Nefadar Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Bármiféle filozófiai kifejtések és gondolatok. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 El?sször legyen az, hogy mi lehet az oka, hogy a legtöbb rocker szerepjátékos és, hogy a legtöbb szerepjátékos rocker?Én szerintem ennek az az oka, hogy a sok rockszám fantasy témájú... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Lássuk csak.A f? zöld, az ég kék, a kémiatanárom pedig egy akkora köcsög hogy belefér lealább 20 liter tej. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Szerintem abban rejlik a titok nyitja hogy a rockerek sokkal szabadabb "eszméket"(azt hiszem használhatom ezt a szót) vallanak magukénak mint mások. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Szerintem abban rejlik a titok nyitja hogy a rockerek sokkal szabadabb "eszméket"(azt hiszem használhatom ezt a szót) vallanak magukénak mint mások.Igen, én is vmi hasonlóra gondolok Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2003 Mindenesetre ennek egyértelm?en pszichológiai okai kell hogy legyenek.Van egy ismer?söm ki pszichológus.Lehet hoy kitárgyalom vele ezt a témát és egy kicsit utána is járunk majd a közeljöv?ben. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Szerintem csak szeretnek pusztítani és gonoszkodni... ergo itt kiélhetik magukat! Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Azt hiszem ebben inkább Pico-val értek egyet Ezzel az er?vel a punkok lennének a legjobban szerepjátékosok. Amúgy én alig ismerek rockert aki jáccana Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Fel kellene költöznöm Egerbe. Végre nem csak a Metált kéne hallgatnom. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Ne térjünk L a témától.Ha kérhetlek benneteket akkor vagy ide tartozzon a pofa vagy ne.Pico ez viszont egy érdekes meglátás.Bár nem értek vele egyet de azért érdekes. Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 A rokkerek és a metálosok el kívánnak távolodni a világtól , egyféle világfájdalom érezhet? a jobb rock és metálzenékben, így könnyen töltik idejüket "másvilági" id?töltéssel. Kérem a gondolatokat, inkább véleményeket ebben:Lehet e halhatatlan az ember, és hogyan (én tudom de még nem mondom meg) /játékon kívül!/?????? :?: :?: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Jelenlegi ismereteink szerint fizikailag semmiképpen de ha elég nagy dolgokat hajt végre akkor történelmileg lehet hallhatatlan.És persze a barátai és a családja számára sosem hal meg igazán. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Még néhány nap és megnyílik a segítsünk a rockerek "életfájdalmán" cím? topic, ahol misszionáriusokat küldünk ki a rockkoncertekre és Etk-ek adogatunk el! Én viszont ismerek egy jól magusozó rockerest! 8) Aki lövi a deszkásokat! Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Talán kérdezzünk meg Sneer-t is ebben a témában, ôt nem igazán lehet sem a rock sem a metál kategóriájába sorolni ( rólam nem is beszélve:) Amugy Takeda véleményében látok rációt. Mi lenne ha csinálnánk egy felmérést különbözô koncerteken, ahol osztanánk ki kérdôíveket, hogy felmérjük az emberekéletszemlélete és a szerepjáték közti összefüggéseket. Önként jelentkezôke keressenek meg emilben. Az elsô akciónk valamelyik DJ Bobo koncert lesz... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Amúgy én alig ismerek rockert aki jáccana Egyszem lányod is az. :wink: Amúgy ez a pusztítás vágy/kedv nálam is megvan, de én csak ritkán akarok másoknak ártani és a legtöbbször magamat kínzom és pusztítom. Ne mondjátok, hogy pszhilógushoz kéne járnom., mert már járok. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Nefi: anya nyáron akart odaküldeni... De nem ment... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Nefi: anya nyáron akart odaküldeni... De nem ment... Engem március 1 óta senki sem tudott rávenni, de a barátom miatt elmentem, túlságosan szeretem ahhoz, hogy azt akarja, hogy szenvedni lásson. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Én is jártam már egyszer kétszer a kanapén Nagyo gresszív kisgyerek voltam.Mindenben és mindenkiben kárt tettem szánt szándékkal(még magamban is)De már vagy 3 éve kikúráltak.Most már csak néha vannak ugymond rohamaim. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Lithas!Én még csak kezd? rocker vagyok, de ha senki nem jön el velem a Pokolgép koncertre, akkor nagyon le fogok törni. Már csak Sychterben bízhatok. Én is az érzékeny lelkem orvoslására hallgatok rockot, tehát én Takedával értek egyet. Nefadar, te minden alkalommal, mikor idenézek, óriási meglepetést okozol nekem. Asszem kezdelek csodálni. Err?l gyorsan le kell szoknom. Egyébként én is járok pszihomókushoz, még csak háromszor voltam nála, de már az elején a falra tudtam volna mászni t?le. Ma a suliban elgondolkodtam egy kicsit, és arra jutottam, hogy aki nem skizo, az nem boldog. De asszem tévedek. Na mind1. Mivel ez pszihológiai fórum, ezért szeretnék én is körkérdést feltenni. (Sajnos Nefadar megel?zött :-( ). Tehát: írjátok meg véleményeteket a skizofrémiáról! Lehet?leg olyanok írjanak, akiknek tényleg két vagy több személyiségük van. (F?ként Gem Kapocs). Köszönöm a figyelmet.Darun, Embervadász Klán Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Na most az a helyzet hogy én nem vagyokskizofrén csak nagyon er?s hangulatingadozásaim vannak(er?s depresszióból 5 perc alatt átmegyek vihogó ?rültbe) és ezt nem hozzáért? személy skizofréniaként könyveli el.Tehát én tényleg hangulatember vagyok Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Egyébként honnan vetted hogy én többen vagyok?(DE hülyén jött ezki ) Link a hozzászóláshoz
Lord Gon Golor Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Én ismerrek szerepjátékos rockereket. Ismereteim szerint a legtöbb (Debreceni) rokkeer rohadt jó KM-mel rendelkezik, sokat játszik és nem sokat baromnkodnak a játék közben. ÉLn nem vagyok semmi, csak ember meg magyar meg szerepjátékos, de se jó KM-mem se normális játszó társaságom nincs:( Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Lithas!Ne haragudj Gem, de te egy ***** vagy. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 A skizo barbár csak karakter már bocsi de te értettél vmit félre mer az a játékról ez meg a valóságról szól. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Lithas!Gem: honnan vetted, hogy én azt vettem, hogy te többen vagy??? (Na erre kössél csomót papa!!!) :twisted: Darton, a leggonoszabb nekromanta Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts