Deodatus Közzétéve: Június 19, 2022 Közzétéve: Június 19, 2022 Antaillal egyeztetve felajánlom, hogy szívesen vezetek játékot szombat délután és szombat este is. Ezek "narratív", szabálykönnyű és/vagy rendhagyó megoldásokat alkalmazó játékok. Könnyen tanulhatóak, ideálisak látókör-tágításnak. Warning: egyeseknek már nem is igazzy RPG-k! Szombat délután (az író-olvasó találkozó és a@Kata-féle Unikornisjáték után): Ad hoc mikrojátékok Olyan kis szösszeneteket hozok, amelyek 30-60 perc alatt is játszhatóak, így bárki beugorhat. Végső helytállás (Last Stand), avagy hősies elbukás Bullett Time, avagy nyújtsuk el az időt, és dagonyázzunk a részletekben Vörös & Fekete, avagy egy kapcsolati háló drámája Játékosok: @Kata? Szombat este (kb. 21:00-01:00): Microscope (BETELT) Egy ynevi klán vagy ereklye krónikája - avagy írjunk közösen történelmet! Játékosok:@Niobe,@Rajman, @Shordanus. Várólista: ? Hulla, Shordanus és Niobe kedveli ezt
Niobe Közzétéve: Június 20, 2022 Közzétéve: Június 20, 2022 Szombat este szívesen jatszanék egy Fiasco-t vagy Microscope-ot. Remélem más is lesz így ezzel. 😊 Deodatus kedveli ezt
Deodatus Közzétéve: Június 20, 2022 Szerző Közzétéve: Június 20, 2022 Szuper! Ha jön még egy érdeklődő, akkor már meg is van a minimumlétszám szombat estére. És még el is döntheti, hogy Fiasco vagy Microscope legyen Niobe kedveli ezt
Hulla Közzétéve: Június 20, 2022 Közzétéve: Június 20, 2022 Sajnos én már elígérkeztem a fenti idősávok többségére. De ezúton is őszintén javaslom minden új és régi táborozónak, hogy adjon egy esélyt @Deodatusjátékának, mert egy rövid, könnyed alkalom erejéig egy merőben más szemléletmódú élménnyel gazdagodhat általa! Ismerős lesz, hiszen Ynev és feltehetőleg formabontó, mert nem M.A.G.U.S. Szóval bátraké a szerencse! Shordanus, tetra és Deodatus kedveli ezt
tetra Közzétéve: Június 20, 2022 Közzétéve: Június 20, 2022 Másodikolnám Hulla szavait, sajnos a három idősávból kettő már fixen, a harmadik pedig valószínűleg foglalt, de mindenképpen érdemes ellátogatni ilyenre, főleg azoknak, akik megragadtak az ETK/ÚTK vonalon évek óta. Shordanus kedveli ezt
Rajman Közzétéve: Június 21, 2022 Közzétéve: Június 21, 2022 Haligali! Én jelentkezek! Nekem a péntek este, szombat délután és/vagy szombat este is jó. A három közül talán a Fiasco és a Microscope hangziuk érdekesen. Deodatus kedveli ezt
Deodatus Közzétéve: Június 21, 2022 Szerző Közzétéve: Június 21, 2022 Köszönöm a méltató szavakat! @Niobeés @Rajmanjelentkezésével már meg is van a minimumlétszám. Szombat este Fiasco vagy Microscope. Ha jelentkezik ide még valaki, eldöntheti, melyik legyen! Indul a második csapat szervezése szombat délutánra. Akit érdekel, javasoljon legalább három ötletet a bakancslistájáról, és megnézem, tudom-e teljesíteni!
Shordanus Közzétéve: Június 27, 2022 Közzétéve: Június 27, 2022 Sziasztok! A szombat esti Fiasco vagy Microscope játékra jelentkeznék én is. Érdekesnek és egyedinek ígérkezik, vágjunk bele! Deodatus és Hulla kedveli ezt
Deodatus Közzétéve: Június 27, 2022 Szerző Közzétéve: Június 27, 2022 Szeretettel látlak,@Shordanus! Örülök, hogy végre asztalit is játszunk együtt Veled egyébként be is telt a szombat esti játék - oda már csak várólistára tudtok jelentkezni. Viszont él a lehetőség, hogy legalább 2 fő érdeklődő esetén szombat délután is vezessek játékot, akár "ugyanazt" mint utána este. Várom rá az esetleges bakancslistát óhajokat, vágyálmokat, javaslatokat! Shordanus kedveli ezt
Kata Közzétéve: Július 3, 2022 Közzétéve: Július 3, 2022 Kedves Deodatus! Nagy kedvem lenne szombat délután veletek tartani, de az az igazság, hogy meghirdettem egy unikornisos Top10 játékot erre az időszakra. Igaz eddig még a kutya sem ugatta meg ezt a programot, de tartok tőle, hogy mindenki úgy van vele, hogy ha jobb nem akad, akkor majd jön Top10-t játszani velem. Ha lenne olyan lehetőség, hogy szombat délutánra én lennék a "tartalék" játékos. Nem tudom, hogy belefér-e ezekbe a játékokba egy ilyen "billegő" bizonytalan résztvevő? Deodatus kedveli ezt
Deodatus Közzétéve: Július 3, 2022 Szerző Közzétéve: Július 3, 2022 Én pont ennek a fordítottján gondolkodtam Azaz szívesen jönnek hozzád Unikornisozni - az meddig tart kb.? Vacsoráig végig? 120 perc? Kevesebb? Egyébként hozni fogok egy-két azonnal bevethető, max 1 órás (szerep)játékot, ha spontán összejönne egy csapat a délutáni játékra! Kata kedveli ezt
Deodatus Közzétéve: Július 4, 2022 Szerző Közzétéve: Július 4, 2022 "Véglegesítettem" az általam kínált programon. Szombat délután @Kataunikornisos játéka után, vagy arról egy idő után leszakadva egyórás mikrojátékok Szombat este történelemalkotó Microscope! Addig is jó tábort, versenymodult mindenkinek Rajman és Kata kedveli ezt
Kata Közzétéve: Július 4, 2022 Közzétéve: Július 4, 2022 Az unikornisos játék rövid. Akármikor ki és be lehet szállni a játékba. Egy kör max 20 percet vesz igénybe. Játékosok számától, lazaságától és véralkohol szntjétől függően. Deodatus kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés