Hulla Közzétéve: Július 6, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2010 Hirtelen halálos? Hány perces? Mikor is lesznek szabályok? Te, mint a legkitartóbb versenyző kifejtheted, milyet szeretnél. Én meg közben megírom, hogy milyen lesz! Idáig egyetlen egy Munchkin versenyen voltam, annak tetszettek a szabályai. De nincs viszonyítási alapom, szóval sajnos csak kérdezni tudok. (Vagy belinkelhetem neked azt, ha megtalálom és kell. ) Jöhet! Előre is köszönöm! Link a hozzászóláshoz
Renia Közzétéve: Július 6, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2010 Te, mint a legkitartóbb versenyző kifejtheted, milyet szeretnél. Én meg közben megírom, hogy milyen lesz! Idáig egyetlen egy Munchkin versenyen voltam, annak tetszettek a szabályai. De nincs viszonyítási alapom, szóval sajnos csak kérdezni tudok. (Vagy belinkelhetem neked azt, ha megtalálom és kell. ) Jöhet! Előre is köszönöm! Megtaláltam, de a gépemen. MSN vagy e-mail címmel meg tudsz dobni PÜben? Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Július 6, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2010 Megtaláltam, de a gépemen. MSN vagy e-mail címmel meg tudsz dobni PÜben? Időközben - csak mert nem győztelek kivárni - felkerült a hőn áhított anyag a "Hivatalos" topicba. Ha lesznek reagok, azokat ide várom. (Mindettől függetlenül várom az általad említett cuccost mailben!) Hulla Link a hozzászóláshoz
Renia Közzétéve: Július 7, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 Megtaláltam, de a gépemen. MSN vagy e-mail címmel meg tudsz dobni PÜben? Időközben - csak mert nem győztelek kivárni - felkerült a hőn áhított anyag a "Hivatalos" topicba. Ha lesznek reagok, azokat ide várom. (Mindettől függetlenül várom az általad említett cuccost mailben!) Hulla Lefeküdtem aludni. De gyakorlatilag mindenki 2db Munchkin partyt játszik? Ez elég kevésnek tűnik nekem. 2 alatt nem derül ki, hogy csak mázlista voltál-e, vagy jól Munchkinozol. (Emlékszem, volt olyan a versenyen, h annyira nem jöttek szivató lapok, hogy 10-10-9-8 volt a szintállás, a másiknál meg 7-5-4-3 vagy valami hasonló volt.) De tudok vinni fullos Munchkint, amivel a hím neműek nem tudnak játszani. Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Július 7, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 Nekem kérdésem lenne: A szabály érszt illetőleg.. Pap:Feltámasztás csak abból a pakliból történhet, ahonnét a felfedendő lapot a játékos húzná. Ha a pap csak segítő volt a harcban, nem ő húzza fel a lapokat, tehát nem használhatja ezt a képességét. A megfékezés képesség kapcsán egy csatában maximum 3 lap dobható el, az él?holt szörnyek számától függetlenül. -Ezt nem teljesen értem..Ha kérhetlek magyarázd meg könnyebben.. ÚGy emlékszema pap képességének ezen része az volt,hogy 'Az ajtó berugása' helyett felvehetett egy lapot..De lehet,hogy rosszul emlékszem..xP A tolvaj csatán kívül bármikor lophat. Csata akkor kezdődik, amikor egy szörnykártyát felcsap a játékos. Tehát a tolvaj nem lophat, ha csatában van, és nem lophat olyantól, aki éppen csatában van. -És ha a tolvaj nincs csatában és egy olyantól lopna aki szintén nincs? Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Július 7, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 Szétválasztottam ezt a témát az Egyéb Programoktól, megérdemelt egy külön fórumtémát. Link a hozzászóláshoz
Renia Közzétéve: Július 7, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 Nekem kérdésem lenne:A szabály érszt illetőleg.. Pap:Feltámasztás csak abból a pakliból történhet, ahonnét a felfedendő lapot a játékos húzná. Ha a pap csak segítő volt a harcban, nem ő húzza fel a lapokat, tehát nem használhatja ezt a képességét. A megfékezés képesség kapcsán egy csatában maximum 3 lap dobható el, az él?holt szörnyek számától függetlenül. -Ezt nem teljesen értem..Ha kérhetlek magyarázd meg könnyebben.. ÚGy emlékszema pap képességének ezen része az volt,hogy 'Az ajtó berugása' helyett felvehetett egy lapot..De lehet,hogy rosszul emlékszem..xP Nem úgy volt, hogy feltámaszthat egy élőholt szörnyet a pakli legtetejéről, ami rögtön rátámad? (Nem tudom most megkeresni a lapot. ) A másik meg szerintem úgy van, ahogy írtad, ha nincsenek csatában, lehet lopni. Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Július 7, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 A pap ajtóberúgás helyett feltámaszthatja a kidobott lapok legfelsőjét és kézbe veheti. Az alapcsomag Máncskinban mind kazamata mind kincskártyát feltámaszhat, de a kiegészítőkben levő papok csak a kidobott kazamatakártyák legfelsőjét vehetik fel. A kártyafelvétel után dobnia kell egy lapot (istenem, mennyit csaltam ezzel, hogy nem dobtam lapod ). A kidobott szörnyek legutolsója feltámad és rád támad pedig egy átok. Vagy lehet, hogy keverem az elszenveded az utolsó szörny szívását átokkal? Bár szerintem van ilyen is olyan is. A tolvaj lophat más körében, amikor nincs csata? Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Július 7, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 Vico.. Az a lap a Papi Baki.. Elfelejtettem írni,de igazad van.. Amúgy igen én is most tudtam meg.(a lopás dolgot)..XD Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 7, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 Hu ba** ***. Ti ezeket így vágjátok... Nem is tudom minek megyek versenyre... Hiába játszottam már párszor, kb. csak a kasztokra, fajokra emlékszem. (Meg egy sisakra, amit TAO ,,hordott" az egyik játékban és igen idegesítő volt. ) Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Július 7, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 Venes, tudod, hogy mindig az nyer, aki nem vágja a lapokat! Általában a nagy veteránok fele már az első körben kiesik, és eddig mindig volt olyan asztal, ahol egy totál kezdő nyert. Úgyhogy fel lehet kötni a gatyákat... úgysem számít semmit. Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Július 7, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 Jaja ez igaz,deáltalában az ilyenek azért vannak,mert minden jó játékos beképzelt és azt hiszi,hogy csake gy másik jó játékosnak van ellene esélye.. Így a kezdővel nem törődnek...xP Én tudok minden lapot fejből,de nem érek vele semmit,ha nincs szerencsém és általábban nincs... Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Július 7, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 7, 2010 De gyakorlatilag mindenki 2db Munchkin partyt játszik? Ez elég kevésnek tűnik nekem. 2 alatt nem derül ki, hogy csak mázlista voltál-e, vagy jól Munchkinozol. Gyakorlatilag csak azok játszanak kettőt, akik túljutnak a selejtezőn. De valóban kevés, csakhogy ez nem egy Munchkin tábor. Tapasztalataim alapján a többség lelkesedése hamar elillan és nyűgössé válnak, ha a 3. 4. fordulóban is játszaniuk kell. Ugye V.? Másrészt csütörtök este 19:00-tól 22:00-ig lett a Munchkin meghirdetve. Az eddigi gyakorlatot figyelembe véve, ebbe két forduló fér bele. Egyébként aki máncskinozni akar, az mindig megtalálja az érdeklődőket a tábor ideje alatt! -És ha a tolvaj nincs csatában és egy olyantól lopna aki szintén nincs? Akkor megpróbálkozhat vele, még ha épp nem az ő köre van, akkor is! Pap Kikerestem nektek a pap képességének pontos szövegét. Megjegyzem, a Papi bakiig bezárólag nálam változatlan a lap szövege! Dobj egy hátas kiegem nincsen! "Feltámasztás: Ha lapot húznál, amit fel kell fedni, akkor felhúzhatod a kidobott lapok legfelső lapját. Ezután el kell dobni egy lapot a kezedből." Magyarázat: Általában két esetben húzhat felfedendő lapot a pap. Egyszer ajtó berúgásánál. Ez ugye 1 db lap a kazamata pakliból. Tehát feltámasztod dobott kazamatalapok legfelsőjét (azaz úgy kerül eléd az adott lap, mintha azt rúgtad volna be). Majd eldobsz 1 db lapot. A másik tipikus alkalom, amikor van segítőd a csatádban, nyertek és kincskártyákat húztok. Namármost ha van segítőd, akkor ugye fel kell fedni a kincskártyákat. Mivel ez a te csatád, te húzod a kincseket. És ez az a pillanat, amikor feltámaszthatsz tetszőleges számú lapot a dobott kincsek tetejéről. Természetesen ahány lapot feltámasztottál, annyit el is kell dobnod a kezedből! Vannak egyéb esetek is, amikor felfedésre ítélt lapot kell húznod, de erre most nem térnék ki, hisz a metódus megegyezik a fent bemutatottakkal. Továbbá, ha nincs a kezedben elegendő számú eldobható lap, akkor nem támaszthatsz fel. Szóljatok, ha vmi nem tiszta! De tudok vinni fullos Munchkint, amivel a hím neműek nem tudnak játszani. Hmm? Fejtsd ki bővebben! Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 8, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 8, 2010 Hulla: Rám majd a hétvége után számíthatsz ebben, addig munka, szakdoga... De igyekszem majd értetlenkedni! Ami meg a nyűgösséget illeti... Elfáradtam, sajnos NyT-kbe, jellemzőbben, mindig extra fáradtan érkezek, és ezért nem az előtte lévő 2 nap sütögetése a felelős. Pusztán csak annyi, hogy ,,nem pihenek előtte, majd táborban megteszem", csak éppen az mindig elmarad, hogy a tábor aktív pihenés. Ergo sok energia kell hozzá. Most végig nyomom, még ha tovább is jutok, akkor is. Link a hozzászóláshoz
Renia Közzétéve: Július 8, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 8, 2010 Nem arról beszéltem, h meghalok ha csak 1 v. 2 kör Munchkint játszom a tábor alatt, hanem arról, h 1 v. 2 körből nem lehet eldönteni, hogy ki az aki szimplán mázlista és ki az, aki tud is játszani. Akinek nincs lelkesedése és nyűgös lesz, az így járt. Játszottam 10 fővel Munchkint, és igen, volt aki rendszeresen ledobta a lapjait, h neki elég volt. De akkor ő nem igazi Munchkinos. Amúgy meg 45-50 perces Munchkinban 4ből 1 kört sikerült lejátszani 10-es szintre, szóval azért ez messze nem olyan fárasztó, mint egy rendes party. Fullos = Dobj egy hátas is van benne. Hím neműek nem tudnak vele játszani = 6 Ft-os kártyavédő van rajta, ami állandóan kicsúszik a kezükből v. kettőt fognak meg egyszerre. Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Július 8, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 8, 2010 XD Nekem is megvan a 4. kieggel együttesen,de nálam nincs ilyen probléma.. Csak kicsit elhasználtak a lapok..xD Amúgy érdekes lesz 50 perc alatt elérni a 10. szintett...Ha valakinek szerencséje van és jól kezdi akkor annak venn esélye még rá.. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Július 18, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2010 A táborba viszem majd a Munchkin Bite! (Marj!) MAGYAR verzióját. Aki ki szeretné majd próbálni ezt a WoD paródiát, az nálam kísértsen majd. Link a hozzászóláshoz
Renia Közzétéve: Július 18, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2010 A táborba viszem majd a Munchkin Bite! (Marj!) MAGYAR verzióját. Aki ki szeretné majd próbálni ezt a WoD paródiát, az nálam kísértsen majd. Lesz rajtad majd vmi névcetli, h meglehessen találni? Bár a WoD-ot nem ismerem, biztos az is jó lehet Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Július 18, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 18, 2010 Természetesen engem érdekel..Szóval majd a táborban keresni fogok egy bizonyos 'hullát' és zargatni fogom.. Sajnos magyarul még nem találtam meg,angolul meg nem lenne túl jó. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 18, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2010 Renia, Aion: Mivel szokott lenni minden évben KM bemutatás, így szerintem nyílvánvaló lesz Hulla kiléte számotokra. Nem lehet elfelejteni kategória. (Mondjuk én már minden kalandozókossal így vagyok, hol ez, hol az miatt. ) Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Július 18, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2010 Szóval majd a táborban keresni fogok egy bizonyos 'hullát' és zargatni fogom.. Azért ne ásd fel a kertet érte ha egy mód van rá Amúgy a versenyt általában nézni is érdemes, Hulla mesterien tudja minden évben elaltani magáról a gyanút Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Július 18, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2010 Renia, Aion: Mivel szokott lenni minden évben KM bemutatás, így szerintem nyílvánvaló lesz Hulla kiléte számotokra. Nem lehet elfelejteni kategória. (Mondjuk én már minden kalandozókossal így vagyok, hol ez, hol az miatt. ) Hát ezt nem vártam volna! És pont tőled! Szóval már kategorizálsz is! ( ) Link a hozzászóláshoz
Renia Közzétéve: Július 18, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 18, 2010 Renia, Aion: Mivel szokott lenni minden évben KM bemutatás, így szerintem nyílvánvaló lesz Hulla kiléte számotokra. Nem lehet elfelejteni kategória. (Mondjuk én már minden kalandozókossal így vagyok, hol ez, hol az miatt. ) Hát ezt nem vártam volna! És pont tőled! Szóval már kategorizálsz is! ( ) Na meséljetek csak azokról az "az"-okról! Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Július 19, 2010 Megosztás Közzétéve: Július 19, 2010 Renia, Aion: Mivel szokott lenni minden évben KM bemutatás, így szerintem nyílvánvaló lesz Hulla kiléte számotokra. Nem lehet elfelejteni kategória. (Mondjuk én már minden kalandozókossal így vagyok, hol ez, hol az miatt. ) Hát ezt nem vártam volna! És pont tőled! Szóval már kategorizálsz is! ( ) Hulla...nem kell pironkodni, egyedi személyiség vagy. Aki megismer, nem felejt, főleg, ha már meséltél vele, vagy volt szerencséje és egy csapatban is játszottál vele. Ami meg a Munchkin-t illeti... igérem, hétvégéig elolvasom a szabályzatot és kötekedem, ha tudok... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés