Silmeniel Közzétéve: November 20, 2003 Megosztás Közzétéve: November 20, 2003 Sziasztok! 2004.január 3-án, J.R.R. Tolkien professzor születésének 102. évfordulóján a Magyar Tolkien Társaság ismét rendezvényt szervez a Corvin moziban. Reggeltől estig tartó változtatos programokkal, fellépésekkel, színdarabokkal, különleges vendégekkel várunk szeretettel mindenkit. Amint kiderülnek a végleges és pontos programok, jelzem. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: November 20, 2003 Megosztás Közzétéve: November 20, 2003 Ha jól hallottam kedves Silmeniel, te nagy Gyűrűk Ura rajongó vagy. Kiváncsi lennék, neked mi a véleményed a művekről és a világáról?A film jól sikerült vagy lehetett volna jobb is?No persze ne ide ird le, hanem nyitok neki egy külön topicot. Igy a találkozó elött izgalmas téma lesz. Gondolom erről mindenkinek van egy-két hozzáfűzni valója.Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 24, 2003 Megosztás Közzétéve: November 24, 2003 Silmeniel: tolkien fórumos is vagy? Ha igen ott mi a neved? Link a hozzászóláshoz
Silmeniel Közzétéve: November 24, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: November 24, 2003 Nefadar: szted? Link a hozzászóláshoz
Silmeniel Közzétéve: December 14, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 14, 2003 MEGVANNAK A H Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: December 14, 2003 Megosztás Közzétéve: December 14, 2003 ööö...Mikó?Ki lesz a vendég végül is?Mert szó volt két emberkéről is (már nem tudom,hogy kiről)...És mennyi lesz a beugró?az oldalon nem láttam... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 15, 2003 Megosztás Közzétéve: December 15, 2003 Nefadar: szted? így utólag megtaláltalak, de korábban nem és kerestelek :wink: Link a hozzászóláshoz
Silmeniel Közzétéve: December 15, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 15, 2003 Vendégek: úgy tudom, nem lesz külföldi vendégünk... Andy biztosra lemondta, Billy is ha jól hallottam... :cry: Ugyanakkor a film magyar szinkron-stábjának több tagja jön, úgyhogy lehet majd beszélgetni a színészekkel, a fordítókkal, állítólag még egy mini-szinkronstúdiót is berendeznek, ahol meg lehet nézni, hogy készültek a dolgok... Beugró... Hm... Ha jól értesültem, akkor 300-500 Ft között lesz... De ezek még azért nincsnenek kint, mert nem biztos infók. De tessék menni szépen kvízezni, stb... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Sziasztok! Zalaegerszegen lesz egy jó kis játék.Ime az infók: Január 17-én kerül megrendezésre a kalandmodulbajnokság,D&D 3 rendszer és MAGUS,9-10 órai érkezéssel. Cím:Zalaegerszeg Ady út 1. A buszállomáshoz közel, de a vasúttól is csak 15 perc gyalog. Helyszín(az ismert nevein ahogyan rá lehet kérdezni):HEMO,Tiszti Klub,Honvéd Kaszino. 8. szintű karakterekkel.A nevezési díj 1000FT.Természetesen mindenki kap ajándékot+ lesz díjjazás (pl.A legtöbbet fogyasztó KM, a legszerencsétlenebb JK, értsd a játék során végig 01 dobálgató JK stb.) Büfé is lesz előreláthatóan. KM-k akiket ismerhettek Magusban Crowstone és én próbálok valamit felcsillantani eme tudományból. CZ,Gem,Józsi (a magas srác a TT első napján) játékos lesz kellene nekik a segítség!! Gyertek el! A többi KM is régi szerepjátékos élmény velük játszani, de győződjetek meg róla magatok!!! Ha valakit érdekel írjon a sneer@freemail.hu-ra vagy ide privet.Akkor megadom a telefon számom vagy felhívom és a részleteket megbeszéljük. Szeretettel vár mindenkit a Dagadt Denevér Szerepjátékklub Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Dagadt Denevér RPGclub? nem is tudtam hogy ez a nevünk, kicsit le vagyok maradvak, bele kell huznom. Én ott leszek, ki jön még? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Kettőt találgathatsz n biztosdan ott leszek.Ha nem lesz csapatom majd a KM-ek agyára megyek általában szeretek ott pattogni ahol minél kevésbé van rám szükség.Ugyhogy crow, sneer, imádkozzatok hogy legyen csapatom Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 gem:ott is a szokásossal leszel??vagyis sámán?? Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 remélem gem sámánnal lesz. amultkor ugyis felidegesitett, most majd vele kezdem max a kaland végén bemutatok egy bünbáno áldozatot.... Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 scylla:te mivel leszel?ranagol pap/paplovag??? Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 a paplovag bejön.... Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: Január 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 7, 2004 Nemnem! A Ranil paplovag a bejövős, a ranagoliták meg nem jó emberek, le velük! Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Január 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 10, 2004 Lithas!Sneer: engem érdekel a Zalai tali. Konkrétumot, pl a karakteralkotásról és az előtöriről lehet tudni. Lécci írj ide, vagy küldj pm-t. Köci.Darun Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 12, 2004 Sziasztok! Darunnal már lebeszéltem telefonon, úgy néz ki jön! Ha bárkinek van kérdése vagy tud jönni. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 12, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 12, 2004 Sziasztok!Úgy látszik megkaptam a szóvivő szerepet így megint én írhatom be a következőket:A Dagadt egerszegi Denevérek februárban is jönnek egy dobással.Talán egész nagyra fog sikerülni.Február 21-én live lesz.Pontosan éjszaka lesz a rendezvény.Fedettpályás.Szabályok az alábbi címen olvashatók: http://www.extra.hu/egerszegliveEz a héten valószínüleg ki lesz egészítve.Ahol még lehet olvasni részleteket http://www.nexus.hu/legendaA fórum, zalaegerszegi Élő Szerepjáték Találkozó résznélSzálás intézése ügyében bátran keressetek engem.A dark zalaiak nagy része NJK lesz.Aki nem bírja az arcunkat itt a lehetőség hogy elkalapájon minket! ,)üdvözlettel, Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Január 13, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 13, 2004 Tavaszi találkozók egyike! Amit már sokaknak említettem, lesz egy hivatalos MAGUS verseny is még az ET szabályai szerint (gondolom). Itt http://atjaronap.sf.hu/ bővebb infót találtok róla. Tessék csapatokba rendeződni és megvívni az elsőségért! Én is ott leszek mert szeretnék egy mesélés és játéktechnikai előadást tartani. Remélem oda is benéztek majd. :wink: Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Lithas!Mazsinó: megkérhetlek rá, hogy vezess minket a MOM parkba??? Te vagy a mesterünk, mindenhova követünk téged. Ez persze nem igaz, de azért jó lenne, ha valaki összegyűjtene minket.Venes: tudom, hogy oda ki van írva, de én jobban szeretem szájbarágósan olvasni. Sz'al mi lesz????Darun Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 A Sneer által említett élô szerepjáték során a hangtechnikáért felelôs: DARK CZ!!!! Érdemes lesz eljönni,becsempészek egy kis Zámbó Jimmyt is az igazi borzongást kedvelôknek! Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Lenne egy kérdésem:aki CSAK Mazsinó mestert szeretné megnézni, annak is meg kell vennie a jegyet egész napra? :?: :?: :?: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Január 26, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 26, 2004 Te szentséges ég Cz.Te szervezed a hangefekteket? Ez ugye nem igaz?Nem akarlak egy egész estén keresztül Ugye nem igaz Cz??? Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Január 27, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 27, 2004 Lenne egy kérdésem:aki CSAK Mazsinó mestert szeretné megnézni, annak is meg kell vennie a jegyet egész napra? :?: :?: :?: Igen, mindenkinek jegyet kell vennie. Érdemes eljönni, mert egész nap aki nem játszik a versenyen, az mozizhat orron át is. Darun: Ha gondolod mehetünk együtt korán reggel, innen a Nyugatitól. Mit szólsz? Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés