TAO Közzétéve: Július 12, 2010 Közzétéve: Július 12, 2010 Közkívánatra... A cím magáért beszél. Részletek a csatolt pdf-ben. Aki szándékozik indulóként nevezni, kérjük jelezze itt! Kérdések, megjegyzések, egyebek szintén itt.
Felon Közzétéve: Július 12, 2010 Közzétéve: Július 12, 2010 Betegek vagytok, de azért szeretlek titeket Ennek fényében majd még átgondolom, hogy induljak-e valamelyik szerepben Mivel mindent meg kell kóstolnotok.. érdemes lenne valami olyat kitalálni a kis haspókoknak.. na de ez már az indulók humorának a kérdése..
Venes Közzétéve: Július 12, 2010 Közzétéve: Július 12, 2010 Én benevezek! Milyen lenne, ha nem tenném?... (Most agyalhatok valami nem átlagos, igen táp kis összeállításon.)
Cz Közzétéve: Július 12, 2010 Közzétéve: Július 12, 2010 Nem értem, hogy a bíróknak előtte miért kellene éheznie...én sem fogom azt tenni
Ishi Közzétéve: Július 13, 2010 Közzétéve: Július 13, 2010 Én is benevezek, bár teljesen átlagos muffin lesz, remélem azt is értékelitek.
Venes Közzétéve: Július 13, 2010 Közzétéve: Július 13, 2010 Én is benevezek, bár teljesen átlagos muffin lesz, remélem azt is értékelitek. Szerintem nincs muffin, amit ne értékelnének. Már nálam is körvonalazódik, hogy mi is lesz. Fejben megvan, de hogy finom-e? Külön minden összetevője az.
TAO Közzétéve: Július 13, 2010 Szerző Közzétéve: Július 13, 2010 Oh én biztos vagyok benne, hogy a bírók mindent nagyon fognak értékelni.
Oshram Közzétéve: Július 13, 2010 Közzétéve: Július 13, 2010 Ha versenyzőnek nem is, de bírának beállok szívesen.
ChG Közzétéve: Július 14, 2010 Közzétéve: Július 14, 2010 Bárhogy is, de megoldom a sütést. Szóval +1 fővel számoljatok az "induló" oldalon.
Venes Közzétéve: Július 14, 2010 Közzétéve: Július 14, 2010 Akkor megvagyunk hárman??? Ez azt jelenti, hogy lesz verseny, már idén. Többé nem kell sütnöm muffint táborokba, lesznek helyettem mások.
Felon Közzétéve: Július 14, 2010 Közzétéve: Július 14, 2010 Ha a derekam hagyja, én is sütök.. fejben már megvan a cucc.. vajon finom-e.. khm.. kellene egy próba sütés.. bakker, valaki adjon kölcsön egy normális gerincet.. ha így folytatom még a tábor is ugrik, nem csak a sütés
TAO Közzétéve: Július 19, 2010 Szerző Közzétéve: Július 19, 2010 Szóval biztosra megvan a 3 induló, lesz verseny. Renia? Te még nem írtál ide, pedig te voltál az egyik kezdeményező! Felon: te először is juss el táborba mindenképp... aztán ha nem jutna időd sütögetni és indulni a versenyen, hát beállhatsz bírónak!
Siriath S.M. Közzétéve: Július 19, 2010 Közzétéve: Július 19, 2010 Üdv.Bár a muffin-t egyike annak a két dolognak amit nem szeretek sütni azért előfordulhat hogy én is nevezek. Már több féle terv van fejemben és ha különlegesek nem is lesznek de garantáltan elsőosztályú háztájról összeszedett alapanyagokból fog állni.
TAO Közzétéve: Július 19, 2010 Szerző Közzétéve: Július 19, 2010 Bár a muffin-t egyike annak a két dolognak amit nem szeretek sütni azért előfordulhat hogy én is nevezek. Már több féle terv van fejemben és ha különlegesek nem is lesznek de garantáltan elsőosztályú háztájról összeszedett alapanyagokból fog állni. Jól hangzik!
Renia Közzétéve: Július 19, 2010 Közzétéve: Július 19, 2010 Renia muffinokat sütöget, de amíg nem lesz egy sem tökéletes, addig nem nevezek. Most már a tésztája jó, csak a töltelék folyt ki.
TAO Közzétéve: Július 19, 2010 Szerző Közzétéve: Július 19, 2010 Renia muffinokat sütöget, de amíg nem lesz egy sem tökéletes, addig nem nevezek. Most már a tésztája jó, csak a töltelék folyt ki. Oké, be vagy írva nevezőnek... (ki mondta, hogy tökéletes muffin kell az induláshoz, vagy akár a nyeréshez?)
Renia Közzétéve: Július 19, 2010 Közzétéve: Július 19, 2010 Renia muffinokat sütöget, de amíg nem lesz egy sem tökéletes, addig nem nevezek. Most már a tésztája jó, csak a töltelék folyt ki. Oké, be vagy írva nevezőnek... (ki mondta, hogy tökéletes muffin kell az induláshoz, vagy akár a nyeréshez?) Maximalista vagyok.
Venes Közzétéve: Július 25, 2010 Közzétéve: Július 25, 2010 Akár helyzetjelentés is lehetne... Muffin versenyre szánt mufinötletem kezd meghiúsulni, minden a holnap reggeli piacozáson múlik. Le biztosan nem mondom a nevezésem, van más ötlet a tarsolyomban....ha nem is olyan jók, mint az eredeti. Apropó, kedves fix bírák, nevezés kiírok... A nevét az egyedi és finom kreálmányoknak előre meg kell adni, vagy helyben, vagy ez hogy lesz? (Készüljünk tálcával - nem tudom miért kérdezem, nekem ilyen úgyse lesz - is, meg mellé kis névkártyával, vagy hogy legyen?) Egyéb táboros sütivel kapcsolatban a hír - ez nem ide tartozik, de mindegy -, hogy minden rendben és helyben van az elkészülésükhöz, valamint VIP muffinok is tuti elérik a célzot személyt. )
TAO Közzétéve: Július 25, 2010 Szerző Közzétéve: Július 25, 2010 Apropó, kedves fix bírák, nevezés kiírok... A nevét az egyedi és finom kreálmányoknak előre meg kell adni, vagy helyben, vagy ez hogy lesz? (Készüljünk tálcával - nem tudom miért kérdezem, nekem ilyen úgyse lesz - is, meg mellé kis névkártyával, vagy hogy legyen?) Ráér helyben megadni a művésznevet. Tálca nem kötelező... majd megoldjuk valahogy, szerzünk konyháról, vagy hívjuk az anyagmágusokat.
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: Július 25, 2010 Közzétéve: Július 25, 2010 Vagy reptetőbűbájt alkalmazunk rájuk.. És akkor lehet mondani,hogy : -Itt repül a finom muffin!
Felon Közzétéve: Július 25, 2010 Közzétéve: Július 25, 2010 Én most már tuti nem fogok tudni versenysütni.. örülök, ha öncélra sikerül valamit fabrikálni, és még ez is erősen kétséges.. szal reszkessetek.. bírálok!!
Renia Közzétéve: Július 25, 2010 Közzétéve: Július 25, 2010 Nekem kedden fog kiderülni, h sikerül-e úgy, és az a muffin, amit szeretnék megcsinálni. Félek, h nem lesz meg.
Catsmile Közzétéve: Július 26, 2010 Közzétéve: Július 26, 2010 Halihó! ÉBRESZTÕ! Kapjátok össze magatokat!
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés