Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

NYT 2005 visszhang - hangulat, kastély, élménybeszámolók


Antail

Milyen volt az idei NYT?  

40 szavazat

  1. 1. Milyen volt az idei NYT?

    • IstencsászárRúnaPallostáp
    • Kevés volt a Morális szabály, de végülis jóvolt!
    • Nem volt jó! KÃ?REM VISSZA A PÃ?NZEM


Recommended Posts

Ahojjarejja!

Hát újra itthon NYT után! :)

Nagyon jó volt a tábor, modul is, azta mindenit nademosmánaztántéllegaztaszivatósmindenitteamund! :roll: :twisted: :lol: :lol:

Jó volt a játék, jó volt a csapat, kevés volt az alvás. és az is mindig játék elött! :P

Étel az elsö nap ebédjénél kicsit megrémisztett, de a többi rá következö feledtette velem, és igen, a konyhásnénik varázsos ételeit meg köll dicsérni! ;)

Ami kár, hogy "anime-elöadás"-ról lemaradtam. :( (márha volt, nem tudom. :roll: volt?)

Most így nagyhirtelennyébe egy NYT, meg hajnali félötig tartó 14órás játék után ennyi jut eszembe. :)

Üdv!

Link a hozzászóláshoz
Üdvözlet!!!

Mint az utolsó hozzászólást a forumhoz a tábor előtt én írtam így én írom, az elsőt!!!!

A modul gyönyörű volt a KM-ek jók na meg a hangulat is, de a live-ot a csúsztatások meg az a három bizonyos ember tönkretette.

Igaz még mindig nem volt alkalmunk játszani a legtöbb KM-mel.(pl:Dragon Gregoire), de legalább Mate, Amund, Condorius, Komattre igen!!!!De kiváltkép Amundnak és Komattrenek köszönjük az önfeledt játékot, mesélést.

Hát mivel az ork csapattal nem mehettünk először szomorkodtunk, de hamar belerázódtunk Shadoni szerepeinkre.

A kaja jó volt. A konyhásnővel könnyen lehetett haverkodni Very Happy

A HKK verseny kicsit érdekesen alakult mivel sose volt olyan idő a KM hiány miatt amikor minden résztvevő résztvehetett. És amikor volt már mindenkit lefárasztott az éjjel napali játék esetlegesen Amund hentesbárdja.

A nyertes csapatnak garatulálok(azért nem írom le a csapat nevét mert most így fejből nem tudom a helyesírását), de a tavalyi nyertesről van szó.

Lényeg a lényeg Armen megmenekült

Remélem a mielőbbi viszontlátást valamelyik talin

Meran

UI:ha valamit elfelejtettem még írok

nah akkor ide is befirkantom

Link a hozzászóláshoz

Hello

A keletiben kicsit elbizonytalanodtam, hogy jó helyre érkeztem-e, mert egy ismerős arcot sem fedeztem fel. Öt percre rá érkezett meg az első ember, akit legalább ismertem. És ez a folyamat gyorsan beindult. Dumáltunk, röhögtünk, ismerkedtünk, mindenki jól érezte magát.

A vonatutat alig 10 percesnek éreztük, közben nagyban ment a sztorizgatás, oltogatás meg ilyenek :]

Este már tűkön ülve vártam (vártuk?) az első ciklust, amit szerencsére egy zsír KM mesélt. Sok dolgot nem tudtunk meg belőle, de azért jó volt :)

Volt némi alvás is (nagyjából 3-4 óra minden nap) és kialvatlanul ébredtünk, de vidámak voltunk.

Ez így ment tovább minen nap... 2x is jó KM, majd megint és megint... Szóval erre panasz nem lehetett.

Teltek-múltak a napok, a játékosok és a mesélők is egyre fáradtabbak lettek, de mindegyikük szívesen játszott és mesélt. (szerintem) Külön köszönet illeti azokat a KM-eket, akik dupláztak/tripláztak.

A tábor alatt nem gondoltam az "időre", így teljesen meglepődve konstatáltam, hogy basszus, már vége is az egésznek.

Azért az utolsó nap sem volt eseménytelen számomra, valamint még egy jó tíz ember számára. Ugyanis lekéstük a vonatot ;)

Semmi baj, dumálás, röhögés, majd elmentünk pizzázni ;) Ezzel a fantasztikus és okos műveletünkkel lekéstük a következő vonatot is :]

No para :D

Szóval újabb ~2 óra várakozás után csak eljutottunk Hatvanba. A Sors azért ott is tartogatott meglepetést számunkra. Ugyanis egy két perc után (A vonat elméletileg egyből Pestre ment volna) elkezdtünk TOLATNI! Ezt már mi sem bírtuk...

Szerencsére kiderült, hogy csak (talán) mozdony csere volt, így megállíthatatlanul robogtunk tovább a hőn áhított Pestre.

Ott könnyes búcsút vettünk egymástól és kisebb csoportokban indultunk tovább. Nemsokára újabb búcsú majd egyedül maradtam.

Kb fél kilendre értem haza.

Ja és ami kimaradt: Köszönjük (!) Con Salamandernek az Ynev quízt. (Jelzem, a legjobb eredmény 48%-os lett és az egyik KM tudását dícséri)

Asszem ennyi.

Link a hozzászóláshoz

Hát üdvözlégy kedves olvasó!

Szóval felkeltem 4:30-kor hogy elérjem a vonatot.öltözés stb ki a pályaudvarra.Könnyes búcsú Szekszárd city-től.TAlálkozok a vonaton Shalafi-val Luciussal és Shalafi egy haverjával(sajnos nem emlékszem hogy hívják.)Jön az ötlet mesélej vki!Src mesél kicsit eltolódunk fun irányba,no sebaj! Megékezés Pestre.Kóvájgunk mint gólyaf*s a levegőbe,találkozunk Warlockékkal és megérkezünk a Keleti-be.Húbazm*g de sokan vannak.Haverkodás stb indul a vonat.Volt szerencsém a KM-ek közé keveredni,jöttek a storyk stb minden király.Megérkezünk várakoznk egy kicsit a szállásra Antailnak(Zrogdavar hozzon áldást reá) hála bejutunk a kastélyba.Közben volt szerencsém megismerni Afrad-ot Vico-t és Condorius-t.Modul zsír.Irdatlan sok a hatalmas poén(le van írva,maj bőciítjük humor fórumot.pl.:5.ciklus eleje.kiléptek, hó.Arel pap(én):hozzávágok egy hógolyót a bajvívóhoz.aztán HÓCSATAA! :lol: )Szóval modul tetszett,a mesélés jó volt(4 ciklus Condorius 1 Gangler.Nekik nagyon köszönöm a mesélést,sztem rohadt jó volt).LIVE párbajon sikerült egy 3.helyezést elérnem ha jól tudom hála Merannak és a q*vajó kardjának,nomeg a szerencsémnek.Táborba végig jó a hangulat bár vannak mélypontok.Nemtudom hogy,de sikerült elcsípnünk a 2.helyet.Örül a csapat mint az állat.

Hazaút(aki nem akar röhögni ne olvassa el!)

Egy voltam azon kiválasztottak közülk kiknek sikerült lekésniük a vonatot.Shalafi és Lucius megvárnak Hatvanban(ekkor még nemtudtam mijen következményekkel jár majd ez az egyetlen dolog.)

Hatvanból irány Pest.Pesten várunk egy órát a Délibe.Shalafi megérzésének(SZÓ SZERINT) hála nem késtük le a vonatot.Joh.Fél 10.Megérdezünk Sárbogárdra,átszállás.Megkérdezünk egy fickót az állomáson honan indul Szekszárdra a vonat.Fickó:-Azt a vonatot július 11.-e óta törölték.a következő vonat hajnali 5kor megy.Reakciók:3 táska egymás után tompán puffan a földön majd hatalmas röhögésben tör ki az egész banda...Rakás telefon a szülöknek h mi lesz a végeredmény:Shalafi szülei le tudnak jönni kocsival.(pedig már terveztük h beülünk egy kocsmába és MAGUS-ozunk egyet..).Szal valahogy így hazajutottam 1óra magasságába....Szóval kalandos utunk volt egy kalandos tábor végén.

Minden szervezőnek és KM-nek köszönet az egészért és főleg Antail-éknak hogy így öszehozták.

Üdv,

Link a hozzászóláshoz

Kedden hajnalban kissé másnaposan és hulla fáradtan megérkeztem az állomásra, ahol Oshram, és Cather vártak, majd megérkezett Tomi is, és elindultunk... Ekkor még azon gondolkodtam h mi a fenét keresek én itt. Tábor előtt nagyon nem volt tábor feelingem, kegyetlenül fáradt voltam. aztán megérkeztünk a Keletibe, és ott várt csomó ismeretlen emberke, de ekkor már kezdett elkapni az a bizonyos feeling. Rájöttem h milyen fantasztikus lesz ez az 5 nap, hiszen ugyanolyan emberek között leszek mint amilyen én vagyok! Rájöttem h onnan nem fognak kinézni! Nem fognak lesátánistázni a tetoválásom miatt, és nem fognak bizélgetni. És igazam lett!!!

Nagyon örültem mikor végre vagy 3 hónap msnezés után megismerhettem Vicot!!! Előtte is nagyon imádtam, de most meg pláne :)

És Aquenor......Hát nagyon nagy arc :D Õt is imáááádom!!!

Luciustól először kicsit megijedtem, h h fog játszani, de mint kiderült eszméletlen jól játsza az alkoholista lovagot, és a szintén alkesz vámpírt :D És természetesen őt is imáááááááááádom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velük játszottam eddig a legélvezetesebbet! 6 oldalnyi poén gyűlt össze!!! TT-n is ez lesz a felállás, csak más néve jövünk.

Szóval köszönet nekik mindenért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rengeteg ember lopta be magát a szívembe, de leginkább egy édes 19éves :D 11év alatt rengeteg Km-el játszottam, de vele volt a legjobb! És ő az első és egyetlen KM akibe belebolondultam!!! Nagyon jól esett h sokan örültek nekünk! Pl amit Amund mondott (idézem): "Örülök neki, h Condorius végre megint mosolyog." (később): "Jó h végre egy ilyen barátnője van, mint te." és még sorolhatnám.......

Persze halottam olyanokat is, akiknek nem tetszett, és azt gondolták h azért lettünk 2.-ak, mert 'protekciósok' lettünk. Nekik üzenem, h nem érdekelnek!!!!!! Amúgy az egész Dionnak, és Freyának (a karakterem) köszönhető :)

Boldog vagyok, h találtam egy Condoriust, h dobogósok lettünk, és h megismerhettem rengeteg jófej emberkét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az is tök jó volt h lekéstünk pár vonatot, és aztán a táborhosszabbítás Amundnál. Amund, és Gang' is fantasztikus ember!!!!! Nagyon jót beszélgettünk, és nagyon jól éreztem magam velük!!!!!!

Szóval összességében a táborról: Életem talán legjobb 5 napja volt!!!

Barátok, nevetés, szerelem.... több nem is kell!

üdv mindenkinek, legkésőbb találkozás a TT-n!

A'frad

Link a hozzászóláshoz

Hát Tengermély Tiszteletem!

Elsőként írnék akkor a KMek közül - ha már így emlegetve lettem... csuklom is rendesen ;)

Akkor kezdeném ab ovo gemini:

Egy kellően morcos reggelre ébredtem, magamra rángadtam farmert, tavalyi tábor pólóját, pulóvertkabátot, táskát, kezembe vettem speciális esernyőm, és beültem idesapám mellé az autóba.. már negyed 8ra benn voltunk a Keletiben.. Õ el dolgozni, én el étkezni. Aztán hosszas várakozás után feltűnt egy Amund, és elkezdtünk gyűlni.. jegyvásárlás, vonatraszállás. Ismerkedés, ellenőrtámadás, és az elején Amunddal és Kommateval ültünk két ülésen hárman... öhm.. mondanom sem kell, elfértünk :P Aztán Amundot áttessékeltük egy felszabadult ülésre, így kényelmesen elhelyezkedtünk. Éppen belemerültem volna az elalvás misztériumába, amikor mindenki el kezdte lekapkodni a cuccokat.. nagy

nehezen rádöbbentem arra, hogy nekem is hasonlóképpen kéne cselekednem.. Aztán egy kisebb futás a következő vonathoz, helykeresés. Ezt Amund megoldotta - egy magányosan üldögélő helyes lány társaságát választottuk, megtudtuk, hogy ő is Selypre jön, mondhatni rokonlátogatóba.. aztán egy idő után feltűnt, hogy nem szakad el a csoporttól, mi több, ő is bejlép a kastély kapuján.. ekkor tudatosult benem, hogy bezony ő is játékos :) Na Õ volt A'frad :)

Aztán jött az első ciklus... felejthetetlen volt, ahogy Dion és Freya.. köhömm... Persze a csapat többi tagjának is meg volt a maga öröme, de ez azért vezetett :)

Mivel ezen a napon dupláztam, jöhetett a második csapat - BABistáék. Egy nagyon hangulatos Darton partival játszhattam, pedig azt hittem, semmi kedvem nem lesz már hozzá - mégis jól éreztem magam :)

Következő nap, második ciklus - ismét duplázom, Infravörös+BABista. Ismét felejthetetlen pillanatok...

Este pedig még meséltem egy ciklust a Csőcseléknek - ez volt az egyetlen viklus, amiben nem dupláztam... de egy nap három csapatnak mesélni.. háát... Tőlük kicsit tartottam, de aztán szerintem jót mulattunk.

Nem fogom elfelejteni soha azt a Barbárt, aki ijedtében bebújt egy fa mögé ;)

Az estét aztán... na ez már nem rátok tartozik :P a lényeg, hogy nem a saját ágyamban töltöttem ;)

Következzék a 4. ciklus, amit először Meranéknak meséltem (ez ketté lett bontva, a mese első fele tetszett, a második már kevésbé.. de cserébe Kommateval megterveztük az utolsó ciklusukat, hogy az élvezetes legyen, ha már én nem tudtam alakítani). Aztán kiderült, hogy valami kavar miatt ismét én mesélek az Infrának... mondom jó, én szeretek nekik mesélni, de aztán a pontozással nehogy gond legyen... Ezt az estét is sikerrel vettük, és megszületett a mirelitcica, és a mikrómókus..

Utolsó ciklust @huszáréknak, és Taoéknak meséltem volna, de Mazsinónak átszervezték @ékat, hogy ne duplázzak megint. Sajnáltam, hogy nem mesélhetek @éknak, de ugyanakkor olyan fáradt voltam, hogy örültem annak, hogy nem duplázom. Tehát kezdődött Zrogdavar utolsó iklusa a NYTban, ahol értékes emlékek: a Szent

Link a hozzászóláshoz

Üdv a bolyongó lelkeknek!!!!!!

Nos hát a táborrol................

hmm....atommegacsúcsszupernovakirályságvolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Parasztosan fogalmazva: jóvót.

Szeretném ezúton is köszönetet mondani édesanyámnak, aki nem hagyta, hogy éhen s szomlyan haljunk a vonaton, a kalaóznak, aki megvágott 6000 forintra( hogy vinné el a 20-adik szintű toroni boszorkánymester), meg mindenkinek, aki ott volt.

Szóval csúcsfejek voltatok, igazi, kellemes társaság. Az igazat megvallva nem hittem volna.

Ja ,és KM-eknek külön köszönet, nem spóroltak, de tényleg.....

Minden elismerésem az övék, a kalandmodul remekbeszabott volt, bár végső megoldás talán nem is születhetett, de ez így volt jó.

Külön köszönet még Dragonnak, Ganglernek, meg a Tominak.

ennyi

legyetek gonoszak............

Link a hozzászóláshoz

Dícsértessék a Remetedisznó! 8)

Kedden sikeresen felkeltem fél 5-kor, kedves egyetlen édesapám segítségével el is értem az 5:25-kor induló vonatot. Az út első fele olvasással telt, és úrrá lett rajtam az izgalommal vegyes várakozás, Kecskemét állomással meg persze a táborral kapcsolatban. Kecskeméten ugyanis felszálltak ketten: Venes és Manndil. Nem csalódtam bennük sem. :wink: Egy rövidnek tűnő utazás következtében megérkeztünk a nyugatiba. De persze előtte Predtől megérdeklődtem telefonon, hogy mégis merre kell menni. :D Az úton összefutottunk Shalával, Luciusszal és Aquenorral, akik céltalanul bolyongtak, pedig a megfelelő busz állomása az orruk előtt volt. Keleti pályaudvar...szívem verésének üteme már gyorsult... s megláttam a kalandozókat, kik közül oly' sokat, mégis oly' keveset ismerek. Az út Selypig főleg vallási viták lebonyolításával telt. Az hanyagolható lett volna, kicsit lefárasztott... Rendben. Kastély. Odaértünk s megpillantottam 3 csapattársam, Merant, Novant és Stammheim-et. Utóbbi kettővel bemutatkoztunk egymásnak, mivel még csak neten volt szerencsénk. Gem csak később érkezett, neki volt igaza. :P De úgy érzem túl hosszú lesz ez, szóval csak a lényeget a táborral kapcsban. Sajnálom, hogy felborult a LIVE időbeosztása, de még így is élveztem a nagy részét. Az 1. KM, aki nekünk mesélt, Mate volt. Mindent gyönyörűen leírt, az NJK-kat mondhatnám tökéletesen kijátszotta. De nekünk nem nagyon adott esélyt... Mind1. 2. KM Amund személyében érkezett. És minden híresztelés ellenére, nálunk nem volt véreskezű, egy rendkívül élvezetes mesét hozott össze. Azt hittem ennél már nem lehet jobb. :wink: A 4. KM viszont erre rácáfolt. Kommatre, az utánozhatatlan, a varázslatos, a mesteri, a humoros de mégsem túl fun KM. Ki kell, hogy ragadjak egy részletet a kalandból, amikor az egyházgyűlölő félelf és a lovag -aki ugyan tisztában van Domvik létezésével, de nem igazán kedveli- megtértek az Egyetlenhez. Azt az érzést, amit a játékosok éreztek, nem tudom visszaadni. Még azt sem, amit én. A cselekmény miatt a mendraiosz (Stammheim) üldözőbe vette a félelf tolvajt (Warlock). El is kapta, a tolvaj persze megilyedt, azt hitte meg akarja ölni. Harc, mire a csapat még két tagja is odaért. Ezzel egyidőben a "korcs"-hoz a Hétarcú kezdett el beszélni. Azt mondta, kérjen bocsánatot bűneiért -volt neki elég-, különben goblinná változtatja. Tolvaj erre káromkodott egyet magában, Domvik "édesanyjának" nem éppen tetszenének ama szavak. Rögtön goblinná változott. Persze nem tudta, mi az. A csapat többi tagja ezt végignézte, főleg a mendraiosz és a pap gondolták, hogy boszorkányság, vagy az alakváltó trükkje. :roll: A következő kép, mondanom sem kell, goblinka vérbe fagyva fekszik a hóban és mindjárt kiszenved. Ekkor elszívtam két cigit, ezalatt eldöntöttem, hogy bocsánatot kérek. És Domvik megbocsátott! Újra félelf lettem, az összes sebem begyógyult, még a félig levágott fülem is visszanőtt. Csók a pap gyűrűjére, kézfogás a mendraiosszal, közös ima az újonnan szerzett hívekkel, tehát mindenki hepi :D Mindezt csodálatosan mesélte le Kammatre. Köszönjük az élményt, azt hiszem az egész csapat nevében! :) A végére hagytam Condoriust, a 3. KM-et. Tudom, hogy vele sokkal jobbat lehetett volna játszani, hisz tavalyi NYT-n is volt szerencsém. De a sok duplázás, az időjárás és még más dolgok... Egy külön köszönet neked is jár ám. A'frad ajkaira mosolyt fakasztottál.

Köszöned tehát neked, Amundnak, Kommatrénak, Maténak, a társaimnak, a LIVE szervezőinek, de legfőképpen a tábor szervezőinek, akik nélkül az egész nem jött volna létre!

Warlock

Link a hozzászóláshoz

NYT2005. Értelmetlen karakter-kombináció, ami most friss, ropogós (szenesre grillezett) emlékeket is jelent.

Nekem a táborpénteken kezdődött, amikor reggel Mannheimből elindultam, csak hogy éjfélre Budán lehessek. Szombat reggel hatkor felkeltem, hétkor már a modult olvasgattam, de nem jutottam messzire. Miután a teknőcömet visszaszereztem az üdölőtelepről, ahová odaadtuk a nyaralás idejére, már az előtörténeteket olvastam, értékeltem szövegesen. Ezzel vasárnap hajnali kettő órára nagyjából végeztem is, csak hogy nyolckor folytassam a frissen beérkezettekkel. Kedden már fél ötkor felkeltem, hogy Hatvanban még egy látogatást megejthessek. Érkezésemkor kardozó férfiak és egy kaotikus tömeg tárult a szemem elé - úgy tűnt, ez a hangulat a tábor végéig megmaradt. Ezután egy nyugodt fertályóra jutott, ráköszönhettem minden ismerősre, barátra, utána pedig munkához láttunk - ismét.

Folytattuk az előtörténetekkel, ekkor érkeztek az informatikai problémák miatt el nem olvasottak. Itt már rohanás volt, a későbbi győztes Manndilét is csak átfutni sikerült (így később újra elkértem, hogy bizonyosak lehessünk).

Előtörténetek. Sok eredeti próbálkozás, újszerű írásmód bukkant fel, ezekkel formailag kivétel nélkül elégedett voltam, köztük sok kiváló is volt (ebből született egy, szerencsére nem is túl rövid, ún. rózsaszín lista). Volt egy-két sablonos is. Ez nem baj, csak az, hogy az ilyenek szépirodalmi értéke csekély, sokkal inkább az újságíráshoz hasonlítanak: szépek, alkalmasint meghatóak, érdekesek, alkalmasint újszerűek, de a KM-nek cseppet sincs segítségére. Hiszen pont azt a részét próbáltátok leírni a karakternek, amit ti magatok is a legkevésbé gondoltatok át! Hisz a múltjának precíz, évekre lebontott története nem a legfontosabb része a karakternek. Ráadásul, hogy elég hosszú legyen, feltöltöttétek sok, felesleges lépcsővel is, pedig általában látszott, hogy ti is egyszerűbben képzeltéte le, csak hát az elvárások... Nem, a KM a Miért? Hogyan? Honnan? Ki? Milyen? kérdésekre várja a választ. Magára a karakterre (és a csapatra) kíváncsi, nem a múltra. Most milyenek? Mit akarnak és miért? Kik ők? Jellem, célok, kapcsolatok... De az összkép jó volt, látszik a fejlődés, és aki küldött, az azért általában komolyan vette.

A bevezető mese végre belerázott a hangulatba, innen már tudtam, a mesébe megint nem fogok belerokkanni - sajnos általában önmagamat rémképekkel hergelem önnön bukásomról, de ismét elodáztam. A csapatot sikeresen csőbe húztam néhány ezeréves útonállói trükkel (inkább nem lövöm le a poént, hisz szeretném, ha télen is bevethetném őket...), de kivágták magukat. Haláluk idejének biztossá tételéről ekkor még lemondtam. Hiába, a sör az, mi dalokra fakasztja lelkem - ellágyít és megnyugtat.

Ezért jó visszatérni a mesélői szobába. Jó, hogy most még külön épületben is voltunk, ami ott elhangzik, az mind bizalmas. Itt ki tudjuk beszélni magunkból a KM-sokkoló jelenetek terhét (ebből ismét rekordsok volt, így fel sem merült, hogy a mesélőt leginkább sokkoló akcióért különdíjat osszunk), továbbá kreatív ötleteket is lehet nyerni az éppen ott campelő mesélőktől, ha elakadsz. Ezért kell gyakran szünet a mesében. Meg hozni kell sört. A tanácsok változatosak: ha Amundot találod ott, ő csuklóból elárulja a biztosan beváló megoldást (úgy, hogy nem is ismeri a szitut, vérében van a mesélés!), ha más, akkor rövid gondolkodás után az ember kap néhány NJK-t, akikkel felvidíthatja a csapatot.

Éjjel még olvastam egy kicsit (na, még véletlenül sem a Szélesi-könyveket, amiket hoztam...), majd reggel jöttek a rituális gyilkosságok. Itt kezdett mélyen érinteni a modul, elkezdtem szeretni az NJK-kat, Oleget, Kerit... Főleg őt sajnáltam, a kis nekrofilok kishíján meghágták vezetőjük istenének, a Teremtés és Pusztítás urának (volt) szentélyében. Egy karma-pont. Gangler szerint (aki ekkor még csak napi 4*4 órát mesélt) "nem gáz, nem gáz", így éltek.

Este jött az erdő, először, mert dupláztam. Ha erdő, akkor menjünk ki a ligetbe, hogy érezzük a hangulatot! Sajnos a táptalan játékosokat megette valami szúnyog nevű asztrálparanoia-szellem, így a hangulat helyett a fülledt rumliban (ti. a szobájukban) meséltem nekik Béláról, a hatalmas szemű, kicsit szeplős, Élet/Rend jellemű, Ellana-hitű boszorkányról (meg a szegecses bőrtangában feszítő kis rózsaszínszárnyú erdőpille-leánykáról), sikeresen féltékenységet indukálva a csapat nőtagjaiban. Gertrúdra már nem voltak féltékenyek, bár a kis háza nem volt előny, a barbár a bent üldögélés helyett inkább letérdelt az ablak elé és hatalmas fejével ott bámult be a beszélgető papnőre és JK-kra. Ekkor még ők is éltek, bár elvileg Béla, szegény, már nem sokáig...

Chutzpah megjegyezte, hogy jövőre agybeteg, az utcán meztelenül rohangászó karakterekkel készülnek - sajnos le kellett oltanom őket, hogy Gertrúd eleve ilyen volt! Nem tudom, valakinek sikerült-e ezt megtapasztalnia, tiszta fíling...

Valahol itt sejtettem meg, hogy az elkövetkező két hétben én idegi alapon folyamatosan sörözni fogok, ami két okból nem jó: egyrészt, nem vagyok alkoholista, másrészt sajnos mindig megdobom az Egészség-próbámat.

A következő, kicsit szúnyogbarátabb Vegyesfelvágott csapat már élőben játszotta a találkozást Bélával (ritka női név), az erdei romnál, ami kiválóan funkcionált Kye-lyron őrtoronyként. Mivel már tavaly megvolt a 11 pontos statikus környezetleírás-pontszámom (a tízből), idén csak így tudtam feljebbtornászni. Megítélem magamnak a 12-t. Az épp ott asztali játékot mesélő Gregoire enyhén nézett csak (majd, gondolom, "Benbe!"-legyintéssel lezárta a dolgot). Béla elvileg, boszorkányosság ide vagy oda, JK-csábítás oda vagy ide, másnap hozzáment valami pasihoz a halászfaluban, megint másnap viszont nedvedző pergamen-bőrű zaurakként kísértett (vagy zombult?). Itt már kezdtem változtatni hitemen, és gyakran látogattam el a tornaterem irányába is.

