Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Morrick

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    58
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hozzászólások Morrick által közzétéve

  1. Sziasztok!

    Nagyon jó volt a tábor! A szállás tetszett, gyönyörű környezet, kellemes időjárás, elég tér, alvásgátló székek és padok, beszédes ágyak (másdikra már nem fájtak annyira a rugók a vesémben :) Szívesen mennék vissza újra.

    A csapatunk kissé szélsőséges volt, de szerencsére a jó KM összefogott minket annak ellenére, hogy igyekeztem bedobálni a mellékszálakat :) Szép munka Andoron! 

    A modult még nem olvastam, így arról nem írok. A KM mesélése elfedte, ha volt benne hiba. 

    A Rapid verseny nagyon bejött, szvsz a kidolgozott kis karik zseniálisak voltak. Köszi BigMac a mesét, illetve a többieknek a játékot. A második kör is hasonló jóra sikeredett, rég nevettem ennyit.

    Kösz mindent, jövőre tali!

  2. Sziasztok!

    Ha már sikerült korrigálni a félisteni Arel pap íjász képességeit, esetleg a 3dik TSZen kapott +30% esést is be tudnátok vinni? :) 

    További kérdés, hogy a tulajdonságokat növelő tárgyaknál miképp számoljunk? Jelen esetben egy +4 Szépséget adó tárgyra gondoltam. Ennek a Mp költsége 73 Mp (mint pl. Az Erő kesztyű esetében), vagy 53 Mp mint a Gyorsaság lábbelije esetén? Vagy ne is gondolkodjak olyan tárgyban, ami nincs leírva a könyvekben?

     

    Owden és tetra kedveli ezt
  3. Sziasztok, Morrick vagyok.

    Először is elnézést a késésért, de jobb később, mint soha. Viszonylag régóta játszom, nagyjából 8-9 éve mesélek is. Ez az első "versenymesém". Szeretem a mágus világát, sokszínűségét, ezt a meséim során is igyekszem behozni (országok, népek, szokások).

    Nagyon szeretem, ha a JKk kerülőúton vagy furfanggal oldják meg a kalandot/modult, alapvetően vevő vagyok a "kiskapus" ötletekre, amíg azok a szabályrendszer keretein belül maradnak. A harci jeleneteket igyekszem rövidre fogni, szóval akinek ez a fő célja, annak talán nem én vagyok a megfelelő választás.

    Az én kockáim nem halálosak, így inkább kivárom, amíg a JK hibázik :) A pálinka nálam is játszik, természetesen elméletben, hisz a szabályzat tiltja az ivászatot tudtommal.

    Mottó:

    "A verekedés a gyengék utolsó menedéke"

  4. Üdv!

    Honnan lehet megtudni, hogy a boszorkánymesteri tetoválások milyen eséllyel "robbannak" találat esetén? A cikkek leírása eléggé esetelges (vagy ahol nincs jelölve, az nem sérülhet?)

    Illetve gondolom a tetoválásmágia egy teljesen képzetlen boszorkánymester (0 rúnamágia, 0 tetoválás szakma) számára is hozzáférhető, hisz a megadott cikkek semmiféle külön kritériumot nem említenek.  

    Köszönöm a választ.

     

  5. Üdv!

    A karakterlap valami miatt ezüstöt jelöl arany helyett az induló pénznél,illetve a listán is. Az ezüst jelen esetben az arany? :)

    A varázstárgyak esetében pl.: a hatalom amulettje mindenképp az amulett slotba megy, vagy lehetséges más formában is birtokolni (pl.: hatalom gyűrűje)?

    Varázstárgyak alap esetben nem tehetők pl. láthatalanná. Ez azt jelenti, hogy teszem azt egy láthatatlanság köpenyt viselő pap egy lebegő szent szimbólum?

    Köszönöm a válaszokat.  

×
×
  • Új...