Aion Gildes Shiffer Közzétéve: November 4, 2010 Megosztás Közzétéve: November 4, 2010 A tolvajnak nem muszáj lopnia. Ezt, hogy érted Tetra? Nálam diplomáciai értelmezésként olyan a tolvaj, hogy eltulajdonít valamit ami nem az övé. Van, hogy pusztán a megélhetés miatt, de lehet, hogy egyszerűen csak élvezi ezt vagy egyéb más okból kifolyólag. Az emberek közismerten az ilyeneket veszik tolvajnak szerintem. Lehet a lopás kismértékű, mint egy erszény vagy nagy, mint egy birtoklevél hamisítás illetve egyéb pénzügyi trükk és csalás. Szerintem ezek mind a tolvajokhoz tartoznak csak úgy mint egy nagy fa ennek is sok ágazat van ami különbözőféle hasznot eredményez. Viszont mindegyiknek ugyanaz a célja. Nem "tisztességes" módon hasznot szerezni. 8Hogy éppen milyen hasznot az is változó lehet.) De ez csak az én véleményem. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: November 4, 2010 Megosztás Közzétéve: November 4, 2010 Az én olvasatomban a tolvaj egy olyan ember, aki nem ért a harchoz sem a mágiához, és mégis eredményt ér el, ügyeskedéssel, szakértelemmel és fondorlattal. Ezen szakértelmek egy része nyílván alvilági, és (többek között emiatt is) tartozik a tolvajhoz egy szabadabb erkölcs, de nem muszáj eltulajdonításból élnie, tetszőleges céloknak szentelheti a létét. Link a hozzászóláshoz
Kniel Közzétéve: November 4, 2010 Megosztás Közzétéve: November 4, 2010 Szervusztok!Úgy jött ki, hogy végre el tudok most menni TT-re, sajnálom, hogy a nyári most kimaradt... Viszont egy kérdésem volna a "kedves" KM-ekhez... Kivettétek az MTK kasztjait, mint választható kasztok, ergó a nomád sámánt is. Na mármost a kérdésem a következő, a természethez fűződő viszonya miatt "halott" lenne a modulban, vagy más indok dominált inkább? Egyszerűen csak azt szeretném kideríteni, hogy egy Sámánpapnak lehet-e köze a modulhoz, azt lehetne-e választani...Előre is köszöntem! =) Link a hozzászóláshoz
Renia Közzétéve: November 5, 2010 Megosztás Közzétéve: November 5, 2010 Ez így azért sántít, mert a wierség ott van, még ha nem is derült ki. Tehát a személyisége nem kezd el változni csak attól, mert rájön, mi ő. Ez most olyan, hogy az oroszlán füvet eszik, aztán rájön, hogy ő oroszlán, és onnantól ragadoz. Amúgy meg ha a magus haladna a dnd-vel, ahol már átnevezték a tolvajt rugónak, több értelme lenne a kasztnak, mármint a nevének. Mert így félrevezető, ahogy látom is a hozzászólásokon. A tolvajnak nem muszáj lopnia. Én csak kiderültet mondtam, nem azt, hogy nincs meg a wierség! Az, hogy ráébred arra, hogy wier, nem jelent feltétlenül nagyobb személyiség változást, de eléggé megváltoztathatja az életet. És igen, a tolvajnak nem muszáj lopnia. Én általában "nem tolvaj" tolvajt csinálok. Gildes: Van egy kifejezetten könnyen elhulló kaszt.... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 5, 2010 Megosztás Közzétéve: November 5, 2010 Renia! Cs or Ceripapa tudja hogy milyen lesz idén JK halál esetén a teendô.Remélem amint idejük engedi válaszolnak. Szerintem alkoss egy csapatnyi karit és akkor nem is kell a csapatszerevezôbe írnod! Melyik kaszt a megfejtés amúgy? Ábrahám kaszt? Aion a wierek uralta városról van már modul,ha érdekel el is küldhetem . Bér akarom mondani vérvarazsló kasztot csak itt lehetene tanulni .Tuti lenne székháza itt a Láncbarátoknak. tetra "ragadoz" ez nagyon tetszik. Aion és tetra a kettôtök megfogalmazása együtt a Tolvajt egész jól kibôvíti szerintem. Kniel szintén meg kell várnod CS-t! (Szerintem csak nem gondolt rá) Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 5, 2010 Szerző Megosztás Közzétéve: November 5, 2010 Üdv!Kniel: sajnos kissé előítéletesnek kellett lennünk, és kizárnunk a nomád sámánt is, mert a mentalitása és a versenymodul támasztotta kihívások nem felelnének meg neki. Mindemellett a választható kasztok a TT-ken ezek szoktak lenni.Renia: karakterhalál esetén idén speciális eljárás lesz érvényben: a KM-ek által adott karakterrel kell utána játszani. (Természetesen ez a karakter közelíteni fogja az elhalálozottat, és a JK-nak is lesz beleszólási joga.)Üdv! Link a hozzászóláshoz
Renia Közzétéve: November 5, 2010 Megosztás Közzétéve: November 5, 2010 Renia: karakterhalál esetén idén speciális eljárás lesz érvényben: a KM-ek által adott karakterrel kell utána játszani. (Természetesen ez a karakter közelíteni fogja az elhalálozottat, és a JK-nak is lesz beleszólási joga.) Ez tetszik! Sneer: Még találgassatok Link a hozzászóláshoz
Kniel Közzétéve: November 5, 2010 Megosztás Közzétéve: November 5, 2010 Mivel kalandmesterek nincsenek még leosztva, mivel még a csapatok sincsenek meg, kit lehet zaklatni érdekesebb, személyre szabott kérdésekkel? Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 5, 2010 Megosztás Közzétéve: November 5, 2010 Sir Con Salamander urat és maybe Ceripapát. Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 17, 2010 Megosztás Közzétéve: November 17, 2010 Sziasztok!két hozzászólás: 1. a tolvaj lehet amolyan kincskereső/kalandor típus is... tehát nincs egyszerű zsebmetszére kárhoztatva... és egyébként is a wierek miért ne használnának ki másokat, hogy hatalomra/uralomra jussanak? 2. az érzékelés/éberség/észlelés tulajdonság érvényesül-e és ha igen, milyen módon? %-os vagy kidobásos? Sanyi Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: November 17, 2010 Megosztás Közzétéve: November 17, 2010 az érzékelés/éberség/észlelés tulajdonság érvényesül-e és ha igen, milyen módon? %-os vagy kidobásos? Se nem százalékos, se nem kidobásos. Pontosztós. A kérdésedre válaszolva: képesség, nem képzettség. Nem vagyok KM, csak azért merek válaszolni, mert az infó a karialkotásban benne van (bár egyébként elírással): Képességek: 10 képesség lesz (Éberség/észlelés is, szokásosan) Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 17, 2010 Megosztás Közzétéve: November 17, 2010 az érzékelés/éberség/észlelés tulajdonság érvényesül-e és ha igen, milyen módon? %-os vagy kidobásos? Se nem százalékos, se nem kidobásos. Pontosztós. A kérdésedre válaszolva: képesség, nem képzettség. Nem vagyok KM, csak azért merek válaszolni, mert az infó a karialkotásban benne van (bár egyébként elírással): Képességek: 10 képesség lesz (Éberség/észlelés is, szokásosan) jogos... elsiklottam felette, amikor másodszorra olvastam... nem vettem észre a fától az erdőt... megzavart a sok szám egymás alatt... viszont ezen esetben kötözködnöm kell egy kicsit... :-PPP mivel maga a képesség az ÚT-ben, ami nem szerepel, mint szabálykönyv... a kidobásos módszer alatt, bár nem pontos megfogalmazás, azt értettem, hogy a dobáskód miatt van minimum, illetve maximum érték... Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: November 17, 2010 Megosztás Közzétéve: November 17, 2010 Heló! nem megyek idén Tt-re de attól még lehet panaszkodni és fölösleges hülyeségeket kérdezni? Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: November 18, 2010 Megosztás Közzétéve: November 18, 2010 Lehet, csak nem örülünk neki, ezért nem válaszolunk. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: November 18, 2010 Megosztás Közzétéve: November 18, 2010 Heló! nem megyek idén Tt-re de attól még lehet panaszkodni és fölösleges hülyeségeket kérdezni? Nem lehet, bebebebeeeee Legalább ilyenkor ússzuk meg ezeket Csak viccezek Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 19, 2010 Megosztás Közzétéve: November 19, 2010 Vassi személyesen kapsz választ Vinyen úgy jó? Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: November 19, 2010 Megosztás Közzétéve: November 19, 2010 Akkor 3 válaszra reagálva: Hogy jutok el ingyen Vinyére és ingyen vissza? Dekker neked nem kell válaszolnod Felon, ez teljesen komoly kérdés, nem hülyéskedek!!! Sneer segíts kérlek, adj választ, hogy adj választ! Link a hozzászóláshoz
Dekker Közzétéve: November 22, 2010 Megosztás Közzétéve: November 22, 2010 És nem is szabad válaszolnom? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: November 22, 2010 Megosztás Közzétéve: November 22, 2010 Bocsánat, ha már volt a kérdés. Nem találtam se itt se a Csevegőben.Nekem mindig gondot okoz általános karaktert létrehozni, akit nem tudok elhelyezni a világban... tehát a kérdésem, hogy hova, milyen tájékra vagy környékre kell megérkeznie a karaktereknek a modul elejére? Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: November 22, 2010 Megosztás Közzétéve: November 22, 2010 És nem is szabad válaszolnom? Szia! Szabad válaszolnod, csak nem muszáj Viszont így újra végignézve az előző hozzászólásomat, kellemetlenül önsajnáltató szaga van, pedig nem pénzügyi okokból nem megyek TTre, csupán a beszélgetést akartam folytatni! Mondjuk ahogy nézem, ezt a kakit is csak én, egyedülmaradt ganajtúróbogárként próbáltam tovább görgetni Kérlek foglalj állást Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 23, 2010 Megosztás Közzétéve: November 23, 2010 Vassi miért ne lehetne kérdezni (hisz már megtetted! ) Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: November 23, 2010 Megosztás Közzétéve: November 23, 2010 Vassi miért ne lehetne kérdezni (hisz már megtetted! ) ezesetben: "Hogy jutok el ingyen Vinyére és ingyen vissza?" Link a hozzászóláshoz
Aion Gildes Shiffer Közzétéve: November 23, 2010 Megosztás Közzétéve: November 23, 2010 Hát még én is tudok erre válaszolni.. Válasz: -Gyalog menj oda és vissza is és ezzel meg van oldva a probléma..^^ Link a hozzászóláshoz
Vassi Közzétéve: November 23, 2010 Megosztás Közzétéve: November 23, 2010 Hát még én is tudok erre válaszolni..Válasz: -Gyalog menj oda és vissza is és ezzel meg van oldva a probléma..^^ Persze aztán gyaloglás közben rám szakad annyi hó mint Gánt és Székesfehévár közt pár éve Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: November 24, 2010 Megosztás Közzétéve: November 24, 2010 Vassi bekéredszkedsz valakinek az autójába aki jön le és megengedheti maganak ,hogy ilyen jó fej legyen hogy ingyen lehozzon,majd haza is vigyen.Erdemes a haza útra más személyt találni,hisz így kisebb a kérés nagysága.Eleve rendelkezni kell olyan barátokkal akik céges autóval vagy ingyen közlekedéssel rendelkeznek és ilyenkor jól jönnek.A le és vissza jutást kéred karacsonyi ajándéknak a családodtól!Stoppolsz,bliccelsz.térkapu,teleport... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés