Croatush Közzétéve: December 28, 2008 Közzétéve: December 28, 2008 Én már mondottam volt itthon olyan alkalmakkor mikor édesanyám megkérdezte nem baj e hogy csak februárban kapom az ajándékot... Engem nem érdekel mikor kapom meg, még örülök is annak ha nincs a fa alatt semmi (bár a fát sem egészen értem de az azért jó ). Együtt a család, sakkozok apámmal, beszélgetünk, stb... ez így tökéletes. Nincs szükségem arra hogy előre meghatározott időpontokban díszcsomagolásban legyen meg a rég várt monitor vagy videokártya, csak legyen. Amikor összejön a pénz. Ha kell másra akkor menjen el másra. Valami fókuszos baromság volt régebben, emberke nyilatkozott, hogy ő felvesz kölcsönt is akár, de nem rontja el a gyerekek karácsonyát, lesz ajándék. Két hiba volt az elméletében: I. A lehető legrosszabb dolog ünnepek környékén vásárolni, főleg áruházban, ha az interneten utánakeres, szállítással is megspórol minimum 15.000 forintot, ez 4-5 ajándékra leosztva hopp, pont egy kölcsönnyi pénz. II. A gyereket lehet, hogy azzal rontja el, ha a társadalmi divat-kényszer-idiotizmusra neveli.
Svartving Közzétéve: December 29, 2008 Közzétéve: December 29, 2008 Yeah! Nálunk is inkább a spontán ajándékozás szokott bejönni, eszem ágában sem volt ciánkálit inni, amiért a szép, új számítógép asztalom nem szalaggal átkötve huszonnegyedikén, hanem másfél héttel korábban érkezett meg, és nekem kellett összeszerelnem :} Még élveztem is. Az együttlét, meg a beszélgetések annyira sokat tudnak érni, hogy az pénzzel megfizethetetlen! A legjobb dolgokat többnyire nem pénzért kapni (nem akarok hazabeszélni, de a kedvenc Linux-féleségeim mind ingyért vannak), DE pénzért nem is lehet odafigyelést, megértést, megbecsülést venni. Az
Croatush Közzétéve: December 29, 2008 Közzétéve: December 29, 2008 Én konkrétan annak örülök, hogy nem az intenzíven kellett tölteni a karácsonyt, mert hazajöhetett apu. 22"os monitor? Jóféle de kit érdekel ehhez képest?
Svartving Közzétéve: December 29, 2008 Közzétéve: December 29, 2008 Igen, ilyenkor értékelődnek át a dolgok nagyon. Apukádnak további jobbulást!
Kiara Közzétéve: December 30, 2008 Közzétéve: December 30, 2008 Adjanak az Istenek bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Új Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!
Amarilis Közzétéve: December 30, 2008 Közzétéve: December 30, 2008 B.U.É.K. mindenkinek! Én fogadalmat teszek a kalandozós képregény projekt beindítására, meg arra, hogy megint vissza jövök a fórumra! (akár hiányoztam valakinek, akár nem! Reklamációval Dartonhoz lehet folyamodni!)
TAO Közzétéve: December 31, 2008 Közzétéve: December 31, 2008 A guid New Year to ane an' a' and mony mere may ye see!
Devon Közzétéve: December 31, 2008 Közzétéve: December 31, 2008 Adj Isten mindenkinek!Adron Fénye vezérelje léptetek az Új esztendőben is,Alborn adjon kedvet az újhoz,Antoh segedelmével keljetek át a viharos, 2009-es éven,Arel vezesse kezetek tetteitek nyomán,Darton kerűlje utatok,Dreina igazsága kísérjen mindenkit,Ellana töltse meg szívetek szerelemmel,Gílron adjon erőt a választott hivatáshoz,Krad bölcsességével irányítsátok életetek,Kyel segítse jövőtök,Noir adjon szép álmot,Orwella fekete tőre kerűlje szívetek,Uwel csillapítsa fájdalmatok.Boldog Új Esztendőt Kívánok minden kedves szerepjátékosnak ki látogatja, szerkeszti, éli ezen oldalakat!
Croatush Közzétéve: December 31, 2008 Közzétéve: December 31, 2008 Kalandozásban gazdag boldog új évet mindenkinek!
Venes Közzétéve: Február 13, 2009 Közzétéve: Február 13, 2009 Csak, hogy bővüljön ez a topic is.... Boldog péntek 13-at.
Gambit Közzétéve: Február 13, 2009 Közzétéve: Február 13, 2009 Csak, hogy bővüljön ez a topic is....Boldog péntek 13-at. És hogy a babonások felkészülhessenek az apokalipszisre, március 13-a is péntekre esik... Amúgy ebből a szempontból elég mókás év ez a 2009, mert ha jól emlékszem, lesz még egy péntek 13-a szeptemberben, decemberben pedig kettő is! Gambit
Con Salamander Közzétéve: Február 14, 2009 Közzétéve: Február 14, 2009 Igen-igen! Idén a szilveszter péntek 13.-ára fog esni, készüljetek!
Kiara Közzétéve: December 24, 2009 Közzétéve: December 24, 2009 Líthas! Én ezzel a verssel kívánok boldog, békés karácsonyt. Babits Mihály: Karácsonyi ének Mért fekszel jászolban, ég királya? Visszasírsz az éhes barikára. Zenghetnél, lenghetnél angyalok közt: mégis itt rídogálsz, állatok közt. Bölcs bocik szájának langy fuvalma jobb tán mint csillag-ür szele volna? Jobb talán a puha széna-alom, mint a magas égi birodalom? Istálló párája, jobb az neked, mint gazdag nárdusok és kenetek? Lábadhoz tömjén hullt és arany hullt: kezed csak bús anyád melléért nyult? Becsesnek láttad te e földi test koldusruháját, hogy fölvetted ezt? s nem vélted rossznak a zord életet? te, kiről zengjük, hogy »megszületett«! Szeress hát minket is, koldusokat! Lelkünkben gyujts pici gyertyát sokat. Csengess éjünkön át, s csillantsd elénk törékeny játékunkat, a reményt. Szép estét Kiara (polgáriasan Kriszti )
Desdichado Közzétéve: December 24, 2009 Közzétéve: December 24, 2009 Békés, boldog, szerejátékban gazdag ünnepeket kívánok mindenkinek
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés