Sigurd O'romell Közzétéve: Augusztus 22, 2020 Közzétéve: Augusztus 22, 2020 KKUK parti Pesten vagy Dunakeszi környékén? Vki? Visamo kedveli ezt
Morf Közzétéve: Szeptember 25, 2020 Közzétéve: Szeptember 25, 2020 Sziasztok! Vácon szeretnék MAGUS partit indítani 2-4 játékossal. ETK-val játszottam, de hajlandó vagyok más rendszerben is mesélni. Helyszín egy váci társasjáték bolt lenne. Jó lenne idegenekkel játszani, hogy az alkalmak csak a játékról szólhasanak. Fontosnak gondolom a játék, a kalandok ívét: az apró nehézségektől eljutni a nagy volumenü feladatokig, csatákig, és így katarzishoz jutni. Úgy gondolom a kor nem fontos a játékhoz, szívesen játszok más korosztállyal is. Én 33 éves vagyok és azt gondolom sok olyan élmény ért, amik jó táptalajként szolgálhatnak a meséléshez. 2003-ban részt vettem az első kalandozok.hu táborban. Horváth Balázs - Morf 06305145319 Darabolo, Antail, Cundior és 1 további kalandozó kedveli ezt
Magus Sebastian Közzétéve: November 30, 2020 Közzétéve: November 30, 2020 ROLL20-AS FELÜLETEN etk vagy utk tudok mesélni. minden nap 17 óra után harcorientált történetek.
Sigurd O'romell Közzétéve: Január 9, 2021 Közzétéve: Január 9, 2021 Pesti vagy Dunakeszi i csapatot keresek etk ra vagy kukk ra
Alkony Róka Közzétéve: Január 16, 2021 Közzétéve: Január 16, 2021 Üdv, Lelkes újrakezdő vagyok és Budapesten keresnék befogadó csapatot. Ha a 17. kerületen belül lenne az megkönnyítené a helyzetet, de ez csak opcionális feltétel. Antail kedveli ezt
Amber Közzétéve: Március 10, 2021 Közzétéve: Március 10, 2021 Üdv., Kalandozók! Lelkes, veterán kalandozó keresi Budapesten befogadó csapatát. Eddig kizárólag az ETK szabályai szerint játszottam, ezért inkább azt preferálnám! A szabályokat jól ismerem és alkalmazkodóképes vagyok. A havi 2-3 alkalom lenne jó nekem, igazából hétvégéken. No meg a személyes játékot részesítem előnyben az online szórakozás helyett! Tudom, hogy ebben a mai, vészterhes időben talán dőreség ilyet kijelenteni, de ez van... Sigurd O' romell: talán össze is foghatnánk és kereshetnénk tovább együtt! Ketten többre mennénk, szerintem! On 2021. 01. 09. at 19:30-kor Sigurd O'romell írta: Pesti vagy Dunakeszi i csapatot keresek etk ra vagy kukk ra Remélem a legjobbakat! Amber
Sigurd O'romell Közzétéve: Március 10, 2021 Közzétéve: Március 10, 2021 3 perccel ezelőtt-kor Amber írta: Sigurd O' romell: talán össze is foghatnánk és kereshetnénk tovább együtt! Ketten többre mennénk, szerintem! Örömmel lennék tagja eme szövetségnek. Budapest melyik részén vagy aktív?
Amber Közzétéve: Március 14, 2021 Közzétéve: Március 14, 2021 Üdv. Sigurd! A válasz a kérédsedre: én a fővároson belül Kőbányán lakom, de bárhová eljutok, ha egy jó játékról van szó; legyen az Óbuda, Kelenföld vagy Újpalota! Akkor tehát - hála az Isteneknek - már ketten vagyunk! Ebből bizony még könnyen lehet valami építő jellegű is... Neked nincsenek esetleg további érdeklődő barátaid, ismerőseid, akiket érdekelhet a téma? Mármint a JÁTÉK!? Amber
Sigurd O'romell Közzétéve: Március 14, 2021 Közzétéve: Március 14, 2021 Egyik barátom apja játszik MAGUSt vele is volt szó egy két partyról. Már csak össze kéne hozni a csapatot.
Rognosc a Rettentő Közzétéve: Június 8, 2021 Közzétéve: Június 8, 2021 On 2021. 03. 10. at 15:02-kor Sigurd O'romell írta: Örömmel lennék tagja eme szövetségnek. Budapest melyik részén vagy aktív? On 2021. 03. 14. at 9:11-kor Amber írta: Üdv. Sigurd! A válasz a kérédsedre: én a fővároson belül Kőbányán lakom, de bárhová eljutok, ha egy jó játékról van szó; legyen az Óbuda, Kelenföld vagy Újpalota! Akkor tehát - hála az Isteneknek - már ketten vagyunk! Ebből bizony még könnyen lehet valami építő jellegű is... Neked nincsenek esetleg további érdeklődő barátaid, ismerőseid, akiket érdekelhet a téma? Mármint a JÁTÉK!? Amber Sziasztok! Meselokent uzemelek jelenleg Kispesten tartozkodom. A barataimmal sajnos ritkan tudunk osszeulni es van egy regi Magus kampanyom amit szivesen ujrameselnek. Ha erdekel titeket irjatok ram. cs17@citromail.hu
Rognosc a Rettentő Közzétéve: Június 8, 2021 Közzétéve: Június 8, 2021 On 2021. 01. 16. at 14:44-kor Alkony Róka írta: Üdv, Lelkes újrakezdő vagyok és Budapesten keresnék befogadó csapatot. Ha a 17. kerületen belül lenne az megkönnyítené a helyzetet, de ez csak opcionális feltétel. Szia. Fentebb már írtam meselo vagyok es jatekosokat keresek ha erdekel az elozo uzenetemben ott az email cimem vagy valaszolhatsz itt is.
Mabaryon Közzétéve: Július 1, 2021 Közzétéve: Július 1, 2021 Hello mindenki! Csapatomhoz mesélőket és kalandozókat keresek. Barátokat gyűjtünk. Amikkel játszottam már: All Flesh Must Be Eaten RPG Cyberpunk RPG AD&D D&D 3.5, 3, 4, és most 5 GURPS RPG LoTR RPG Exodus: A Fallout RPG MAGUS RPG, Ezzel kezdtem anno Mouseguard RPG Mutants and Masterminds RPG Pathfinder RPG - Ezt sokat! Pathfinder 2 Shadowrun RPG, majdnem mind Star Trek RPG Star Wars RPG Starfinder némi Sword & Sorcery némi Traveller Warhammer RPG Warhammer 40k RPG ...és még egy pár ami nem jut eszembe most. A többiek viszont még ennyi mindennel nem. Ez kb 23 év nekem. Amellett Gamerek vagyunk, és a legtöbb számítógépes játékkal, sorozattal, filmekkel ami kapcsolódik hozzá, tisztában vagyunk. Az átlag korosztály 27 év. Nem baj ha idősebb és vagy fiatalabb vagy. Budapesten vagyunk, Online-Offline, és elsőnek barátok csak másodlagosan játékosok. Fontos: Mi azért játszunk hogy egy nagyon jó élménnyel párosítva tanuljunk egy másféle élményről, hogy olyan kalandokat tapasztaljunk ami jó emlékké válik. Törekszünk arra hogy a szabályok útmutatásával csináljunk dolgokat, viszont ha valami esetleg kissé lesiklik a szabályoktól azt tiszteletben kezeljük. Törekszünk arra hogy legalább mindenki egyszer kipróbálja a kaland mesteri oldalt, és jó kis tapasztalati tippeket megosztunk meg segítünk ha kell. A kaland kezdeténél le fektetünk etikettet. Nem bántjuk egymást azzal hogy olyan eseményt kell megélnie ami rosszul esik neki, mint személynek, hiszen 1. szabály. Ne vidd tulzásba, viseld a maszkot de ne válj a maszká a végén. Szerepjáték, az akció, a szabály rendszer szerinti szuperhős karakter mind nem ér semmit ha a többieknek el megy a kedve a játéktól, csak lazán. Törekedjünk arra hogy mindenki megtalálja a maga stílusát. Az én kaland mesteri stílusom az egy vegyes felvágott, innen-onnan szedtem össze dolgokat hozzá. Én úgy tudnám megfogalmazni hogy kissé pszichológiai. Például ha van kettő goblin, és az egyiket megöli egy nyilvessző, akkor a másikat ez sokkolja, és a személyiség jelzők alapján reagál amiket feljegyeztem neki. Lehet hogy az ő köre jön, de ő arra használja hogy elsírja magát... Most került sor arra hogy a Dungeons and Dragons 5e-vel ismerkedünk a barátaimmal. Szóval valószínüleg most ahhoz a kaland modulhoz fogunk nyulni. De azért hiányoznak az Exodus és a Vampire: The Masquerade csapataim is. MAGUS is lehet lesz majd. Tehát ismerjük meg egymást vándor, remélem jó barátokká tudunk válni és nagyon jó kalandjaink lesznek! Elérhetőségeim: Discord: Mabaryon#6358 E-mail: mabaryon@gmail.com és itt, de valószínűleg a Discord a leghatásosabb. Köszönettel, Mab Leenarya, Zukov, Visamo és 1 további kalandozó kedveli ezt
Magus Sebastian Közzétéve: Augusztus 25, 2021 Közzétéve: Augusztus 25, 2021 játékosokat keresek egy hosszú kalandhoz. FENYVESVÖLGY népét meg kell téríteni. ez a feladat. a játék online felültetten lesz. ROLL20. és vasárnaponként 15 töl tart kb 20-21ig. részletek privátba. Antail kedveli ezt
Magus Sebastian Közzétéve: Szeptember 23, 2021 Közzétéve: Szeptember 23, 2021 On 2021. 08. 25. at 12:49-kor Magus Sebastian írta: játékosokat keresek egy hosszú kalandhoz. FENYVESVÖLGY népét meg kell téríteni. ez a feladat. a játék online felültetten lesz. ROLL20. és vasárnaponként 15 töl tart kb 20-21ig. részletek privátba. mivel senki nem jelentkezett ezért már érvénytelen. tetra kedveli ezt
Cz Közzétéve: Március 19, 2023 Közzétéve: Március 19, 2023 Székesfehérvár környékén keresek 1-2 fő játékos szigorúan offline játékhoz. MAGUS ETK a preferált irány, de a rugalmasság adott. Havi 1-2 játékalkalomról lenne szó. tetra, Scylla, Lozartan és 2 további kalandozó kedveli ezt
Cz Közzétéve: Március 21, 2023 Közzétéve: Március 21, 2023 On 2023. 03. 19. at 21:21-kor Cz írta: Székesfehérvár környékén keresek 1-2 fő játékos szigorúan offline játékhoz. MAGUS ETK a preferált irány, de a rugalmasság adott. Havi 1-2 játékalkalomról lenne szó. Köszönöm a gyors jelentekezéseket, úgy néz ki meg is van a csapat. tetra, Lozartan és Antail kedveli ezt
Arngeir Közzétéve: Október 20, 2023 Közzétéve: Október 20, 2023 Sziasztok M.A.G.U.S. online szerepjátékra keresek embereket vagy csatlakoznék csapathoz. Írjatok nyugodtan!
nionos Közzétéve: Április 10, 2024 Közzétéve: Április 10, 2024 Ócsa környékén keresnék egy partit akik hajlandóak szárnyaik alá venni egy kezdőt
Visamo Közzétéve: December 10, 2024 Közzétéve: December 10, 2024 Sziasztok! Én (és estleg két társam) Győr-Moson-Sopron megyében (vagy online) keresnénk olyan mesélőt, aki az első könyv (kézikönyv kalandozóknak és útmutató kalandmestereknek) alapján mesél. Előre is köszönöm! QWXY Antail kedveli ezt
Visamo Közzétéve: December 15, 2024 Közzétéve: December 15, 2024 On 2021. 01. 09. at 19:30-kor Sigurd O'romell írta: Pesti vagy Dunakeszi i csapatot keresek etk ra vagy kukk ra Ez él még?És ha igen akkor online jó lenne? Remélem, igen.
Narmiraen Közzétéve: Április 22 Közzétéve: Április 22 Sziasztok! MAGUS ETK kalandba (akár kiegészítőkkel) szállnék be mint játékos és keresek ehhez csapatot. Offline Budapesten, vagy Online. Régóta játszok különböző szerepjáték rendeszerekben (MAGUS, Shadowrun, CP2020, CPRed, Vampire, Chtulhu, Ars Magica), de sajnos a jelenlegi csapattal kevesebb Fantasyt játszunk mint amire igényem volna. Ha van csapat ahova beszállhatnék, küldjetek kérlek üzenetet. Köszi előre is, Narmiraen Con Salamander és tetra kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés