Antail Közzétéve: Október 16, 2019 Közzétéve: Október 16, 2019 Itt lehet csaptot keresni es talalni. 5 fos csapatok kellenek iden.
Lozartan Közzétéve: Október 27, 2019 Közzétéve: Október 27, 2019 Sziasztok! A La Familia csapata felvételt hirdet egy fő részére. Gondolom más is van hasonló cipőben, mint mi: törzstagjaink jó része vagy nem ér rá, vagy másik csapatban játszik. Szeretnénk mi is részt venni a Téli Táborban, tavaly sajnos nem volt rá módunk. Szóval gyere, álljunk össze egy kaland erejéig! Remélhetőleg mindenki jól fogja érezni magát. Privát üzenetben vagy itt, a poszt alatt várjuk jelentkezésed. Bitschak, Viator, Antail és 1 további kalandozó kedveli ezt
BigMac Közzétéve: November 12, 2019 Közzétéve: November 12, 2019 helo helo helo sziasztok, - embert keresünk az Angry Beavers be. kezdők vagyunk, profik jelenkezését várjuk. köszi puszi UPDATE: megvagyunk Catsmile és Con Salamander kedveli ezt
Scylla Közzétéve: November 16, 2019 Közzétéve: November 16, 2019 On 2019. 11. 12. at 17:34-kor BigMac írta: helo helo helo sziasztok, 2 embert keresünk az Angry Beavers be. kezdők vagyunk, profik jelenkezését várjuk. köszi puszi hello Mr. Bigmac, én most vagyok itt elösször, sátánista démonidézö helyet keresek, jo helyen járok? ha igen én szivesen benne lennék bármilyen étel áldozatban (az ember is hus....), ha még jut hely az áldozo oltárnál, akarom mondani asztalnál. Catsmile, nekdolan, Antail és 1 további kalandozó kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés