Fyorron Közzétéve: December 24, 2005 Megosztás Közzétéve: December 24, 2005 Kellemes Karácsonyt és Sikeres Kalandokban gazdag Boldog ÚjÉvet Kívánok MINDENKINEK :wink: !!!! ! !!!! Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: December 24, 2005 Megosztás Közzétéve: December 24, 2005 Boldog Karácsonyt!Üdv: Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: December 24, 2005 Megosztás Közzétéve: December 24, 2005 Boldog Karácsonyt Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: December 25, 2005 Megosztás Közzétéve: December 25, 2005 A négy gyertyaEgyszer volt, hol nem volt, karácsony másnapján az asztalon árválkodott négy gyertya. Már majdnem csonkig égtek, a viasz szertefolyt a koszorún, de a lángjuk még pislákolt. Olyan nagy csend volt az elhagyatott szobában, hogy tisztán lehetett érteni, amit a sercegő lángok egymással beszélgettek. Az első felsóhajtott:- Én vagyok a Béke! De az emberek folyton civakodnak és nem képesek engem életben tartani. Azt hiszem, el fogok aludni Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: December 25, 2005 Megosztás Közzétéve: December 25, 2005 KismegikeKérlek, ide írd a Karácsonyi üdvözléseket, ha már megnyitottuk neki ezt a fórumot, azaz megnyitották. Vagy a dumaterembe. De három fórumba már ne ez menjen. Köszönöm a többi moderátor nevében is. Link a hozzászóláshoz
er Közzétéve: December 25, 2005 Megosztás Közzétéve: December 25, 2005 én is szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni, sok-sok szeretetet nektek és finom sütikeeeeeeeeeeeeeet:) Link a hozzászóláshoz
Fyorron Közzétéve: December 28, 2005 Szerző Megosztás Közzétéve: December 28, 2005 Üdv Mindenkinek!!! Andoron! Megnyitottam, bár én nem itt ezért kaptam is egy kis ejnye bejnyét :oops: csííízzzz! Különben szörnyű, hogy a moderátorok nem jó szemmel nézik ahogy a kalandozó bontogatja szárnyait :wink: :twisted: ! Hihi! BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK aki nem látogat addig a fórumra !!! Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 31, 2005 Megosztás Közzétéve: December 31, 2005 Üdv!Boldog, MAGUS-ban gazdag új évet kívánok minden kalandozónak!Sogron szent tüze perzselje tisztára az utatokat, hamvassza el ellenségeiteket, adjon fényt és meleget, és gyújtsa lángra lelketek tudás iránti kíváncsiságát! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Január 1, 2006 Megosztás Közzétéve: Január 1, 2006 Na ezt énsenem hagyhatom ki... Remélem mindenkinek nyálban csúszó, zúzmarás szemöldökű karácsonya volt... ha nem, akkor Boldog Karácsonyt!!! És amúgy mindenkinek BUÉK, de ez csak mellékesen... mert nem akarom elnyomni a karácsony fényét... És grats a topicért, ahova évente írhatunk majd kb három sort, érdemes volt Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Március 8, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 8, 2006 Na ha már Fyorronnak köszönhetjük ezt a fórumot (nem sértés ), akkor ide: BOLDOG NÕNAPOT minden NÕNEK, meg aki annak érzi magát! Link a hozzászóláshoz
er Közzétéve: Március 8, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 8, 2006 És persze boldog névnapot az adminunknak;) Link a hozzászóláshoz
mortel Közzétéve: Március 8, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 8, 2006 Boldog Nőnapot minden JK. és NJK. hölgynek kik Ynev ege alatt látták meg a napvilágot!! Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Március 9, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 9, 2006 Boldog Névnapot a Zoltanoknak, Antailnak, és a Tamásoknak, közöttük Sir Thomasnak is Link a hozzászóláshoz
Raze Közzétéve: Március 17, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 17, 2006 Boldog Szent Patrik napot!Zöld sör follyon mindenütt, vissza az íreknek Vietnámot!http://www.liquidgeneration.com/content ... spx?cid=71http://www.liquidgeneration.com/content ... spx?cid=72http://www.liquidgeneration.com/content ... x?cid=1318http://www.liquidgeneration.com/content ... x?cid=1321 Link a hozzászóláshoz
Alexander C. Dragon Közzétéve: Március 17, 2006 Megosztás Közzétéve: Március 17, 2006 Üdv!Boldog névnapot a Sándoroknak:) magamnak is.Én már, még? ittas állapotban vok.kedves megértésüket köszönjük. 8) Peace Link a hozzászóláshoz
mortel Közzétéve: Április 14, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2006 Üdvözlet!Boldog Húsvéti ünnepeket / főleg nektek lányok/!Béke mindenkinek! Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2006 Sok locsolót! Link a hozzászóláshoz
kopo Közzétéve: Április 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2006 Jaja. Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!udv Link a hozzászóláshoz
Habib Lafi Közzétéve: Április 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2006 gratz, vegulis jo szar ev volt jo szar karacsonnyal, jopar ember meghalt karacsony este is, d emi azzal torodunk, hogy meglegyen az ajandek a fa alatt... Link a hozzászóláshoz
Shyla Közzétéve: Április 15, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2006 Minden Kalandozónak Boldog Ünnepet kívánok...lányoknak sok (kölni)vizet, fiúknak számos hímestojást, csokinyuszit, miegyebet... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Április 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2006 Minden kalandozónak kellemes hustévotot kivánok, a lányoknak peig sok önmagamnál szolidabb locsolót szódásszifon nélkül Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Április 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2006 Kellemes Ünnepeket... Irigylem, aki elutazott, vagy nevet, esetleg nemet változtatott a locsolók kicselezésére. Én maradok a mogorvaságnál, az olcsó Link a hozzászóláshoz
Riyena Quarrath Közzétéve: Április 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2006 Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok pihenést e két napra mindenkinek!Üdv: Link a hozzászóláshoz
er Közzétéve: Április 16, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2006 Énis énis kívánok mindenkinek boldogságosat:) Csajok kedden menjünk meglocsolni a fiúkat, hmhm? Link a hozzászóláshoz
Shyla Közzétéve: Április 20, 2006 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2006 ...nos, er...nekem nyílt rá lehetőségem. És elég mulatságosra sikeredett... Ajánlom minden lány figyelmébe...persze már csak jövőre... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés