Mazsinó Közzétéve: Október 6, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 6, 2003 Amint látom a harcosok átvették a vezetést! Szép egyszer? történet huszár! Azért én nem ilyen egyszerüen könnyednek irtam volna le. Szerintem nincs ekkora különbség, ha már két ?s fajról beszélünk. M Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Mazsinó: Sok nálunk a szadista fejvadászos! (egy Arel-pap tulajdonosa...) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 nos -akár hiszed, akár nem-, eme kis történetet nem ÉN irtam meg, ezuton is szeretnék elnézést kérni az esetleges félreértések miatt... és igen való igaz, h nem én irtam, hanem bemásoltam, és csak nem képzelitek ,h én 1szerre ennyit fogok gépelni, k?l, ha sietek egyszer?en ctrl+c, és ctrl+v... de nem ez a lényeg, hanem az, h szerintem ez tökre le van tulozva, s?t, ha végig nézi - majd - valaki az alkotását (kidobás, stb.), akkor meglátja, h mily brutálra sikerült eme "kaszt"... nem tom kinek az 5lete, de szinet biztos vagyok benne, h kissé elhamarkodott, és túler?sített kidolgozáslett..sajnaa, ugyanis az 5let szerintem - magában - jó, s?t nagyon jó, mert ez akár megválaszolhatna jó pár /eddig/ nyitott, vagy nyitva mradt kérdést a történelemben, és minden egyébben is... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Pico: nem értem mi a bajod, papból mindenhol van elég, míg fejvadászokra sokkal nagyobb szükség van mint a papokra. :wink: Huszar: igen érdekes, de nekem nem nyerte el a tetszésemet én nem tudnék velük játszani Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Majd utna nézek a karakteralkotásának és megpróbálom kicst ésszer?bb formába önteni ahol kell(ez nem azt jelenti hogy most azonnal nekállk scak ha lesz kedvem megcsinálom.Tudod Nefi szerintemmindenkire ua. szükség van csak az akülönbség hogy mikor.Egy harcban inkább tudok egy tapasztalt fejvadászt az oldalamon de utána szívesen látok egy papot mert(nem tom te hogy vagy vele de), én szeretem hogyha összeraknak miután jól szétütötték az arcomat. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 ja van enne valami...nefi:ifejtenéd azon nézeted, hogy mért nem tetszik neked az elfmágus kaszt?.......--------h????? de korrekt, és prozai voltam...na mind1 szal légyszi mond el mért nem... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Hát igen. még nem játszottam a az amund pappal, illetve nem játszottam úgy eredetiben, csak néhány ismer?sömmel próbálkoztam, de nagyok klassz, már magában az amund is klassz :wink: , de egy pap....Eddig nem hittem volna, hogy ilyen er?s és jó, de mióta jobban utána néztem rákellet jönnöm, hogy a bárd utáni legjobb karakter, ja teszem hozzá, hogy Arel-pap Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 érdekes kombinácio..bárd+arel pap...mégis hogy???vagy csak én értettem félre, és: 1.bárd 2.arel pap 3. amund pap...? Link a hozzászóláshoz
Joseph Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Ezúton is szeretnék mindenkit köszönteni!Sziasztok!Mazsino barátom hívta fel figyelmemet erre a fórumra. Remélem sok hasznos órát tudunk majd együtt eltölteni.Elf varázsló? Az els? karakterem elf varázsló volt, és két évet játszottam csak vele. Végén leraktam. Jó kaszt, nagyon jó, de valahogy sohanem tudtam vele kijátszani azt amit mindig is akartam: a nekromantát. Egy cinikus h?zöng? bosszúszomjas gyülölköd? nekromantát. Ehez ember kell. A végén mindig jót cselekedtem. Most emberrel játszom. Összehasonlíthatatlan.Nagyon durva mikor a társak nem tudják mit szeretnél, és természetesen, te tudod, hogy ?k mit akarnak. Mindenki fél, hogy hátbadöföm ?ket, az ostobák. Mindig ki tudom magyarázni magam, ha nem teszem megölnek, de hát tökéletes test?röket nem nagyon talál manapság az ember. Jobb ha tudod, hogy meg akarnak ölni, és fölkészülsz, minthogy meglepésb?l támadjanak rád. De ezek túl jók, hogy bántsanak, egy beteges és vékony varázslót……Na mindegy. Lejjebb olvastam valahol egy Elf barbárról. Mi sem nézzük meg a táblázatot, ha kasztot és fajt választunk magunknak, de nem hiszem, hogy pusztán tetszett neked az elf életstílus, gondolkodásmód azért választottál elfet barbárnak.Szerintem nincs ember akinek tetszene az elf életstílusa, lelke, gondolkodásmódja. Mi jó lehet, egy fels?brend?ségi komplexusban szenved? nyámnyila hosszúfülü kijátszásában, akinek annyit és a becsület, mint a kráni tizenhármak eggyikének. Az elfek pusztán a hagyomány miatt maradtak még a jó oldalon, de egyszer az is feledésbe merül! Nézzük meg most ?ket, ha be akarsz jutni az országukba, olyan úon, ahol nem járhatsz szó nélkül megölnek, és ez nem az eggyik legjószívübb nép sajátja.SZERINTEMKöszönettel: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 ergó nem is olyan jó, "szép" faj az elf, de akkor is nagyon érdekes vele játszani.... Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Gem kapocs: Halodeeee most egy köcsög sámán szopatja a varázslóm arcát zodgeitel vagy hogy írják, és megint érzékelhetetlenül, ami már kezd idegesíteni. Havolnál oly kedves és megmondanád mikkel lehet kivédeni akkor boldoggá tennél és végre örülnék hogy sámánozol. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 nos sajnos ez ellen nincs semilyen ellenszer Tak.Legfeljebb ha valahogy ráveszed a sámánt hogy adjon neked egy véd?amulettet.Ez is csak arra jogosít fel hogy mentális pajzsot használhass a zotgejt elen.Bocs de én se tudok ellene hathatósan védekezni. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 gem ezzel azt mondod, hogy a sámánok nem tlehesen uraisaját mágijunak, mert mint irtad nem tudsz elllene védekezni...ez szerintem elég durva...mit gondolsz róla??? Link a hozzászóláshoz
Crowstone Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Dehonnem @huszár hiszen van véd?amuletje, meg pszipajzsa, meeg ?nmagára nem hat, meeeg szerencéje, meeeeg szellemei, meeeeeg mit tudom én, még nem jutottam a MTK-hoz hogy végigolvassam a sámánt, csak résztudásom van és az kevés. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Zotgejt ellen nincs hatásos ellenszer.A többi sámánmágia ellen ua úgy van normál ellenállás csak a zotgejt naggyon maszek szimpatikus mágia.@huszár jól mondod a sámán nem teljesne ura a saját mágiájának mert ? csak stivességre kéri a szellemeket és nem maga hozza létre a varázslatot. Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Azért kaptam zotgeitet, mert az a legtápabb. Kénytelen leszek megkérni a mortelt hogy segítsen. Talán amíg kinyír minket le tudom aprítani. Már elvesztettem véglegesen egy csomó fp-t meg ÉP-t és a végén él?holtat kell csinálni magunkból. :cry: Gem: Regenerálással szerinted a végleges veszteségeket vissza lehet szerezni?? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Elméletileg gen de gyakorlatilag km függ?.Mit?l szenvedtél maradandó sérüléseket??? :? Tudtommal a zotgejt hatása papi mágiával gyógyítható.Ha nincs papotok akkor tudom ajánlani a városi templomot.Vagy esetleg szellem?zéssel lehet próbálkozni(ugyanis azok hozzák létre rajtad zotgejt hatását). Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Dehonnem @huszár hiszen van véd?amuletje, meg pszipajzsa, meeg ?nmagára nem hat, meeeg szerencéje, meeeeg szellemei, meeeeeg mit tudom én, még nem jutottam a MTK-hoz hogy végigolvassam a sámánt, csak résztudásom van és az kevés. na most amit crow tud azt t?lem tudja a sámánokról szóval legalább ebben az egyben verem Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 GEM: Az MTK-ban írják? Mert a km-em aki most itt AvP-zik mellettem hogy szerinte nem.Légyszi most... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 A gyógyítás 2 tkban de az amulett nem. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 érdekes, de ehhez nem nagyon lehet mt hozzá szólni...de engem is érdekelne, h egy pap -akinek megvan a kell? szféra hozzá férése- tudja-e semlegesiteni a zotgejt hatását(ait)....??? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Semlegesíteni tudja de megel?zni nem.Papi exorció és gyógyítás.Ezek a sámánmágia leghatásosabb ellenszerei."Sajnos" az exorció úgy 10.szint környékén használható eredményesen akármilyen szellemmágia ellen. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 apro probléma...hát egen...szerintem egy kissé er?sre sikeredett a sámán mágia...meg valami: egy másik sámán mit utd semlegesiteni társ kölönböz? hatásaiból...azt már tudjuk, h a zotgejtek ellen nincs ellenszer... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 A hatások közül mindent lehet semlegesíteni így a zotgejtet is.De megakadályzni nem mindet lehet.A nem megakadályozhatók közé tartozik a zotgejt is.A sámán mágiája tényleg er?s de ha Km túl táposnak találja dobathat asztrált minden varinál hogy a szellemek nem fordulnak e a sámán ellen. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 ííííííííííííííí....ez azért durva lenne egy kcsit nem de?vagy ilynekor annyi történik, h a vari 1szer?en nem jön létre??esetleg más egyéb mellékhatás is van???? Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés