Takeda Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Mazsinó: szerintem túlságosan is elittek 7-12.szint.De délen vannak katonáim még. Kíváncsi vagyok mit tudsz összeállítani. Én régen elkezdtem egy háborús kalandot, de végül a stratégiai rész és a csata kimaradt. Igxaq: Kemény fába vágtad a fejszédet ezzel a Ranagol pappal...
Cz Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Akkor térjünk vissza az eredeti témához.Aki kitalálja mi a kedvenc kasztom,annak Antail fizet egy fagyit.Nem, GemKapocs a te véleményedre itt NEM vagyunk kíváncsiak!Elôre is köszi
Takeda Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Leginkább boszorkánymesterre gondolok, (de a pap is megfordult a fejemben)
Mazsinó Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Akkor térjünk vissza az eredeti témához.Aki kitalálja mi a kedvenc kasztom,annak Antail fizet egy fagyit.Elôre is köszi?, izé!BOSZORK
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Ezt most mér mondod :? Na azér én tippelgetek.Hmmm...biztos fejvadász, ja az nem...akkor talán fCENSOREDp?...ja az meg nem kaszt...akkor biztosan ork énekmodó
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Hol kérdeztem hogy kváncsiak vagytok e a véleményemre?Éngemet nem éredekel hogy rtiteket érdekel-e a véleményem anélkül is elmondom hogy titeket érdekel-e.Amint látom a cenzúra még nem tökéletes.Gondolom azért mert Lvagytok foglalva(nem poénként)Na így legalább jókat lehet káromkodni :twisted:
Cz Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Takeda, nem rossz tipp, az a második helyen, ami ugye rögtön az els? után jön, ami pedig nem más mint...nem,nem Mazsi,Te ezt jobban tudhatnád
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Mi lenne ha mondjuk válaszolnál nekem is(a csodán kívül)?
Mazsinó Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Takeda, nem rossz tipp, az a második helyen, ami ugye rögtön az els? után jön, ami pedig nem más mint...nem,nem Mazsi,Te ezt jobban tudhatnád Ne tiltakozz Cz! Mi már ismerünk! Mi jobban tudjuk mi a kedvenc ..... :mrgreen: Antail nyiss egy fagyizót!!! :wink:
Pico Közzétéve: Október 1, 2003 Közzétéve: Október 1, 2003 Cz kedvenc kasztja... hmmm... hmmm... Van neki egyátalán?
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Közzétéve: Október 1, 2003 Nem is tudom, hogy mi a kedvenc kasztja Cz: talán átpárotoltál már végre a fejvadászra? :mrgreen:
Cz Közzétéve: Október 1, 2003 Közzétéve: Október 1, 2003 Fejvadász?Én?Úgy ismersz? Hát gondolkozz kedves Nefi, mi a búbanatos Péceli vegyesbolttal voltam én amikor itt voltatok?Heeeeeee? Gem,nem 8)
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Közzétéve: Október 1, 2003 Ne aggódj tudom mi az Kobzos, csak reménykedtem, hogy voltam Rád ilyen "jó" hatással :twisted:
Cz Közzétéve: Október 1, 2003 Közzétéve: Október 1, 2003 Ki tudja, szerintem kérdezd meg Sneert,miként játszottam ki a káosz-halál wier BM-emet:)))
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Közzétéve: Október 1, 2003 Ki tudja, szerintem kérdezd meg Sneert,miként játszottam ki a káosz-halál wier BM-emet:)))Hmm, nem rossz kari :twisted:
Gem Kapocs Közzétéve: Október 1, 2003 Közzétéve: Október 1, 2003 Halál káosz szerintem szimpibb jellem de azé ez se kutya :twisted:
Pico Közzétéve: Október 2, 2003 Közzétéve: Október 2, 2003 Káosz-halál Wier Boszimájsztro? Az egy szelíd b?regér, ha jól tévedek!
Cz Közzétéve: Október 2, 2003 Közzétéve: Október 2, 2003 Az biza! Gem, ha Halál-Káosz lettem volna akkor a kis vakarék egered már nem élne :twisted: Sajnos azonban nem igazán tudtam beleélni magamat,hiszen én alapból egy jóindulatú ember vagyok
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 2, 2003 Közzétéve: Október 2, 2003 Cz miért kérded mi a kedvenc kasztod ha ott figyeg a fantasy p..d alatt. De az enyémet mondjátok meg ha tudjátok? Ha haha hahaha. :twisted:
Gem Kapocs Közzétéve: Október 2, 2003 Közzétéve: Október 2, 2003 Hmm bizotsan barbár.Na de találgassatok mi lehet az én kasztom?
Pico Közzétéve: Október 3, 2003 Közzétéve: Október 3, 2003 Crow: Valamijen vari...Gem: Nagy mosdatlan sámán!És az enyimé?
Takeda Közzétéve: Október 3, 2003 Közzétéve: Október 3, 2003 De Crowstone! Természetesen a pap! Hisz már mondtad!.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés