Sir Thomas Közzétéve: November 23, 2011 Szerző Közzétéve: November 23, 2011 Nos, addig is lehet lélekben felkészülni...dontopendeadinside.jpg[/attachment:8as1diuv]
Scylla Közzétéve: November 23, 2011 Közzétéve: November 23, 2011 Scylla: ezt légyszíves az eredeti hozzászólásban módosítsd, hogy ne kelljen 2 helyről vadászni a karaktereket a végén! Köszönöm előre is.modositva az eredetiben.
Venes Közzétéve: November 23, 2011 Közzétéve: November 23, 2011 Holnap este belelendülök... Addig meló, meló.SirTom... a írottak ellenére is kidolgozzam a karaktereket?
Sir Thomas Közzétéve: November 24, 2011 Szerző Közzétéve: November 24, 2011 A helyzet az, hogy a jelenlegi állás szerint (ami már valszeg végleges), 27-én este megyünk le, akkor lesz a játék. Venes: ez viszont azt jelenti, hogy nem fogsz tudni részt venni (ha jól emlékszem, 29-30 közt leszel). Sajnálom Szóval asszem nem szükséges karaktereket gyártanod - kivéve, ha mégis 27-én jössz, vagy van kedved NPC-ket gyártani.
Sir Thomas Közzétéve: November 24, 2011 Szerző Közzétéve: November 24, 2011 Kapcsolatok Továbblépünk a 2. fordulóra. Jön a kapcsolatrendszerek kiépítése. Ez minden karakterre vonatkozik, tehát a belső kapcsolatokat kiépíted, majd 3x2 külsőt. /Lesz egy kis módosítás, feleslegesnek tartom a felszínes kapcsolatok építését, szóval ne lepjen meg, hogy ez kikerült./ a) Belső kapcsolatok A karaktereid közt nem kötelező a kapcsolat, de ha akarsz, építhetsz Ez azt jelenti, hogy a karaktereid közt szabadon alkothatsz kapcsolatokat, mint pl. barát, rokon, ismerős stb. Ezt a karaktered leírása alá beírod (az eredeti bejegyzésedbe). Jamaizumi-hoz (Fenix első karaktere): Beatrix Ferrel (Fenix#3) - barát Beatrix Ferrel-hez (Fenix harmadik karaktere): Jamaizumi (Fenix#1) - barát De ismét mondom, ez teljesen opcionális. Külső kapcsolatok Választasz JK-nként a többi játékos karakterei közt 2-t, megjelölve a kapcsolat típusát. - 1 lesz, akivel erős (jó) a kapcsolatod >> Szimpátia - 1 lesz, aki számodra nem szimpatikus >> Ellentét A karaktered leírása alá vezeted fel (az eredeti bejegyzésedbe) eképpen... Jamaizumi-hoz (Fenix első karaktere): Edafaell Fortuenno (Felon#2) - Szimpátia Stephan Tailor (Dekker#3) - Ellentét Nem lényeges, hogy más hanyadik karakterét választod kapcsolatnak. Keverheted össze-vissza. De akkor sem mondom meg, hogy miért. Ennyi a második forduló. Ha nehéz, sikítsatok, akkor nem szöszölünk vele - ez csak szinesítés, nem létszükség a játék szempontjából! Ha valami egyéb kérdés van, vagy nem egyértelmű, akkor is szóljatok!
Scylla Közzétéve: November 25, 2011 Közzétéve: November 25, 2011 kapcsolatok beirva az eredeti karakterleirasba.
TAO Közzétéve: November 25, 2011 Közzétéve: November 25, 2011 Nálam is. (és ahogy látom, még 1-2 másik játékosnál is)
Fenix Közzétéve: November 25, 2011 Közzétéve: November 25, 2011 Nálam is. (és ahogy látom, még 1-2 másik játékosnál is) Eddig a pillanatig csak mi 3man
Fenix Közzétéve: November 25, 2011 Közzétéve: November 25, 2011 Scylla" Damon O'Ryan (Tao #1) - ellentét "Lehet, hogy vak vagyok javítsatok ki ha tévedek, de létezik ez a kari? Mert nem látom a listán. Nem lehet, hogy Tao régi karakteréhez írtad?
Sir Thomas Közzétéve: November 26, 2011 Szerző Közzétéve: November 26, 2011 Ok, akkor már el is kezdtétek. Teljesen jó lesz.A határidő jövő hét szerda, addig amúgy sem leszek netközelben (megyek vidékre pár napra).
TAO Közzétéve: November 26, 2011 Közzétéve: November 26, 2011 Scylla" Damon O'Ryan (Tao #1) - ellentét "Lehet, hogy vak vagyok javítsatok ki ha tévedek, de létezik ez a kari? Mert nem látom a listán. Nem lehet, hogy Tao régi karakteréhez írtad?Ez tényleg a régi, átírt karim, már nem létezik.
Venes Közzétéve: November 26, 2011 Közzétéve: November 26, 2011 SirTom: NPC-ek kidolgozása érdekelne esetleg. Dolgom nem sok, Ceri is benne lenne. Várom a PM-et, ha gondolod, aztán egyeztetünk.
Felon Közzétéve: November 28, 2011 Közzétéve: November 28, 2011 Nyah, belemókoltam én is az ellentét-szimpátiát a karakteres hsz-embe. Látom szegény Édi közkedvelt ellentét-figura lett, izgi Egy hozzáfűznivalóm van: Dekkernél láttam Enellát ellentétre, indokként az agyturkász mivoltját hangsúlyozva.. Õ nem agyturkász, hanem ápoló.. Persze nem vétózni akarom, mert Rambo hihette azt az eljárás során, hogy az, csak azért jelzem, mert hátha a "félreértés" miatt módosul.
Dekker Közzétéve: November 28, 2011 Közzétéve: November 28, 2011 Egy hozzáfűznivalóm van: Dekkernél láttam Enellát ellentétre, indokként az agyturkász mivoltját hangsúlyozva.. Õ nem agyturkász, hanem ápoló.. Persze nem vétózni akarom, mert Rambo hihette azt az eljárás során, hogy az, csak azért jelzem, mert hátha a "félreértés" miatt módosul.Rambo: "Nah ne próbálja nekem bemesélni, hogy nem agyturkász! Elmegyógyintézetben dolgozik? Igen. Hozzáfér a gyógyszerekhez? Igen. Megpróbált velem beszélgetni, miután begyógyszereztek? Igen. Akkor agyturkász!"Köszönöm a hozzáfűznivalót, tényleg félreértettem; de ennek ellenére - bárhogy győzködöm - Rambo nem hisz Enellának.
Dekker Közzétéve: November 29, 2011 Közzétéve: November 29, 2011 Most azért nincsen fórum, mert megették a zombik.
Sir Thomas Közzétéve: December 1, 2011 Szerző Közzétéve: December 1, 2011 Nah, végre újra elérem a fórumot. Dekker: jó kis fotó Ha jól látom, MateBilic nem készített még kapcsolatokat. Jól látom? közben elkezdem átnézni a kapcsolatokat.
Sir Thomas Közzétéve: December 1, 2011 Szerző Közzétéve: December 1, 2011 Átnéztem: - a spéci kéréseket a kapcsolatok terén elfogadom. - kivéve Frosty#3 karakterét, aki egyszerre kedvel és nem kedvel egy karaktert. Ez nem fog menni - két komolyabb barátság szövődött Dekker3/Aion3 és Scylla2/Aion2, ehhez tessék közös emléket gyártani és egy kicsit megmagyarázni (legalább 1-1 mondat). - persze még várom Mate kapcsolatait is. - Aion: legyen szíves beírni a kapcsolatoknál a kért jelölést, mert így keresgetni kell (2/3 karaktereknél)
Catsmile Közzétéve: December 2, 2011 Közzétéve: December 2, 2011 Azt csak félve merem mondani, hogy legyetek felkészültek...
Sir Thomas Közzétéve: December 2, 2011 Szerző Közzétéve: December 2, 2011 Ez jó. Mellesleg ajánlom az alábbi tanulmányozását is: http://dungeonsmaster.com/wp-content/up ... chart1.jpg
Frosty Közzétéve: December 2, 2011 Közzétéve: December 2, 2011 Átnéztem:- kivéve Frosty#3 karakterét, aki egyszerre kedvel és nem kedvel egy karaktert. Ez nem fog menni Most miért ? Nem dőlhet el játék közben ,hogy melyik lesz a mérvadó ?
Sir Thomas Közzétéve: December 2, 2011 Szerző Közzétéve: December 2, 2011 Átnéztem:- kivéve Frosty#3 karakterét, aki egyszerre kedvel és nem kedvel egy karaktert. Ez nem fog menni Most miért ? Nem dőlhet el játék közben ,hogy melyik lesz a mérvadó ? Hát őőőő.... Nem. Ez ugyanis mindenkire igaz, ezért felesleges billentyűzetet koptatni.
Syrand Caldern Közzétéve: December 6, 2011 Közzétéve: December 6, 2011 Bocsánat, nagyon sok dolgom volt. Amikor meg nem, nem volt fórum. Pótoltam.
TAO Közzétéve: December 6, 2011 Közzétéve: December 6, 2011 Mate, nem pótoltál mindent. Bizonyítékok, és egyéb megdöbbentő tények arról, hogy miért hamisítvány a Holdra szállás, és hogy Elvis él - a VALÓDI IGAZSÁG a desolatortellsthetruth.blogspot.com -on Csekkoltam a weboldalt, de úgy tűnik egy ellenséges hacker-csoport blokkolja, mert nem jön be.
Scylla Közzétéve: December 7, 2011 Közzétéve: December 7, 2011 Scylla" Damon O'Ryan (Tao #1) - ellentét " Lehet, hogy vak vagyok javítsatok ki ha tévedek, de létezik ez a kari? Mert nem látom a listán. Nem lehet, hogy Tao régi karakteréhez írtad? Ez tényleg a régi, átírt karim, már nem létezik. semmi gond. ha ez a kari meghalt akkor nekem már van egy zombi ismerösöm természetesen nézek másk karit
Sir Thomas Közzétéve: December 7, 2011 Szerző Közzétéve: December 7, 2011 Köszönöm, akkor a 2. kör is lezárult, ha jól nézem. Jön a harmadik, de addig kérek ismét 1-2 napot, mert van pár ügy, amit el kell a napokban intéznem.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés