Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

IX. Kalandozok.hu Téli Tábor 2011. december 27-30.

Ha van rá lehetőség, ebédelnétek-e a Pokol Csárdában a megérkezés napján?  

19 szavazat

1. 1. Ha van rá lehetÅ?ség, ebédelnétek-e a Pokol Csárdában a megérkezés napján?

• Igen.
    • Nem.
    • Nem jövök táborba, de szavazni akarok!

Recommended Posts

Közzétéve:

Üdv!

Javítva, köszi az észrevételt.

Aki csak decemberben tudja meg, hogy mikor tud jönni, az egy kis kockázatot vállal. De most nagyon alábbhagyott a nagy aktivitás TT-re, így valószínű nem lesz gond ilyesmivel. Se vendégnek, se táborlakónak nem jelentkezik senki... A befizetési határidőben fel kell hívnom a helyszínt, több jelentkezőt ígértem.

Üdv!

Közzétéve:
Jövőre meg a fele létszám lesz a tábor kiírásban? :(

Ellenkezőleg. A nyári táborban pl bővülés várható az utóbbi évekhez képest, ugyanis a jubileumi tizedik nyári tábor következik.

Közzétéve:

Hát akkor lehet , hogy itt az ideje , hogy a KONDA ellátogasson első nyári táborába ( ez valahogy kimaradt mindig ).

De elöbb azért nézzük meg a TT-t. Na meg várjuk a hangulat keltőt.

Közzétéve:

Ezt már régóta szerettem volna.. tavalyi TT-beni Paranoiából egy laza 9 perces szösszenet, a HÜSI-tiszt jóvoltából megmentődött. Átvarázsoltam mp3-ba, az első perc artikulálatlan röhögés (bocs, én is közel ültem a telóhoz, több másikkal egyetemben :D ) után kivehető némi infó is. Elsősorban persze azoknak ül, akik részt vettek benne.

Épp a BOSS egyezkedik a rossz színkódú gránát miatt az elosztóval (leárulózza :D ), majd a dokumentálásért felelős tisztről kiderül, hogy mutáns. No és persze másodszor sem tudtunk liftezni.. hiába vernyákoltam a DOKI-robiért :)

Szóval kedves Gildes, Mate, Catsmile, Venes, TAO és persze SirTom :respect: , kellemes idézgetést :)

A többieknek pedig Welcome to Paranoia :)

Közzétéve:

Hehe, erre kíváncsi vagyok, otthon meghallgatom majd. :D Mivel én vettem fel az egészet, lefogadom, hogy a saját hangom szinte nem is hallatszik rajta. A jó HÜSI-tiszt csak mások ellen gyárt bizonyítékokat... :D

Közzétéve:

Tao: igen, nagyon vigyáztál. :)

Nem is emlékeztem, hogy ennyire meg voltam fázva... Sajna végig köhécselem a felvételt. Főleg röhögés közben. :oops:

Ez nagyon tetszett:

- Azt állítja, hogy áruló vagyok?

- Igen.

- Áhh.

/artikulálatlan röhögés/

És ez a 9 perc gyakorlatilag csak egy liftezés volt... :))

Még egy kis éneklés is volt! Haha :mrgreen:

Közzétéve:

Azon én is nagyon vigyorogtam, egy pillanatra benned akadt a szó :D

Azért nem csak lifteztünk ám (ez már asszem nem is a második, hanem a harmadik ilyen utazásunk volt), a HÜSI pont elég mozgalmas 9 percet rögzített :)

Leárulóztuk az elosztót (miközben ránksózott valami kísérleti kamerát is, ami hangosan puffogott), lefüleltük a dokus tiszt mutánsságát, új kamerát akartunk beüzemelni, majd elszedni a kommcsitól, mert majdnem tönkretette valami esőfelhővel a feje felett, és hát le szerettük volna filmezni a mutációját is. Aztán a BOSS kézben akarta tartani a küldit, amire már csak kb 20 percünk maradt, pedig még el se indultunk, így utasította a DOKI-t, hogy a liftet a robottal indíttassa (gondolom a személyi sérülés elkerülése érdekében.. mert más értelme nagyon nem volt :D ), miközben tudta, hogy el fog szállni a kis bigyó, ami megint a SZAKI-lelkemen fog száradni. Így én rinyálni kezdtem, míg a többiek látványosan szabotálták a jegyzőkönyvkérelmemet (kifogyott a kamerából a szalag, peeersze :) ), és aztán a kedves HÜSI engem végeztetett ki, pedig felvétel is van róla, hogy én aztán óvtam a Computer tulajdonát, ők meg nem. :)

Hasonlóan élménydús játékot akarunk idén is.. és ez nem csak célzás :P

Közzétéve:

Hát igen... Ilyen nyílt és direkt öngyilkossági kísérletre (magasabb besorolásút megvádolni) nem voltam felkészülve. Szerencsére sikerült továbblökni a csapatot a "helyes" irányba. ;)

Hasonlóan élménydús játékot akarunk idén is.. és ez nem csak célzás :P

Igenis, értettem. Már ki is találtam, mi legyen az... 4-6 játékos jöhet, rendszer nincs, sztori saját, stílus főleg humor.

A maradék időben pedig mehet egy kis kamara larp, ha lesz rá jelentkező. Mondjuk a Lost Child, ami csak 6 fős...

Közzétéve:
Üdv!

Magyarul az a tervetek, hogy lejöttök egy kocsival páran, játszotok egyet a táborban, és hazamentek? Ezért igazán ne fáradjatok!

Üdv!

Húú de gonosz... :tuzes:

Nem is örülsz nekünk, hogy Felonnal közösbe leutazunk a világ végére, csakhogy üdvözölni tudjuk a táborlakókat, sütit vigyünk és még programot is csináljunk? Nem jutok szóhoz... :pajti:

Közzétéve:
Magyarul az a tervetek, hogy lejöttök egy kocsival páran, játszotok egyet a táborban, és hazamentek? Ezért igazán ne fáradjatok!

Nahát, a mi csapatunknak is ez volt a terve. :roll::)

Közzétéve:

Még szerencse, hogy most ébredtem, szépet álmodtam, és csak mosolygok ezen a mondaton CS.. tudom én, hogy nem úgy gondoltad..

Vagy ha mégis, akkor megbeszélhetjük amellett az üveg borocska mellett, amit már éppen két éve ígérgetsz.. :P

Persze nyugodtan szólj, ha zavarunk.. akkor Tommal felpakoljuk azt a halom jókedvet, szeretetet, sütit, jó kis játékélmény-lehetőséget, és elvisszük máshova. Ahol tudják értékelni azt, hogy bár mi nem tudunk a teljes táborban ottlenni, mégis vesszük a fáradtságot, leutazunk egyetlen darab nap (vagy inkább este) kedvéért a hideg télben, többek között azért, hogy téged megöleljünk.

Nem szeretnék ám csalódni benned.. :)

Közzétéve:

Üdv!

A félreértések elkerülése végett , ez az ezen a fórumon uralkodó viszonyoknak szólt: Kb csak ti írtok ide. Ezzel főként az a bajom, hogy mások nem, kisebb részt az, hogy ti igen. Azért baj, hogy mások nem, mert nincs igazi aktivitás, nincs karakteralkotásos kérdés sem túl sok, ilyenkor már mindenki pörögni szokott. A ti írtok résszel az a bajom, hogy nem jöttök végig. :( A hozzászólás gonosz részét így kellett volna értelmezni, elnézést a félreérthetőségem miatt, visszaolvasva még én is félreértettem magam. :) 3 db :lol::lol::lol: lemaradt a végéről...

Üdv!

CS

Közzétéve:

Sziasztok!

Csak azért írok, hogy CS is megnyugodjon picit =) Azért ilyen "kihalt" a fórum, mert

1. eleve kevesen leszünk idén a táborban

2. a legtöbb megbeszélni valót általában a csapatok maguk közt zavarják le

3. az itt elhangzott hozzászólások legnagyobb részéhez az, aki nem volt az adott játék (játékélmény) részese, nem tud hozzászólni

4. azok, akik jelentkeztek a táborra, ha jól látom egyébként sem éppen a legaktívabb fórumozók közé tartoznak

5. attól, mert nem írnak, még hidd el, hogy aki jelentkezett, foglalkozik a táborral szerintem már most is, és rendszeresen látogatják a fórumokat

És inkább legyetek büszkék arra, hogy keveset kérdezünk, fogd fel pozitívan. Egyre egyértelműbb a karakteralkotási rendszer és a tábortájékoztató, így nincs nagyon mit kérdezni! De ha szeretnéd, akkor megírhatod nekem, hány aranyba kerül egy skót duda :lol:

Türelem, biztosan lesznek majd kérdések is :)

Ja, és egyébként én örülök, hogy jönnek Felonék, ha csak egy napra is... :)

Közzétéve:

Pedig csak igyekszünk meghozni mások kedvét, hogy írjanak, jöjjenek! :)

/egyébként sem vettem magamra CS, tudom, hogy örülsz, ha megyünk./

Remélem minden hely gyorsan betelik... sajna nekem csak 3 nap szabim van év végéig, és a karácsonyi őrület mellett kellene tartalékoljak a vizsgákra is...

MG-nek is nagyon örülök, ha jól számolom, akkor 1-1,5 éve nem találkoztunk. A háttérben meg azért mennek a PM-ek, szóval ebben Knielnek teljesen igaza van. Van itt élet, csak még messze a december és nem hájpolunk, hogy ki ne fulladjunk idő előtt... Na jó, engem azért nem könnyű elhallgattatni... de gondolom a bérgyilkosokat már útjára engedtétek. Eddig kettővel találkoztam. Az egyik a kádban támadt rám, de nem számolt a térfogatommal. A másik meg az utcán próbált becserkészni. nA ott meg eltévedtem és így elkerültem a halálos csapdát. Szerintem most is ott vár az egyik sötét sikátorban. :mrgreen:

uff, befogtam... :he:

Közzétéve:

Karialkotással kapcsolatban: régen tényleg sokkal több kérdés volt. De megfigyelhető, hogy a kérdések száma a következőkkel van kapcsolatban:

1 a jelentkezők száma

2 a jelentkezők fórumos aktivitása

3 a jelentkezők karakterkészítési szokásai

4 a karakteralkotás kiforrottsága

Az 1. és a 2. pontot nem kell magyarázni. A 3. pont azért fontos, mert egy olyan játékos, aki úgy áll hozzá, hogy "tök mindegy, csak kitöltöm a karilapot", nem fog feltenni kérdést. Ezzel szemben, aki szeret nagyon speciális karaktert készíteni (pl a szuperreális, a szuperextrém, és a vérpisti kategóriák), azok hajlamosak bombázni a kérdésekkel.

A 4. pontot illetően a karialkotás pedig az évek alatt pedig szép lassan kiforrott a mi szokásainkhoz (vagy mi szoktuk meg a karakteralkotási sablonunkat :D). Az a pár pont, ami esetleg kimaradt (és minden táborban van pár ilyen), arra pedig rákérdezünk, de nem számottevő.

Ha megnézzük, most ebben a táborban mind a négy pont meglehetősen alacsonyra szorítja a kérdések számát - tehát ebben semmi meglepő nincs.

Közzétéve:

Vagy csak azért nem kérdeznek sokan, mert végre kezdi mindenki megérteni mi a reális és mi nem. Nem fárasztják a KM-eket a sok hülye kérdéssel... :)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...