Antail Közzétéve: Január 6, 2011 Közzétéve: Január 6, 2011 Üdvözlet!A pályázat kiírása letölthető:http://www.kalandozok.hu/talalkozok/nyt2011/nyt2011versenymodul_palyazat.pdfJó munkát, kérdéseket ide várjuk!Z
TAO Közzétéve: Január 24, 2011 Közzétéve: Január 24, 2011 Még bő egy hét van a határidőig, hajrá fiúk-lányok!
MagyarGergely Közzétéve: Január 25, 2011 Közzétéve: Január 25, 2011 Üdv!Remélem, sok (legalább 2 ...) jó munka érkezik majd.
Syrand Caldern Közzétéve: Január 31, 2011 Közzétéve: Január 31, 2011 Igyekszünk tartani a határidőt, február elsején 23:59:59-kor beérkező műveket még elbíráljátok?
Syrand Caldern Közzétéve: Január 31, 2011 Közzétéve: Január 31, 2011 Akkor szólok Knielnek, hogy kezdhetjük írni ( már majdnem kész van a vázlat, szorgos népünk győzni fog )
Silver Közzétéve: Február 1, 2011 Közzétéve: Február 1, 2011 SziasztokElküldtük az e-mail címre a pályázatunkat.Üdv
Antail Közzétéve: Február 1, 2011 Szerző Közzétéve: Február 1, 2011 Jelentem mindkét alkotás beérkezett!
@huszár Közzétéve: Február 2, 2011 Közzétéve: Február 2, 2011 bigmac és az én alkotásaink is el lettek küldve (a macska meg fel lett menve a fára ) tegnap MÉG határidőn belül ... legalábbis bigmec rányomott az email küldése gombra...
Antail Közzétéve: Február 2, 2011 Szerző Közzétéve: Február 2, 2011 bigmac és az én alkotásaink is el lettek küldve (a macska meg fel lett menve a fára ) tegnap MÉG határidőn belül ... legalábbis bigmec rányomott az email küldése gombra... A tiétek még nem érkezett meg. Legyetek szivesek pótolni. Z
Antail Közzétéve: Február 3, 2011 Szerző Közzétéve: Február 3, 2011 A pályázatra 4 mű érkezett, az értékelésüket megkezdtük. Kiírás szerint február 15-ig hirdetünk eredményt!Z
Hulla Közzétéve: Február 7, 2011 Közzétéve: Február 7, 2011 Már csak egy hét a várva-várt eredményhirdetésig.Van arra mód, hogy a pályázók nevét (és esetleg a pályamunkák címét) addig is közreadjátok?H.
Antail Közzétéve: Február 7, 2011 Szerző Közzétéve: Február 7, 2011 Üdv!A pályázók:Obshugi & Silver HawkMate & Kniel@huszár & BigMacA pályaművek címéről nem osztunk meg információt mivel a modulok címét általában csak tábor után szoktunk megosztani, továbbá lehet, hogy a modulokkal kapcsolatban érdekes lehet a titkontartás.Z
Antail Közzétéve: Február 8, 2011 Szerző Közzétéve: Február 8, 2011 Üdvözlet Kalandozók!A 2011-es Kalandozok.hu Nyári Tábor 2011 MAGUS versenymodul pályázat zsűri tagjait Cz, Tetra, MagyarGergely, Dekker, Sir Thomas és jómagam alkottuk. Az értékelés után megszületett az eredmény:A nevezők voltak:Obshugi & Silver Hawk (1 mű)Mate & Kniel (1 mű)@huszár & BigMac (2 mű)A 2011-es Nyári Tábor versenymodul pályázat nyertese: Mate és Kniel(A modul címét egyelőre nem közöljük!)Az alkotópárost felkérjük az NYT2011 versenymodul elkészítésére!Obshugi & Silver Hawk versenymodulát egy Téli Táboros környezetben jobban el tudjuk képzelni, így amennyiben elfogadják úgy felkérjük őket a 2011-es TT versenymoduljának elkészítésére a beküldött pályázati anyag alapján.Minden nevezőnek köszönjük a befektetett munkát, gratulálunk a nyerteseknek, és további jó munkát kívánunk az alkotások befejezéséhez!üdv,Zoltán
TAO Közzétéve: Február 9, 2011 Közzétéve: Február 9, 2011 Gratula mindenkinek, és vérszagú, izzadtságos munkát a kiválasztottaknak! Mikor lesz már karakteralkotás és hangulatkeltő novella?
Hulla Közzétéve: Február 9, 2011 Közzétéve: Február 9, 2011 Nekem is minden elismerésem azok felé, akik vállalták a megmérettetést! A nyerteseknek pedig javaslom, vessék bele mielőbb magukat a munkába. Jobb ha egy hónappal előbb van kész a cucc és már csak fényesíteni kell, mint hogy az uccsó percekben dobáljuk össze a végét! H.
MagyarGergely Közzétéve: Február 9, 2011 Közzétéve: Február 9, 2011 Üdv! Én is szeretnék gratulálni az eredményekhez. Egyben jelzem, hogy amennyiben bármiben segíthetek a modul elkészítésére vonatkozólag, szívesen megteszem. (mittudomén, pl. masszív erkölcsi támogatás)
Felon Közzétéve: Február 9, 2011 Közzétéve: Február 9, 2011 Ehhe, masszív erkölcsi támogatás, térkép, címer és városkidolgozási formába öntve, mi? A hangulatkeltést versben és dalban, esetleg kisfilm formátumban várja a nagyérdemű, de hamarhirtelen No és ki ne hagyjam azt, amijé írni akartam: gratulálok mindenkinek (Vicces így telóról irni.)
@huszár Közzétéve: Február 9, 2011 Közzétéve: Február 9, 2011 gratula a nyerteseknek legalább nem minket szednek szét a többiek :D
Syrand Caldern Közzétéve: Február 9, 2011 Közzétéve: Február 9, 2011 Nagyon szépen köszönjük a bizalmat, igyekszünk élni vele! Még a héten összeül a válságstáb megvitatni a további lépéseket. Annyit azonban mondhatok, hogy nem ígérhetek mást csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket!...vagy egy jó modult, ez majd elválik MG örömmel vennénk a segítséged, ezért még Debrecenbe is hajlandó vagyok elmenni ( meg le kell vinnem a kocsit Balmazújvárosba szerelőhöz... )
Silver Közzétéve: Február 9, 2011 Közzétéve: Február 9, 2011 Elsősorban gratulálunk a Mate & Kniel kettősnek a sikeres pályázathoz, és sok sikert kívánunk nekik az előttük álló feladatokhoz!Másodsorban köszönjük szépen a felkérést a 2011-es TT-re, szívesen élünk a lehetőséggel.Üdvözlettel: Obshugi & Silver Hawk
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés