Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

M.A.G.U.S. csapatkereső


Antail

Recommended Posts

Üdvözletem!

Ez a fórumtéma arra fog szólgálni, hogy csapatokat össz tudjunk hozni!

Érkezett is már egy kérés:

Marcelltől, újpesten lakik, Pesten keres partit magának egy másik ismerősével együtt. Az új rendszerben!

Akikhez beállhatnának játszani, vagy más is keresne ogl pertit az jelezze kérem, és a továbbiakat intézem!

üdv:

Link a hozzászóláshoz

Nekunk majd lesz egy partynk Debrecenben, 2005 elejetol. LordRufus, es en is benne vagyunk. Nem csak mi, de meg sok baratunk is van ott, de jo lenne, ha meg lennenk egy kicsit tobben. Noi JK-kat is szivesen varunk. Az atlag kor az 14, 15 ev, de johetnek nagyobbak, kisebbek is. En peldaul 13 eves vagyok! Majd kerdzzetek meg LordRufus "kollegam"-at, hogy mit kell tenni ahhoz, hogybelephessel. Engem is lehet nyugodtan kerdezni, ugyanazt fogjuk valszolni. Ennek persze vannak elonyei, de felelossegei is akadnak.

Link a hozzászóláshoz

Üdv mindenki!!

Pécsen lenne egy elég jól összeszokott kis társaság, melynek fő építőkövei az innen egy idelye lelépett Kyr, illetve a néhanapján aktív dio27.

Várnánk minden jelentkezőt, aki játszani szeretne. Életkor lényegtelen, mi 17-18 körül vagyunk, de kisebbek, vénebbek jöhetnek. Ha jól tudom nem sokan vagyunk a környékről, de azért jó lenne, ha jönnétek.

Nah, ennyi voltam... :arrow:

Link a hozzászóláshoz

Még jó hogy kidding wazeg meg megverlek :D :D

Areir: Azt tudom neked mondani, hogy minden szombaton délután két órától a Honvéd Kaszinóban működik a Dagadt Denevér szerepjáték klubb. Ott játszhatsz illetve mesélhetsz szombatonként, illetve az előre egyeztett időpontokban. Mégvalami...ööö...valaki mondja meg a jóembernek a mobilszámomat mer én biztos hogy nem jót adnék meg :D Azért megpróbálom: 0620-955-08-62 Ha ez a szám nem jó akkor a 955-öt cseréld ki 599-re :D Szóval lényeg hogy ezenelérsz és meg tudjuk beszélni, hgy hol találkozzunk ha esetlg nem ismered a Honvéd kaszinót, vagyis másnéven HEMOt.

Link a hozzászóláshoz

Argos érdekelne, de jó lenne tudni, milyen partiba mennék.

Thya mennék én Szolnokra, csak hát pesti vagyok :oops:

Meg hát egészáru jegyet kell vennem :roll:

De sok sikert előre... asszem tudok ott egy-két havert... majd rájuk kérdezek. ( Csak igérd meg, hogy newm teljesítesz szint alatt, és hát Õk az Én haverjaim :twisted: :twisted: :twisted: )

Link a hozzászóláshoz

Jagger gyűjthetnéd nekem a Szolnoki szerepjátékosokat, mert ritkák mint a fehér holló. Vagy csak én kerülöm el őket tehetségesen, nem tudom. :roll: Bár ma láttam az egyik könyvesboltban egy pasit aki az újfajta Törvénykönyvet nézegette, de csak nem szólítottam le. :?

Egyébként tervben van még év közben egy két Pesti kituccanás is, de mégis az lenne az igazi ha helyben is lenne valami játék. Ott van pl Dragon. De ki tudja mennyi ideje lesz a suli közben. :lol:

Milyen szintről beszélsz? :shock: Én játszok ahogy tudok. Meg nem pakolgatom ám magam előtt a szinteket, mert olyan rossza alatta teljesíteni.

Hmmm....szóval a te haverjaid. Hú akkor semmi jóra ne számítsak? :oops:

Link a hozzászóláshoz

Na mi az Jagger?

Felhívtad már a szolnoki haverokat??? :roll: Mostanában összefutottam egy csomó EX szerepjátékossal :? . Ami ugye azt takarja hogy beszélgetni lehet velük róla, de nem játszanak már. :cry:

Szóval ha valaki Szolnoki idetévedne az nyugodtan szóljon!!!!!!!! Az se baj ha mesélni akar :wink: .

Link a hozzászóláshoz
Hmm... én is az ELTE-re járok, ráaádusl a Lágymányosi részre, mégsem tudtam ott MAGUSos csapatról :) pedig én nem most kezdtem a sulit. Igaz, péntekenként nem lehet engem arrafele látni, csak ha ZH van. :D

Lehet egyszer majd megnézem ezt a klubot.

Én már láttam a plakátot :D

Sajna még fél évig tanfolyamom van akkor :(

Sebaj, majd később beszállok...

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...