Sir Thomas Közzétéve: Április 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Itt, az elő bejegyzésben gyűjtöm össze az alap infókat, a továbbiakban pedig szabadon beszélgetjük ezeket át és azok alapján kerül frissítésre ez a bejegyzés. Jelentkezők: Antail, Scylla, tetra, Crow, Xanner Rendszer: CP RED Karakterek: Házilag készített karakterek, az alábbi elvek mentén netrunner nem javasolt, mert azt nem fogunk játszani (nem lesz rá idő kijátszani) Online karaktergeneráló, amit persze nem kötelező használni (illetve lehet mást is, ha találtok): https://cyberpunk-char-gen.neocities.org/ ebből adódóan kezdő karaktereket várnék, bár ebben a játékban sem erős az egyensúly Antail és The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Erre szivesen bejövök en is! Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 6, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Jelentkeznék. Érzésre rendszerre annyira nincs szükség, de nekem lényegében mindegy is. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 6, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 6, 2023 Rendben csumba, felvettelek titeket is a listára. Eddig 4 fő, még 1-2 tag befér talán. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Április 10, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2023 Elnézést de elnéztem magam itt a nagy lelkesedésben,szerdára már feliratkoztam ezelőtt Whooni mester freestyle mesejere, ezért itt ezt most visszalépem. Bocsánat a kavarásert! Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 11, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2023 Cyberpunk Red Ez Scyllat is érdekelné meg engem is. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Xanner Közzétéve: Április 27, 2023 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2023 Hali! Beférek még egy játékosnak? Ugyan az alapkönyvre még várnom kell. Csak a klasszikus 2020-szal játszottam eddig. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 9, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 9, 2023 1 pár kérdés Sir Tom. Milyen Karakterrel lehet jönni? És ha nem akkor miből lehet választani? Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Május 11, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 11, 2023 Jogos kérdések, update fent. Köszi Crow Xanner, üdv a csapatban! The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 14, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 14, 2023 A mobilomon van egy olyan applikáció hogy cyberpunk red companion én ott készítettem egy Nomádot. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 27, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 27, 2023 A linkelt oldal kidobta nekem ezt amikor szólót kértem tőle: Megnézem, mondom szerintem ez nem a szabályok szerint lett létrehozva, szóval csináltam helyette egy másik webes karialkotóval egyet, ami megfelel ennek amennyire lehet, csak nincsenek túlköltve meg határon túl tolva adatok. De ott sem stimmeltek a képzettségek a könyvben szereplőkkel. Én már semmit nem értek. Mindenesetre itt van Rosy Losch, német származású, tragikus multú punklány. Vagy hát, ki tudja, mennyi jelentése van a kiberverek világában a nemnek. CPRED-Rosy Losch.pdf Antail és The Eternal Crow Hero kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 28, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 28, 2023 Nekem ezt dobta a system Scotty Strohl.pdf Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 27, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 27, 2023 Sziasztok! Végre eljutottam a felkeszulesi szakaszig, olvasom a könyvet, megszereztem a magyar verziót is. Mondjuk a fordítás így elsőre nem tűnik túl alaposnak, de ezt majd a táborban ti is csekkolhatjatok (ha meg nincs meg). Látom, h crow és tetra karija kész, Antal és scylla rutinos, de akkor @Xannerfelé jelzem, h ne aggódjon a szerda este miatt, lesz jatek, varom a karaktert. Én tábor előtt keveset forumozok, főleg most, h extra terheket kaptam a nyakamba, Szóval ezért vagyok csendes... de ez nem jelent semmit, kezdek felporogni és nagyon várom a tábort, a nonstop meselest! Ahol cimbik, nemsokára tali! Antail és tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 29, 2023 Megosztás Közzétéve: Június 29, 2023 Sziasztok Bocsánatot kell kérnem de sajnos szerdán nem fogunk este 10 elött megérkezni így valószínűleg a játékra sem érek oda. Ezért ha más játszana átadom a helyem. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: Július 2, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2023 Crow ha a karaktered is atadod en atveszem a helyed.Csak valaki nyomtassa ki,mert oszvissz egy mobilom van. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Július 3, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2023 B@ wolfi keress egy nyomdát feltöltöttem ide a karaktert. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Xanner Közzétéve: Július 3, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2023 Halihó! Nnna. Nekem is ezer meg egy dolgom volt. Meg mondjuk jó lett volna ha a fórumot is látogatom. Megpróbálom ma megalkotni a karaktert. Egyenlőre fogalmam sincs, hogy mit hozok. De pár éve a kalandor krónikák táborban egész jól éreztem megem egy leszerelt veterán katonával, aki zsoldosnak állt. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: Július 3, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2023 Crow.Nyomdát Bocföldén??? Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Július 3, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2023 Na, csak kész lettem a karival. Csatolva Sal, egy keménytökü lawman. Én is crow-al érek le a táborba, de bízok benne hogy be tudok csatlakozni a partyba. Sal Lusk.pdf Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 3, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2023 Gray Pillar Media. Wannabe tiktok media sztar. Legtobb kovetojet vasarolta. Antail Gray Pillar Media.pdf tetra és TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
wolf Közzétéve: Július 4, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 4, 2023 Sracok valaki legyszi nyomtassa ki nekem Crow karakteret. Link a hozzászóláshoz
Xanner Közzétéve: Július 4, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 4, 2023 Fogjuk rá, hogy elkészült a karakterem. Kezdő karakterpontokból /62/ elosztásos rendszerrel. Elvileg a pontok, a pénz és a felszerelés is rendben van. De ha hiba van benne majd kijavítjuk Malcolm Ranco.pdf Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Július 4, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 4, 2023 3 órával ezelőtt-kor wolf írta: Sracok valaki legyszi nyomtassa ki nekem Crow karakteret. Holnap kinyomtatom és viszem. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Július 9, 2023 Megosztás Közzétéve: Július 9, 2023 Koszi a jatekot #a-team! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés