Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2009 - Élménybeszámolók


Con Salamander

Recommended Posts

Kiegészíteném azzal, hogy szívesen veszem a modul kritikáját is ide. Bárkinek bármi véleménye van a játékról, modulról, programokról, munchkinról, SZHGY-ről, a táborról, osszátok meg velünk! (A bakikat és poénokat se hagyjátok ki!) Had emlékezzünk a jóra, had tanuljunk a rosszból. :)

A modul egyelőre nem lesz publikusan letölthető, azonban bármely táborlakónak szívesen kiadjuk pdf formátumban. Akit érdekel, dobjon egy pszi üzenetet nekem az email-címével, és elküldöm neki a modult.

Na jöhet az ész-osztás! :mrgreen:

Link a hozzászóláshoz

ahoj!

első táborom volt a kalandozok.hu csapattal, és semmiféle negatív kritikát nem tudok megfogalmazni egyelőre.

a hangulat jó volt, a társaság szimpatikus. Daru jó mesélő volt számunka és a csapat is az előkelő második helyen végzett.

de nem folytatom mert belepirultok.

a modul tetszett, elég szabadterünk volt és ha van még 2 napunk meg is oldjuk,

vagy legalábbis a nekropoliszig eljutunk mindannyian.

de lehet hogy csak kislányos zavaromban bénáztam túl sokat.

és ha még nem mondtam volna: gratula a szervezőknek

pacsi

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok, akkor beszámolok én is. :)

A tábor igazán nagyon jól sikerült, nagyon jól éreztem magam mind a játék mind a szabadidő alatt.

Daru meséje nagyon tetszett, szerintem nem csak én de az egész csapat jól érezte magát a modulban. Még bele is pirultam egy két résznél, de persze kell nekem boszorkánnyal jönnöm igaz? 8)

A modul...teljesen rendben volt. Voltak benne tápos szörnyek, amiket mi sikeresen elkerültünk:).

Link a hozzászóláshoz

Haligali!

Hát először a csapatomnak köszönöm meg a lehetőséget, hogy meghivtak és igy sikerült részt vennem a versenyen.

Tábor érkezésekor már kellemesen éreztem magam a sok ismerős - ismeretlen ám bár nagyon kedves emberek között. A verseny nagyon jo volt, a csapat remekelt, és kiemelném, hogy ott a táborba ismerkedett meg a csapat fele a másikkal. Daru egy hangulatos meséléssel ajándékozott meg ami TAO által megirt modullal igen jo és hangulatos volt. ( Bár bevallom, a modul nem igazán modul ahogy sokmindenki irja, mert hát igen érdekes ellenfeleink és események sora , sorakozott természetesen ellenünk) Tehát ez egy kiváló verseny modul volt.

Az esti tábortüznél is igen jo hangulatba lehetett kerülni. Főleg tegnap, mikor már előre megbeszéltük a TT koncepciót. Teljes lázban. Alig várom h a csapat társaim szivárvány szinekben ponpáztassanak el engem :P

Gratulálok a szervezőségnek is ! :D

Link a hozzászóláshoz

Van ami nem változik.

Sok ilyen dolog van a táborokkal kapcsolatban, de az azt megelőző napok tényleg mindig ugyanúgy zajlanak: hajnalig tartó "nem alvás", izgalommal teli várakozás.. stb. Az uccsó nap pedig séma szerint működik.. képtelenség időben felkelni-sütni-főzni-bepakolni-elindulni úgy, hogy abból ne legyen rohanás. Most is volt. :D

Az sem változik, hogy mindig sok ember van, akinek köszönettel tartozok a táborok után, akik elviselnek. :)

Ne törjem hát meg a hagyományom, remélem nem hagyok ki senkit --> Köszönöm,

- Venesnek és Ceripapának azt, hogy vannak. Bocs, ha nyavalyogtam :)

- Antailnak azt, hogy megint utaztatott, és hogy megszervezte a tábort. Na meg, hogy mesélt a.. és a könyvet, of course. Ranagol tartsa meg jó szokását :)

- Thyának a táncot, és hogy bevállalta, és nem engedte lemondani :) Amikor a tanítvány túlszárnyalja a "mesterét".. ;) Még sok ilyet :)

- Sógigyereknek a modult (igenis viseld el, hogy jól-sikerült lett :) ), a megértést és a bizalmat :)

- MGnek a boltos fuvart, na meg a vicceket, amiket még megbosszulhatok :) Jó napot kívánok, Sta.. ;) Nem felejtem ám el az ígéretedet a verses előtörire!

- tetrának a segítőkészséget.. felírom a ritka napokat a naptárba ;)

- BigMacnek a rajzot, bekerült a másik mellé :) Talán valamikor megtanulok biliárdozni :)

- SirTomnak a kislányos kinézetű aquiromat, aki lemészárolta a fél várost puszta élvezetből. Végre kipróbálhattam egy ilyen irreális "karaktert" minden lelkifurdalás nélkül :) A jó tanácsokért is hála, és minél előbb beszéljünk arról a beígért meséről :)

Jó volt a tábor, levideóztam a négyesfekvőt, bár nem a tábortűzi formációt :D

Elismerésem annak, aki bevállalta a meggylikőr-csokilikőr egyvelegét, sajnálhatja aki kihagyta (ez még a bosziknak se árt :P ) :P Örök hála Darunak a hangtechnikáért, na meg hogy átvette és leszállította a bográcsot :)

Bocsi mindenkitől aki nyögte a sajátos természetem, sajnálom, ha valakit megbántottam, nem szándékosan tettem, csak éles a nyelvem :) Látjátok? --> :P Hehe :lol: Szóval Atvy, a KISkedvenc se sértődjön meg :P:D Ja és Vico, figyelem az energiaáramlást ;) Gratula a legjobb szerepjátékosnak.. vigyázz a kendőre.. a szívemhez nőtt, nehezen adtam oda :)

Vajon egyszer megérjük, hogy a Chutzpah szocializálódik? ;) Na jó, tegnap már majdnem ment, talán jövőre.. még az is lehet, hogy bevállalom a Munchkint :) Viszont Bolero-s almalé és sajátos szúnyogriasztó nélkül :)

Tybycsoki.. Boooooooocsiiii.. örökké vezekelni fogok éktelen bűnömért, és ígérem, hogy legközelebb kreatívabb leszek, és szebb neked szólót írok neked az emléklapodra.. szóval ne tűnj el, hogy megvalósíthassam ezt :)

Sok mindent láttam és hallottam a táborban ("összekapaszkodnak a goblinok ééééés.."), viszont valami még tisztázatlan maradt.. most akkor hogy is van az a fenekezés?!?! Nem igazán értem még mindig.. :)

Én valóban a teljesség igénye nélkül köszönöm meg mindenkinek a tábort :twisted: Kinek van sok kicsi pónija?!?!? ;):lol:

Link a hozzászóláshoz

Amíg még friss az élmény, és nem folyik ki a fejemből minden, írok én is. :)

Sajnos kicsit sérült voltam (idén fizikailag is, nem csak mentálisan), ezért külön köszönet azoknak, akik levittek táborba, segítettek, pakolásztak helyettem, csokis keksszel tömtek játék közben, négyesfekvőben nyomták a lábam, goblinleszartak, vagy a tábortűztől visszacipeltek a kastélyig. :D

Ennek köszönhetően az összes sport-tevékenységből idén először kimaradtam. Jövőre jövök megújult erővel, retteghet minden focista, kosaras vagy Szent

Link a hozzászóláshoz

Nagyon kellemes kis tábor volt, ezúton gratulálok minden versenyszám minden helyezettjének!

Nem az én érdemem, de nagyon örülök neki, hogy a Visszatérők II. helyezést értek el.

Élmény volt a csapattal játszani. Nagyon szimpatikus volt számomra a csapat összetartása. Az hogy mindenki igyekezett a karakterét szerepjátékos eszközökkel (nem pedig kockával) kijátszani, még akkor is ha játékosként tudta, hogy az elhúzhatja a csapatot a céliránytól, de mindig volt egy ellensúly a mérleg másik oldalán, ami igyekezett egyensúlyba hozni a cselekvéseket.

Nyilván becsúszott egy-két baki (senki sem tökéletes) - amit én, mint a legvéresebb KM, nyomban meg is toroltam (mondom: senki sem tökéletes) - na de lesz még alkalom a sikerre. ;)

A lényeg végső soron az volt, hogy jót játszottunk, kellemes hangulatban. Ez a lényeg! Erről szól ez a játék, erről szól a tábor!

Én is köszönöm szépen játékot, és bízom benne, hogy lesz még alkalom erre, mert nagy szeretettel meséltem, és csak öröm számomra olvasni a visszajelzéseket! :pajti:

Kiváltképp örülök neki, hogy ismeretségi köröm megint bővül pár kiváló emberrel. Jó volt vér focizni, jó volt bográcsozni, este tűz mellet zenét hallgatni, és együtt óbégatni (éneklés definíciója rám vonatkozóan). Bolyongani az erdőben, etetni a szúnyogokat, a szobában meg megdögleni az atkaportól. :D

Lányok pedig szépen táncoltak! Külön gratulálok nekik, és legyen ez - ha nem nagy kérés - rendszeres meglepetés! :D

Köszönjük szépen a szervezést!

Link a hozzászóláshoz

Én is így érzem , hogy amíg friss addig kell írni :D

Szóval ...

A tábor jó volt, köszönöm a csapatomnak , hogy segíthettem/vagy nem a munkájukat :D .

Felonnak köszönöm a sütit , meg Venesnek is , meg magamnak is :D , illetve Gabenek is.

ÉÉÉÉééss Felon ezért vagyok :].

A sötét bárdos koncepción még javítanom kell ,illetve a képességeim széles skálájának használatát.

Esetleg ,hogy későbbiekben életképesebb legyek , lehet új varázslatot kellene kitalálnom 4 manáért :D pl : Csillagos ég:]

Amúgy testvéremnek üzenem szeretem :D csak hát ilyenek ezek sötét bárdok , ha jön a manahiány :D

Anyu bocsáss meg nekem ,hogy nem hallgattam rád, illetve nyugodj békében Hrabat köszönjük a tartályszakadós legendát.

Osinak köszönet a páleszért :D.

Voltak legendák is más közösségebe pl egy csatornarendszerbe eltévedt amund bárdról :D akit se a várpatkányok nem ettek meg , sem a gorvikiak ?! :D

-Km MF legendaismerettel hallotam még valami szépet a TT-ről?

igen , hogy :.... egyik csapat sorait bővítette egy őslegendaismeretes bátor tolvaj ki hamisitási tudása és mechanika ismerete mellett , mint kiderült vámpírvadász is egyben :]

Végül is összességében még játékos nem voltam versenymodulon , szóval nekem tetszett TAO meséje , lesz mit merítenem belőle , ha majd én is mesélek a közeljövőben. De megtettem amit követelt a haza , tömtem a fejét :D

Igaz a 4 napos fejfájás rohamom nehezítette a haladást , de az algopirin + hatalom itala mindenre képes :D

ui: A KM-nek mindig igaza van.

Link a hozzászóláshoz

Alohaa!

Hát akkor frissiben hamar, de még mindig fáradtan és kialvatlanul néhány gondolat.

Köszönöm mindenkinek a tábort, meg minden egyebet. És akkro az egyebek kicsit bôvebben: emberek, pillanatok, érzések, hangulat, élmények, tábor ? Antail és csapata, modul ? TAO, km ? MagyarGergely, szervezések meglepik miegymás ? Felon, frenetikus játékélmény ? csapatom (Obshugi, Matebillic, Silver és Vico), esti tábortüzezések, beszélgetések, és a szitus verseny ? lesz jobb neve is igérem! :D

Na és akkor így a végére csak tényleg egy rövid szösszenetnyi arról, h mennyire is tetszett nekem személy szerint a tábor a modul stb, és hogy mit is gondolok róla:

Életem egyik legjobb tábora volt. Életem egyik legjobb szerepjáték tábora volt. Életem legjobb nyári szerepjátékos tábora volt. Reményeim szerint a következô pár napban tudok beszélni a csapattagokkal, arról, hogyan is lesz a Téli tábor, mi lesz a koncepció. Ha minden jól megy, akkor a következô nyári táborra már nagyjából megvannak a karakterek, van egy nyers csapatkoncepció, stb. Lassan?lassan jó volna, ha ki lenne rakva az oldalra a karakteralkotás és a hangulatkeltô novella :mrgreen: ...

A modulról egy gondolat. Nagyon nagyon élveztem én is és úgy t?nt az egész csapat, sôt mintha még néha a kmünknek is tetszett volna a dolog. Irgalmatlan mennyiség? mellékszál, minden mindennel összefügg, kapcsolódik, bárhová lehet menni a városban bármihez hozzá lehet nyúlni, mindenüt tvan vmi. Ilyennek kell lennie. Pont. Egy baj van vele... ezentúl ez lesz az elvárás ;):P:mrgreen:

Elköszönésképp pedig annyit még, hogy a Kupa nem az én, hanem legfôképp a csapat és a kmünk érdeme és nem nekem, hanem inkább nekik jár, mivel ôk adtak mindenre lehetôséget, mindenben partnerek voltak, és kössz, h elviseltetek...

Üdvözlettel,

@huszár

Link a hozzászóláshoz

Halihó emberkék :)

Én is írásra szántam magam, és szeretném megköszönni a tábort minden szervezőnek, legfőképpen Z-nek, akivel jó nehéz egyeztetni, és volt némi megcsusszanás póló ügyben is, de befejezték szerencsére még a tábor alatt, szüleim pedig el tudták hozni egy nagyobb kitérővel, miután futárral nem ért volna ki :D, köszönöm továbbá a játékot a csapat társaimnak, Catsmile sokkal mókásabb karakter, mint számítottam, a részvételt Felonnak, aki előtt most is le a kalappal a szervezői munkáért, és a dekorációs dolgokért, no és persze a táncért, amit már jóelőre tudtam, hála a csörgő elemeknek :D(, hamarosan, ha végre meg tudom oldani, a rajzokat scannelem, addig ha valamit úgy érzel mindenképp kell, szólj róla, és fenntartom a képet nektek, mert a többi megy egy másik társaságnak :) Két végéről égetem a gyertyát ), és a mesélést Z-nek, aki megmutatta, milyen a város, és persze a kövér kocsmáros és csontos felesége, főleg ha kettesben maradnak :mrgreen:

és utoljára, de nem utolsó sorban TAOnak a modult!!!

Már a játék kezdetekor nagyon kíváncsi voltam a történetre, mondhatjuk, hogy játékosként ez motivált, ami más táborokban is az egyik motiváció, és az a két apróság, ami a hangulatkeltőkkel szemben állt, a tetoválás, és a holttestek eltűnése, amiről beszéltünk is, volt az egyetlen, ami gyenge, feledhető, nem lényeges pontként felfedezhető.

Végigolvastam a modult, s ezt követően mondok véleményt is: le a kalappal!

Nagyon jó ötlet volt, a fő cél, és a GTA érzetű kis mellék küldetések, olyannyira, hogy bármikor, akár újra is lejátszanám ( ami nagy szó, mert jobb kedvelem ha egy KM saját meséivel találkozom, nem egy legyártott modullal) egy olyan KM keze alatt, aki képes hangulatot teremteni, és megadni a családról addig semmit nem tudó JK-inak a motivációt. Mert ez a kettő kötelező eleme annak, hogy átérezze a csapat, és élvezze a játékot.

Hulla NyT modulját messze felülmúltad, remélem Hulla ezt nem veszi rossz néven :), az ő története a szokásos alaposságával és részletességével készült, szintén jó modul, viszont nagyon nehéz, tehát megvannak a maga erényei :wink: ,

itt pedig úgy érzem, maga a szerepjáték,a szövetkezések, beszédes interakciók, kaptak fő hangsúlyt, ami miatt, ahogy írtam máshol is, improvizált beszélgetések fegyverével rendelkező boszit indítottam. Mert ezt érzem a szerepjáték valódi elemének, és ezt akarom gyakorolni, Netreferék tudják, rám fér :)

Nem véletlen állt a karlapomon kitételként hogy keveset varázsol, inkább az ismerkedés útján beszélgetésekkel próbálja magához kötni az embereket, és persze pletykákkal operál.

Szerettem volna látni egy olyan pillanatot, mikor reggel kinéz az ellenséges gorviki klán feje az ablakon, és látja, hogy mindenki fehér virággal mászkál, mert elvileg megvéd a szörnytől :D

Azt viszont tényleg sajnálom, hogy Catsmile és Dave által részletesen megtervezett ostromra nem volt idő. :D

A khállal sem futottunk össze, aki véleményem szerint értelmes lényként kezelhető, még ha vad is, tehát egy MF lélektannal is fel lehetne venni a kapcsolatot vele,bűbájok nélkül, attól függetlenül, hogy nem beszél nyilván emberi nyelvet és fél, amennyiben nem lép fel a csapat fenyegetően. E tekintetben az idomításban feltételezett általános állatismeret is szerepet kaphatna, bár nyilván a másodlagos fontossággal. Ezen lehetne, vagy lehetett volna még egy kicsit finomítani. :)

Az Arimas mint vérfarkas szál, szintén nagyon jó ötlet, ahogy az is, hogy eltér a bestis farkastól. :)

Nem indult zökkenőmentesen a karakter leadás sem, és a csapat kommunikáció, de jól lett lekezelve végül a dolog, és bizonyos fokig irigylem a társaságot, akik átokként folyamatos, szerepjátékot igénybe vevő átkot kaptak, én pedig, persze, jófejségből, tisztában vagyok vele, csupán gyerekgyűlöletet. A modulban lett vagy lehetett volna szerepe a dolognak, de nagyon hamar nyilván valóvá vált az átok ténye, eredete :), onnantól fogva pedig nincs az a boszorkány, aki átkot hagy magán.

Alina persze nyilván remélte, hogy róla is leveszem, de semmi ok nem volt rá, hogy ennyi év távollét után gyanakodjak arra, hogy átkozottak, főleg hogy semmi családi nem volt az átkomban, még ha beszélgetésben családi átokról esett is szó^^

Az átok megfordulását viszont nem értettem, mint ahogy azt sem, miért nem kapott a csapat semmiféle információt, noha nálunk volt Milo az informátor, akivel meg lehetett volna teremteni a maffia hangulatot, aki elmesélhette volna a családunk fontosságát, a családi háttérben zajló dolgokat azaz a maffiásdit, és a város átfogó képét, főbb nevezetességeit. Nem ezen múlott, hogy bemegyünk és körbejárunk-e, így viszont tulajdonképpen vakon bolyongtunk egy sivatagban.. ez szinte a: mentek a pusztában csőmodul volt ha jól saccolom 4 ciklusnyi időn át, csak épp a puszta képe sem volt lefestve..

Pálcika emberek egy fehér lapon.

Hangulat nélkül sajnos nem tudok játszani, játékosi gyengeség, lehet, de a kaland mesterétől várom, hogy környezetet teremtsen, a modul céljához híven is egy élő világot, és most nem Alborne papnőjét hoztam, aki adhat hozzá lökést egy dallal, nem is beszélve arról, hogy változtak, nagyobbak lettek az igényeim. Nem statisztikákat, hanem játékot keresek.

Egy olyan kalandban, ahol ténylegesen az információ csak az, amit egy csapat segítségül hívhat, mert nincs külső segítség, nincs kölcsönadok pár dzsadot dzsad klánvezér, mert neki is meglepően kevés embere volt, pont azt visszatartani tulajdonképpen a játékosi lehetőségek teljes lezárása volt. Nem is beszélve a tényleges interakciókra építő karakterekről. Kicsit úgy érzem , hogy az volt a terv, hogy szépen végigmenjünk csőben a mellékszálakon, és a játékosi ötletek, még ha jól végig lettek is játszva, nem kerültek díjazásra.

Első körben egyetlen karakter rendelkezett némi személyiséggel, a szemes, testrészes fura muki, le is csaptam rá játék reményében, a másik felbukkant dolog pedig, a városőrnek feltett kérdés, a modul olvasata után szintén könnyedén kezelhető lett volna, tekintve hogy a legkevéssé biztonságos terület a polgár negyed volt, tehát igenis vannak biztonságosabb részek, akkor is ha a KM nem akarja annak látszatát kelteni, hogy a városőrség bárhová is húzna.

Itt ragadnám meg azt, a több tábort is végigkísérő hibát, hogy a KM-ek nem úgy ülnek le játszani, hogy ismerik a teljes modult. Csak az adott ciklust olvassák el, szeretném, ha ez változna, akárha a KM rendelkezik kevés idővel, akár ha későn kapják kézhez a modult.

Jó ötletnek tartanám azt is, hogy a KM jelöltek, még a tábor előtt leüljenek egy-egy játékra rövid párórás modulokat mesélve, és tanácsokkal lássák el egymást. Innentől talán mérsékelni lehetne a mesélő-játékos összepárosítás lutri érzetét, oldani lehetne a mesélői skatulyázásokat, és nagyjából ismerve a játékosokat, és ismerve már a mesélői stílusokat is szűkíteni lehetne az összeférhetetlenségek esélyét.

A tábor azért hagyott némi ettől független hiányérzetet is bennem: jóval kevesebbet beszélgettem azokkal a barátokkal, akikkel szerettem volna, és rövid volt a tényleges játékkal tölthető idő.

Link a hozzászóláshoz

Köszönöm a tábort, köszönöm a jó beszélgetéseket, a jó modult és KM-et, na meg a csapatot. Örülök, hogy megint találkozhattam pár emberrel, akikkel sajnos igen ritkán tudok.

Sok mindent szerettem volna először írni, de már meggondoltam magam, mert egyéb problémák miatt sem vagyok a megfelelő idegi állapotban (nem hiába tudok most is itt, a gépnél ülni).

A sok gondolat helyett csak ennyi:

A folytatás más ,,csatornán."

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Bár a végén estem be, de úgy érzem megérte. Jól éreztem magam, köszönöm ezt mindenkinek, aki egy mosollyal megajándékozott a tábor ideje alatt. ;)

A KM-i oldal kicsit lelkiismeretesen indult az elején, de olyan élvezetes játékba ment át a végén, hogy már nem is emlékszem rá. :D

Csak egy dolgot nem értek... miért volt baj, hogy a hajnali focinál én is bevállaltam a pólónélküliséget? :mrgreen:

Tao: még hogy nem vettél részt sport rendezvényen... a terepmotorozás is sport! Úgy hívják enduro

Link a hozzászóláshoz
Üdv!

Bár a végén estem be, de úgy érzem megérte. Jól éreztem magam, köszönöm ezt mindenkinek, aki egy mosollyal megajándékozott a tábor ideje alatt. ;)

A KM-i oldal kicsit lelkiismeretesen indult az elején, de olyan élvezetes játékba ment át a végén, hogy már nem is emlékszem rá. :D

Csak egy dolgot nem értek... miért volt baj, hogy a hajnali focinál én is bevállaltam a pólónélküliséget? :mrgreen:

Tao: még hogy nem vettél részt sport rendezvényen... a terepmotorozás is sport! Úgy hívják enduro

Nha erre csak annyit tudok mondani h amikor levetted a pólódat nehéz volta labdára figyelni na :oops::roll::mrgreen::mrgreen: :

Link a hozzászóláshoz

Nagyon örülök, hogy idén is sikerült elmenni a táborba! :) Az idei tábor nagyon jól sikerült, nagyon jó volt látni a régi arcokat, beszélgetni, hogy kivel mi történt, mi újság van és jó volt új emberekkel összebarátkozni, gondolok itt Tetra-ra (szarul játszottunk, de mi akkor is nagyon jól elvoltunk :D, 1000 hála a meséért! :wink:) Catsmile-ra, Dave-re, Rilmor-ra, Darun-ra elsősorban, hiszen velük még nem találkoztam, teljesen ismeretlenek voltak számomra! :)

A kalandunk elég szarul sikerült, de fel a fejjel, ki a mejjel, sztem jók voltunk! :wink: Maradandót alkottunk, gondolok itt a hallgatag bárdra és a nagyszájú harcművészre! :D Okosabb lett volna kicserélni a 2 karaktert, be tudtuk volna teljesíteni a szerepköröket! :)

A szobatársaim is marha jók votlak! :D Köszönöm Dave-nek a felejthetetlen Középfölde mesét! :) Azt hiszem nagyon jól elvoltunk, Catsmile kb 15 évet fiatalodott a kaland során, nagyon vicces volt a játék! :D Robbanó kő mindenkire - többek között ledöntöttünk egy várfalat, felrobbantottunk egy leprást, 30 falanxharcos is befordult... :D -, Catsmile altáji szervekre szakosodott, falanxharcostól lootolt alkar, vállról indítható balliszta, tüzes sárkány, stb. :D Örülök, hogy találkoztam mindenkivel! :wink:

Köszönöm a kalandot TAO-nak, Magyar Gergelynek a Rúna cikkeket, Andoronnak, hogy segített átmásolni, illetve mindnekinek aki egy lehetletnyit is tett értem! :wink:

Remélem jövőre is sikerül elmennem, az esetleges barcelonai úttól függ! :) Mindenesetre, ha jövőre nem is, akkor a rákövetkező NYT-n ott leszek! :) És bárddal megyek! :D Szerintem megfelelő karakter számomra! :P

Nagyon jó volt, még1x, örülök, hogy ott lehettem! :wink:

Link a hozzászóláshoz

Üdv Kedves Mindenki!

Mint feltűnhetett már, általában csak táborok után fordulok itt elő, ezért elnézést, attól még nagyon szeretlek Titeket! Előrebocsátom, hogy az itt folyamatban lévő (avagy már lezárult, ki tudja) osztásból én kimaradnék.

És akkor a tábor. Nem hiszem, hogy valaha nagyobbat játszottam volna életemben, pedig már ötödik éve kalandozom Veletek. Frenetikus volt a goblinparti, leszarom, hogy nem voltunk értékelve, mert ez a játék mindennél többet ért. Nulla veszekedés a karik közt, megállíthatatlan baromkodás, reggeli Turhaáldás, Varanggyá Gyalázás, orwellajelmezes Lila Hadúr, Ynev legokosabb orkja, Adnap Uf Gnuk (a név visszafele érdekesebb :D ), egy goblin gladiátor, aki 210-es (és nem dobott 00-át) TÉ-vel lehentel egy jól képzett fejvadászt, és persze a boszorkánymester goblinunk, aki torzmágiával szerencsésen gyártott a karakteremre egy négyszemű, sokkarmú, fekete Arankát :lol: . A Turhapatkány pedig sokkal többet jelent (legalábbis nekem), mint bármiféle könyv, mert ezzel dolgozniuk kellett a szervezőknek, ha nem is sokat, és teljesen egyedi, bibí :mrgreen: .

Mivel nem akarom elnyújtani a posztot, valamint a tábor dokumentációja (cirka 340 kép) a közeljövőben felkerül a honlapra, ezért a köszönetnyilvánítással be is fejezném:

- Köszönet TAO-nak, hogy engedélyezte a partit, ezzel lehetőséget teremtve életem legjobb játékára

- Köszönet Antailnak azért, hogy még mindig ő játssza ki a a legjobban az elborult NJK-kat, és hogy képes volt az eszeveszett ökörködést hosszú távon is elviselni, valamint hogy hajlandó volt egy gyakorlatilag az eredetitől teljesen eltérő modult megalkotni és lemesélni

- Köszönet Sneernek, hogy még mindig szétröhögöm magam a KM-kedésén ("Most megvagy! Na hol az a könyv?")

- Köszönet Shad'lexnek, hogy a szabad ég alatt alhattam :gonosz:

- Köszönet Faresznak Bajkonurért :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

- Köszönet Szentynek a Fester bácsis háttérképért

- Köszönet CS-nek, hogy hallgatott rám

- Köszönet Dark Zalának, hogy csak letolták a pofájukat :lol:

"GOBLINOK! NÓÓÓÓÓÓTA! KUMBEJ-KUMBEJ, KUMBEJ-KUMBEJ..."

Link a hozzászóláshoz

Üdv mindenkinek

Nagyon vártam már az idei nyári tábort, kiszakadni a mindennapokból és lazítani. Ez teljes mértékben sikerült is, hála a fantasztikusan élvezetesre sikerült modulnak és nem kevésbé a kiváló mesélőnek, akit Magyar Gergely személyesített meg. Óriási élmény volt játszani az ő színes és reális világában. Hatalmas élmény volt, hogy mindenben partner, támogatja a szerepjáték kibontakozását, de ugyanakkor ügyel arra is, hogy az idő ne menjen el annyira. Jó érzés volt, hogy mindig nagy kedvvel jött, hogy mikor játszunk. És az egyik legfontosabb - legalábbis számomra -, a reális gondolkodás mód. Amit jól példáz az első ciklusban történt kommentárja, mikor a jk már készült valami ügyességpróbát dobni: "Egy hatodik szintű kalandozó minek dobjon ügyességpróbát ahhoz, hogy kimászon az ablakon?" :)

A mesélésről még annyit, hogy a 3 órás ciklusok sokszor elég kevésnek tűnnek. Különösen, ha a mesélő teret enged a szerepjátéknak, így örök hála Magyar Gergelynek, hogy teljes mértékben támogatta a túlórát (még a Munchkin versenyt is beáldozva a szent cél érdekében). :)

És ha már a szerepjáték került szóba, akkor nagy-nagy gratuláció @Huszárnak az elismerésért! Aki ott volt tanúsíthatja, hogy teljes mértékben megérdemelte, mert óráisit alakított!

Nagy köszönet a csapatnak - Obshugi, MateBilic, Vico, @Huszár - a jó hangulatért, és hogy nem mészárolták le a bajvívómat a játék első órájában, mikor nagyon beszólt nekik. :)

Külön köszönet MateBilicnek a fuvarért, és a szobában rögtönzött grillezésért. :)

A szituációs verseny következőnek már sokkal jobban kidolgozott lesz. Ebből az első alkalomból mi is nagyon sokat tanultunk, többek között az alaposabb felkészülést. Remélem azért a résztvevők nem rossz szívvel emlékeznek rá vissza.

Örök hála, és ezer köszönet minden szervezőnek a hatalmas munkáért, és áldozatkészségért.

Igyekszem ott lenni a következő táborokban is.

Üdv, Silver

Link a hozzászóláshoz

Dave: bocsánat, a hozzászólásodat töröltem. Nem azért, mert te írtad, hanem azért, mert ez az Élménybeszámolók topic. ;) A másik téma (Tábor utáni utózengések) pedig lezárásra került, mert már túllépte a határt, és csak felesleges szócséplésnek ítéltük. Kritikát azonban továbbra is, itt is szívesen vesszük a táborról és én személy szerint a modulról is.

Mindenkinek: flémelések és hasonszőrű hozzászólások mostantól törölve lesznek. Akkor is, ha az illető "csak folytatta".

Várjuk az élményeket, játékban megesett poénokat, kritikát és véleményeket. ;)

Link a hozzászóláshoz

Értem...

A tábor - mint írtam korábban - tetszett, a környezet szép volt, a kaja finom volt, vagyis a lehetőségekhez mérten, ám szívesen fizettem volna többet inkább, egy árnyalattal magasabb színvonalért a reggelik tekintetében. Utolsó vacsin a hurka-kolbász emberes adag volt :D

A szoba nagyon jó volt, a társaság elsőosztályú. Karashu, Cat és többiek.....nagyon köszönöm. Remélem TT-n is találkozunk...oda készülök hosszabb mesével, és jön egy barátom is, akivel már nagyon régóta játszunk...illetve én csak mesélek, mert ez a mostani volt talán a 7. játékom egy olyan világban, amit annyira azért nem ismerek.

A modul tetszett, egy-egy apróságtól eltekintve, ami belefér. Rég találkoztam ilyen jó kis modullal, amit Z kezei alatt már lehetett jól játszani, de az első KM-ünknek ez túl nagy falat lehetett.

- sajnálom, ha valaki mást is megbántottam, senkit nem állt szándékomban, de amikor többen támadnak jogtalanul, mert csak az elfogultan elmesélt egyik oldalt ismerik, és rágalmaznak mindenfélével.... szerintem jobb, ha meg van beszélve, mielőtt szankciókat vonna maga után -

Link a hozzászóláshoz

Idáig is eljutottam...

Mivel már munkám sincs, úgyis ráérek mindenre. :D

Mint minden táborban eddig, jól éreztem magam, zömmel. Persze problémák mindig vannak, semmi se lehet tökéletes... A boldog naivitás, tudatlanság.

Szerepjáték része a tábornak:

Jó volt a csapat, a mesélő, a modul, a hangulat. Néha felkaptam a vizet, de próbáltam jól palástolni... De megsúgom, belül már mind a két fiamnak lekevertem volna egy nagyot...ökölharc Mf. :) (Anya keze olyan, mint egy láncos buzogány.:D)

Ceripapa: Asszem mi nem sokat fogunk együtt játszani... :) Csak ha egyikünknek se fáj s feje, meg a lelke, meg a szelleme meg stb. Bárdot hoztál, ami ment, mert nagy is a szád hozzá, jó választás volt a káosz a jellemedben. ETK olvasásából meg sose elég... ;)

Gabe: Hehe... Eléggé beszívtam. Én kis tudatlan... nem is tudom miért gondoltam, hogy valami komoly, hideg, káosz jellemtől mentes karival jössz. Persze... nem minden bm hideg gondolkodású, parancsot teljesítő, könyörtelen egyén. Iszonyat jó poénjaid voltak és bár nem igen játszottál még bm-et, tudtommal, mégis jól ment.

Hulla: Tudod használni a varázslót, erre már gyorsan rájöttem. Az is plusz pont, hogy tetteidet zömmel a karaktered jelleme határozta meg. Sajnos mi karaktereink motivációit sokszor nem értetted, de ez van, mindenki máshogy szemléli a saját szerepét... (Első a bosszú, de én úgy voltam vele, ennek ellenére is, hogy infó, infó, infó...:))

Oshi: Nah neki aztán most sikerült egy jó karit hozni. Szokásod, hogy bár nem vagy egy fecsegő egyén, de jókor mondasz jókat, és általában vicceseket. :) De egy kardművész nem is egy dumagép. :)

Egyebek része a tábornak:

Kaja jó volt. :D (Na jó....amit ettem, mert nem voltam befizetve...)

Hangulatom jó volt zömmel... Nagyon jó kis szobatársaim voltak...

Valaki hozott pálinkát, mások meg Citadellát, s volt, aki meg fuvarozott a boltba...

Én jól éreztem magam... Persze mély pont volt, de ez magánéleti dolog, munka stb.

Wctartály, pónik, tetra, tábortűz, pálinka, világító izék, mogyoróscsók, nekropolisz, karashu, catan, citadella, goblinsör... igen... ez egy jó tábor volt.

Egyéb személyek:

Köszi a kvízt, végre tudtam is valamit... mert abban vagyunk jók, amit szeretünk vagy ismerünk.

Azért Zala is képviselte magát... Kicsit velük mindig másabb a hangulat.

SirTom, gyere máskor is táborba... Egyszer már jó lenne, ha több estét maradnál, mint egy. :) Ha táborban már nem is találkozhatunk, de majd ha időd engedi, egy játék erejéig máshol igen... (És még valami: Köszönöm..., meg ha mindenki nem is fér el, de próbálkozom minél többet betuszkolni...)

Egyéb dolgok:

TAO: köszi a modult és a km-kedést... Mindig lehet mindenki jobb, de te most is tökéletesen meséltél... Meg: fekvés, bokafixáló cucc és nincs 4-es fekvő... ;)

Zoli: Köszi a tábor megszervezését stb., s remélem, hogy kicsit sincs benned az az érzés, hogy valami baj lett volna ezzel a táborral... Minden a legnagyobb rendben volt vele. Amik meg a fórumra felkerültek, csak utózörej, nem a tábor. ;)

Link a hozzászóláshoz

üdv,

öhm, sokat írnék de még mindig fáradt vagyok szal csak röviden:

- köszönet TAO-nak a modulért, a szervezőknek a táborért

- Zarminnak(kicsi Z :twisted: ) h életben hagyott pár ciklust és összesen 10 túrórudit nyerhettem általa

- a csapatomnak a játékot, és h az utolsó ciklust leszámítva(amikor feláldoztak) elviselték a karimat

- a CoC és Vampire játékosoknak a játékot, remélem ti is élveztétek

- tábortűz, és hajnali foci ...

- negatívumot talán nem is tudok mondani.. csak a sablonokat: kaja.. de hát nem enni mentem oda, meleg, hát igen, legközelebb járjanak esőtáncot a szervezők :lol: !!

- TT persze várom, 99% h megyek, remélem találkozok a megszokott arcokkal, addig is jó nyarat mindenkinek!

ui.: már nagyon várom h felkerüljenek a képek, szal kérem az illetékest h ne habozzon

ui2.: az "utózengésekkel" kapcsolatban csak annyit h a tábor az emberek 98%ának tetszett, és rossz szót nem szóltak, a 2% meg így járt, soha nem lesz olyan tábor amikor mindenkinek 100%ig tetszeni fog..

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...