Bahamuth Közzétéve: November 14, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 14, 2003 Nos igen elgondolkodtattatok... :roll: Necro: A Hm és Kp eggyel kisebb... A kidobáson javítottam: Fejvadász kidobás csak az Egészség k10+8, viszont az intelligencia 2k6+6 A zárnytombolásban a karakter minden TUD Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: November 15, 2003 Megosztás Közzétéve: November 15, 2003 Tehát azt akarod mondani, hogy az úgymond "selejteket" egyszerűen száműzik, hagyják futni? Nem tartanak attól, hogy a száműzött tanacok bosszúból világgákürtölik az árnyvadászok a közösségek pontos helyét valamilyen módon?(pl.:pszível)Találhatnak maguknak pártfogókat a különböző országok felsőbb vezetőségében. Az esetleges megtorló akciókpedig súlyosan megcsappanthatják a tagok létszámát.(bár ahogy néztem a képességeiket, nem kell sajnálni őket) Vagy talán külső védettséget élveznek? Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 15, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 15, 2003 Nos ez igen fogós kérdés... De, ha világgá kürtölik azzal csak magukra hárítják a bajt. Hiszen egykoron ők is azok voltak... Bosszúból talán másországban levő mesterhez szegődhetnek be de erre gyakorlatilag nulla az esély. Nem teszik meg... A másik, hogy ha megtennék, nem csak 1 országbeli árnyvadászcsoportok indúlnának az illető keresésére, hanem a többi is, mivel ez a hír őket is fenyegetné... Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 16, 2003 Megosztás Közzétéve: November 16, 2003 Bahamuth! Tod mit?Ha lekapod a VÉ- pluszokat, akkor már egész pofás kis kari lesz, a realitás határain belül. Akkor már nem lesz vele bajom. Mert az azért csak 30 HM... Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 16, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 16, 2003 Nos... Lekepom a Vé plusszokat. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: November 16, 2003 Megosztás Közzétéve: November 16, 2003 Nocsak, nocsak. Lektorálunk fő fórumtémán kívül? Hogy is van ez? Antail!!! Radírt!!! Csak vicceltem. Örülök neki, hogy ennyire érdekel benneteket a téma. :wink: Hajrá, előre a játék reformján. Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: November 17, 2003 Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Miért engedik el a tanoncokat.... Mentálmágia? Hiába van kivágva a nyelv....Másik: Egy hm és egy kp minusz? ez nem igazán ellensúlyozza szerintem az új diszciplinákat.... Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 17, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 17, 2003 Nos Necro.3kp már túl kevés lenne. A másik, hogy csak a főnix kap 3 kp-t, mivel ő a harchoz, a tűzmágiához és a papmágia Élet, Lélek, Természet szféráit ismeri.Nos én úgy gondolom, hogy azért az árnyvadász nem bír olyan sok képességgel.A másik, hogy már így is elég sokat gyengítettem rajta :cry: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: November 18, 2003 Megosztás Közzétéve: November 18, 2003 Igen pofásnak pofás, de talán nem kéne tovább gyengíteni, hiszen már így is rendesen alulmúl elég sok karaktert elég sok téren (mondjuk a kardmüvészt). egyébként meg, aki tápolni akar egy karakterrel, az úgyis talál kiskapukat, akármit csinálsz, aki viszont a szerepjátékos élményért játszik annak úgyse az számít, h most 3 vagy 4 Kp-t kap a karaktere szintenként. nekem legalább is nem EZ a mérvadó... ( :cry: hogy ez milyen romantikus, brühü-brühü) Bahamuth: ...és mi a véleményed arról, h magasabb szinteken újabb diszciplinákat kapjon? (moondjuk a Slan-ek helyett... :wink: ) Ami inkább zavar, az az elötörténet. de most komolyan, hogyan tudsz egy Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: November 18, 2003 Megosztás Közzétéve: November 18, 2003 A drágaköveket jól meg kell munkálni. Gondos odafigyeléssel. Sok idő, de megéri. Az árnyvadász is jó úton jár. Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 18, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 18, 2003 gangler: kifejezetten tetszik, amit kitaláltál!!!!!!!!!!!Ez a kalandozás, egy mester, egy tanonc ez nagyon bejön... :wink: Szerintem így kéne csinálni... A másik, hogy még azt nem találtam ki, hogy a többi "szekta" hogyan viszonyúljon a többihez???Jó, Yllinor vs. Krán és Gorvik egyértelmű...De mi a helyzet Toronnal :?: :?: :?: Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 18, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 18, 2003 Leviathan: Hű, tizedik kerületi, kb. 5 percre lakó, kedves barátom, akinél már majdnem családtag vagyok: köszönöm, hogy ily mértékre ható bölcsességedet, eme fórumon nyilvánosságra hoztad... :wink: Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: November 21, 2003 Megosztás Közzétéve: November 21, 2003 Hell' Bahamuth!Plíz küld el az Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Az árnyvadásznak tetszik ez a májfoltos okossága. Ez nem olyan rossz ötlet. A múltkori kaland érdekes volt, de a Sirenari Erdőjárómnak nem volt sok választása. Két ork egy fejvadász és egy árnyvadász közül egyikkel sem szövetkezne. :? Amúgy elkészült az Erdőpillém. Majd odaadom. 8) Jó az Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Most jut eszembe! Ki a kaszt ellentettje? :?: Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 26, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Nos, nem értem eme nemes kérdésed Elf barátom... Mi az, hogy ellentéte??? Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Minden kasztnak megvan az ellensége, ami általában ellentétes erőkkel bír. Nem mondom, hogy tlálj ki nap-, vagy fényvadászt, de csak van, akinek nem tetszik a létezésük. Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 26, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Leviathan, ez nem így van... A varázslóknak kik az ellenségei? És a tolvajnak, esetleg egy bárdnak??? Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Na igen, de az Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 26, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Nem tartom valószínünek... Azok az ellentétei, mint egy fejvadásznak... És amúgy is, nem mindegy, hogy egy fejvadász toroni vagy yllinori. Azoknak mások az ellentétei de erről veszekedhetnénk... Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Hát csak ez érdekelt. Üldözöttségi hátránya van? Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Szóval akkor üldözik vagy megbocsátanak neki? :shock: Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: November 26, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 Miről beszélsz? Ki bocsált meg neki? Mivel ez egy fórum legyél szíves érthetőbben beszélni.... Link a hozzászóláshoz
Leviathan Közzétéve: November 26, 2003 Megosztás Közzétéve: November 26, 2003 A fejvadász, ha elhagyja a rendjét néhány k3-mal magasabb szintű fejvadász ered a nyomába. Ez vonatkozik az Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés