Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Tarin -a kő fiainak birodalma


Con Salamander

Recommended Posts

Hell!

Akkor egy, azaz több kérdéssel indítanámm el ezt a témát.

Az első, hogy mit is bányásznak Tarinban valójában, és hogy azt/azokat megközelítőleg milyen arányban?

És mennyi nyersanyag rejtőzik a föld alatt. Azaz, a törpök, meddig élhetnek még bőségben, mennyi ideig tarthat még, míg kibányásznak mindent a föld alól?

A harmadik, pedig valószínűleg le van írva a Summáriumban, csak lusta vok kikeresni, szóval. Mennyi törpe él Tarinban és hányan élnek a föld alatti tárnákban és mennyien a felszínen?

A negyedik, a földön, mit 'csinálnak' a törpék? Azaz, esetleg van földművelés, vagy valami ipar esetleg? Lehet, hogy ez is le van írva a summáriumban, de mint mondtam...

Elnézést, ha hülyeségeket kérdezek, de elkezdett érdekelni Tarin és a törpe faj és ezek a kérdések merültek fel bennem.

Üdv:

Link a hozzászóláshoz

Értesüléseim szerint. Tarinban mithrill avagy élő fémet bányásznak,vagyis "tenyésztenek" melynek módja apáról fiúra száll,és ennek a megmunkálása is, de asthiszem ebben már benne van a kezük a Tudóknak,a Kőatya "pap"jainak.De sok egyéb nyersanyag is megtalálható a Tarin hegységben.

Hát "fennt" Tarinban nagyon kevés törpe él, és igen egy kevesen földműveléssel foglalkoznak.De egyesek az átutazókból élnek.Fogadót nyitnak.

Hát remélem nem mondtam bolondságokat

Link a hozzászóláshoz

Hello!Na most egy számomra kedves témát találtam :D miután képes voltam feldugni lassan egy év után ide azt a disznó képemet..na de ez nem ide tartozik...

Témával kapcs: szerintem a törpök még nagyon nagyon sokáig eléldegélhetnek békességben és bőségben a föld alatt mivel a köztudott hogy a törpék a bányászat és a tárnaépítés mesterei ezért szerintem nem okozna gondot neki hogy ha kiürülnének Tarin tárnái és át kellene vonulniuk másik hegység alá, mondjuk ezzel kapcsolatban felvethetünk egy sor kérdést és problémát, de szerintem a ha Beriquelről képesek voltak átvonulni Ynevre akkor ez nem jelent nekik olyan nagy problémát...

Az élőfémmel kapcsolatban, hmm elég hülye kérdés tudom de azt tenyésztik? (bocsi de ehhez nem értek) és ennek csak a törpéknél van hagyománya vagy mások is bortokolják ezt a tudományt?

Tisztelettel....

Link a hozzászóláshoz

Ez engem is érdekelne, ha valaki tud erről valamit, megkérném, hogy írja le, akár ide, akár máshova. Köszönöm, előre is.

Szóval, azt tudom, hogy mithrill és arany az dögivel akad Tarinban, hisz ez adja a gazdagságát és talán az elzárkózottságát is. De ezen két fontos anyagon kívül még lelhetők-e más is. Pl érc?

Meran, az átutazókból, sztem nagyon kevesen élnek, elnyésző részea fent élőknek, mert Tarin sztem egy elzárkozó politikát folytat. Megvannak a szövetségesei (északi szövetség) és az ellenségei, ha kell harcolni megy, de semmi extra, sztem :roll:

Ja még valami eszembe jutott. Mennyi annak az esélye, hogy egy törp kijut Tarinból? Kalandozó lesz? Enoszukéra hasonlít-e leginkább e téren, vagy átlagos? Ha elzárkózik, akkor honnan indulhatnak Törpe kalandozók és azok mennyire "korcsulhatnak" el életfelfogásban, mint a Tarini törpék?

A hülye kérdésekért és véleményért elnézést, de a törpékben nem vagyok otthon, nagyon nem .

Üdv:

Link a hozzászóláshoz

Üdv,

az élőfém az egyik legtitokzatosabb fém a MAGUS rendszerében. A készítők nem írtak szinte semmit a fellelhetőségéről, bányászhatóságáról, majdnem csak annyit tudunk róla, hogy létezik, és él, és táp. :D

Véleményem szerint nem tenyésztik, sőt nem is bányásszák. Ugyanis nincs Ynevnek élőfém készlete, nem szerezhető be sehol. Amik élőfémből készült tárgyak vannak, azok igen-igen-igen ritkák és az életnél is (egyes helyeken a halálnál is :D) drágábbak.

Tehát szerintem már nem szerezhető be sehol élőfém, és ez így van jól. Egy JK se akarjon magának élőfémből kovácsoltatni akármit. :)

Hogy miért gondolom azt, hogy nem szerezhető már be ilyen különleges anyag? Erre vannak utalások a történelemben és könyvekben. Egy példa: köztudott, hogy Krán hírhedt Lopakodói élőfémből készültek. Az már kevésbé köztudott, hogy ezekből a Lopakodókból egész Kránban is nagyon kevés van (ha jól emlékszem akkor 30, vagy 32 darab), amik pedig a Birodalom tulajdonában vannak (nem pedig egy személy tulajdonában!). A Birodalmi Fejvadászklán egyes tagjai szokták használni, ők is csak kölcsönkapják egy-egy küldetésre. Krán nagyon vigyáz ezekre... ugyanis nincs belőlük több, értékük felbecsülhetetlen.

Kérdeztétek, hogy bányászható-e Tarinban más fémérc is az aranyon meg a mithrillen kívül. Szvsz természetesen igen. Szerintem alapvető fémércek (réz, stb) megtalálhatóak ott is.

TAO

u.i.: Tier nan Gorduin élőfém tápkardján és Krán Lopakodóin kívül azt hiszem nincs is nagyon élőfém Ynev felszínén... (legalábbis közismert nincs)

Link a hozzászóláshoz

Helló

Nos az élőfémekről a Summarimban lehet írást találni, aminek az a lényege, h még a Beriquelen kapták Bul Rurigtól a törpök, h ezzel is segítse a kőatya a gyermekeit, túlélni a 6 csapást.A szigetről hozták magukkal a törpök az élőfémet, és azt elkezdték tenyészteni egyes járatokban, de, nem csak tarinban.Igen tenyészteni, ugyanis asztráltestcsírával és mentáltstcsírával rendelkeznek, hasonlóan ahhoz, ami az állatoknak van, de biztos, h csomó mindenben eltérnek, tehát pl: nem lehet (gondolom én) hatni rájuk ellenállás nélkül mentálmágiával. ;)

krán lopakodói: ők is élőlények vmennyire, de őket Shackallakor (remélem így írják, mert nicsen kedvem utánanézni) termetette, vagy mi.Legalábbis vhol egy ilyesfajta leírást olvastam.És nem csak kölcsönbe kapják meg a birodalmi fejvadik, hanem, ha kiérdemlik, akkor kapják meg, vagy ha elengedhetelen pl: aquirok ellen vetik be a fejvadászt!

Az már egy másik kérdés, h mikor hassnálhatják. ;).Mért is vok biztos abban h nem csak néha-néha kapják meg a vértezetet.Egyrészt azért mert akkor nagyon nem lennének tapasztaltak a használatában, arra kéne koncentrálniuk, h így meg úgy a vért, és akkor azonnal meghalnának, ami lássuk be kellemetlen, másrészt meg mert évekig kelltanulniuk és gyakorolniuk, h egyáltalán engedelmeskedjen a vértezet a fejvadásznak, vagyis védje őt mindentől.

Ehh elköszönö üdvözlet, persze majd írok ...... :D

Link a hozzászóláshoz
Legalábbis vhol egy ilyesfajta leírást olvastam.És nem csak kölcsönbe kapják meg a birodalmi fejvadik, hanem, ha kiérdemlik, akkor kapják meg, vagy ha elengedhetelen pl: aquirok ellen vetik be a fejvadászt!

Az már egy másik kérdés, h mikor hassnálhatják. ;).Mért is vok biztos abban h nem csak néha-néha kapják meg a vértezetet.Egyrészt azért mert akkor nagyon nem lennének tapasztaltak a használatában, arra kéne koncentrálniuk, h így meg úgy a vért, és akkor azonnal meghalnának, ami lássuk be kellemetlen, másrészt meg mert évekig kelltanulniuk és gyakorolniuk, h egyáltalán engedelmeskedjen a vértezet a fejvadásznak, vagyis védje őt mindentől.

Üdv,

szvsz ezzel kapcsolatban nincs igazad. Kránnak túl nagy kincs a Lopakodó ahhoz, hogy elosztogassa. Mint írtam, csupán korlátozott számú Lopakodó van az EGÉSZ Birodalmi Fejvadász Klánnak, így naná, hogy nem osztogatja el.

Természetesen évekig gyakorolják a fejvadászok a vért viselését, "megszelidítését". De nem tanulhatja akárki, csak azok, akik kiemelkedettnek számítanak (talán a szabad vadászok?). Na és, hogy évekbe telik, és mégsem kapják meg? Ez nem időpazarlás ott, ahol egy fejvadász kiképzése 80-100 év... (mágiával meghosszabbított élettartam) és akkor még kezdőnek számít, aki nem volt még küldetésen. :D

TAO

ui: szóval csak akkor kapnak (szerintem) a kráni fejvadászok Lopakodót, mikor különleges küldetésre mennek (pl aquirok ellen), és természetesen csak azok, akik kiérdemelték. És csak a küldetés végéig.

Link a hozzászóláshoz

Az ETK-ban is benne van, a fejvadászklánok leírásánál, hogy 80 fejvadász, és 20 'szabad vadász' tartozik a Birodalmi Fejvadászklánba Kránban. Az már nem itt van benne, de most így hirtelen nem is tudom, h hol, h a szabad vaászoknak van lopakodójuk. Ugye ők már kiérdemelték, mivel 13. szint felett vannak mind1, és egyedül mehetnek m,ár küldetésre. Vagy akár meridiánként irányíthatják a sequadiont.

A Renegát c. könyvben négy lopakodó tűnik fel, mind a 4 elég képzett vadászoknál.. mondjuk ez nem TAO írására cáfol rá, hogy a fejvadászok a különleges bevetésekre kapják. Viszont van benne az a rész, mikor a Messor a halott Mortel lopakodójának segítségével oldattja le magáról a sajátját. Akkor le van írva, ha jól emléxem - h milyen közel áll egy lopakodó a gazdájával. De ennek majd még utánanézek.

TAO jól mondta, minden fejvadász hosszú éveken át tanulja a láthatattlanul való mozgást. Ez ugye elérhető a lopakodóbval, de sima mágiákkal is. Nem hivatalos kiegészítőkben ezt '

Link a hozzászóláshoz

Hello!!!

Én sem tudok sokat az élőfémekről, sem a lopakodókról. De azokat nem is itt kell kitárgyalni szerintem.

Én úgy tudom, hogy Tarin hegységének a legmélyén még akad egy kevéske élőfém, és ezek helyét egy-két törpe kovács ha ismeri.

Egy törpe nő szerintem hasonlit az ember nőre, csakhogy kisebbek (a lábaik rövidsége miatt), szilárdabbak, nem törékenyek, talán nem is olyan kényesek. Õk is remek harcosok, legalábbis az én feltevésem szerint. A törpe nők izmosabbak, és szerintem növesztik a hajukat, mint az átlag törpe férfi a szakállukat. Nekem ez a véleményem, nemtudom, hogy ti mit gondoltok.

Majd irok,

Taxen

Link a hozzászóláshoz

Hát én, nem nagyon tudok elképzelni egy törpét szakáll nélkül, akármilyen nemű is az. A GYU-ban van egy jelenet, amikor Gimli beszél a törpékről, és ott szó esik, hogy sokszor összetévesztik a törpe nőket a férfiakkal. Én ezzel egyet is értek. Mármint, hogy a nőknek van szakálluk. Náluk sztem nem az számít etikátlannak, ha rongyosan öltözködik, vagy valami hasonló, hanem ha nem növeszt szakállt, vagy esetleg levágatta.

-Szerintem-

Üdv:

Link a hozzászóláshoz

Líthas!

Mivel a törpék népe egyre inkább érdekes számomra, én is beleszólanék hát e témába. Először is az eleven fémet Ezüstcsákány Graim adta a törpék népének, még a Harmadik Csapás idején. Az eleven fém valóban rendelkezik lélekkel. És úgy sejtem, hogy ez a lélek idővel fejlődik is. Egyébként az eleven fém esetében vaéóban szporodásról kell beszélnünk, noha nem egészen világos, hogy ez mit is jelent. Azt viszont engedjétek meg, hogy megjegyezzem, hogy a Lopakodó nem eleven fémből van, hanem fekete acélból. Szerintem. Ezen túl azonban már a Kráni fórumhoz tartozik. Tarinban szinte biztos hogy bányásznak "hagyományos" érceket is, vasat, rezet.

Meran: lehet hogy tévedek, de szerintem elírtál/rosszul olvastál valamit. A mithrill nem egyenlő az eleven fémmel! ÉS persze Tarinban bányásznak mithrillt. Ezt különböző eljárással kovácsolhatják, és így jön létre a lunír.

Fürge: legjobb tudomásom szerint csak a törpék ismerik az eleven fém szaporításának módját. Köztük sem mindenki A Tudók, meg néhány törpe, aki csak ezzel foglalkozik.

Tyby: arra, hogy egy törpe kijusson Tarinból, reális eséllye van. Persze hozzá kell tenni, hogy sokkal kevesebb törpéből lesz kalandozó, mint például emberből. De bizony előfordulhat. Ezen kívül sok család van, akik vagy a felszínen élnek, vagy elköltöztek Tarin környékéről. Az életfelfogásuk eléggé változó lehet, ez sok mindentől is függ. Tehát származhat Tarinból is, de a "külvilág"-ból is. Az átutazókból tényleg nem tudnának megélni, de nincs is rá szükségük.

TAO: ne haragudj, de én láttam az eleven fém harcérték módosítóit. Annyira azért nem táp, mint a +4-es varázsfegyver. Abban viszont igazad van, hogy az eleven fémből készült tárgyak bizony jópár mithrilpénzt megérnének. Ha valaki pénzt kérne értük.

Link a hozzászóláshoz

Azt viszont engedjétek meg, hogy megjegyezzem, hogy a Lopakodó nem eleven fémből van, hanem fekete acélból. Szerintem.

Ez tudtommal nem így van. A feketeacél teljesen más (ez majd Krán-témában, ha érdekel valakit).

Meran: lehet hogy tévedek, de szerintem elírtál/rosszul olvastál valamit. A mithrill nem egyenlő az eleven fémmel! ÉS persze Tarinban bányásznak mithrillt. Ezt különböző eljárással kovácsolhatják, és így jön létre a lunír.

Ez viszont igaz. :)

Darun: milyen más élőfémből készült tárgyakról tudsz még? Én nem sokról, ami közismert. Az én Ynevemen az élőfém az egyik legritkább, legtáposabb és ezért legelérhetetlenebb fémfajta.

Ja ha már élőfém: valaki azt írta, hogy az élőfém lélekkel rendelkezik. Ez így nem teljesen pontos, ugyanis csak lélekcsírával rendelkezik, nem kifejlett lélekkel.

Üdv,

TAO

Link a hozzászóláshoz

Ahoj

darun: akár hiszed - akár nem; a törpök tenyésztenek Tarinon kívűl is élőfémet!Természetesen ezt a legnagyobb titokban, és rég kiürült, elhagyatott tárnákat használnak, amit azután feltűnésmentesen, de nagyon is jól védelmeznek, és el is rejtik.A Tudók értik a dolgukat, hiszen ezen tárnákat ők őrzik, s felügyelik a legnagyobb és legtitkosabb bányász mesterekkel.

Az élőfémek lélkével kapcs már eccer én (is) leírtam, h csak lélekcsírával rendelkezik az eleven fém. :) hmmmm azt, h tud-e fejlődni..háát ez egy kényes kérdés, mert sztem elméletileg tudna.Kérdés, h akaris-e fejlődni??

nahh csak ennyit óltam volna

U.i:tao igen engem mondjuk érdekelne a fekete acélos dolog, szal jó volna ha majd vhovba kifejtenéd.thx

Link a hozzászóláshoz

Líthas!

TAO: Megemlíteném akkor Dörrenőt. "Õ" egy eleven fémből készült csatabárd. Nem annyira híres fegyver, hiszen a gazdája nem valami híres törpe hős. Ha nem gond, leírnám az elevnfém harcértékmódosítoit is: +6 KÉ, +15 VÉ, +15 TÉ és a sebzésre ad +3-at. Mellesleg ez egy eléggé hivatalos könyvből van, tehát nem most találtam ki. Ezüstcsákány Graim híres csatabárdja is eleven fémből van, de ezt már én találtam ki. De azért szerintem nem hülyeség. Egyébként Dörrenő-nél érdemes még megemlíteni, hogy neki "kifejlett" tudata van. mondhatni önálló személyisége. Ezért bátorkodtam olyasmit leírni, hogy a lélekcsíra fejlődni is képes. Egyébként nem csodálom, hogy nálad a legritkább fém. Ritkaságát növeli, hogy a törpék nem adják ki a kezükből. Viszont akad még pár fém, ami ritkaságban felveheti a versenyt az eleven fémmel. Itt konkrétan a meteoracélra és a fekete acélra gondoltam.

@huszár: kíváncsivá tettél. Legjobb tudomásom szerint a Tudók sem nagyon hagyják/hagyták el Tarint. Szóval felvilágosíthatnál, hogy Tarinon kívül hol szaporítanak még eleven fémet, és hogy ezt hol olvastas. Kétségtelen, hogy a Tudók értik a dolgukat, és erre mind nagyobb szükségük is lesz, hiszen erejük egyre apad. Aki nem tudná, a Tudók Bul Ruurig papjai, a legősibb törpe istenségé. Ék még birtokában vannak őseik képességének, hogy a Kövek Nyelvén szóljanak, vagy is hatalomszavakat használjanak. Minden egyes nemzedékkel azonban csökken ez a hatalom, és a Tudók gyakran halnak meg annélkül, hogy utódot hagynának hátra. Maradok tisztelettel:

Darun

Link a hozzászóláshoz

Darun: ez a Dörrenő és az elevenfém értékei dolog. Ezek hivatalosak? És ha igen, honnan vannak? mert én elég sok hivatalos kieget meg rúnát meg mindent átnyálaztam, de még nem találkoztam velük. (persze én sem láttam az összes hivatalos kieget, ezért érdekel a dolog)

Soroltatok már meteoracélt, feketeacélt, stb... de látom már mindenki elsiklik a Ynev LEGRITK

Link a hozzászóláshoz

ALumínium? Lehet...

A legritkább az a Holdlunír, mivel nem lehet kovácsolni, amíg visza nem tér a Fekete Hold. Tehát ilyennek kovácsolásával várnunk kell a Nyolcadkor eljöveteléig, vagy összeszedjük Velias herecg teljesvértjét, amivel lehet próbálkozni, a Quiron-tenger alatti óelf kazamatákbanl lesszz valahol. LEhet próbálkozni :D

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Emberevő hulla (jó név!) kérdezett a mataoracélról. Nos, az én ismereteim szerint:

Meteoracél

A meteoracél is egy igen ritka fém Yneven. Ahogy a neve is mutatja, meteorokból származik. Nem minden Ynevre hulló meteor tartalmaz azonban acélt! Kialakulásának körülményei ismeretlenek, és csak a csillagászatban jártasak tudják, hogy nem isteni adomány. Színe világos ezüst. Könnyű, rugalmas anyag.

Játéktechnikailag: A meteoracélból készült fegyverek mindenkor +1 Sp-t kapnak, félmágikusnak számítanak (akárcsak az abbit). Súlya az acélhoz képest 0,8 szoros, ár (1kg) 25 arany. STP-je 60+2K10 (a kovácsolás minőségétől is függ).

Ha vértet készítenek belőle, úgy mgt-je -2 vel csökken (a hagyományos, acél vértekhez viszonyítva), ugyanakkor sfé-je +2-vel nő. A meteoracél vért stp-je az sfé 15 szöröse.

Nekem viszont a lunírokról lenne szükségem információta. Valaki azt írta itt, hogy a lunír az élő fém ötvözete!??? Ez az informácsió honnan származik? De minden más is érdekel róluk!

Link a hozzászóláshoz

üdvözletem :) a meteor acélhoz hozzá szólnák én is

egy regényben d3st ha olvastad a könyvet aminek a boritójáról származik a képed nos abban található egy meteor acél kard alidax úrnőjének (aszem lehet most hülyeséget írok) egy testőrének volt ilyen

aki hát rosszul járt aszem nem biztos anurral szemben... a lényeg hogy enoszukéról hozta magával

Link a hozzászóláshoz

Líthas!

Komolyan mondom, egyre jobban elememben érzem magam. De menjünk sorjában.

TAO: Megmondom neked, hogy Dörrenőt az "Ynevi Kóborlások" c. modulgyűjteményben találtam. Szerintem megegyezhetünk abban, hogy ez elég hivatalos, mert a Valhalla adta ki.

Emberevő Hulla: először is engedd meg, hogy üdvözöljelek, kalandozók közt ez így szokás. Aztán: engedelmetekkel akkor én is mondanék pár dolgot a meteoracélról. Mivel "kívülről" érkezett Ynevre, ezért aztán eléggé ritka. Ami a harcértékmódosítóit illeti: +4 KÉ, +8 TÉ, +5 VÉ és +2 sebzés. Egyébként az én füzetembe is +1 van felírva, csak tudnám miért??? EH! Ez baromság!!! Most ellenőrzöm le. De ilyen nincs!!! Ez nem lehet... Először is úgy kezdődik, hogy kétszer annyit támad, mint a normál. Aztán +6 KÉ, +12 TÉ, +9 VÉ. De a legdúrvább a sebzése. Az +2k6+2. Szóval nem dúrva. Egyébként ugyanabban a könyvben van ez is. Még annyit jegyeznék meg, hogy meteoracélból készülnek a graer dwaghul-ok a hírhedt ork csatabárdok.

cather: neked jár egy lézer nélküli pirospont, mert a Korona és Kehelyben valóban van egy meteoracél kard, méghozzá egy szuke kardművészé. A kardot egyébként kettétörte Aki öl.

d3st: ebből kifolyólag jogossan következtethetsz arra, hogy a meteoracél megmunkálásának jelenkori mesterei az orkok. Egyébként már a kyrek is ismerték és használták ezt a fémet.

TAO: kielégítő volt a válasz? Egyébként én is csak tippelni tudok. Talán a titán vagy az adamantit. Egyébként a kérdésed nem volt pontos, mert ha a legritkább fémre vagy kíváncsi, az a meteoracél. De nem ez a legtáposabb, bár az a sebzés dolog azért aláz!!!

d3st és a többiek: szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a lunír ötvözet, nem önálló anyag!!!

Emberevő Hulla: ezt a holdlunír dolgot nem tudom honnan vetted, de szerintem nem így van. A törpék a mai napig kovácsolnak holdlunír cuccokat!

M. Gergely: nem tudom a meteoracélos dolgokat honnan vetted, de szvsz nem helytállóak. Bár lehet, a fene se tudja. És ne haragudj, de olvass egy kicsit figyelmesebben!!! A lunír nem az eleven fém, hanem a mithrill ötvözete. Nem mindegy!!! Tehát ilyen jellegű információ nem is volt. Remélem nem off, ha leírok pár dolgot a lunírokról. (csak fű alatt jegyzem meg, hogy már jó ideje nem lapozgattam ennyit a M könyveket) Erősségük szerint, növekvő sorrendben: vörös, kék, zöld, fekete, hold. A kéklunírnak ismertek a harcértékmódosítói. Ezek a következők: +10 KÉ, +20 TÉ, +15 VÉ és a sebzésre ad +2-t. Ez azért szerintem dúrva, mert akkor a holdlunírnak mekkora lehet??? És ez nem kamu, nézzétek meg a Bestiáriumba. Én is majdnem lefordultam, mikor megláttam. A páncélok értékei meg a TF-be vannak (értsd: Titkos Fóliáns), vagy a HBG-ben.

Remélem tudtam segíteni, mert ennyi volt a móka mára, na pá!

Darun

Link a hozzászóláshoz

Tooma adjon erőt neked, Darun!

Bocs, a lunírral kapcsolatban, tényleg nem voltam elég figyelmes. De még mindíg szeretném tudni, hogy hgol lehet ezt olvasni, tovűábbá, hogy mivel kell ötvözni a mithrillt, hogy lunírt kapjunk belőle, illetve mitől függ, hogy milyen színű lesz?

Az én meteoracélos adataim egy netes kiegészítőből származik, de a címét most nem tudom. És a tiéd honnan? (mármint, hogy a bestiáriumben hol van ilyen infó? És mi van a többi lunír értékeivel?

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
  • Új...