Rodrigo Közzétéve: Január 20, 2022 Közzétéve: Január 20, 2022 Sziasztok! Kedvenc feleségem elengedett táborozni, így érdeklődöm hogy van-e-é olyan csapat ahová szerény személyem csatlakozhat (kompatibilitás esetén) vagy olyanok akikkel alakítanánk egyet. Röviden jönnék, ha van kivel... Catsmile, Antail és Shordanus kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Február 2, 2022 Közzétéve: Február 2, 2022 Most latom, hogy idejeben jartam erre (köszi Hulla!). Igy harom oltas birtokaban, illetve erösen bizva, hogy a pandemia nem fog beleszolni az utazasokba, merem mondani, hogy iden szeretnek csatlakozni a Nyari Taborhoz. Ha van csapat ami befogadna, persze ahova illik is az, amit altalaban jatszom (harcos, fejvadasz, arel-pap, hasonlo cuccok, szoval tank / harcos). Esetleg ha nincs eleg KM, akkor szivesen bevallalom azt is. Owden, Hulla, Antail és 3 további kalandozó kedveli ezt
Rodrigo Közzétéve: Március 7, 2022 Közzétéve: Március 7, 2022 Sziasztok! Úgy néz ki, hogy mi megvagyunk öten, beteltünk 😀 Antail kedveli ezt
Whooni Közzétéve: Április 21, 2022 Közzétéve: Április 21, 2022 Nekem meg nincs csapatom Syrand Caldern és tetra kedveli ezt
droko Közzétéve: Április 26, 2022 Közzétéve: Április 26, 2022 Rizikó Faktor keresi negyedik játékosát. Nem túl nagyok az elvárások, de modellek jelentkezését is szívesen fogadjuk. Rajman, Antail, Lopov és 3 további kalandozó kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 5, 2022 Közzétéve: Május 5, 2022 Sajnálatos módon a "Zsebhümmögők" csapata elvesztett egy tagot. Aki érzi magában a vágyat, hogy a helyébe lépjen kérem küldjön egy üzenetet nekem! Köszi! Lopov kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Május 23, 2022 Közzétéve: Május 23, 2022 A felül írtak már nem aktuálisak. Lopov kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés