Sir Thomas Közzétéve: Április 6 Megosztás Közzétéve: Április 6 Itt, az elő bejegyzésben gyűjtöm össze az alap infókat, a továbbiakban pedig szabadon beszélgetjük ezeket át és azok alapján kerül frissítésre ez a bejegyzés. Jelentkezők: Antail, Scylla, tetra, Crow, Xanner Rendszer: CP RED Karakterek: Házilag készített karakterek, az alábbi elvek mentén netrunner nem javasolt, mert azt nem fogunk játszani (nem lesz rá idő kijátszani) Online karaktergeneráló, amit persze nem kötelező használni (illetve lehet mást is, ha találtok): https://cyberpunk-char-gen.neocities.org/ ebből adódóan kezdő karaktereket várnék, bár ebben a játékban sem erős az egyensúly Antail és Crowstone kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 6 Megosztás Közzétéve: Április 6 Erre szivesen bejövök en is! Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 6 Megosztás Közzétéve: Április 6 Jelentkeznék. Érzésre rendszerre annyira nincs szükség, de nekem lényegében mindegy is. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 6 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 6 Rendben csumba, felvettelek titeket is a listára. Eddig 4 fő, még 1-2 tag befér talán. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 10 Megosztás Közzétéve: Április 10 Elnézést de elnéztem magam itt a nagy lelkesedésben,szerdára már feliratkoztam ezelőtt Whooni mester freestyle mesejere, ezért itt ezt most visszalépem. Bocsánat a kavarásert! Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Crowstone Közzétéve: Április 11 Megosztás Közzétéve: Április 11 Cyberpunk Red Ez Scyllat is érdekelné meg engem is. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Xanner Közzétéve: Április 27 Megosztás Közzétéve: Április 27 Hali! Beférek még egy játékosnak? Ugyan az alapkönyvre még várnom kell. Csak a klasszikus 2020-szal játszottam eddig. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Crowstone Közzétéve: Május 9 Megosztás Közzétéve: Május 9 1 pár kérdés Sir Tom. Milyen Karakterrel lehet jönni? És ha nem akkor miből lehet választani? Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Május 11 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 11 Jogos kérdések, update fent. Köszi Crow Xanner, üdv a csapatban! Crowstone kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Crowstone Közzétéve: Május 14 Megosztás Közzétéve: Május 14 A mobilomon van egy olyan applikáció hogy cyberpunk red companion én ott készítettem egy Nomádot. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 27 Megosztás Közzétéve: Május 27 A linkelt oldal kidobta nekem ezt amikor szólót kértem tőle: Megnézem, mondom szerintem ez nem a szabályok szerint lett létrehozva, szóval csináltam helyette egy másik webes karialkotóval egyet, ami megfelel ennek amennyire lehet, csak nincsenek túlköltve meg határon túl tolva adatok. De ott sem stimmeltek a képzettségek a könyvben szereplőkkel. Én már semmit nem értek. Mindenesetre itt van Rosy Losch, német származású, tragikus multú punklány. Vagy hát, ki tudja, mennyi jelentése van a kiberverek világában a nemnek. CPRED-Rosy Losch.pdf Crowstone és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Crowstone Közzétéve: Május 28 Megosztás Közzétéve: Május 28 Nekem ezt dobta a system Scotty Strohl.pdf Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés