Dekker Közzétéve: Június 4, 2018 Közzétéve: Június 4, 2018 Szép jó reggelt! Idén az Eldritch Horror (http://diceandsorcery.blog.hu/2017/03/25/eldritch_horror_tarsasjatek_kapuzarasi_panik) című társasjátékot visszük a táborba, és ehhez keresünk 6 bátor botor nyomozót, akik csatlakoznának hozzánk borsot törni egy mérhetetlen vén orra alá! Amire készülni kell: Kooperatív társasjáték Lovecraft világán. 30+ oldalas szabálykönyv, amelyet megpróbálok 45 perc alatt elmagyarázni. A játékidő 2-4 óra. Kezdők esetében akár több is. Az esetek többségében a nyomozók vereségével és a világ teljes pusztulásával végződik. Ha ezzel nem sikerült eltántorítanunk, akkor téged keresünk! Időpont: Szombat, 14:20-tól. Játékosok: Neko Dekker Shordanus Crowstone __Zoli__ Dugó Wolf Jadis Jelentkezni itt, ebben a fórumban lehet. Owden kedveli ezt
Shordanus Közzétéve: Június 4, 2018 Közzétéve: Június 4, 2018 Szívesen csatlakoznék a nyomozók társaságához, akik sorsukat kockáztatva magukra merik vonni egy mérhetetlen vén rosszalló tekintetét. Ezzel enyhítve a leírhatatlan borzongással és rettegéssel terhes történetek utáni sóvárgásomat.
Dekker Közzétéve: Június 5, 2018 Szerző Közzétéve: Június 5, 2018 13 órával ezelőtt-kor Shordanus írta: Szívesen csatlakoznék a nyomozók társaságához, akik sorsukat kockáztatva magukra merik vonni egy mérhetetlen vén rosszalló tekintetét. Ezzel enyhítve a leírhatatlan borzongással és rettegéssel terhes történetek utáni sóvárgásomat. Felírtalak az áldozatok listájára.
Dekker Közzétéve: Június 5, 2018 Szerző Közzétéve: Június 5, 2018 13 órával ezelőtt-kor Crowstone írta: Ebben én is részt vennék! Ok, +1 sírgödör.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 5, 2018 Közzétéve: Június 5, 2018 Én egyszer túléltem az Arkhami horrort
Catsmile Közzétéve: Június 5, 2018 Közzétéve: Június 5, 2018 FATE-től függően érdekel Szombati csapat, így majd egy másik alkalommal.
Dekker Közzétéve: Június 6, 2018 Szerző Közzétéve: Június 6, 2018 17 órával ezelőtt-kor _Zoli_ írta: Kiprobalnam. Felírtalak.
Bitschak Közzétéve: Június 6, 2018 Közzétéve: Június 6, 2018 Én is szeretnék jelentkezni Pályafutásom során (ha jól emlékszem 12 játék) még nem tudtunk nyerni egyszer sem Eldrich-ben Szóval remélem itt lesz végre az első alkalom
Dekker Közzétéve: Június 6, 2018 Szerző Közzétéve: Június 6, 2018 2 órával ezelőtt-kor Bitschak írta: Én is szeretnék jelentkezni Pályafutásom során (ha jól emlékszem 12 játék) még nem tudtunk nyerni egyszer sem Eldrich-ben Szóval remélem itt lesz végre az első alkalom Akkor te már tudod a dolgod. Felírtalak.
Dekker Közzétéve: Június 6, 2018 Szerző Közzétéve: Június 6, 2018 6 perccel ezelőtt-kor Dugó írta: Szeretnék én is játszani! Ok, jól fognak lakni a dögevők. Felírtalak. Bitschak kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 8, 2018 Közzétéve: Június 8, 2018 Wolfy a dögevöknél nem rád gondoltak wolf és Lozartan kedveli ezt
Dekker Közzétéve: Június 8, 2018 Szerző Közzétéve: Június 8, 2018 2 órával ezelőtt-kor wolf írta: Had en is had en is!!!! PLS!!!!! Vicsorogva ugyan, de Azathoth elfogadta felajánlásodat. Felírtalak. Lozartan és wolf kedveli ezt
wolf Közzétéve: Június 8, 2018 Közzétéve: Június 8, 2018 13 órával ezelőtt-kor Crowstone írta: Wolfy a dögevöknél nem rád gondoltak Wolf azaz farkas.nem összekeverendő a Hiénával kedves KŐHOLLÓ vagy HOLLÓKŐ!!! Dekker köszönöm a lehetőséget.Tavaly is nagyon jó volt a társas veletek.Mint tavalyi győztes , idén én választhatok először karaktert?
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 8, 2018 Közzétéve: Június 8, 2018 Hullamosó, vagy sírásó, hullaszálító? Miért itt van győztes azt hittem ez csapatjáték wolf kedveli ezt
Dekker Közzétéve: Június 9, 2018 Szerző Közzétéve: Június 9, 2018 15 órával ezelőtt-kor wolf írta: Dekker köszönöm a lehetőséget.Tavaly is nagyon jó volt a társas veletek.Mint tavalyi győztes , idén én választhatok először karaktert? Mivel az egy másik játék, másik világ, így a válaszom egyértelmű nem. De egyezkedhetsz a többi játékossal. Catsmile és wolf kedveli ezt
Bitschak Közzétéve: Június 9, 2018 Közzétéve: Június 9, 2018 Reszemrol valaszthatsz karaktert Ugy is mind meghalunk...
wolf Közzétéve: Június 9, 2018 Közzétéve: Június 9, 2018 Nem mondtam komolyan Dekker! Amugy szerintem ugyis Bitschaknak lesz igaza. Mind meghalunk!!! Bitschak kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 10, 2018 Közzétéve: Június 10, 2018 Szerintem meg csak ti Bitschakkal haltok meg, vagy hmmm elmegyógyintézetbe köttnek ki a karaktereitek. Bitschak kedveli ezt
Bitschak Közzétéve: Június 10, 2018 Közzétéve: Június 10, 2018 En csak halok. Itt nincs elmegyogyo Crowstone spanom. A jatek egysserubb lett as arkham horrorhoz kepest de sokkal nagyobb csapatmunkat igenyel. Nem lesz itt individual meg hasonlok, csak csapatmunka. (Meg ugye parszor meghalok de az szokasos)
Dekker Közzétéve: Június 11, 2018 Szerző Közzétéve: Június 11, 2018 A történet szerint itt is van elmegyógyintézet (a legyőzött karakterek hátoldalán) - csak itt már nem sétál ki onnan senki. A párszor meghalást meg kell próbálni minimalizálni. Mivel sokan játszunk, elég kevés lesz a plusz karakter, és ha elfogy akkor a mérhetetlen vén türelme is elfogy. Catsmile és The Eternal Crow Hero kedveli ezt
Bitschak Közzétéve: Június 23, 2018 Közzétéve: Június 23, 2018 Sziasztok! Barmennyire is szeretnek menni, le kell mondanom most ezt a hatalmas vilagot megmento kuzdelmet Bocsanat, de ido kozben valtozott a taborban maradasi programom. De nagyon remelem, hogy nektek sikerul legyurni az Ancient one-t Drukkolok!
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés