Coryss Közzétéve: Február 16, 2014 Közzétéve: Február 16, 2014 Nos, akkor a szabályrendszer szerint maximum hányszor lehet támadni egy körben? (két megoldás van mindkettő kellene)
bűvdudás Közzétéve: Február 17, 2014 Közzétéve: Február 17, 2014 (szerkesztve) Sziasztok! Mivel nagy a csend, gondoltam, válaszolok. Bár, megvallom, kissé bizonytalan vagyok. De ha egyszer a kitétel az hogy "a szabályrendszer" szerint... Alapesetben körönként maximum 6-ot lehet támadni, s ehhez is megfelelő fegyver (slan-csillag, esetleg egykezes/?/ kahrei nyílpuska), Képzettség (Kétkezes harc), harci taktika (teljes támadás) és Képesség (Ügyesség ÉS Gyorsaság 16+) kelletik. VAGY Chi harc, s minimum 11. szintű Harcművész... (ETK 88. ill. ETK 123.) Belső időben 100 pszi ráfordításával (10 pszi-pont/1 szegmens; 10 szegmens=1 kör; 1 valós idejű kör így tulképp 10 belső időben töltött kör) ez a szám megtízszerezhető. 60 támadás körönként. Ez az elérhető maximum, amit a jelzett szabálykönyvekből össze tudtam hozni... (ETK 123.) Nekem is necces... értékelés? Szerkesztve ekkor: Február 17, 2014 , bűvdudás által kiegészÃtés
Coryss Közzétéve: Február 17, 2014 Közzétéve: Február 17, 2014 Hali! Én az első kettőre gondoltam (kétkezes harc, megfelelő fegyver vagy chi harc). A belső idős is jó csak az már nagyon durva és nem tudom van-e km. aki csak úgy engedné. Például nálunk a km.-nél a harcművész,kardművész alapból tiltólistán van a Slan-pszi(chi harc, belső idő, aranyharang stb.)miatt.
bűvdudás Közzétéve: Február 17, 2014 Közzétéve: Február 17, 2014 Szép napot! Azt hiszem, Coryss kérdése volt az utolsó, ami még a hétvégén (azaz a játék hivatalos ideje alatt) született. Így én már nem teszek fel újabb kérdést! Köszönöm, hogy játszhattunk egy jót; este találkozunk!
Con Salamander Közzétéve: Február 17, 2014 Szerző Közzétéve: Február 17, 2014 Üdv!Nagyon jól gondoltad, bűvdudás, örülök, hogy tetszett a játék!Este jön a kérdés az újabb pontokért.Tisztázásképp a pontok eddigi alakulása:Bűvdudás: 2 pontKlamathweed: 2 pontCirifischio: 1 pontCoryss: 2/3 pontSneer: 1/3 pont.Ezek a pontszámok már nem képezik vita tárgyát. A fórumban a további ilyesféle (pontszámokkal, döntések helyességével, és minden ehhez hasonlóval kapcsolatos) megnyilvánulásokat kérném, hogy mellőzzétek. Ha jogos felvetéssel álltok elő e-mailben vagy pszi-üzenetben, megtárgyaljuk a dolgot, és esetlegesen módosítók a döntésen, de ennek nem itt van a helye.
Con Salamander Közzétéve: Február 17, 2014 Szerző Közzétéve: Február 17, 2014 Üdv!A mai kérdések:Mennyibe kerül egy mumifikálás?Mikor volt az első déli nomádjárás? (évszám)Mi az a kikituk?Jó játékot!
bűvdudás Közzétéve: Február 17, 2014 Közzétéve: Február 17, 2014 Sziasztok!1. 50 aranyba (ETK 342.)2. P. sz. 1239-ben. (Titkos Fóliáns 98.)3. A keleti barbárok sámánpapjainak varázstárgyait nevezik így. (PPL. 102)
Coryss Közzétéve: Február 17, 2014 Közzétéve: Február 17, 2014 Hát ez nagyon gyors volt. 1. 50 aranyba (ETK 342.) 2. P. sz. 1239-ben. (ETK 451) 3. A keleti barbárok sámánpapjainak varázstárgyait nevezik így(állatszellemhívása) . (PPL.2 102)
Con Salamander Közzétéve: Február 17, 2014 Szerző Közzétéve: Február 17, 2014 Üdv!Nem semmi a tempótok, srácok. Bűvdudással felveszem a kapcsolatot, hiszen elérte az egyedi ranghoz szükséges 3 pontot. A többieknek természetesen még tart a verseny!CS
bűvdudás Közzétéve: Február 17, 2014 Közzétéve: Február 17, 2014 Köszönöm szépen mindenkinek; játékmesternek és versenytársaknak egyaránt! Pörgős és izgalmas játék volt, bővelkedett fordulatokban... és még nem ért véget!
Con Salamander Közzétéve: Február 18, 2014 Szerző Közzétéve: Február 18, 2014 Mik az állatismeret megkötései a megismerendő élőlénnyel kapcsolatban?Mi az a triád?Ki vagy mi az a sziklabőr?
Cirifischio Közzétéve: Február 18, 2014 Közzétéve: Február 18, 2014 1. Csak úgy sajátítható el, ha sokat harcol a faj ellen és legfeljebb állati intelligenciával bíró, nem fegyverrel harcoló lényre vehető föl.2. szúrófegyver3. Sogron-pap egyedi varázslata
Coryss Közzétéve: Február 18, 2014 Közzétéve: Február 18, 2014 1intelligenciája nem haladja meg az alacsony szintet és nem használnak fegyvert (hbg 115)2Hosszú,vékony,hegyes,életlen penge (hgb 128 )3sogron pap egyedi varázslata (ppl 82)
Con Salamander Közzétéve: Február 18, 2014 Szerző Közzétéve: Február 18, 2014 Üdv!A válaszok Cirifischio "tollából" jók, és elegendően pontosak. A pont ma Cirifischio-t illeti! (Coryss sajnos a varázslatnál valószínűleg összekeveredett a sziklabörtön/sziklavért varázslatokkal)1. - HGB 1152. - HGB 128/1343. - PPL2 / 32
Sneer Közzétéve: Február 18, 2014 Közzétéve: Február 18, 2014 Könyvbôl nem lehet elsajátítani,Ha az adott faj elle nsokat harcolHa elegendô lehetôsegevan küzdeni az adott lénnyel és közben tanulmányozni azt.Olyan lényekrevonatkozik a képzettség amelyek intelligenciája nem haladja meg a az alacsonyszintet és nem használnak fegyvert.HGB 2 Igen gonoszfegyver. Legiunkább nyársra hasonlít.hosszú vékony hegyes eletlen penge.Különleges ismertetô jele hogy szabályos háromszög keresztmetszetü.HGB 128. o 3.Sogron egydipapi varazslat PPL2 32. oldal
Con Salamander Közzétéve: Február 18, 2014 Szerző Közzétéve: Február 18, 2014 Igen, sistereg a puskapor a sok tüzeskezű fórumozótól. A félreértések elkerülése végett felhívom a figyelmet rá, hogy ez teljesen különbözik a hétvégi játéktól, többek között abban is, hogy oldalszámokat írni most nem kötelező, ha a válasz kellően pontos (azaz a kérdésre válaszol), és helyes.
Con Salamander Közzétéve: Február 19, 2014 Szerző Közzétéve: Február 19, 2014 A mai kérdések:Egy ember bárd legalább hanyadik szintű kell, hogy legyen, hogy alkalmazhassa a szabálykönyvekben leírt leghatalmasabb (legtöbb mágikus hatalmat igénylő) varázslatát?Mennyi a Védelem varázslat hatótávolsága?Mikor alapították Yllinort?
Cirifischio Közzétéve: Február 19, 2014 Közzétéve: Február 19, 2014 1. 6. (Halál dala 45 Mp)2. Érintés3. PSz. 3592.
Sneer Közzétéve: Február 19, 2014 Közzétéve: Február 19, 2014 6. szintünekNincs hatótávPyarron szerint 3592
Con Salamander Közzétéve: Február 19, 2014 Szerző Közzétéve: Február 19, 2014 Egyre gyorsabbak vagytok basszus! A győzelem Cirifischioé, így vele is felveszem az egyedi rang miatt a kapcsolatot. A többiekkel holnap is itt találkozunk Szép estét!
Coryss Közzétéve: Február 19, 2014 Közzétéve: Február 19, 2014 Csak azt szeretném megtudni, hogy a 2. kérdés akkor az a mágikus aura varázsjel volt (mágikus aura varázsjel=védelem) vagy én tévedtem el.
Con Salamander Közzétéve: Február 19, 2014 Szerző Közzétéve: Február 19, 2014 A boszorkányok védelem nevezetű varázslata. Nem a mágikus aura varázsjel volt.
Antail Közzétéve: Február 20, 2014 Közzétéve: Február 20, 2014 Udv Mindenkinek! A mai nap engem ert a megtiszteltetes, hogy feltegyek kerdeseket. Elso kerdes: Hol őrizték P.sz. 3677-ben, Dorcas Phrennian a Dúlás során odaveszett forrásanyagokról szóló jelentését? Masodik kerdes: Hány nevezetes hágója van a Salumion-hegységnek? (Nevezd meg miről nevezetes(ek).) Harmadik kerdes: Ki hirdette először a Kitaszított Szent Ereklye hatalmát? Jo jatekot
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés