Felon Közzétéve: Augusztus 7, 2010 Közzétéve: Augusztus 7, 2010 Örök Fable:"A halhatatlanság kizárt. Nincs vénülhetetlenség, az idő lóháton jár. Talán tékozlóbb lenne az ember, ha az öröklét játszana vele. Csakhogy az élet futóbolond, még csak füst sem marad utánunk, átvészelni kevés. Kihívás. Le kell játszani.""Az élet legörömtelibb, legszebb, legfurcsább dolgai nem anyagszerűek, nem ragadhatod meg őket a kezeddel. Nem a tapogatható, összerabolható fizikai valóság világába tartoznak. Õk érintenek meg téged, ha megérdemled, vagy ha rászolgáltál. Te csupán a lelkeddel illetheted őket."
MagyarGergely Közzétéve: Augusztus 9, 2010 Közzétéve: Augusztus 9, 2010 Üdv!"A házasság kötelesség, a szerelem bűn." Báthory, film.
Felon Közzétéve: Október 26, 2010 Közzétéve: Október 26, 2010 A nap mondása: "Vigyázz, mert feldobom a talpadat!" (Fable)
Felon Közzétéve: Január 3, 2011 Közzétéve: Január 3, 2011 Aggónia..:"- Nem csókollak meg - szólt elszántan. - És miért nem? - Mert hasonképpen végződne, mint a mesében: előbb csak a szádon legelésznék, aztán a hasadon, majd az egész testedet akarnám, mire te leforráznál a könynyeiddel. - Nem biztos. - Ez nem ugyanaz, mint a biztos, hogy nem."(Fable)
Felon Közzétéve: Május 27, 2011 Közzétéve: Május 27, 2011 "Mint sötétet a fény - úgy leltelek, mint utazó a megürült padot, és úgy szeretlek most, ahogy mély vizeknek halai az iszapot. Tenyeremben simogatás lapul Így bújnak meg házak közt csöpp terek- Elment a kedves. Én engedtem el, mint léggömb zsinegét a kisgyerek."
Felon Közzétéve: Május 27, 2011 Közzétéve: Május 27, 2011 " Gyere, közel, közelebb, még közelebb, kérlek, még, még, egészen közel, tapadóan-egészen! - Én akarlak eltaszítani."
Felon Közzétéve: Július 15, 2011 Közzétéve: Július 15, 2011 'Mind maszkot hordunk és eljön az idő, amikor nem dobhatjuk el anélkül, hogy vele dobnánk saját bőrünket.'Andre Berthiaume
Felon Közzétéve: Július 23, 2011 Közzétéve: Július 23, 2011 "Ha már egész nap a fejemben járkálsz, legalább a cipődet vedd le, hogy ne legyen piszkos a fantáziám "
Gem Kapocs Közzétéve: Augusztus 15, 2011 Közzétéve: Augusztus 15, 2011 You can achieve immortality, simply by doing one, great thing."A halhatatlanságot elérheted egyetetlen, hatalmas cselekedettel."És Projekt Priot utáni pakolásban történt:- Örülök, hogy hogy nem voltál ott amikor Cydoniánál kellett felderíteni. Ha ugyanis találkozunk akkor le kellett volna lőjelek.- Ha találkoztunk volna, akkor én lőttelek volna le téged anya...
Felon Közzétéve: Október 3, 2011 Közzétéve: Október 3, 2011 "Ha már egész nap a fejemben járkálsz, legalább a cipődet vedd le, hogy ne legyen piszkos a fantáziám."
Venes Közzétéve: November 13, 2011 Közzétéve: November 13, 2011 ,,But I want to know my fateBefore my every hope fades awayTake my breath awayTake me higher as you canI want to fly somewhere, far away from this wordGive me some wings as I can fly eternally."
Venes Közzétéve: November 20, 2011 Közzétéve: November 20, 2011 Egyik nagy kedvenc, még mindig. Az élet számos területére lefordítható/,,ráhúzható" - legalábbis én így gondolom. Ady Endre: A fekete zongora Bolond hangszer: sír, nyerít és búg. Fusson, akinek nincs bora, Ez a fekete zongora. Vak mestere tépi, cibálja, Ez az Élet melódiája. Ez a fekete zongora. Fejem zúgása, szemem könnye, Tornázó vágyaim tora, Ez mind, mind: ez a zongora. Boros, bolond szívemnek vére Kiömlik az ő ütemére, Ez a fekete zongora.
Sneer Közzétéve: December 16, 2011 Közzétéve: December 16, 2011 Az űrben fagytam meg és a Nap elégetett. Sneertől
Felon Közzétéve: December 30, 2011 Közzétéve: December 30, 2011 Egy nagyon kedves kórustársam verse.. szívemből szólott Hajdan Valéria: Isteni fény Újra és újra elrejtőzöl, még csak nem is mentegetőzöl. A megfelelő pillanatra vársz, valakit tudat alatt halálra szánsz. A rád vetülő fényt úgy használod, hogy abban sötétséged ajánlod. Jó fényben tünteted fel magad, de szíved attól még bűnben marad. Mindig valami mögé bújsz, hogy ne lássalak, várod, hogy újból előkiáltsalak. Míg végül addig gyűlik benned a salak, hogy már nem akarod, hogy megváltsalak.
Felon Közzétéve: Január 6, 2012 Közzétéve: Január 6, 2012 "Fogadd el az élet hívó szavát, Mert én nem akarok többé gondolni rád. Kérlek, vidd magaddal az összes hibád, Mert én nem akarok többé gondolni rád." (Magna Cum Laude)
Venes Közzétéve: Március 14, 2012 Közzétéve: Március 14, 2012 ,,Születni kell, újra meg újra,Indulni kell a háborúba,És harcolni kell, meghalni és szeretniMég nem elég.Születni kell minden nappal újra,Álmodni azt, ami nem válhat valóra,És harcolni kell, meghalni és szeretniMég nem elég."/Koncz Zsuzsa: Ég és föld között c. dalból részlet/
Venes Közzétéve: Március 17, 2012 Közzétéve: Március 17, 2012 Ez nem idézet... De az egyik nagy kedvencem, úgyhogy nem hagyhatom ki. ,,Radnóti Miklós: Töredék Oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult, hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra, s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg, befonták életét vad kényszerképzetek. Oly korban éltem én e földön, mikor besúgni érdem volt s a gyilkos, az áruló, a rabló volt a hős, - s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest, már azt is gyűlölték, akár a pestisest. Oly korban éltem én e földön, mikor ki szót emelt, az bujhatott, s rághatta szégyenében ökleit, - az ország megvadult s egy rémes végzeten vigyorgott vértől és mocsoktól részegen. Oly korban éltem én e földön, mikor gyermeknek átok volt az anyja, s az asszony boldog volt, ha elvetélt, az élő írigylé a férges síri holtat, míg habzott asztalán a sűrű méregoldat. . . Oly korban éltem én e földön, mikor a költő is csak hallgatott, és várta, hogy talán megszólal ujra - mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, - a rettentő szavak tudósa, Ésaiás. ." /1944/
Venes Közzétéve: Május 11, 2012 Közzétéve: Május 11, 2012 ? Hova megyünk?? Nem tudom ? mondta. ? Csak úgy megyünk.? De ez az út nem vezet sehová ? mondtam neki.? Az nem számít.? Miért, mi számít? ? kérdeztem kis szünet után.? Csak hogy rajta vagyunk./Bret Easton Ellis/
Gem Kapocs Közzétéve: Június 17, 2012 Közzétéve: Június 17, 2012 If you want to make enemies, try to change something.
Venes Közzétéve: Augusztus 4, 2012 Közzétéve: Augusztus 4, 2012 ,,Úgy sem élhetünk örökké,Egy percig lennék oltalom."/Punnany Maassif: Élvezd/
Sneer Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Közzétéve: Augusztus 15, 2012 "Ember, lavina lakik benned!" Új Pyarroni városkapu felirat.
Cluin Közzétéve: Február 26, 2013 Közzétéve: Február 26, 2013 " Az igazán fiatalok soha nem fogadnak szót! " /Nox/
Owain Közzétéve: Március 22, 2013 Közzétéve: Március 22, 2013 „Az étel só nélkül a bástya őr nélkül semmit nem ér.”
Sneer Közzétéve: Április 27, 2013 Közzétéve: Április 27, 2013 "Lehet, hogy ez morál-etikailag nem a legoptimálisabb megoldás, de mi nem erénycsőszök vagyunk, hanem a világ urai"
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés