Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Melyik a kedvenc kasztod?

Antail

Melyik a kedvenc kasztod?  

29 szavazat

1. 1. Melyik a kedvenc kasztod?

Recommended Posts

Közzétéve:

Mazsinó: szerintem túlságosan is elittek 7-12.szint.De délen vannak katonáim még. Kíváncsi vagyok mit tudsz összeállítani. Én régen elkezdtem egy háborús kalandot, de végül a stratégiai rész és a csata kimaradt.

Igxaq: Kemény fába vágtad a fejszédet ezzel a Ranagol pappal...

Közzétéve:

Akkor térjünk vissza az eredeti témához.

Aki kitalálja mi a kedvenc kasztom,annak Antail fizet egy fagyit.

Nem, GemKapocs a te véleményedre itt NEM vagyunk kíváncsiak!

Elôre is köszi

Közzétéve:

Hol kérdeztem hogy kváncsiak vagytok e a véleményemre?Éngemet nem éredekel hogy rtiteket érdekel-e a véleményem anélkül is elmondom hogy titeket érdekel-e.Amint látom a cenzúra még nem tökéletes.Gondolom azért mert Lvagytok foglalva(nem poénként)Na így legalább jókat lehet káromkodni :twisted:

Közzétéve:

Takeda, nem rossz tipp, az a második helyen, ami ugye rögtön az els? után jön, ami pedig nem más mint...nem,nem Mazsi,Te ezt jobban tudhatnád :D

Közzétéve:
Takeda, nem rossz tipp, az a második helyen, ami ugye rögtön az els? után jön, ami pedig nem más mint...nem,nem Mazsi,Te ezt jobban tudhatnád :D

Ne tiltakozz Cz! Mi már ismerünk! Mi jobban tudjuk mi a kedvenc ..... :mrgreen:

Antail nyiss egy fagyizót!!! :wink:

Közzétéve:

Fejvadász?Én?Úgy ismersz?

Hát gondolkozz kedves Nefi, mi a búbanatos Péceli vegyesbolttal voltam én amikor itt voltatok?Heeeeeee?

:D

Gem,nem 8)

Közzétéve:

Az biza!

Gem, ha Halál-Káosz lettem volna akkor a kis vakarék egered már nem élne :twisted:

Sajnos azonban nem igazán tudtam beleélni magamat,hiszen én alapból egy jóindulatú ember vagyok :lol:

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...