A negyedik ciklus pusztulást hozott magával, talán a legjobb játék volt - lükeségben méltó csapatra leltem. Mivel a Kövér Macsek fogadóba ment reggel két csapattag beszélni a kalózzal, kicsit rejtősre bátorkodtam venni a figurát. Mivel vígjátékban a halál nem elég kifejező (bár tömegesen elegáns), a karmájuk megmaradt (Zrogdavar őszinte sajnálatára).

Piszkos Fred viszont csak ült a pultnál, előtte málnaszőr és kavarta. A csapat is, de Fred inkább.

- Kibérelnénk a hajót.

- Mennyi időre?

- Egy hétre.

- Kompszolgálatra akarják használni az én szeretett hajócskámat?

- Legyen egy hónap. Holnapra hozzuk a pénzt.

- Harminc arany.

- Itt találkozunk holnap?

- Ha ma ideadják a pénzt.

- És ha holnap hozzuk a pénzt?

- Akkor ma találkoztunk. Kocsmáros! Ha ezek holnap hoznak pénzt, adj nekik málnaszőrt! A legénységet maguknak kell összeszedni! Hajóztak már?

- Én már utaztam.

A dolog itt vált komolytalanná. Wagner úr meggyújtotta a gyertyát, hogy kicsit oszoljon a setét...

In the meantime a fogadóban papunk engedett a szobalánynak öltözött Holdtáncos (~Elise bel Estesso) csábításának, akit nem ismert fel - ezenközben fegyverét alakváltóra cseréltem. Cuccaikat hátrahagyva mentek Kortosszal, meghagyva, hogy a szobák üresek legyenek, mire visszatérnek! És még meglepődtek, mikor felszerelésük egy orgazdánál landolt jópénzért. Másik elszólásuk volt, mikor a tárgyaló, börtönlakók általi, ostroma alatt fennhangon megkérdezték egymástól, hogy melyik oldalnak segítsenek? A Gyöngykeresők kardjai segítettek a döntésben...

Ezenközben megismertem Zrogdavar tanításait, amik egészen megbabonáztak, bár a Szent Ara érinthetetlensége még kicsit ködbe burkolózik. Egyszerűen féltékennyé tesz.

Közben Dragon felment a sörgyárba (a nagykerben már nem szolgálnak ki minket), így ismét jó volt. Tibi elmagyarázta, hogy ő hogyan gyilkolná le a partit (plusz Alexet) 9 mana-pontból. Engem ez az eljárás is megbabonázott.

Mivel az utolsó ciklust este akartam mesélni, volt egy kis időm pl. más meséket megnézni (Dreamteam,

Link a hozzászóláshoz

Háhá, re kalandozok :)

Miután szénné égtem a napon -félreértés ne essék, málnát szedtem - eljöttem hát, hogy meséljek NYTről, az én szemszögemből.

Először is Benbe, most olvastam az előtöri "értékelésedet", na igen, köszönöm szépen. Most már lenne mijé kritizálnod :) A játékom meg lesz még jobb is :) asszem :wink:

Szóval én biza' hétfőn kedtem el az NYTt, fenomenális volt... Zuhogó eső, a táskám dög nehéz, jah és a hálózsák mindig agyon akar csapni... mellesleg még a tányérokra is vigyázni kell, mert már álmodtam egyszer rémet, miszerint eltörtek még a célbaérésük előtt... :oops:

Megérkeztem Zalaegerszegre, aholis kiderült, hogy nem jó a pénzautomata, vonszoljam hát el magam egy messzebbi felé, és még érjek is vissza a buszra... erre már csak az volt a reagálás, h brrrrrrr... és mivel nem más utazott, mint Felon, hát iktassunk még be egy kis balesetet jóval Füred előtt, nehogymár időben beérjen a busz... A rendőrbácsik ismét letették előttem a nagyvizsgát, zseniális a forgalomirányító képességük.. :twisted:

Másnap, fel Pestre, nehogymár jó legyen, fussunk kicsit a buszra.. aztán ragadjon be a pogyásztartó, és késsen a busz fél órát, tévedjek el majdnem az aluljáróban, és érjek oda leszakadt vállal a keletibe... Sebaj, végre fent voltam a vonaton, ahol feltuszkolták a csomagom valami tartóra, miután végigpusziltam a fél vagont. :) Szegény fél vagon :) Meg kell említenem kukacot, aki emberfeletti erővel cipelte a csomagom, köszönet érte :)

Kastély... Káosz... na és nem csak a jellememben :) Végre mindenki a helyére kerül, na de én hol is lakom? :)

Este, mese. Hát nekem nagyon tetszett, már irtó régóta nem játszottam, alig vártam, hogy jáccunk :) Végre boszi... fura volt picit, de élveztem :)

Szerda reggel... Na igen, a telefonom beújított, és felcsörgette a társaságot, negyed hatkor, negyed hét helyett... Csodálom, h még élek, és nem áldoztak fel Zrogdavarnak :) Aztán ciklus. Bárd mellett ébredni kellemes :) Na de a szörnyibörnyi kinyaffantott, köszi Tomi, kellemes volt :) Sztem senki se könnyebbült meg jobban azon, hogy csak álom volt, mint én... :wink: Este Benbére vártunk, mint kiderült, ő meg ránk. Csodálatos szervezés, éljenek a live-osok :)

Csütörtök hajnal. Mese. Káosz karakter, totál fáradtság, néha ha csak ennyire tellett... "Segítetek nekem?" "Nem." Ezzel mindent elmondam :) Csütörtök délután.. Ivás Venes-szel... Olyan tök jó volt minden, de hát sétálnom kellett, hogy estére magamhoz térjek. Mese. Pörgés, aztán Mate lekiabált minket, de élve maradtunk :)

Péntek reggel. Miután leimádtuk a társaságot, újra játszottunk. Majdnem halál... óh a boszim... teljesen megijedtem, hogy otthalok :) Köszönet a KMnek, hogy élve maradtam, semmiképpem sem a bm-nek :) Délután mesélt nekünk Tomi, és bár szétcsipkedtek a szúnyogok, és semmit sem haladtunk a modulban, Taxen gnómja örökre emlékezetes marad :) Este megint séta, na de nem pija miatt, addigra már nem volt pálinka :) Pedig kellett volna, amikor Z jött, hogy "Felon, meló" :) Imádom az okleveleket :) És húizébakker, az enyimet meg elhagytam... Ekkora egy lúzert, mint én... :(

Éjjel. Gangler, köszi a mesét, kár, hogy nem voltunk partnerek, nekem nagyon tetszett :) És megoldottuk a modult !!! :)

Szombat reggel. Összepakolás, várakozás a KM szoba előtt, hogy én, mint szerény halandó bebocsátást nyerjek... Eredményhirdetés, búcsú, meg minden... Köszi BYCS, hogy cipelted a cuccom, én meghaltam volna alatta :) És akik lekésték a vonatot: királyossak vagytok, mindenkinek nagy puszi, mert nem tudtam elbúcsúzni :)

Ja és hogy megemlítsem, Thyával épp hogy elértük a buszt, a kétbetűsben hagytam a modult, aztán rohantam vissza érte... brrr :) De kijöttek értem, úh hazaértem :)

Jelentem 43 szúnyogcsípés van rajtam, ennek 30 %-a bekékült, és itthol nem hiszik el, hogy nem bándzsidzsámpingolni voltam, ahol elszakadt a kötél :)

Mikor lesz már TT? :)

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet, hallatok magamról én is!

Szal én nekem kicsit korábban kellett keljek mint egyeseknek úgyhogy frissen és üdén keltem negyed 4-kor és mivel el sem aludtam ezért tök jó volt. Lucius (öcsém) még reggel frissiben elhagyta minden papírját és ezt kerestük , a diákja meglett vmelyik polcon, az nem tudom miért nem volt a tárcájában...

"rövid" utazás, ezt már aksi leírta.

Selyp felé Levivel és Bahával eggyeztettük, hogy "táposak" vagyunk.

Első nap mindgyárt Amundot kaptuk, minket NEM ÖLT MEG, de ez lehet, hogy az a Jéger miatt volt amitől belassult a társaság...

Szépen jöttek a ciklusok, meg a kabócák és mentek a Ganja-k (szigorúan játékban), és repkettek a 10 Fp-s pofonok.

A kaland vége nekünk az volt, hogy én megöltem a két hölgyet, az én torkomat átvágták, a fejvadász és a harcművész pedig öngyilkos lett! De ez már az 5. ciklus 13-14. órájában történhetett...

Liveból nem lett semmi, Nesirrel együtt nyertük a viadalt,köszönöm neki a jó párbajt, és a szervezőknek is, hogy dolgoztak az egész Live-al, de sajna ez lett belőle.

A HKK verseny, na arról annyi, hogy volt, meg 4 résztvevő, úgyhogy a harmadik játékot le sem játszottam, kedvem se volt, meg fájtam is.

Pár szó a partynkról.

Bahát és Levi már ismerem egy ideje, úgyhoyy róluk nincs mit mondanom, amitt mondanék azt tuddják akiket érdekel!

Venes: Tök aranyos a kiscsaj, meg minden és jól is játszott,, nagyon szimpatikus egyén!

RQ: Jót viccelődtünk, játszottunk, meg minden szintén nagyon szimpi, csak a karaktere aaz istenért nem adta volna be a derekát! :evil: :lol:

Úgyhogy jól éreztem magam a csapatban, jót játszotunk, és mivel a baháékkal összeszokott csapat vagyunk, vittük magunkal a hölgyeket is, habár néha icsit hangosak voltunk.

Grat minden nyertesnek! Külön grat az Infravörös lódobogásnak, hiszen most öcsém minden bizonnyal került össze akik tolerálják az ő "agymenéseit" mert tapasztalatból mondhatom nem könnyű!

Hát úgy hirtelen ennyi, üdv és legkésöb (rettegjetek) téln találkozunk...

Tudom, tudom, senki nem kiváncsi rám , de akkor is :twisted: :twisted: :!: :!:

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet!!!

Én is várom nagyon nagyon a TT-t mivel előre kijelentem( a csapat nevében is szvsz), h lehessenek orkok!!!!!!!!!(mivel ha nem, tudjuk 1-2 KM címét :twisted: :D )

A csapatról: War: jó döntés volt fél-elfel jönni a shadoni csapatba színt vitt a jatekba!:)Főleg mikor kiderült:D Kicsit depis alkat volt és mikor már sok volt neki a démonos álom és a gyilkosságok kikészült ekkor odament hozzá a pap h mi bántja és erre hol van Domvik ilyenkor és hol volt mikor elvették a földet tőle az egyház miután meghalt az apja mivel ő fél-elf(ekkor pap három lépést hátra)te Korcs!!!Az elf felrohant és elkezdte levágni a fülei hegyét :lol: De végül az egyetlen Domvik

(alias Komate) segítségével megtért az igaz hitre és mennyei fanfár boldogság tört ki.Tényleg nem lehet leírni azt az érzést...(Kommate te Nyílt mesén mesélsz??)

Stami:mivel őt eléggé ismerem(hazai csapattárs,barát,ivópajti stb...) hoztuk a formánkat vitáztünk és veszekedtünk néha egyszer Amund mesélésekor úgy elfajult a dolog mikor már a játékon kívül elkezdtünk vitázni a boszivadász pap fanatizmus dolgon h a KM eldöntötte h ezt akkor a karaktereink mondták , és ennek az lett a következménye h megkötözött a hitetlen lovag vasláncal, mivel az armeni városőrök(amugy egy elf meg egy törpe volt) kijelentették h ők nem igazán szeretik a Domvik papokat(Amund szavával élve: Domvik Jánosokat) errefele hmmm.... :D föl is írtam ellenségeknek az armeni városőröket :lol:

Gem:Nagyon jól játszotta a hitetlen shadoni lovagot(külképp csak a papom volt az egyetlen hithű) mivel volt egy olyan időszak mikor azonosultam teljesen a karakteremmel és közösen gyűlölni kezdtük a lovagot és legszívesen aláfűtöttünk volna, de ez Gemre nem hatott ki mert eltudtam vonatkoztatni.

Novan:a bratyóm hát egyszer majdnem megmentett a játék során csak az a baj h az a fránya 1%nah a szitu: bejutottunk a faluba a hippik heppik meg minden :) és megkínálják a papot halászlével h ezt Antoh kegyelméből és erre rákérdezett a pap h az antoh egy hal?

erre a válasz jah és szálkátlan is!hmmmm(pap gondolkodása akor beztos)

ezután a karakterek az ANtoh könnyénél nézik jövőjüket és a Mendraiosz odahív h azt látnom kell ok vonakodva bár de odamegyek benne azt látja pap h társai halottan körülötte fekszenek vérbe fagyva és elvesztettem Domvik hatalmát a kezemben pedig egy véres tőr!(pap gondolkodás:BOSZORK

Link a hozzászóláshoz

Hi!

Remélem nem veszitek tolakodásnak, h írok pedig nem is voltam táborlakó. (Mármint ebben az évben) Szal csak ki szeretném fejezni, h mennyire bánom, h nem voltam ott. Inkább a saját szemszögemből, mint a tietekből.

De rettegjetek mer jövőre, ha lesz NyT, megyek én is! :twisted:

Szal ennyi.

Link a hozzászóláshoz

Kedves megnyilvánulás ez Szerytől, már majdhogynem mondanám, hogy méltó a hírhez amit hallottam a játékról a táborban.

No de, mit is akartam:

Pico, a tábort tényleg sajnálhatod, mert kimaradtál egy garantáltan játékos gyilkos - és karakter - modulból, amin én személy szerint mégis nagyon jól szórakoztam :)

És rengeteg nagy arcból, akiket érdemes volt megismerni. (lásd: kishiu patak..)

De remélem jövőre tényleg jössz majd...

Link a hozzászóláshoz

Helló mindenkinek!

Szeretném előre leszögezni, hogy összességében élveztem a tábort. Csak a modullal voltak problémáim. Lehet, hogy velem van a baj (talán nem tudok nagy horderejű modulban gondolkozni?), de azért a khal, kráni messor lopakodóban egy kicsit sok. Ráadásul belső időben harcolni?!

A csapattagok közül csak Aramilt ismertem, de a többiekben sem kellett csalódnom. Köszönet nekik (elsősorban talán Alexnek, a bálnatestű krad-papnak) a kitűnő hangulatért.

Bár a modul (már a címe is) visszataszító volt, szerintem a mesélők kihozták belőle a legtöbbet. Dragon, Mazsinó és Faszanova leírhatatlan stílusban, fergeteges hangulatot teremtve adták elő a történéseket. Gratulálok és köszönöm nektek.

Mesélőink között tudhattuk Amundot is. Kyelre esküszöm nem voltak előítéleteim vele kapcsolatban a játék kezdetekor. Társnőmet - Nefit - is azzal bíztattam, hogy ha nem követünk el hibát, mi biztosan nem halunk meg. Szóval akkor még reméltem. Persze tévedni emberi (törpe) dolog. Csapatunknak esélye sem volt a túlélésre. Ez - talán mondanom sem kell - elrontotta a napunkat. Persze Amund sem mesélt rosszul, csak hát ő ragaszkodott a rossz modulhoz.

Úgy terveztem, hogy elmegyek a TT-ba is (úgy tudom az amundok nem szeretik a hideget :? ). Remélem sokatokkal találkozhatok majd ott is.

Lenday

Link a hozzászóláshoz
Társnőmet - Nefit - is azzal bíztattam, hogy ha nem követünk el hibát, mi biztosan nem halunk meg.

Üdv!

Valóban, ha nem követtétek volna el azt a hibát, talán túl is élitek. A modul is teljesen jogosan volt tápos, tekintve, hogy mikor játszódott. Gondolkozz, mielőtt beszólsz valakinek. Nekem tetszett a modul s a kalandmesterek csodálatosan meséltek. Még Mate meséje is nagyon tetszett, pedig ő maga nem volt szimpatikus. Amund pedig nem bántott minket.

Ennyit szerettem volna mondani, bocs ha nem ide tartozik.

Link a hozzászóláshoz

Úgy terveztem, hogy elmegyek a TT-ba is (úgy tudom az amundok nem szeretik a hideget :? ). Remélem sokatokkal találkozhatok majd ott is.

Lenday

Én meg azt remélem ha nem szeretik a hideget az amundok öltözzenek melegen és jöjjenek el!!!!:D Akárki akármit mond Amund jó KM jó arc és még a modul is jó volt. Jah és ha valakinek problémája van valakivel beszélje meg.Mert biztos volt oka annak ami történt.szvsz

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...