Con Salamander Közzétéve: Március 23, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 23, 2016 Üdv, Aki még nem ismerné a játékot, annak itt egy hosszabb leírás. Nekem nem a vörös kiadás, hanem még a régebbi típusú, de magyar nyelvű van meg. A játékról röviden: humoros, kreativitásra, és jó fantáziára épít. A Sötét Nagyúr (az egyik játékos, az első körben én magam) valamilyen feladatot adott a közelmúltban a Goblinkáinak (a többi játékosnak), amit azok valamiért nem tudtak elvégezni. A sikertelenség okainak feltárására épít a játék: a goblinoknak elő kell adniuk a történetüket, hogy miért is vallottak kudarcot, és ehhez a játék ötletkártyáit kell felhasználniuk. Az akciókártyák ("bemószerolás" és "belepofázás") segítségével adhatják illetve vehetik át a szót egymástól. Az veszít (és lesz a következő nagyúr), aki megkapja a harmadik lesújtó pillantást a nagyúrtól... És hogy miért lehet lesújtó pillantásban részesülni? - Ha tagadod az előtted lévők kijelentéseit ("Az nem úgy volt, nem is igaz." - ehelyett érdemes inkább "Hát ez igaz, de azért történt így, mert...") - Ha nem tiszteled kellőképpen a játékot vagy a sötét nagyurat (pl. ha a sötét nagyúr megköveteli, hogy "Lord sötét nagyúr" legyen innentől a megszólítása, és te ezt nem tartod be) - Vagy csak simán bármi olyat teszel, ami a Sötét Nagyúrnak nem tetszik (pl. nem adsz a csokidból) Rövid, 30 perc körüli hosszúságú játékok szoktak lenni, de az ötletkártyák sokszínűségének köszönhetően az újrajátszás is élvezetes. (Akár minden este is lehet játszani, de előre szervezetten csak az első estén.) Még egy kis goblinkát várok az első játékra. Eddigi játékosok: - Magyar Gergely - Réq - Dekker - Neko - Sztera - Rajman Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Március 23, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 23, 2016 Üdv! Én is!! Link a hozzászóláshoz
Niobe Közzétéve: Március 24, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 24, 2016 Én szívesen játszanék megint! Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Március 29, 2016 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2016 Engem mint nézőt érdekelne, nagyon. Nem szeretek részt venni benne, valamiért eddig sose jött be.:S Szabad külső szemlélőként belepillantani és együtt nevetni a társasággal? (Aztán sose tudni... azért eltelt azóta pár év.) Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Március 29, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 29, 2016 Természetesen van lehetőség nézni is. Úgy is kedvet kapsz majd hozzá. Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Április 7, 2016 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2016 Dekker és én is jelentkeznénk! (ő már profi, én még csak most ismerkednék meg a játékkal...) Link a hozzászóláshoz
Sztera Közzétéve: Május 27, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 27, 2016 Én is jövök! ^^ Link a hozzászóláshoz
Rajman Közzétéve: Május 31, 2016 Megosztás Közzétéve: Május 31, 2016 Jelentkezek! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 1, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 1, 2016 Akkor az első esti játék betelt, csatlakozni a későbbi játékokhoz lehet majd még. Link a hozzászóláshoz
Tris Közzétéve: Június 21, 2016 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2016 Énisénisénis! Naggggyon szeretnék játszani Sötét Nagyurrr! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 22, 2016 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 22, 2016 Üdv, ha első este nem is férsz be valami miatt, akkor a későbbiekben mindenképp számolok veled. De reményeim szerint más is hoz ilyet a táborba, úgyhogy nem csak itt lesz rá lehetőség. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés