Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Shen

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  85
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Shen

 • Rang
  Friss hús

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Sirenari erdőjáró
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1994
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Ismerős ajánlotta

Legutóbbi látogatók

930 adatlap megtekintés
 1. Ez az összeszerkesztés nem is lenne irreális elképzelés. Pláne most, hogy a thetrove oldalon olyan új anyagok bukkantak fel amikben a szöveg nagy része másolható. Egy ilyen projectben én is szívesen segítenék.
 2. Shen

  Képzettségrendszer

  tetra: Nem egy feljegyzett eset van arra, hogy emberek túlélték a saját kivégzésüket, majd mondván isteni csoda történt vagy csak felelőtlenség és tovább élhetett. És akkor egy kis poén a végére:
 3. Tévedsz Cundior nem magukat, hanem minket. Sajnos egyértelműen kikövetkeztethető, hogy mit is gondolnak rólunk, amikor egy ilyen silány rendszerrel akarják kiszúrni a szemünket.
 4. Shen

  Dumaterem

  Darabolo Akkor nézd meg a ppl1 72. oldalának középső hasábjának alját vagy ezt itt:
 5. Shen

  Dumaterem

  Az alapkönyvhöz képest a PPL-ben már 3 szférához biztosít hozzáférést Ellana. Amúgy az acél lótusz valóban túlzás hiszen konkrétan kikötik azt, hogy Ellanának férfi szolgája, papja és paplovagja nem lehet.
 6. Shen

  Dumaterem

  Ejnye tetra ha téged meg csíp egy szúnyog akkor nem fújod le rovar irtóval? Ez arányos? Vagy gonoszság? A szúnyog szerint biztos, de ő már a földön vergődik. Kránt fel lehet fogni, hogy az a gonosz elme roggyantak országa, meg úgy ahogy én. Amúgy nincs nagy különbség közte látszólag, persze csak látszólag. Meg persze Ranagol hite egy inhumán vallás alapjában, olyan fajoktól ered akikhez képest az ember csak egy idegesítő szúnyog.
 7. Shen

  Dumaterem

  Szerintem a ranagoliták nem szociopaták és nem is lehet a viselkedésüket leírni különböző személyiségzavarokkal. Ranagol vallása gyakorlatilag nem más mint az ynevi szociáldarwinizmus. Az élet kiszelektálja a gyengéket mint egyedi mint faji szinten. Akik elbuknak azokért nem kár mert ők csak gyengék voltak. Az érzelemmentesség nem előírás, hanem csak egy következmény, hiszen ha nem tudod kezelni az érzelmeidet akkor nem tudsz tiszta fejjel döntést hozni, akkor elég gyorsan meghalhatsz egy olyan világban amiben a legkisebb hibának és komoly következménye lehet. Ranagol egyáltalán nem g
 8. Shen

  Dumaterem

  Ami nagyon durva hogy a szövegek nagy része valóban szöveg, nem egy kép. Lehet benne keresni vagy másolni. Igen a rúnákkal jól megszívtam mondjuk szinte biztos voltam benne, hogy amint végzek vele, fel fog bukkanni egy másik forrásból ugyan az és jobb minőségben. Mondjuk kicsit csalódott is vagyok, hogy csak most. Én le is rántottam az egész magus részleget rögtön, mert nem tudom hogy megy ez ott Izlandon. Meddig marad fent ez a sok cucc (nyilván nem a magus miatt), mert hát itt aztán van minden...
 9. Shen

  Ynev - Máshogy

  Ez nem egészen így van. Van egy fejvadász rend 3 rendházzal. Mindegyik rendház élén 1 comtur van. A primortel az a klánon belül (3 rendház összessége) a mortelek vezetője. A klánon belül 1 primortel van, de az adott rendházon belül a comtur alatt van rangban, viszont a többi comtur nem parancsol neki sőt a primortel a mortel "szakág" ügyeit intézheti úgy hogy a nem saját comturja arról nem is tud. Vagy valami ilyesmi, sajnos ilyenekből áll össze a Káosz Kornya Téboly Krán... Consularnak helyetteséről szerintem nem írnak, de biztos van. Mert az felejtős, hogy valakihez hozzávágnak egy
 10. Shen

  Ynev - Máshogy

  Consular. A comtur a fejvadász klánoknál a vezető Deodatus: A herceg is veszni fog?
 11. Shen

  Dumaterem

  Nekem is légyszi!!!!!!!!!!!!!
 12. Shen

  Segítségkérése a játékhoz

  Summarium 459. oldala
 13. Shen

  Dumaterem

  Ez mondjuk engem is érdekelne, hogy ha lehet akkor én is kaphatok belőle Gergely?
 14. Shen

  Dumaterem

  Cundior: Nem sürgős, ráér amikor nagyon sok fölösleges időd lesz. A kártyás szám meg lesz, azt is bescannelem majd, annak csak a borítója kellene mert az elveszett az idők folyamán. A pdf formátumban nincs meg, nem is hiszem, hogy megcsinálom mert képnézegetőkkel szerintem sokkalta gyorsabb és kényelmesebb.
 15. Shen

  Dumaterem

  Helló Elkezdtem összegyűjteni a Rúnákat. Sokat megtaláltam sokat bescanneltem. Össze is jött 28 szám. Valakinek esetleg nincs meg a 4. évfolyam 1. szám és/vagy nem akarja esetleg bescannelni mert már csak ez hiányzik? https://drive.google.com/drive/folders/14ABS7V22mYaEOfQrdKoX32pJ1ZvTPRuh
×
×
 • Új...