tetra Közzétéve: Május 6 Megosztás Közzétéve: Május 6 Úgy tűnik, hogy alakulhat egy második csapat is, szóval a látszat ellenére nem teltünk be, jelentkezzetek nyugodtan. Hulla elviszi a második csapatot, amit majd elosztunk, ha meglesznek a résztvevők. Mikor? Közgyűlés után, kilenctől kifulladásig. 3-4 órában érdemes gondolkodni, koffein javasolt. Mit? TTK. Jelenlegi verziója 0.86, táborig ez várhatóan nem változik. Szabálykönyv, webes appok elérhetőek itt: https://magustk.hu Miért? Hulla jól ismert kreativitása, mérnöki precizitása, és kiképzőőrmesteri szigora egyesül egy ETK/UTK-ra hajazó, de azokon jelentősen javító, túllépő rendszerben, amin sokat segít minden egyes új nézőpont, ami megismeri. Már ismerős arcokat is várok, hiszen a rendszer sokat változott, illetve gördülékenyebb a mese, ha nem egyedül hordozom a rendszer ismeretének terhét. Mi volt tavaly? Kedvcsináló Hőseinktől szívességet kértek, hogy a helyi vasbányászat megakadásának okait - óriások - oldják már meg. Miután harci és alkoholfogyasztási kiválóságukkal kivívták az óriások tiszteletét, a beszélgetés során kiderült, hogy a bányászok véletlenül kibontottak egy régóta nyugvó, godoni hagyatékot a hegy mélyén, ami így aktiválódott, és bányászgépek - hatalmas gólemek, céleszközökkel a kezük helyén - elkezdték elhordani a hegyet, problémát okozva ezzel a hegyi óriásoknak. Persze a bányászok tagadtak, megpróbálva az óriásokra kenni a dolgot, de hőseink a politikával mit sem törődve, életüket veszélyeztetve égi szekéren aláereszkedtek a hegy mélyen kivájt bendőjébe, harcias gólemeket kerülgetve, és Krad által adományozott szakértelmüket bevetve deaktiválták a vezérlő mechanizmusokat, miáltal újra csend borult a bányászhelyre. Az más kérdés, hogy innentől ez felbecsülhetetlen értékű relikvia, tehát a bányászat továbbra is akadályoztatva lett. Részletek 3-5 játékost várok. A tavalyi 13. szintről most emeljük a téteket, és 15. szintre kérem a karaktereket. Összeszokott, valószínűleg legendás tetteket végrehajtó csapatról van szó, akik utazásuk során megszállnak egy kisebb városkában valahol Sempyer délkeleti vidékein, a Perdenion hegység lábánál, és érdekeltek helyi eseményekben. Érthető módon a motiváció hosszas kidolgozására nem lesz mód, szóval némi történettel gördülés elvárt. Kor Sp érzésre, de a korból adódó tulajdonságcsökkenéseket és esetleg halálozást a táborban kidobjuk. A karaktereket a fenti weboldalon elérhető karakteralkotó segéddel érdemes kitölteni, kinyomtatva vagy máshogy elérhetően elhozni a táborba. Ezen kívül csak két, eltérő színű tíz oldalú kocka szükséges a játékhoz. Jelentkezők (döntve feltételesen): - @Rayen Reval - @Rodrigo - Sylphlox - @Owden (rendezendő) - @Jadis - @Hulla (ha belefér) Antail, Rayen Reval, Owden és 2 további kalandozó kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Május 8 Megosztás Közzétéve: Május 8 Szia, Köszönöm a lehetőséget, jelentkezem játékosnak. Ha belefér lefoglalnék egy helyet Sylphloxnak is. tetra kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Május 8 Megosztás Közzétéve: Május 8 Szia, Megerősítelek 😀. (Jövök szívesen, de ha más TTKújonc jönne, kihagyható vagyok.) tetra kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 9 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 9 Csak ezért nem kell BM-mel jönni, de ízelítő a projekt potenciáljából! Rodrigo, Antail, Sneer és 2 további kalandozó kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Owden Közzétéve: Május 9 Megosztás Közzétéve: Május 9 Jelentkeznék én is, még sose játszottam együtt Hullával asztalit. Hulla kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 9 Megosztás Közzétéve: Május 9 3 perccel ezelőtt-kor Owden írta: Jelentkeznék én is, még sose játszottam együtt Hullával asztalit. Ha szerencséd van, most sem fogsz. Mert ha elfogynak a játékos helyek, akkor abban maradtunk @tetraval, hogy én is mesélek, a további érdeklődőknek! Szóval jelentkezzetek bátran, mert "csak" a helyek fele telt be! Owden kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Május 9 Megosztás Közzétéve: Május 9 Szívesen beszállnék a tesztjátékba. Hulla kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 9 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 9 Na most gondban vagyok, hogy kit írjak fel, mert ha mindkét embert felírom, akkor hulla kicsúszik, de Owden hullával akar játszani, szóval akkor ki kéne venni. Idéz Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Május 9 Megosztás Közzétéve: Május 9 @tetraengem rakj nyugodtan talonba, nem akarok egy ilyen beteljesülést megakadályozni 😀. Ha lesz elég játékos 2 partira, akkor játszom. Ha Hullának jó egy másik időpont, akkor nekem lehet az is jó lesz és ő is kiélvezheti a játékot. Jadis kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Május 9 Megosztás Közzétéve: Május 9 Srácok, eleve úgy kerültem fel a listára, hogy ha marad hely, játszom. Most az a helyzet, hogy KM-kedni fogok. @Owden nagy fiú, majd sír a zuhany alatt, igaz? Owden kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 10 Szerző Megosztás Közzétéve: Május 10 Na jó, meglátjuk, hogy akad-e még játékos, ha igen, akkor hullát kipateroljuk és elosztjuk a játékosokat, ha nem, akkor csak simán hullát kipateroljuk. Idéz Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Május 10 Megosztás Közzétéve: Május 10 Ajajj, elrontottam a számmisztikát? Idéz Link a hozzászóláshoz
Owden Közzétéve: Május 10 Megosztás Közzétéve: Május 10 Majd sírunk együtt Hulla. Hulla és Antail kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Ülj oda az asztaltársasághoz...
Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.