Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

TTK magas szinten - Péntek este


Recommended Posts

Úgy tűnik, hogy alakulhat egy második csapat is, szóval a látszat ellenére nem teltünk be, jelentkezzetek nyugodtan. Hulla elviszi a második csapatot, amit majd elosztunk, ha meglesznek a résztvevők.

Mikor?

Közgyűlés után, kilenctől kifulladásig. 3-4 órában érdemes gondolkodni, koffein javasolt.

Mit?

TTK. Jelenlegi verziója 0.86, táborig ez várhatóan nem változik. Szabálykönyv, webes appok elérhetőek itt: https://magustk.hu

Miért?

Hulla jól ismert kreativitása, mérnöki precizitása, és kiképzőőrmesteri szigora egyesül egy ETK/UTK-ra hajazó, de azokon jelentősen javító, túllépő rendszerben, amin sokat segít minden egyes új nézőpont, ami megismeri. Már ismerős arcokat is várok, hiszen a rendszer sokat változott, illetve gördülékenyebb a mese, ha nem egyedül hordozom a rendszer ismeretének terhét.

Mi volt tavaly? Kedvcsináló

Hőseinktől szívességet kértek, hogy a helyi vasbányászat megakadásának okait - óriások - oldják már meg. Miután harci és alkoholfogyasztási kiválóságukkal kivívták az óriások tiszteletét, a beszélgetés során kiderült, hogy a bányászok véletlenül kibontottak egy régóta nyugvó, godoni hagyatékot a hegy mélyén, ami így aktiválódott, és bányászgépek - hatalmas gólemek, céleszközökkel a kezük helyén - elkezdték elhordani a hegyet, problémát okozva ezzel a hegyi óriásoknak. Persze a bányászok tagadtak, megpróbálva az óriásokra kenni a dolgot, de hőseink a politikával mit sem törődve, életüket veszélyeztetve égi szekéren aláereszkedtek a hegy mélyen kivájt bendőjébe, harcias gólemeket kerülgetve, és Krad által adományozott szakértelmüket bevetve deaktiválták a vezérlő mechanizmusokat, miáltal újra csend borult a bányászhelyre.

Az más kérdés, hogy innentől ez felbecsülhetetlen értékű relikvia, tehát a bányászat továbbra is akadályoztatva lett.

Részletek

3-5 játékost várok.

A tavalyi 13. szintről most emeljük a téteket, és 15. szintre kérem a karaktereket. Összeszokott, valószínűleg legendás tetteket végrehajtó csapatról van szó, akik utazásuk során megszállnak egy kisebb városkában valahol Sempyer délkeleti vidékein, a Perdenion hegység lábánál, és érdekeltek helyi eseményekben. Érthető módon a motiváció hosszas kidolgozására nem lesz mód, szóval némi történettel gördülés elvárt.

Kor Sp érzésre, de a korból adódó tulajdonságcsökkenéseket és esetleg halálozást a táborban kidobjuk.

A karaktereket a fenti weboldalon elérhető karakteralkotó segéddel érdemes kitölteni, kinyomtatva vagy máshogy elérhetően elhozni a táborba. Ezen kívül csak két, eltérő színű tíz oldalú kocka szükséges a játékhoz.

Jelentkezők (döntve feltételesen):

- @Rayen Reval 

- @Rodrigo 

- Sylphlox

- @Owden (rendezendő)

- @Jadis

- @Hulla (ha belefér)

Link a hozzászóláshoz
3 perccel ezelőtt-kor Owden írta:

Jelentkeznék én is, még sose játszottam együtt Hullával asztalit. :)

Ha szerencséd van, most sem fogsz. :D  Mert ha elfogynak a játékos helyek, akkor abban maradtunk @tetraval, hogy én is mesélek, a további érdeklődőknek!

Szóval jelentkezzetek bátran, mert "csak" a helyek fele telt be! ;) 

Owden kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...