Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Muffin verseny

Recommended Posts

Közzétéve:

Közkívánatra... :) A cím magáért beszél. Részletek a csatolt pdf-ben.

Aki szándékozik indulóként nevezni, kérjük jelezze itt!

Kérdések, megjegyzések, egyebek szintén itt.

Közzétéve:

Betegek vagytok, de azért szeretlek titeket :)

Ennek fényében majd még átgondolom, hogy induljak-e valamelyik szerepben :)

Mivel mindent meg kell kóstolnotok.. érdemes lenne valami olyat kitalálni a kis haspókoknak.. na de ez már az indulók humorának a kérdése.. :tuzes::)

Közzétéve:
Én is benevezek, bár teljesen átlagos muffin lesz, remélem azt is értékelitek. :D

Szerintem nincs muffin, amit ne értékelnének. ;)

Már nálam is körvonalazódik, hogy mi is lesz. Fejben megvan, de hogy finom-e? Külön minden összetevője az. :)

Közzétéve:

Akkor megvagyunk hárman??? Ez azt jelenti, hogy lesz verseny, már idén. :mrgreen:

Többé nem kell sütnöm muffint táborokba, lesznek helyettem mások. :D

Közzétéve:

Ha a derekam hagyja, én is sütök.. fejben már megvan a cucc.. vajon finom-e.. khm.. kellene egy próba sütés.. bakker, valaki adjon kölcsön egy normális gerincet.. ha így folytatom még a tábor is ugrik, nem csak a sütés :(

Közzétéve:

Szóval biztosra megvan a 3 induló, lesz verseny. :)

Renia? Te még nem írtál ide, pedig te voltál az egyik kezdeményező!

Felon: te először is juss el táborba mindenképp... aztán ha nem jutna időd sütögetni és indulni a versenyen, hát beállhatsz bírónak! ;)

Közzétéve:

Üdv.

Bár a muffin-t egyike annak a két dolognak amit nem szeretek sütni azért előfordulhat hogy én is nevezek. Már több féle terv van fejemben és ha különlegesek nem is lesznek de garantáltan elsőosztályú háztájról összeszedett alapanyagokból fog állni.

Közzétéve:
Bár a muffin-t egyike annak a két dolognak amit nem szeretek sütni azért előfordulhat hogy én is nevezek. Már több féle terv van fejemben és ha különlegesek nem is lesznek de garantáltan elsőosztályú háztájról összeszedett alapanyagokból fog állni.

Jól hangzik! :)

Közzétéve:
Renia muffinokat sütöget, de amíg nem lesz egy sem tökéletes, addig nem nevezek. Most már a tésztája jó, csak a töltelék folyt ki. :D

Oké, be vagy írva nevezőnek... :P (ki mondta, hogy tökéletes muffin kell az induláshoz, vagy akár a nyeréshez?)

Közzétéve:
Renia muffinokat sütöget, de amíg nem lesz egy sem tökéletes, addig nem nevezek. Most már a tésztája jó, csak a töltelék folyt ki. :D

Oké, be vagy írva nevezőnek... :P (ki mondta, hogy tökéletes muffin kell az induláshoz, vagy akár a nyeréshez?)

Maximalista vagyok. :P

Közzétéve:

Akár helyzetjelentés is lehetne... Muffin versenyre szánt mufinötletem kezd meghiúsulni, minden a holnap reggeli piacozáson múlik. Le biztosan nem mondom a nevezésem, van más ötlet a tarsolyomban....ha nem is olyan jók, mint az eredeti. :)

Apropó, kedves fix bírák, nevezés kiírok... A nevét az egyedi és finom kreálmányoknak előre meg kell adni, vagy helyben, vagy ez hogy lesz? (Készüljünk tálcával - nem tudom miért kérdezem, nekem ilyen úgyse lesz :D - is, meg mellé kis névkártyával, vagy hogy legyen?)

Egyéb táboros sütivel kapcsolatban a hír - ez nem ide tartozik, de mindegy -, hogy minden rendben és helyben van az elkészülésükhöz, valamint VIP muffinok is tuti elérik a célzot személyt. ;))

Közzétéve:

Apropó, kedves fix bírák, nevezés kiírok... A nevét az egyedi és finom kreálmányoknak előre meg kell adni, vagy helyben, vagy ez hogy lesz? (Készüljünk tálcával - nem tudom miért kérdezem, nekem ilyen úgyse lesz :D - is, meg mellé kis névkártyával, vagy hogy legyen?)

Ráér helyben megadni a művésznevet. Tálca nem kötelező... majd megoldjuk valahogy, szerzünk konyháról, vagy hívjuk az anyagmágusokat. :)

Közzétéve:

Én most már tuti nem fogok tudni versenysütni.. örülök, ha öncélra sikerül valamit fabrikálni, és még ez is erősen kétséges.. szal reszkessetek.. bírálok!! :)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...