Morgian Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Közzétéve: Szeptember 19, 2006 "Magam formálom a sorsom Nódtól keletreÉs száműzetésben építem fel birodalmamat.Aranytrónusokra emelem gyermekeim, És együtt uralkodunk Szeth utódai felett.Mert jobb a sötétben úrnak lenni, Mint hamis alázat köntösét viselni a fényben."Káin, a harmadik ercinesi töredékben."Kísértések"
Komattre Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Közzétéve: Szeptember 19, 2006 Body bagEz az a háború, melyet sosem kértünkEzek az életek melyeket áldoztunk érteEz az a háború, melyet sosem kértünkS ez az ár, mit érte fizettünkEgy újabb áldozatEgy újabb puskaEgy újabb halottEgy újabb tréfaMiért kell harcolunk?Hogy egymást öljük, semmi másértMiért kell meghalnunk?Még több, még több hatalomértEgy újabb áldozatEgy újabb puskaEgy újabb halottEgy újabb tréfaRemélem, hogy hullazsákban végzedMert ezt a háborútSosem kértük tőledSuicide commando
Ahriman Közzétéve: Szeptember 22, 2006 Közzétéve: Szeptember 22, 2006 A magány azt jelenti, hogy senki sem fedezi a hátad. És senki sem temet el, ha meghalsz.
Felon Közzétéve: Szeptember 27, 2006 Közzétéve: Szeptember 27, 2006 "Az egyik azt mondja, Túl sok a színed,Túl nagy a híred, A másik így szól: Egy kis bíbor kéne még rád,Ennek túl hangos, Annak meg halk vagy És elhagy,Az egyik mérget adna, A másik meg újabb álruhát. ......Térdelsz, vagy érvelsz, Mind ölel és pofoz, Mind okos és gonosz, Szebb már nem leszA tágas ketrec, Elfajult a hecc.És egyszerre kilépsz a remegő fénybeÉs elönt a béke, A szívnek nincsen más menedéke,Itt egyetlen percre Szabad lehetsz. "(
Toxik Közzétéve: Szeptember 28, 2006 Közzétéve: Szeptember 28, 2006 Ossian : Másnapos DalFelpörgött éjjel után sápadt hajnalonSzáz üveg, ezer pohár minden asztalonTegnapi harsány mámor halvány füstje szállSzáraz a torkom, fejem szétrobbanna márNem akarok semmit hidd el hátA napfény szinte fáj, jó a félhomályAludni kéne márNem akarom hallani ezt a zajt, a belső zűrzavart,A másnapos dalt, mégis fogva tartMegfáradt hangulatban furcsa érzésekValóság, képzelet, játszik csak veledLelassult minden mondat minden mozdulatHomályos filmszavak az összes gondolatNem akarok semmit hidd el hát,A napfény szinte fáj, jó a félhomályAludni kéne márNem akarom hallani ezt a zajt, a belső zűrzavart,A másnapos dalt, mégis fogva tartNem akarok semmit hidd el hát,A napfény szinte fáj, jó a félhomályAludni kéne márNem akarom hallani ezt a zajt, belső zűrzavart,A másnapos dalt, mégis fogva tart
Komattre Közzétéve: Október 1, 2006 Közzétéve: Október 1, 2006 Ha nem tudsz mást, mint eldalolniSaját fájdalmad s örömed:Nincs rád szüksége a világnak,S azért a szent fát félretedd.
Felon Közzétéve: Október 3, 2006 Közzétéve: Október 3, 2006 Eddig tűrtem, mert azt hittem valaki csak észbe kap, és megszakítja a sort.Az "Amit kérnék tőletek" rovat lehet, hogy hatásosabb lenne, ha átírnám "Szabályokra"?Nem akarok rosszmájú lenni, de kértem pár dolgot, igazán nem sokat, és még mindig szeretném, hogy betartsátok. Tény és való, hogy mostanában nem írtam sokat, de attól még látok, és törlök. Ahogy eztán is fogok. Szóval egy idézet a már fent említett topicból:"Már valamikor kértem, de lehet, hogy csak valamelyik belső témában. És ez az lenne, hogy szeretném, ha az idegen nyelven íródott idézeteket/verseket/nemtommégmiket lefordítanátok magyarra IS, ha csak nagyvonalakban is. Bevallom, én sem értem mindegyiket, és szvsz nem vagyok ezzel egyedül. Nem baj, ha más nyelven is, de magyarul IS legyen ott."Elhiszem, hogy nehéz elmagyarázni, mert azon a nyelven üt a dolog... de ez mégis egy magyar nyelvű fórum, és a többség magyar, még ha némelyek tudnak is más nyelveken. Ezentúl amelyik hozzászólás nem felel meg ennek a kritériumnak, törlésre kerül, még akkor is, ha a mélyen tisztelt adminunk ír be egy egysoros, tőle nem szokatlan mondatot :wink:
Felon Közzétéve: Október 6, 2006 Közzétéve: Október 6, 2006 "Napfényre vágyó sápadt világ,A tél visszatért, mint a bántó hibák,Könny vár megint a jóslat szerint,Hát változtass, írd át!
Felon Közzétéve: Október 12, 2006 Közzétéve: Október 12, 2006 "Én elfordultam és menetrend szerint jött az első döfés,Visszaadtam, hogy legyen rajtad is legalább egy kötés,De ezek visznek előrébb minket, hogy újra leírjunk egy kört,Míg valaki csőre nem tölt...Lehet, hogy eltört, lehet, hogy valahol elszakadt,De van néhány olyan sérülés, amit nem kell megragassz."
Felon Közzétéve: Október 17, 2006 Közzétéve: Október 17, 2006 "Nem vagy enyém, míg magadé vagy:Még nem szeretsz.Míg cserébe a magadénakSzeretnél, teher is lehetsz.Alku, ha szent is, alku; nékemMás kell már: Semmiért Egészen!Két önzés titkos párbajaMinden egyéb;Én többet kérek: azt, hogy a Sorsomnak alkatrésze légy.Félek mindenkitől, betegS fáradt vagyok;Kívánlak így is, meglehet,De a hitem rég elhagyott.Hogy minden irtózó gyanakvástElcsittithass, már nem tudok mást:Mutasd meg a teljes alázatÉs áldozatÖrömét és hogy a világnakKedvemért ellentéte vagy."(Szabó Lőrinc: Semmiért egészen - részlet)
Ahriman Közzétéve: Október 17, 2006 Közzétéve: Október 17, 2006 "I think that is what scares the sheep about the sheepdogs. We are OK with the "dark places" within us. We accept the darkness inside, and with the grace of our Creator, use that darkness to protect those in the light.""Úgy gondolom, ez ilyeszti meg a juhokat a juhászkutyákban. Rendben vagyunk a bennünk lévő "sötét helyekkel". Elfogadjuk a belső sötétséget és a Teremtő kegyével felhasználjuk, hogy megóvjuk azokat, akik a fényben vannak.""Do I look silly while training? Maybe, but I'd look much sillier while bleeding out.""Hülyén nézek ki gyakorlás közben? Meglehet, de sokkal hülyébben néznék ki elvérzés közben."
Toxik Közzétéve: Október 18, 2006 Közzétéve: Október 18, 2006 "Heads You win, Tails You die. - Ha fej élsz, ha írás meghalsz" Domino Harvey (1969-2005)
A'frad Közzétéve: Október 20, 2006 Közzétéve: Október 20, 2006 Az Anonim Anyagosok, és az Anonim Alkoholisták 'himnusza':Istenem, adj lelki békét, hogy elfogadjam, amin változtatni nem tudok.Bátorságot, hogy változtassak amin tudok, és bölcsességet, hogy a kettő közötti különbséget felismerjem.
A'frad Közzétéve: Október 20, 2006 Közzétéve: Október 20, 2006 Egy sötét tűz belülről tép szét, de te csak nézed hogy égek, s a világba ordítod bukott nevem.
A'frad Közzétéve: Október 20, 2006 Közzétéve: Október 20, 2006 Süt a Nap, nehogy szomorú légy!A düh olyan luxus, amit nem engedhetünk meg magunknak.A férfi a világot akarja, a nő csak a férfit...
Ahriman Közzétéve: Október 20, 2006 Közzétéve: Október 20, 2006 Ha nem a legjobbat adod, eljön a nap, mikor fáradtan és éhesen megállsz épp a cél előtt, mit el kell érned - és a megállással értéktelenné teszed ezrek erőfeszítését és halálát. George Patton
Riyena Quarrath Közzétéve: Október 22, 2006 Közzétéve: Október 22, 2006 A fontos fogalmak,most fontos homokszemek ajkakban!Bágyadt lélegzet, elrévült tekintet,napsugarai szűk szem nyílásainbökdösik az agyat!Fakó porcelán test, vagy életszerű gumi,mind műanyag, oly valószerűtlen,ami most itt zajlik!/Anonymus~/
Riyena Quarrath Közzétéve: Október 22, 2006 Közzétéve: Október 22, 2006 Miért arcomra ez a szürke fátyol,mely megfagyaszt? Mit most erőnek látsz,az pattanó Jégvar. Zúgolódás fejben,éles köd a szemben, beszorultam testembe,vergődéstől szenvedve! Ha a szívem megunja,az őrlángot is elfújja! Nem akarok elmenni,csak fényben élni, nevetni! Sugároznám erőmet,de ez a felhő most eltemet!Nem bírom már a napokat, Ki érinti meg arcomat?Varázslat míg elmarad, fátyol takarja az arcomat!/Anonymus~/
Ahriman Közzétéve: November 2, 2006 Közzétéve: November 2, 2006 "Me? I think all of that is a load of gun school crap. I train and teach to shoot them to the ground. Beginning at the chest I shoot a burst and run the line up til I get to the face. Winning their hearts and minds....Suarez style." ("Én? Szerintem ez mind fegyversulis szarság. Arra edzek és azt tanítom, hogy a másik a földre kerüljön. A mellkasnál kezdve lövök egy sorozatot és a vonalat felviszem az arcig. Szívük és eszük megnyerése... Suarez módra.")Gabe Suarez
Toxik Közzétéve: November 2, 2006 Közzétéve: November 2, 2006 "Én nem akarok debreceni diák lenni tovább"Légy jó mindhalálig: Nyilas Misi
Tűzróka Közzétéve: November 5, 2006 Közzétéve: November 5, 2006 Felperzselt múltPusztuljon el minden, akár a szerelmünk!Ha már sújt az Isten, mindnyájan szenvedjünk!Pokolba veletek álszent, rút emberek!Porba hull fejetek, mindent felégetek!Lobogjon szívemben harag és gyűlölet,Csalóka szerelem, álnok vágy, ég veled!Máglyára veletek, félelmek, kételyek!
Tűzróka Közzétéve: November 5, 2006 Közzétéve: November 5, 2006 Üdvös halál Feszítsetek keresztre, vagy lőjetek főbe!Szúrjatok szíven, vagy ássatok a földbe!Hozzatok kötelet, s fonjátok nyakamra!Zárjatok vadakhoz, s hagyjatok magamra! Dobjatok máglyára! Hamuvá porladjak!Törjetek kerékbe, vagy pallos alatt haljak!Kobrák közt ébredjek, marják szét kis testem!Vagy szakadék széléről lökjetek le engem!Ezer ló patája döngöljön a földbe!Vagy mérgezett italtól aludjak örökre!Csapjon belém ménkő, vagy vigyen egy fergeteg!Kövezzék halálra legyengült testemet!Öntsetek szurokba, négyeljék fel testem!Zárjatok tömlöcbe, s ne adjatok ennem!Guillotine vagy bárd csapja le a fejem!Vessetek folyóba, vagy vágjátok le kezem!Elektromos székben törjön ki a frász!Vagy tegyetek kamrába, s nyissátok a gázt!Végtelen közepén, árvizek markábaMegsérült ladikom ringasson halálba!Robogjon át rajtam egy megvadult járgány!Vagy pusztítson el végleg a fekete járvány!Vájjátok ki szemem ebben a szent percben,Hogy ne kelljen más mellett látnom a szerelmem!Tépjétek ki szívem, s hintsetek rá földet!Ne játszhasson vele senki soha többet!Kínoknak-kínjait érezzem testemben,Hogy iszonyú fájdalmam tompuljon lelkemben
Tűzróka Közzétéve: November 5, 2006 Közzétéve: November 5, 2006 PurgatóriumBaljós árnyak ülnek a végtelen kékben,Éled már a gonosz, bujkál a sötétben.Nem bújhatsz előle, nincs hová
Toxik Közzétéve: November 7, 2006 Közzétéve: November 7, 2006 "Nem, Én nem. Nem vagyok rá képes. Hogy hagyhattam rábeszélni magamat?Hogy a francba kerültem egyáltalán ide? Köhögős, asztmás anyámasszonykatonája vagyok. Tini nindzsa teknőcok bábukat gyűjtök és videóklippekre, képregényekre, fehérnemű-katalógusokra verem. A Marióban hétszámjegyű rekordom van.Ez nem nekem való. Másokat bámulok, ahogy ezt nyomják esténként a tévében. Huszonnégy éves koromban ütöttem meg először egy embert.Mégcsak kosarazni sem kosaraztam egész életemben. Anyám haláláig azt hitte hogy fiacskája buzi.FASZOMAT!" Wanted
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés