Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hunwarrior

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Kalandozós kérdések

  • Mi a kedvenc kasztod?
    Boszorkánymester
  • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
    Requiem
  • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
    1995
  • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
    Rákerestem

Legutóbbi látogatók

151 adatlap megtekintés

Hunwarrior's Achievements

Felvilágosult földműves

Felvilágosult földműves (3/16)

  1. Hunwarrior

    Ez vagyok én!

    Üdv! A nevem Shimrod Morphinger Dorani varázslótanonc! Apám Dorani történelemtanár, anyám szabad boszorkány. Miután megszülettem szüleim már elrendezték a jövőm, varázsló leszek, mondták. Próbáltam megfelelni nekik és tanáraimnak de csak nem sikerült, mindíg utolsó voltam minden tantárgyból. Bánatomat a helyi fogadókban és sikátorokban próbáltam enyhíteni, ez időszak alatt szoktam rá a dohányzásra és a szikrafűre. Nagy nehezen második próbálkozásra letettem vizsgáimat. Ekkora apám már lemondott rólam, anyám meg sajnálkozva bólogatott akárhányszor szóba kerültem. Egy kevés pénzel utamra engedtek,, mondván ideje másnak is csalódást okoznom. Térkapun Erionba érkeztem, első utam a kikötőnegyed kétes hírű kocsmáiba vezetett, ahol egy akkor még ismeretlen (késöbb a feleségem) tolvajlány Keira kegyét próbáltam elnyerni, ő kedvesen kizsebelt és az akkori kísérőjét Hurak nevű félork harcosát uszította rám. Pár pofon után (főleg én kaptam) rájöttek, hogy talán hasznukra lehetek, így nem vertek agyon. Azóta többször megháláltam nekik. Még aznap jelentkeztünk egy útra az elátkozott vidékre ahol egy Shadoni (gondolom álnév) nevű bárd lánykát mentettünk ki néhány bandita kezéből. Azóta így négyen járjuk Ynevet, újjabnál újjabb kalandokat keresve.
  2. Hunwarrior

    Bemutatkozás

    Szervusztok! Bár nem nagyon irogatok fórumokra (pocsék a helyesírásom 🙂), azért miért ne! Nagy Péter vagyok Dunaföldvárról, 1985.02.15 a születésem napja. A szerepjátékkal már fiatalon, kb 10-11 évesen ismerkedtem meg, a klasszikus KJK könyvek álltal. Egyből besszippantott a világ. A MAGUS- sal a Taverna könykiadóban találkoztam elősszőr s szerelem lett azóta is(ETK). Jelenleg a két nagyobbik gyermekemmel és feleségemmel szoktunk itthon, amolyan családi programként játszani. Szerencsére már a nagyfiam is mesél történeteket, így én is tudok a játékos oldalon lenni 😁.
  3. Letöltöttem fantasztikus
  4. Hunwarrior

    Krán

    Igen olvasmányos, kiválló munka. Főleg a háttér, gazdasági rész fogott meg. Jó dolog, ha nem csak a játékteknika van feltüntetve.
  5. Hatalmas segítség köszönöm.
×
×
  • Új...