A'frad Közzétéve: Szeptember 28, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 28, 2006 Van valaki akinek van valami szabálykönyve, vagy infója a Werewolf-ról? Most nagyon rákattantam a wod-ra.Más:Keresnék egy csapatot, akik rendszeresen játszanak Vampire-t, vagy Werewolf-ot. Link a hozzászóláshoz
cather Közzétéve: Szeptember 29, 2006 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2006 Van valaki akinek van valami szabálykönyve' date=' vagy infója a Werewolf-ról? Most nagyon rákattantam a wod-ra.Más: Keresnék egy csapatot, akik rendszeresen játszanak Vampire-t, vagy Werewolf-ot.[/quote'] Zsuzsi én szivesen játszanék de életutat Csak még MAGUSBAN se nagyon tudtuk össze verbuálni Link a hozzászóláshoz
LcF Közzétéve: Október 9, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2006 Hello Mindenki!Valahogy ugy hozta a sors hogy a környezetemből eltüntek az olyan emberek akikel a szerepjátékot koptattuk(elköltöztek suliváltás) és igy imár lassan fél éve hiányzik az életemből Ynev világa. Tehát: Egy csapatot keresek Szombathelyen és vonváskörzetében M.A.G.U.S. szerepjáték játszásához. Magamról annyit hogy már lassan 4 éve játszom szóval nem vagyok kezdő. Várom bárki jelentkezését és segitségét.Előre is köcce. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 11, 2006 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 11, 2006 Üdv!Az illetékesek azt ígérték, hogy 2 héten belül beindul a szerepjátékos klub az Elte Lágymányosi campuszán, valószínűleg valamelyik hétvégi napon rendeznék meg rendszeresen 3 teremre bontva a dolgot.Amint pontos részleteket megtudok kiírom.Üdv. Link a hozzászóláshoz
Csaba Közzétéve: Október 24, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 24, 2006 Sziasztok! November 5-26 ig Szegeden leszek egy egyetemi program keretében... Nagy örömömre szolgálna, ha valakikkel tudnék játszani ez idő alatt. Úgy néz ki, rengeteg szabdidőm lesz, úgyhogy játék minden mennyiségben Előreis is köszönöm, Csaba Link a hozzászóláshoz
Psy Közzétéve: Október 29, 2006 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2006 Helló, még mindig csapatot keresek... pár üzenettel ezelőtt írtam egy hosszabbat magamról, ha valakit érdekelÜdv Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: November 1, 2006 Megosztás Közzétéve: November 1, 2006 Sziasztok, van egy csapatom ami 4 +,-1 főből áll.Egymás közt szoktuk a KM-et váltani de egyikünk sem igazán jó.Ha lenne valaki aki vállalná hogy mesél nekünk, azt koszt és kvartéval fogadnánk a játék helyszínén.* Szentendreiek vagyunk mind de nem okoz gondot felutazni Budapest bármely részére, ha ven egy megszokott helye valakinek.Ha valaki elgondolkozna rajta, akkor a kedvenc csapatösszeállítás a bárd, főnix, kardművész, nekromanta, barbár. (Persze játszunk bármilyen másik kaszttal is csak ez a favorit összeállítás. :wink: )Ha valamilyen csapatba JK kéne, akkor én és egy haverom szívesen beugranánk valakikhez.Előre is köszi!*Az ajánlat abban az esetben áll ha a KM vállalja, hogy kiutazik hozzánk Endrére! :twisted: Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: November 2, 2006 Megosztás Közzétéve: November 2, 2006 Sziasztok!November 5-26 ig Szegeden leszek egy egyetemi program keretében... Nagy örömömre szolgálna, ha valakikkel tudnék játszani ez idő alatt. Úgy néz ki, rengeteg szabdidőm lesz, úgyhogy játék minden mennyiségben Előreis is köszönöm, Csaba Hali, Csörgess meg a +36302850868-as számon valamikor és megbeszélünk egy időpontot és összeozzuk a játékot Üdv: Link a hozzászóláshoz
Laron Alitra Közzétéve: November 13, 2006 Megosztás Közzétéve: November 13, 2006 Üdv!Bp-i társasághoz beszállnék.Nem vagyok kezdő és a régi szabelyrendszerrel jtszom.Ha valakikhez be tudnék lépni megköszönném.(nagyon).Ezen a számon vagy e-mail címen elérhető vagyok: 06 20 394 49 70 és k.i.k.i.@freemail.hu Link a hozzászóláshoz
Belloq Közzétéve: November 13, 2006 Megosztás Közzétéve: November 13, 2006 Hi!bpi (VI.) és péceli csapatot keresek, ahol szívesen látnak! 8) Szeretnék megint jót játszani. Keressetek!elérhetőségeim alulKöszönöm Link a hozzászóláshoz
Troll Közzétéve: November 26, 2006 Megosztás Közzétéve: November 26, 2006 HY -The Werewolf - csapatot szeretnekosszehozni!! Akinek van konyve es kedve hozza es akik csak kiszeretnek probalni azok szoljanak!!! Regota nagy almom!! Link a hozzászóláshoz
Raven Közzétéve: Január 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Január 3, 2007 Üdv! Szegedi vagyok és társulnék egy csapathoz.Főleg MAGUS érdekelne, és mesélek is ha kell. :roll: Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Január 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Január 3, 2007 Üdv Raven, Nálunk úgy érzem van hely. Ha érdekel, akkor írj privit, vagy írj egy mailt a [email:3mdxwtjh]tybycsoky@gmail.com[/email:3mdxwtjh] -ra és megbeszéljük a részleteket. Link a hozzászóláshoz
