Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2011 MAGUS versenymodul pályázat

Recommended Posts

Közzétéve:

bigmac és az én alkotásaink is el lettek küldve (a macska meg fel lett menve a fára :)) tegnap MÉG határidőn belül :D

... legalábbis bigmec rányomott az email küldése gombra... :D

Közzétéve:
bigmac és az én alkotásaink is el lettek küldve (a macska meg fel lett menve a fára :)) tegnap MÉG határidőn belül :D

... legalábbis bigmec rányomott az email küldése gombra... :D

A tiétek még nem érkezett meg.

Legyetek szivesek pótolni.

Z

Közzétéve:

Már csak egy hét a várva-várt eredményhirdetésig.

Van arra mód, hogy a pályázók nevét (és esetleg a pályamunkák címét) addig is közreadjátok?

H.

Közzétéve:

Üdv!

A pályázók:

Obshugi & Silver Hawk

Mate & Kniel

@huszár & BigMac

A pályaművek címéről nem osztunk meg információt mivel a modulok címét általában csak tábor után szoktunk megosztani, továbbá lehet, hogy a modulokkal kapcsolatban érdekes lehet a titkontartás.

Z

Közzétéve:

Üdvözlet Kalandozók!

A 2011-es Kalandozok.hu Nyári Tábor 2011 MAGUS versenymodul pályázat zsűri tagjait Cz, Tetra, MagyarGergely, Dekker, Sir Thomas és jómagam alkottuk. Az értékelés után megszületett az eredmény:

A nevezők voltak:

Obshugi & Silver Hawk (1 mű)

Mate & Kniel (1 mű)

@huszár & BigMac (2 mű)

A 2011-es Nyári Tábor versenymodul pályázat nyertese: Mate és Kniel

(A modul címét egyelőre nem közöljük!)

Az alkotópárost felkérjük az NYT2011 versenymodul elkészítésére!

Obshugi & Silver Hawk versenymodulát egy Téli Táboros környezetben jobban el tudjuk képzelni, így amennyiben elfogadják úgy felkérjük őket a 2011-es TT versenymoduljának elkészítésére a beküldött pályázati anyag alapján.

Minden nevezőnek köszönjük a befektetett munkát, gratulálunk a nyerteseknek, és további jó munkát kívánunk az alkotások befejezéséhez!

üdv,

Zoltán

Közzétéve:

Gratula mindenkinek, és vérszagú, izzadtságos munkát a kiválasztottaknak! :twisted:

Mikor lesz már karakteralkotás és hangulatkeltő novella? :P:mrgreen:

Közzétéve:

Nekem is minden elismerésem azok felé, akik vállalták a megmérettetést!

A nyerteseknek pedig javaslom, vessék bele mielőbb magukat a munkába. Jobb ha egy hónappal előbb van kész a cucc és már csak fényesíteni kell, mint hogy az uccsó percekben dobáljuk össze a végét! ;)

H.

Közzétéve:

Üdv!

Én is szeretnék gratulálni az eredményekhez.

Egyben jelzem, hogy amennyiben bármiben segíthetek a modul elkészítésére vonatkozólag, szívesen megteszem. (mittudomén, pl. masszív erkölcsi támogatás) :D

Közzétéve:

Ehhe, masszív erkölcsi támogatás, térkép, címer és városkidolgozási formába öntve, mi? :)

A hangulatkeltést versben és dalban, esetleg kisfilm formátumban várja a nagyérdemű, de hamarhirtelen ;)

No és ki ne hagyjam azt, amijé írni akartam: gratulálok mindenkinek :)

(Vicces így telóról irni.)

Közzétéve:

Nagyon szépen köszönjük a bizalmat, igyekszünk élni vele! :)

Még a héten összeül a válságstáb megvitatni a további lépéseket.

Annyit azonban mondhatok, hogy nem ígérhetek mást csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket!...vagy egy jó modult, ez majd elválik :D

MG örömmel vennénk a segítséged, ezért még Debrecenbe is hajlandó vagyok elmenni :P ( meg le kell vinnem a kocsit Balmazújvárosba szerelőhöz... :D )

Közzétéve:

Elsősorban gratulálunk a Mate & Kniel kettősnek a sikeres pályázathoz, és sok sikert kívánunk nekik az előttük álló feladatokhoz!

Másodsorban köszönjük szépen a felkérést a 2011-es TT-re, szívesen élünk a lehetőséggel.

Üdvözlettel: Obshugi & Silver Hawk

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...