Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Ünnepek

Fyorron

Recommended Posts

Közzétéve:

A négy gyertya

Egyszer volt, hol nem volt, karácsony másnapján az asztalon árválkodott négy gyertya. Már majdnem csonkig égtek, a viasz szertefolyt a koszorún, de a lángjuk még pislákolt. Olyan nagy csend volt az elhagyatott szobában, hogy tisztán lehetett érteni, amit a sercegő lángok egymással beszélgettek.

Az első felsóhajtott:

- Én vagyok a Béke! De az emberek folyton civakodnak és nem képesek engem életben tartani. Azt hiszem, el fogok aludni

Közzétéve:

Kismegike

Kérlek, ide írd a Karácsonyi üdvözléseket, ha már megnyitottuk neki ezt a fórumot, azaz megnyitották. Vagy a dumaterembe. De három fórumba már ne ez menjen.

Köszönöm a többi moderátor nevében is.

Közzétéve:

Üdv Mindenkinek!!!

Andoron!

Megnyitottam, bár én nem itt ezért kaptam is egy kis ejnye bejnyét :oops: :lol: csííízzzz!

Különben szörnyű, hogy a moderátorok nem jó szemmel nézik ahogy a kalandozó bontogatja szárnyait :wink: :twisted: ! Hihi!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK aki nem látogat addig a fórumra :P !!!

Közzétéve:

Üdv!

Boldog, MAGUS-ban gazdag új évet kívánok minden kalandozónak!

Sogron szent tüze perzselje tisztára az utatokat, hamvassza el ellenségeiteket, adjon fényt és meleget, és gyújtsa lángra lelketek tudás iránti kíváncsiságát!

Közzétéve:

Na ezt énsenem hagyhatom ki...

Remélem mindenkinek nyálban csúszó, zúzmarás szemöldökű karácsonya volt... ha nem, akkor Boldog Karácsonyt!!!

És amúgy mindenkinek BUÉK, de ez csak mellékesen... mert nem akarom elnyomni a karácsony fényét...

És grats a topicért, ahova évente írhatunk majd kb három sort, érdemes volt :D

Közzétéve:

Na ha már Fyorronnak köszönhetjük ezt a fórumot (nem sértés :) ), akkor ide:

BOLDOG NÕNAPOT minden NÕNEK, meg aki annak érzi magát!

Közzétéve:

Boldog Névnapot a Zoltanoknak, Antailnak, és a Tamásoknak, közöttük Sir Thomasnak is :)

Közzétéve:

Kellemes Ünnepeket...

Irigylem, aki elutazott, vagy nevet, esetleg nemet változtatott a locsolók kicselezésére. Én maradok a mogorvaságnál, az olcsó :)

Közzétéve:
:D...nos, er...nekem nyílt rá lehetőségem. És elég mulatságosra sikeredett...:) Ajánlom minden lány figyelmébe...persze már csak jövőre...

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...