívmánya az volt, hogy az összes jelhordozóval fajtájukbéli testet öltettek. Ezen a módon akartak belefolyni a Nagyok tervébe, de csak Orwellát sikerült megébreszteniük - a következményeket mindenki ismeri." Mint írtam ez egy teljesen átgondolatlan kusza gyakran egymást ütő koncepciók halmaza. Most nem találom de ha jól rémlik Jakirte azért lehet megint jelhordozó mert ő hatalmasként koronként ilyen testbe tud újjászületni, ami megint csak érdekes kérdéseket von maga után. Egyébként a jelhordozóság az alapoknál nem volt ennyire túltolva (nagyok vs egy stb..) ők voltak a kiemelkedettek között is a kiemelkedettek az igazán kemény arcok .....
 9. Shen

  Jelhordozók, avagy kik is ők?

  Ez a jelhordozós téma egy összevissza írt elképzelések, kusza ellentmondó halmaza. Gondolok itt például ilyenekre, hogy Jakirte Jak Cyr sokáig jelhordozó volt aztán hirtelen csak tévesen azt hitte magáról, majd aztán újra az lett. Ha jól tudom most ott tart a "hivatalos" koncepció, hogy az ötödkorban kyr testbe kényszerítették mind a kilencet (amivel egyébként sikerült aktivizálni Orwellát is), eszerint az elképzelés szerint Kaoraku nem lehet jelhordozó.
 10. Shen

  Dumaterem

  bűvdudás: Ezek az új infók 100%-ban kánonnak számítanak, mert GA-tól valók. Valamelyik rpg facebook csoportban írták is, hogy a kártya termel csak pénzt így az alkotók (vagyis GA) elismerték hivatalosnak. Igen tudom ez elég gáz de hát ez van. Mondjuk ez a kánon dolog elég képlékeny fogalom lehet náluk, mert a kártyában az Arctalan Vándor az a Sápadt Angyal, viszont GA a fórumán nem rég kijelentette hogy a két név nem egyazon lényt takar.
 11. Shen

  Dumaterem

  Hali Kránról lesz valamilyen írás? A kártyásoknál most hétvégén jelent meg az új kiegészítő. Egy csomó eddig ismeretlen dolog látott napvilágot, amik idáig még meg nem jelent írói elképzeléseken alapulnak . Például Elorand nem halt meg hanem összeszedték a krániak és csináltak belőle egy rendbírát , így ő valójában Qus Quar az örvényben című novella végén megjelenő kráni boss. A homoki elfek földerdő nevű királyságban élnek és van egy királynőjük Eatian. De nem is sorolom tovább mert ha jól tudom csak annyi új információ jelent meg ami az adott lapon van, itt lehet nézegetni a lapokat (már csak a képek miatt is) http://mk.deltavision.hu/portfolio/kekarcu-kiteljesedese/ van jó pár ismeretlen név, amik remélem egyszer megjelennek majd az irodalomban "hivatalosan" is.
 12. Shen

  Történelem

  "frontok 3693-as megmerevedése" már a könyvben is elég viccesen hatott pláne miután előadták hogy az amund seregek jelentős része megsemmisült. Az északit egy darab tűzvarázsló írtja ki mikor feketelánggá változik a másik részüket a krániak. Erős a gyanúm, hogy a kráni és a pyarroni csapatok sem tétlenkednek hanem inkább elkezdik felszabadítani a megszállt területeket. Persze ezt az amundok inkább tétlenül nézik és Gorvikra támadnak . Ugyan már.
 13. Shen

  Történelem

  Mondjuk így elsőre lehet nem is létezik már ez az Új-Godonos Shadon+Gorvik perszonáluniós tébolyda (De ha jól emlékszem volt olyan is hogy jó pár godoni mágus is előkerül a semmiből és ők fogják valójában össze az új birodalmat). A Kos és kobra éveben eléggé megrogynak az amundok. Ordaniak és a megérkező kráni csapatok komoly csapást mérnek rájuk, de azért még lerohanják Gorvikot miközben a kráni és pyarroni csapatok kiszorítják őket a dzsad területekről, csak hogy a Garmacor vezette shadoniak is megjelenhessenek a háborúban? Hát ez így valahogy nem áll össze nekem. Állítólag most tavasszal kiderül mi és hogy lesz. A kártyásoknál a témába illő kiegészítő jelenik meg (Renegát utáni történések) és mivel behalt az rpg és az irodalom részlet ők viszik tovább a kánont. Magyarán olyan dolgok jelennek meg amik még csak koncepció szinten léteznek bizonyos írók fejében.
 14. Shen

  Ynev országai

  Azért a szürkecsuklyások anyagai messze állnak a "háztájitól". Ha jól tudom ők voltak a néhány megmaradt magus-os alkotói műhely egyike a valhalla végnapjai környékén. Az ilyen ismeretlen nevek nem véletlenül szerepelnek a térképeiken rengeteg belsős információjuk volt (ősmagusos elképzelések, közel jövő tervei). Az elválás nem éppen ment simán (pl: enoszuke) és az anyagaik nagyon jók voltak ami iszonyatosan frusztrálta GA-t. A nagy DV - GA kibékülés után el is tűnt az oldaluk. (mert lehet hogy GA sokat hozzátett ynevhez de hányszor annyit vett el belőle?).
 15. Shen

  Közvélemény kutatás a MAGUS-ról.

  Félamund nem létezik, az amundok nem képesek más fajokkal utódot létrehozni. (legalább is K.ZS. szerint) A féldzsenn lényegében a dzsad rassz. Külsőleg dzsenn szellemileg ember.
×