Venes Közzétéve: Szeptember 23, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2012 Ki várja még? Nekem ez tuti mozis film lesz. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 24, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2012 Minimum, hogy rendezünk rá egy nagy közös mozizást, nemde? Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 24, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2012 Dede! Plusz egy főt írjatok fel! (Amúgy tudtátok, hogy nyolc hobbit az egy hobbájt? ) Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Szeptember 24, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2012 Juhuhúúú... Már úgy is nagyon hiányzik mindenki. :gruppen:Előre bocsájtom, hogy péntek és szombat kicsi eséllyel lesz jó, de a többi napra meg tudom oldani. Néha bevállalok ha kell egy-egy lógást utolsó órákról. Misi milyen lelkes, pedig nem is pesti. Értékelendő. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Gondolom a premier nap csütörtök. Én arra a napra mennék, a keménymaggal Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Decemberben mutatják be ugye? Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Amúgy tudtátok, hogy nyolc hobbit az egy hobbájt? BZMG Daru, kiröhögtem a teámat Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Misi milyen lelkes, pedig nem is pesti. Értékelendő. Én már lélekben túlnőttem a városok, és az országok határain. Na jó azért Új Zéland kicsit karcos lenne. De 200Km nem lehet távolság egy ilyen nagyszerű film és egy ilyen kellemes társaság esetében. BZMG Daru, kiröhögtem a teámat Én kérek elnézést! (Vajon a teljes hobbit lakosság elérheti az egy terrahobbájtot? ) Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Ha már felvetődött a dolog, szerintem a szervezése megér egy külön témát.Ja és a kedvcsináló le ne maradjon: http://www.youtube.com/watch?v=PMHwTqc0Nfw Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Nyitottam új témát a a szervezésre. Csak nincs jogosultságom átpakolni oda a hozzászólásokat. De szerintem folytassuk ott. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2012 December 13. Csütörtök. Beírva. Bár most, ahogy nézem az az utolsó szorgalmi hét. :S Ez lehet még gondot jelent majd. Rá is kérdezek a héten a tanárnál, hogy akkor mi lesz végül... Úgy várom már. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2012 Azt hiszem átrakosgattam a hsz-eket Cserébe írjatok fel plusz egy főt Venes és SirTom mellé kérem a jegyem! Nézni akarom Adri könnyes szemét, és Tom kritikus arcát Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Helyes, helyes! Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Na akkor eddig Venes, Felon, Daru és én. Többiek? Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Azt hiszem átrakosgattam a hsz-eket Cserébe írjatok fel plusz egy főt Venes és SirTom mellé kérem a jegyem! Nézni akarom Adri könnyes szemét, és Tom kritikus arcát Társaságban nem sírok. Vagyis kerülöm. Viszont pofázok filmezés közben, néha, néha meg sokszor. Készülj fel! Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Viszont pofázok filmezés közben, néha, néha meg sokszor. Készülj fel! Majd veszünk neked óriás popcornt... két vödörrel! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2012 CS is jön. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 27, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 27, 2012 Arra kérnék majd mindenkit, hogy ha hall híreket az előrendelés indításának idejéről/dátumáról, akkor mindenképp tegye fel ide, nehogy lemaradjunk a premierről. Ilyenkor gyorsan fogynak a helyek és nem egyszerű ennyi jegyet egyszerre betankolni (tapasztalat). Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: November 30, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: November 30, 2012 Lassan aktuális, nézzétek... Én a 21:30-asra szavaznék (mégúgy is, hogy lehet másnap reggel 4-kor ár kelnem kell), mert 6-kor még bőven órám lesz, és tekintettel arra, hogy utolsó, "zh" is lesz, így nem szívesen hagynám ki... Persze, ha mindenki a 6 órási előadást preferálja, akkor így jártam. http://www.cinemacity.hu/t_search.php?scinema=13&smovie=1356 Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 30, 2012 Megosztás Közzétéve: November 30, 2012 Nekem OK.Szerintem hozom a páromat is, de még egyeztetek vele. Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: November 30, 2012 Megosztás Közzétéve: November 30, 2012 Film után terveztek valami közöset? Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: November 30, 2012 Megosztás Közzétéve: November 30, 2012 A teljesség kedvéért: ugye most 13-áról volt szó? Merthogy a 16.. nos, az nekem fél7től koncert.. illetve ha a meghívottak nem is jönnek, de én tuti megyek.. és esélyes, hogy véget ér még a fél10-es mozi előtt, de nem annyira rohannék. És ha másnap mindenképpen munkanap, akkor inkább választanám a csütörtököt.. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 1, 2012 Megosztás Közzétéve: December 1, 2012 Üdv!Engem is érdekel!! Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: December 11, 2012 Megosztás Közzétéve: December 11, 2012 Az az igazság, hogy én pont külfödön leszek, így kimaradok a jóból és a szervezésből is.Ha még áll a buli, akkor valakinek az élre kéne állnia és lerendelni a jegyeket. Igaz, lehet, hogy már késő is... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 11, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: December 11, 2012 Már késő.... Tegnap sokszor nézegettem, de még nem lehetett jegyet foglalni... Ma meg nem voltam itthon, csak 1 órája érdekeztem meg és már minden előadásra foglaltak a helyek kivéve első sorokat de onnan meg ratyi. :S17-én vagy 18-án van egyedül normális helyen foglalható hely, de azok is szélek. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés