Sigurd O'romell Közzétéve: Április 29, 2020 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2020 Sziasztok én még a régi (90valahányas) szabáylkönyvet olvastam. Nagyon mások a szabályok? Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Április 29, 2020 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2020 Nem igazán! Azóta szerintem nem volt új kiadás! Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Április 29, 2020 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2020 Na Darabolo! Sigurd ha azokat ismered tudsz jatszani. Meselni egybol ne.csak par jatek utan. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 29, 2020 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2020 4 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: Azóta szerintem nem volt új kiadás! De most már TÉNYLEG jön az új!!!!! Link a hozzászóláshoz
Cundior Közzétéve: Április 30, 2020 Megosztás Közzétéve: Április 30, 2020 16 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: Nem igazán! Azóta szerintem nem volt új kiadás Hogyne lett volna? ÚT, D20, ÚTK. Attól mert valaki szzal a verzióval játszik, míg nem jelenti azt, hogy a többi nem létezik. 11 órával ezelőtt-kor tetra írta: De most már TÉNYLEG jön az új!!!!! Nem tudom mennyire volt irónikus, de én hiszem, ha látom... Darabolo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Bitschak Közzétéve: Április 30, 2020 Megosztás Közzétéve: Április 30, 2020 4 perccel ezelőtt-kor Cundior írta: Nem tudom mennyire volt irónikus Szerintem eléggé Darabolo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 30, 2020 Megosztás Közzétéve: Április 30, 2020 Vicces, hogy WildCat fotózkodik Raonnal, Anárion sehol a képeken. De azért jó látni, hogy még aktívak. Amúgy meg az egyszerűség kérdésével kapcsolatosan... Dio ezer éve adott egy egyszerű rendszert Raonéknak, eldobták, hogy túl egyszerű, nem mókusos. Most meg azt magyarázza, hogy 3 oldalon elfér a rendszer. Lassan érik ez a csapat... Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés