Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Zombicide Black Plague társasjáték


Recommended Posts

Zombicide Black Plague társasjáték
Időpont: 2018.07.05. csütörtök 19:00 ( Ynev Kvíz kihagyása esetén), egyébként 20:00
Játékosok száma: 6
Játékidő: 60 perc - 180 perc

Küldetés alapú kooperatív táblás társasjáték, ahol fantasy környezetben hősökkel kell a gonosz nekromantákat, zombikat és különböző förmedvényeket legyőzve túlélni és teljesíteni a küldetés(eke)t.

Játékosok:
Gabor
Neko
Dekker
Dugó
 

Lozartan kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
On 2018. 05. 14. at 7:01-kor Silver írta:

Sziasztok

Bocsánat, hogy kívülről kiabálok be, de javaslom, hogy ne 21-kor kezdjetek, hanem minnél előbb, mert nagyon hosszú játék. Mi általában 18-kor szoktunk kezdeni és éjfélig tart. Persze attól is függ, melyik küldetést játszatok majd.

Sziasztok!

Köszönöm Silver a hozzászólást, a felvetés teljesen jogos, én eddig a pontos programtervezetre vártam még, de most már - pontosabban egy ideje - megvan az is! A teljes tábortájékoztató ismeretében 20:00.-ra módosítottam a kezdő időpontot. Kérem jelezzétek, ha ez problémát okozna nektek, a játék résztvevőinek! Továbbá, ha erre a társasjátékra jelentkezők nem igénylik a Ynev Kvíz programon való részvételt, és nem okoz senkinek egyéb tervezett tevékenységébe ütközést, akár a 19:00-i kezdés is lehetségessé válhat. Terv szerint 6 játékossal 2-4 küldetés fér(het) bele az időbe, de ez majd rajtatok, a játékosokon áll.

Link a hozzászóláshoz

Bitschak jelezte nekem, hogy a csütörtök esti zombiirtást kihagyja, így egy hely felszabadult. Ezért most a helyébe léphet valaki a Fekete Ragály rémségei elleni hősies csatákhoz!

Tessék, Tessék, csak erre Tessék! Lehet csatlakozni, most, a szükség idején számítunk Rád, csatlakozz! Szabadítsd fel a világot a gonosz Nekromanták hatalma és a zombihordák elnyomása alól! Az útra hozz magaddal pár napi hideg élelemet, a csatára öltsd magadra páncélodat, szorítsd jó erősen fegyveredet, tartsd kezed ügyében a varázstekercseidet! Rohanás közben pedig ne feledd fáklya fényében átkutatni a helyiségek több, rejtett zugát, ki tudja mire lehet rálelni a romos, kihalt házakban az összeborított bútorok, szétszaggatott vérfoltos szőnyegek alatt, a falon maradt festmények mögött, a még bezárt fiókokban, valamint hogy vajon mi  lapul az egyben maradt szekrényekben! ;-)

Catsmile és Bitschak kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...