Antail Közzétéve: Március 18, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 18, 2010 Ide jöhetnek azon kérdések melyek a táborral kapcsolatosak. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Március 18, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 18, 2010 - Kérdés: Lehet-e a táborhelyen főzni vagy ételt készíteni? - Jó kérdés! Válasz: Bográcsozni csak abban az esetben lehet, ha a tábor ideje alatt nincs érvényben tűzgyújtási tilalom. Egyéb saját főzőeszközök, mint pl. rezsó, kemping-gáz természetesen használhatók. - Kérdés: Mikor lesz karakteralkotás és hangulatkeltő novella? - Rossz kérdés! Hamarosan lesz. - Kérdés: Lesz-e szervezve közös utazás? - Jó kérdés! Válasz: a tábortájékoztató fogja tartalmazni a részleteket, mely júniusban kerül publikálásra. Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Március 20, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 20, 2010 Üdv Antail! Két kérdésem lenne: Az egyik, hogy ha az indított karakter meghal és nincs mód a feltámasztására, van rá lehetőség, hogy újat generáljunk, vagy figyelmünket fordítsuk a többi programra? A másik kérdés nem tőlem származik, hanem a bennem élő skót vértől. Befizetett tábordíj és hirtelen halál esetén, van mód a tábordíj visszaigénylésére, vagy bekerül a szponzor alapba? Előre is köszönöm a válaszokat. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Március 20, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 20, 2010 Az egyik, hogy ha az indított karakter meghal és nincs mód a feltámasztására, van rá lehetőség, hogy újat generáljunk, vagy figyelmünket fordítsuk a többi programra? A versenymodultól függ a kérdés. Általában van mód karakterhalál esetén új karakterrel visszaszállni a játékba, de a bekövetkezett halál jelentősen rontja a játékos versenymodulban nyújtott teljesítményének értékelését. A másik kérdés nem tőlem származik, hanem a bennem élő skót vértől. Befizetett tábordíj és hirtelen halál esetén, van mód a tábordíj visszaigénylésére, vagy bekerül a szponzor alapba? Előre is köszönöm a válaszokat. Teljesen jogos a kérdés. Az első részlet befizetése után lefoglalom - lefoglalózom, úgy hogy kifizetem egy részét előre - a helyeket és azokat ki is kell fizetnem, tehát ilyen helyzetet úgy lehet orvosolni, hogy a tábor előtt elhalálozott játékos keres maga helyett mást aki eljön a táborba. Amennyiben a visszamondás az első részlet határideje előtt következik be természetesen visszautalom a teljes összeget. Nincs szponzor alap sajnos, de, ha valaki tud valami céget aki szívesen támogatná a tábort akár valamilyen szerepjátékhoz kapcsolódó dologgal azt szívesen vesszük. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Március 23, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 23, 2010 Az egyik, hogy ha az indított karakter meghal és nincs mód a feltámasztására, van rá lehetőség, hogy újat generáljunk, vagy figyelmünket fordítsuk a többi programra?Ha a karakter meghal, attol a J?t?kos nem fog kiesni a j?t?kb?l. Uj karakterrel visszaszallhat majd a jatekba, am elofordulhat, hogy ????????? kesobb, tehat ??? 1-2 ora esik ki neki.Remelem a lenyeg ertheto, igy is 10 percbe sikerult osszehoznom a???????. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Március 28, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 28, 2010 T-3 nap (a karakteralkotasi rendszer es a hangulatkelto novella megjeleneseig)... Link a hozzászóláshoz
Dave en Arasak Közzétéve: Március 29, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2010 Hány fős csapatok lehetnek? Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Március 29, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2010 Hány fős csapatok lehetnek? türelem, terem, terem, terem... hamarosan kint lesz a karakteralkotás, gondolom abban majd a létszám is benne lesz, ha nincs korlát, akkor gondolom a standard 4-5 fős csapatok jöhetnek... Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Március 31, 2010 Megosztás Közzétéve: Március 31, 2010 ...És a türelem megteremtette vala a rózsát. Kérdéseitekre válaszokat kaptok a kint lévő karakteralkotási rendszerből. Ha valamire mégsem, nyugodtan tegyetek fel kérdéseket a Karakteralkotási fórumtémában. Link a hozzászóláshoz
Ishi Közzétéve: Április 11, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2010 Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hűtőszekrény és mikrohullámú sütő van-e. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 11, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 11, 2010 Nekem olyan kérdésem lenne, hogy hűtőszekrény és mikrohullámú sütő van-e. Hűtőszekrény korlátozott mennyiségben rendelkezésre áll közös használatra. (Ez max 2db többnyire fagyasztó nélküli háztartási Lehel hűtőt jelent.) Volt már rá precedens, hogy játékos csapat hozott magának hűtőt. Mikrohullámú sütő nincs. Továbbá semmilyen főzésre használható eszköz nincs (se kv főző, se rezsó), kivéve a tűzrakóhely (amely viszont csak akkor használható, ha nem lesz érvényben tűzgyújtási tilalom.) Kempinggáz, rezsó, saját mikró természetesen használható. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Április 11, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2010 Üdv! Táborlakói szempontból tapasztalat: az a két hűtő az italokon (üdítőkön! ) kívül nem sok mindennek ad helyet, szóval maximum 1 csomag szalámi és 1 vaj fér el, ilyen gyorsfagyasztott-pizzák és társaik esély nélkül pályáznak a helyre, ezért így kell készülni. Ha 2 hűtőt veszünk 50 emberre, igen szűk az! Ezért mi idén is viszünk magunknak hűtőt, mikrót és társaikat, bár mi magunk intézzük az étkezést. A lényeg: ne alapozz konyhai dolgokra, nem nagyon lesz hűtőben hely... Vagy hozz magaddal. Üdv! Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Április 11, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2010 Segítek kivenni a kocsiból némi férőhelyért cserébe Link a hozzászóláshoz
Ishi Közzétéve: Április 16, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2010 Ha étkezés nélküliként fizetem be az első részletet, de időközben meggondolom magam, és mégis étkezéssel kérném, akkor még lehet módosítani? Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 16, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 16, 2010 Ha étkezés nélküliként fizetem be az első részletet, de időközben meggondolom magam, és mégis étkezéssel kérném, akkor még lehet módosítani?A második részlet befizetési határidejéig -tudtommal- igen. Link a hozzászóláshoz
droko Közzétéve: Április 19, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2010 Eléggé off téma de Antail megnéznéd a befizetésemet, mert még nincs kiírva de már műlt héten elküldtem a lovettátÜdv: Matt Démon Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 19, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 19, 2010 Legközelebb privát üzenet formájában kérném a befizetéssel kapcsolatos kérdéseket! A frissült lista:viewtopic.php?f=73&t=827&p=52733#p52733Zoltán Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 19, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 19, 2010 Ha étkezés nélküliként fizetem be az első részletet, de időközben meggondolom magam, és mégis étkezéssel kérném, akkor még lehet módosítani? Ebbe az irányba működik a dolog: második befizetés határidejéig kérhetsz étkezést; viszont, amennyiben befizettél étkezésre akkor adminisztrációs okokból nem dönthetsz úgy, hogy nem kérsz. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Április 19, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2010 Igaz hogy még nem tájékozódtam igazán tábor ügyben, de nem is találtam utalást se a táborban maximálisan rendelkezésre álló helyeket illetően, leszámítva a táborbefizetést. A 30 az azt jelenti hogy idén max 30 fő lesz? Link a hozzászóláshoz
Renia Közzétéve: Április 19, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 19, 2010 "LétszámkorlátA táborban a felhőtlen szórakozás érdekében idén 50 játékos (10 csapat) szórakozását tudjuk garantálni."A tábor kiírásában ez szerepel. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 20, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2010 "LétszámkorlátA táborban a felhőtlen szórakozás érdekében idén 50 játékos (10 csapat) szórakozását tudjuk garantálni." A tábor kiírásában ez szerepel. És ez is a helyes. Link a hozzászóláshoz
droko Közzétéve: Április 20, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2010 Vettem vettem Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Április 20, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2010 Akkor a befizetetteknél a 30 csak az Ellenség megtévesztésére szolgál. Azért igyekszem! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 20, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 20, 2010 Javítottam, hogy egyértelmű legyen. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Április 27, 2010 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2010 Már befizettem (és le is lettem könyvelve ahogy látom) így engem már nem tudtok félrevezetni Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés