Sir Thomas Közzétéve: Május 25, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 25, 2022 Szerda este a nulladik ciklus után tartunk egy kis MAGUS partit, csak úgy bemelegítésként. Egyelőre nincs meg a létszám, azért is írom fel, hogy ha valakit érdekel még, akkor tudja jelezni. Játékosok (max 5 fő): Kata, CZ, Sir Thomas, Sneer, Rodrigo Kaland: rövid meglepetés kaland Karakterek: előre generált, helyszínen kapott karakterek Rendszer: MAGUS ETK Felkészülés: abban bízom, hogy el tudunk lazulni és hozunk valami elborult parit intenzív szerepjátékkal fűszerezve Nézők: nem értelmezhető (kifene nézne minket játék közben?) Andoron, Rodrigo, tetra és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 30, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2022 Kalandrol, Karakterekröl: Hozok nektek karaktereket, es hozom a törtenetet is, de ott helyben ha valaki akarja termeszetesen alakithatja kicsit (nem orakat raszanva, a jatek a cel, nem a szabalyzat:)) a sajat tetszese szerint. Rövidebb mese, igy nem kell nagyon komplikalt dologra gondolni jatek szintjen, es ahhoz fogom alakitani, hogy hanyan, es kik jatszanak. Itt lentebb hozza tehetitek, mi a preferencia karakter szintjen (szerintem CZ-t es Sir Tomot sejtem, de azert irjatok le ti is :)). A cel, hogy jot szorakozzunk igy bemelegitesnek Kata, Sir Thomas és tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Május 30, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2022 Jelentkezem játékra.Valamilyen harcos kaszt Kata, Sir Thomas és Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 30, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2022 Prominens csapat lesz, mar elöre felek Sir Thomas és Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Május 30, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 30, 2022 Szuper! Sneert beírtam az elejére. Nekem nagyjából mindegy, hogy milyen kaszt lesz, csak ne legyen buta vagy antiszociális, mert az túlságosan megkötné a kezem. Abszolút funplay-re készülök, egyszerűen csak a játék és a társaság öröméért - és szerintem a többiek is - így nem kell attól megijedni (amúgy sem), hogy kik lesznek a csapatban. Csapassuk!!!!!!!! Sneer, Andoron és Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Május 30, 2022 Megosztás Közzétéve: Május 30, 2022 24 perccel ezelőtt-kor Sir Thomas írta: Szuper! Sneert beírtam az elejére. Nekem nagyjából mindegy, hogy milyen kaszt lesz, csak ne legyen buta vagy antiszociális, mert az túlságosan megkötné a kezem. Abszolút funplay-re készülök, egyszerűen csak a játék és a társaság öröméért - és szerintem a többiek is - így nem kell attól megijedni (amúgy sem), hogy kik lesznek a csapatban. Csapassuk!!!!!!!! Persze, de azert viccelödöm Ismertek amugy is Sir Thomas és Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Június 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2022 Kedves Andoron! Rám is oszthatsz bármit. Mondjuk varázslóval, tűzvarázslóval és kardművésszel még az életemben soha nem játszottam. Ha nem öli meg a modult, hogy a tudásszintemhez igazítom a játékot (1. szint), akkor tényleg bármi jöhet. Nem bánom, ha nem az én vállamon nyugszik a kaland megoldásának terhe. A való életben öreg vagyok, molett, vaksi és most már sánta is. Éppen ezért szeretek csinos, fiatal karakterekkel játszani. Bár már régóta gondolkodom azon, hogy egy megfontolt negyvenes karakter jobban illene hozzám, mint egy zabolátlan 20 éves. Bár a férjem mindig azt mondja, hogy azokat a karaktereket játszom a legjobban, aki nem "én" vagyok. A kihívások motiválnak! Szívesebben alakítok női karaktereket. Ahogy elnézem, egy kicsit kilógok a csapatból, na de hát én akartam SirThommal és Cz-vel játszani! Hát most majd megismerkedem Sneerel is! Már nagyon várom a játékot Veletek! Önfeledt, könnyed, szerepjátszós partira készülök én is! Catsmile, Sir Thomas és Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Június 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2022 Sziasztok! Ha valaki titkosan nem jelentkezett és beférek az illusztris társaságba, akkor jelentkezem. Mivel eddig nem jelentkezett senki a sumák szerepre, én bevállalom ha szükséges. Duzzogó Vakrék szívesen vigyáz a széjjelhagyott dolgokra, amíg a jogos tulaj jelentkezik érte. A goblin ahol tud segít. Egyébként minden karakterre vevő vagyok, bár a boszorkány kijátszására valszeg erősen sztereotíp hölgyeményt tudnék virítani. Andoron és Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 2, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 2, 2022 Na most összezavarodtam. Te vagy az Goblin? Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Június 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2022 Igény esetén 🤪 A lényeg, hogy szívesen játszanék, nincs karakter, amihez ragaszkodom. A goblin csak kicsúszott. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 2, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 2, 2022 OK, akkor nem... már azt hittem.... bocs, fáradt vagyok és beteg... még dologzom :-/ Persze, szívesen látunk. Akkor beírlak az első posztba. Akkor ezzel be is teltünk, ha jól látom. Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Június 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2022 27 perccel ezelőtt-kor Sir Thomas írta: Na most összezavarodtam. Te vagy az Goblin? Ja most már értem. Az autokorrekt írta nagy G-vel a goblint. Utána javítottam, de te már olvastad és idézted. Bocs a félreértés miatt. Nem ismerem az illetőt és biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok ő. Jobbulást és jó pihenést, amint aktuális lesz. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2022 Sir Tom amint lehet pihenj egy napot... tetra és Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Június 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2022 18 órával ezelőtt-kor Kata írta: Kedves Andoron! Rám is oszthatsz bármit. Mondjuk varázslóval, tűzvarázslóval és kardművésszel még az életemben soha nem játszottam. Ha nem öli meg a modult, hogy a tudásszintemhez igazítom a játékot (1. szint), akkor tényleg bármi jöhet. Nem bánom, ha nem az én vállamon nyugszik a kaland megoldásának terhe. A való életben öreg vagyok, molett, vaksi és most már sánta is. Éppen ezért szeretek csinos, fiatal karakterekkel játszani. Bár már régóta gondolkodom azon, hogy egy megfontolt negyvenes karakter jobban illene hozzám, mint egy zabolátlan 20 éves. Bár a férjem mindig azt mondja, hogy azokat a karaktereket játszom a legjobban, aki nem "én" vagyok. A kihívások motiválnak! Szívesebben alakítok női karaktereket. Ahogy elnézem, egy kicsit kilógok a csapatból, na de hát én akartam SirThommal és Cz-vel játszani! Hát most majd megismerkedem Sneerel is! Már nagyon várom a játékot Veletek! Önfeledt, könnyed, szerepjátszós partira készülök én is! Dehogyis logsz ki! Amugy pedig csinalok majd par karaktert, es hidd el, nem lesz annyira szukseg a nagy modulmegoldasra sem, nem az lesz a lenyeg Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Június 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2022 Azt gondoltam ki, hogy hozok 10 karit, igy mindenkinek jut kettö valasztek, aztan ti majd eldöntitek mivel jatszotok a 10 közul Amugy a kalandra is van ötletem, inkabb szerepjatszos, es kevesbe megoldos kaland lesz, es kedelyes teruleten fog jatszodni Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2022 ...Ediomadban Andoron, Catsmile és tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 Kedves jatekosok Remélem mar annyira várjátok ezt a mesét mint én Ugy gondoltam, meggyorsitom a törtenetet kicsit, es adok nektek valasztekot, lentebb talaltok 8 karaktert, ami közul valaszthattok! Irjatok le ide, melyiket szeretnetek, hogy a többiek is tudják AMIT MAR VALASZTOTTAK: SNEER : https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_e9816e - Fejvadasz RODRIGO : https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_cbb49b - Vándor Dalnok CZ : https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_9e47f3 - Boszorkánymester KATA : https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_d32105 - Boszorkány SIR TOM : https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_83ce98 - Tolvaj AMI MEG VALASZTHATO! https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_80b377 - Bajvivó https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_8a8be4 - Antoh pap https://kalandozok.hu/karakteralkoto/?lelekkristaly=kar_4ef10b - Gladiátor A karakterek neme barmikor valtoztathato, ez nem problema, ezestben atirhatod a nevet is Mindegyik karakternek 10 aranya van, amiböl szabadon vasarolhat maganak amit akar. Ezt felirhatjatok magatoknak. Lovat es alapfelszerelest kaptok, arra nem kell költeni, a többit, izles szerint Ugyancsak valaszthattok magatoknak kepet! Ha kerdes van szoljatok! Rodrigo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 Sziasztok! Viszem a fejvadászt.Amúgy a fejvadasz kardnal milyen vicces értékek vannak.és nen szamol a fejvadazs kétvszintenkenti sebzes plusszával.Ez csak így feltünt. Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 Szerintem én boszinak jelentkeztem első körben, de ha végül nem illene a csapatba, akkor szívesen változtatotk. Andoron kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 1 órával ezelőtt-kor Sneer írta: Sziasztok! Viszem a fejvadászt.Amúgy a fejvadasz kardnal milyen vicces értékek vannak.és nen szamol a fejvadazs kétvszintenkenti sebzes plusszával.Ez csak így feltünt. Szerintem az összes fegyvert elszamolja amugy az online. Hozza kell adnod szerintem sajat magad, de akkor nem ertem mi ertelme. Lehet ezt fel kell majd terjeszteni a fömagusnal Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 11 perccel ezelőtt-kor Kata írta: Szerintem én boszinak jelentkeztem első körben, de ha végül nem illene a csapatba, akkor szívesen változtatotk. Dehogynem illik amit ide adtam annak barmilyen permutacioja illeni fog, ezen ne agyalj A többi ugyis ott kiderul Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Július 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2022 Viszem a BM-et Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Július 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2022 Hozom a dalnokot. Kétségeknek helye nincs, Miénk lesz az összes kincs. Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Július 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2022 Kedves Andoron! Kicsit tanulmányozgattam a karaktert és nagyon tetszik. Választottam képet is hozzá. Még nem tudom pontosan, hogy mire is költöm a 10 aranyamat, de első körben kristálygömbre, bájitalra (még kitalálom milyenre) vagy esetleg méregre vagy valamilyen gyertyára gondoltam. Hangulati elemre költenék inkább. Árakkal nem vagyok képben, majd meglátom mi fér bele a 10 aranyba. Egy kérdésem lenne, gondolom igen műveletlen boszorkánynak tartasz majd emiatt, de sajnos nem tudom mit takar pontosan az Asztrológia Af képzettség. Nem találtam sem az ETK-ban sem a MTK-ban, sem a Papok Paplovagokban, de még a Harcosok Gladiátorok Barbárokban sem. Kb. van elképzelésem, hogy mi lehet, de jobb lenne pontosan tudni. El tudnád küldeni nekem a leírását, vagy az irodalmi forrást ahol megtalálom? Előre is köszi. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Július 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2022 35 perccel ezelőtt-kor Kata írta: Egy kérdésem lenne, gondolom igen műveletlen boszorkánynak tartasz majd emiatt, de sajnos nem tudom mit takar pontosan az Asztrológia Af képzettség. Gondoltam segítek, mert a karakteralkotó kódja tartalmazza a képzettségek forrását. De itt a nem túl segítőkész source: "MG", szöveg szerepel ott, ami gyanítom azt jelenti, hogy MG a forrás, tehát valamelyik rúnában kutakodnék utána, sajnos nem tudom én sem, hogy hol. Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés