Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Új világ - szombat délután


Melyik időpontok jók neked?  

3 szavazat

 1. 1. Melyik időpontok jók neked?

  • Szerda 21 - 24-ig
  • Csütörtök 20 - 24-ig
  • Péntek 21:30 - 24-ig
  • Szombat 14:15 - 18:15-ig
  • Szombat 21:30 - 24-ig


Recommended Posts

Sziasztok

Az elmúlt években folyamatosan testet öltött egy új világ, majd az utóbbi időben kialakításra került hozzá egy játékrendszer. Ennek elsődleges célja a világban működő mechanizmusok következetességének biztosítása volt. Majd, ahogy egyre jobban kiforrta magát született meg a gondolat, hogy akár szerepjátékos játékrendszerként is megállná a helyét. Sok minden belekerült, amik főként az én elképzeléseim. Igyekeztem megtalálni az ideális egyensúlyt a valósághűség és játszhatóság rendkívül kényes és vékony határvonalán. Ugyanakkor nekem egyáltalán nincsenek nagy tapasztalataim a különféle szerepjátékos játékrendszerekben, mivel a MAGUS-on kívül csak elvétve játszottam mással pár alkalommal. Szóval a NyT-ban szeretném tesztelés alá vetni a megalkotott rendszert, hogy mennyire működőképes, mik az erősségei és gyengeségei. Itt persze ne szabálymagyarázást képzeljetek el, hanem a hangsúly a játékon lesz, és közben derül ki mennyire működik a rendszer és szolgálja a szórakozást vagy éppen akasztja meg azt. :) 

Dióhéjban egy fantasy világról van szó középkori technológiai fejlettségen, mágiával természetesen. Ízelítőt a mellékelt leírásban lehet olvasni, amolyan kezdeti kedvcsinálónak. A létszámtól és a játékalkalmak számától függően fogok még a tábor előtt előre kiadni anyagokat, vagy pedig együtt megyünk végig a karakteralkotáson és a játékon. Ez még megbeszélés kérdése is.

Az érdeklődők számára tervezek játékalkalmat a szombat délután megrendezésre kerülő Kalandozók Szerepjáték Délutánján. Ezen kívül - amennyiben van rá igény -, a tábor többi napján is lehet játékalkalmakat tartani esténként. Erről írok ki szavazást, így látjuk majd kinek melyik este fér bele más programok mellett. Létszámkorlát alapvetően nincsen, én szívesen mesélek több csapatnak is. A hivatalos programokon felül ezt tervezem elsődlegesen idén. :) 

Aki szívesen benevez erre a játékra, az hozzászólás formájában tudja jelezni. Előre is köszönöm a lelkes önkénteseknek. :)

Üdvözlettel, Silver

Játékosok:

 • Lopov
 • Tetra
 • Lozartan
 • Kriszta
 • Rodrigo

Ízelítő a világról.docx

Link a hozzászóláshoz

Persze, hogy általános, ezért ízelítő :) A saját rendszerre azért volt szükség, mert a világban történetek szövődnek, a történetek eseményeihez pedig egy következetes rendszer kell (legalábbis számomra). A rendszert azért akartam kidolgozni, hogy meglegyenek a fix mechanizmusok. Valamint szeretek vele foglalkozni. 

A többi legyen meglepetés. :)

Antail kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
14 órával ezelőtt-kor Lopov írta:

Mennyire sürgős szavazni? Én még szeretnék részt venni egy pár programon, amiről tudom hogy lesz, de még nem tudom hogy mikor, és azt megvárnám.

Ráérsz szavazni még egy ideig, a jelentkezés sorrendjében telhet meg időpont is. Te az elején vagy, szóval bármelyik időpontban lesz helyed az elsők között. Szólok, amikor zárni szeretném az időpontokat.

4 órával ezelőtt-kor Rodrigo írta:

Sziasztok.

Még a nagy közösben jeleztem, hogy érdekelne a dolog. Ha beférek vagy lesz B időpont, akkor jönnék. 

Természetesen örülök, hogy csatlakozol. :) Úgy vélem két teljes csapatnak (10 fő) simán tudok mesélni, a többit meglátjuk az időpontok kiosztásakor.

Rodrigo és Lopov kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Új...