Petti Közzétéve: Január 4, 2007 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2007 Sziasztok!Néhányótoknak már küldtem levelet a témában, lehet, hogy elhamarkodottan.Arról lenne szó, hogy szeretnék nemsokára (1-2 hónapon belül) egy csapathoz társulni vagy egy újat alkotni Budapesten. Tudom, hogy nem lesz könnyű, de megpróbálom, mer' hátha.Igazándiból a MAGUS-on kívül majdnem minden érdekel, de szívesen mesélnék valami nem szabálykodós rendszerben és stílusban. Amennyiben játékos válik belőlem, akkor bármi jöhet (M*-ozni akkor sem szeretnék). D&D(3.5)-t vagy GURPS(4)-öt pl. éppen ezért nem szívesen mesélnék (no jó, ha nagyon "népszerű", akkor D&D-t mesélek is), inkább játszanék. Szívesen mesélek pl. WoD(2.0)-n.Indulásnak ennyi bőven elég, azt hiszem. Link a hozzászóláshoz
BYCS Közzétéve: Január 5, 2007 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2007 8) Üdv!Debrecen-ben Werevolf partyba beszállhatunk, mesélhetünk, vannak hozzá emberek "korlátlan" mennyiségben...Vannak könyvek meg kiegek meg minden....Afrad ez neked is szól, ha már kerested..de MINDENKI jöhet... akit érdekel a lehetőség: b.y.cs.@freemail.hu -n zaklasson, me az minden nap nézem...Most ennyit...Üdv! Link a hozzászóláshoz
Lord Lorin O'Krell Közzétéve: Január 11, 2007 Megosztás Közzétéve: Január 11, 2007 ÜdvDebreceni magus csapathoz csatlakoznék . Valamelyest rendelkezem tapasztalattal (2 év ) . Akár heti töbszöri alkalommal is játszanék.Arel kisérje lépteiteket! Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Február 19, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2007 Hell! keresek pár vállalkozó lelkű egyént, aki csatlakozna 3 fős csonka csapatunkhoz. Helyszín Budapest (azon belül is Franzstadt) időpont pedig általában szombat 10-18. leginkább magussal ütjük agyon az időt, de kellőképp nyitottak vagyunk bármire (fiatal nimfomán lányok gruppenhez előnyben ) ilfir@hdsnet.hu vaaaagy +36303815252 Link a hozzászóláshoz
Reida Közzétéve: Április 10, 2007 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2007 Én egy lelkes kezdő M.A.G.U.S játékos vagyok, és nagyon szeretnék egy jó hangulatú csapatot találni, hiszen párszor játszottam csak, de eszméletlenül tetszik, és hiányzik is. Sajnos az a kis "csorda" felbomlott, ahová jártam, de az ún. kalandvágy ( ha fogalmazhatok így ), nem tűnt el belőlem, sőt...Szóval, aki szeretne egy ( igen ) kezdő, de lelkes, és szorgalmas játékpartnert, ill. tud olyan kis társaságot, akikkel felvehetném a kapcsolatot, ne habozzon írni pls! Link a hozzászóláshoz
Khalator Közzétéve: Május 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 3, 2007 Szép napot! Egerben esetleg Mezőkövesden keresnék csapatot, miénk meghalt (suli, barátnők ) 21 leszek 5 éve MAGUSozom (végig a nagy zöld és a kapcsolódók szerint...de kipróbálnám a d20at is) Privát üzenetben elértek! Link a hozzászóláshoz
Belloq Közzétéve: Május 6, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 6, 2007 Sziasztok újra! Ha valaki esetleg erre az oldalra téved azok közül, akik már régebb óta játszanak és bevennének egy-egy partyra, akkor várom a jelentkezésüket! Hátha nem a lehetetlennel próbálkozom! Link a hozzászóláshoz
Reida Közzétéve: Május 6, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 6, 2007 Üdv!Pestről és vonzáskörzetéből várom leendő játszótársak jelentkezését.Ne tévesszen meg eme üzenet dátuma, a reida@freemail.hu-n elérhető vagyok,ill. priviben keress nyugodtan az év bármely napján.( Nem szeretnék kéthetente írni ebbe a topicba, tehát ha akarsz játszani írj. )Szép napot mindenkinek! Link a hozzászóláshoz
Karashu Közzétéve: Június 3, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2007 Szintén, mint sokan mások, én is egy partit keresek, Nyíegyházán vagy Nyíegyháza környékén. 16 éves vagyok, 3 éve játszok magust, szeretnék bekerülni egy olyan a csapatba, amely gyakran játszik. A játék főleg nyáron lenne kedvező. Sok időponthoz tudok alkalmazkodni, ha a szükség úgy kívánja. Link a hozzászóláshoz
Erto Közzétéve: Július 5, 2007 Megosztás Közzétéve: Július 5, 2007 Üd embrek én Érden vagy környékén keresnék egy magusos csaptot a rendszer mindegy habár én csak a régebitt ismerem egy ideig toltam egy csapattal de sztem nagyon bénák voltunk . ugy hogy Érd vagy valahol közel én föleg hétvégén érek rá mert most dolgozok hétköznap csak 6 után . Link a hozzászóláshoz
Erto Közzétéve: Július 11, 2007 Megosztás Közzétéve: Július 11, 2007 Csá én még mindig nem találtam csapattott Link a hozzászóláshoz
Karashu Közzétéve: Július 15, 2007 Megosztás Közzétéve: Július 15, 2007 Hát ide Nyíergyre sem ártana egy jó kis vérfrissítés, szívesen beszállnék valami jó csapatba, akik normálisan játszanak!Ha valakit érdekel írjon!Thnx. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés