Lozartan Közzétéve: Április 1, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2021 Kedves Kalandozók! Örömmel tudatjuk veletek, hogy a mai napon hivatalosan is bejegyzésre került a KÉSZ (Kalandozók Érdekvédelmi Szakszervezete). Elsődleges célunknak tartjuk a szakszervezeti tagságot létesítő kalandozóink érdekeinek képviseletét, védelmét a különféle fórumokon. Mit várunk el a belépni szándékozóktól? 1. Teljes elköteleződést (itt értve elsődlegesen az anyagi elköteleződést) ügyünk mellett. Ez egy egyszeri, jelképes összegű belépési díj. 2. Kalandozó nevének hitelesítését (anyakönyvezését). 3. A működéshez szükséges infrastruktúra kialakításában való aktív és önkéntes részvételt. A KÉSZ központi irodaháza az új-zélandi Dunedin városában kerül kialakításra, így tisztelegve a Gyűrűk Ura előtt. Ennek finanszírozását az 1. pontban foglaltak biztosítják. 4. Önkéntes munkákban való részvételt a Vezetőség által kijelölt direktívák mentén. Mit kínálunk mi a belépni szándékozóknak: Részesei lehettek egy nagyszabású, kontinenseken átívelő vállalkozásnak! Minden jogos érdeketek képviseletét és védelmét (fenntartva annak felülbírálati jogát részünkről). A központi irodaházban tartott éves küldöttgyűlésen való részvétel jogát (oda-vissza utazás önköltséges). Természetesen a Vezetőség tagjaira leadott megerősítő szavazataitokat is elvárjuk viszonzásképpen. Lépj be, csak egy bolond hagyna ki egy ilyen soha vissza nem térő lehetőséget! Kommentben lehet jelezni csatlakozási szándékodat. Az egyszeri belépési díj - lásd 1. pont - (20.210.401 HUF) jelzáloghitellel is kiváltható. Üdvözlettel, a VEZETŐSÉG megbízott képviselője Lozartan Sigurd O'romell, .., Antail és 3 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Cundior Közzétéve: Április 1, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2021 Gyenge próbálkozás így április elsejére. Darabolo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Április 1, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 1, 2021 Pffh...:-D Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Április 6, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2021 Én először komolyan vettem Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 6, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2021 Bitschak és Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Április 6, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2021 Basszus Ezt is elhittem. Ez nem vicces. Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Április 6, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 6, 2021 5 órával ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Basszus Ezt is elhittem. Ez nem vicces. Dehogynem. Egy évben egyszer belefér, nem? Darabolo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Április 6, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 6, 2021 De az a vicc h mind a kettőt bevettem. Ráadásul április elsején. Szerintem szégyenemben elvándorlok erről az anyagi síkról. Ha valaki keresne, valahol Yneven leszek.... Darabolo és Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Április 7, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2021 8 órával ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Ha valaki keresne, valahol Yneven leszek.... Shulur-ban találkozunk. Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Április 7, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2021 Majd Syburr, Divard városában a kéj negyedben keress meg... Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Április 7, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 7, 2021 Mindenképpen kérdezősködni fogok felőletek. Legolol345 és Darabolo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés