Antail Közzétéve: Január 20 Megosztás Közzétéve: Január 20 Itt lehet csapatot keresni és szervezni Idéz Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Január 20 Megosztás Közzétéve: Január 20 Sziasztok! Kedvenc feleségem elengedett táborozni, így érdeklődöm hogy van-e-é olyan csapat ahová szerény személyem csatlakozhat (kompatibilitás esetén) vagy olyanok akikkel alakítanánk egyet. Röviden jönnék, ha van kivel... Shordanus, Antail és Catsmile kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Február 2 Megosztás Közzétéve: Február 2 Most latom, hogy idejeben jartam erre (köszi Hulla!). Igy harom oltas birtokaban, illetve erösen bizva, hogy a pandemia nem fog beleszolni az utazasokba, merem mondani, hogy iden szeretnek csatlakozni a Nyari Taborhoz. Ha van csapat ami befogadna, persze ahova illik is az, amit altalaban jatszom (harcos, fejvadasz, arel-pap, hasonlo cuccok, szoval tank / harcos). Esetleg ha nincs eleg KM, akkor szivesen bevallalom azt is. Owden, Shordanus, Antail és 3 további kalandozó kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Március 7 Megosztás Közzétéve: Március 7 Sziasztok! Úgy néz ki, hogy mi megvagyunk öten, beteltünk 😀 Antail kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Whooni Közzétéve: Április 21 Megosztás Közzétéve: Április 21 Nekem meg nincs csapatom Syrand Caldern és tetra kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Április 22 Megosztás Közzétéve: Április 22 Most már tárgytalan. Idéz Link a hozzászóláshoz
droko Közzétéve: Április 26 Megosztás Közzétéve: Április 26 Rizikó Faktor keresi negyedik játékosát. Nem túl nagyok az elvárások, de modellek jelentkezését is szívesen fogadjuk. Hulla, Catsmile, Rajman és 3 további kalandozó kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Május 5 Megosztás Közzétéve: Május 5 Sajnálatos módon a "Zsebhümmögők" csapata elvesztett egy tagot. Aki érzi magában a vágyat, hogy a helyébe lépjen kérem küldjön egy üzenetet nekem! Köszi! Lopov kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: 18 órája Megosztás Közzétéve: 18 órája A felül írtak már nem aktuálisak. Lopov kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Ülj oda az asztaltársasághoz...
Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.