Vándor Közzétéve: Január 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2004 Mazsinó megyek a MOM parkba! És amit emilben írtál abban benne vagyok... Letöltöttem a modult és kegyetlen nehéz de megbírkózk vele... Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Január 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2004 Az elöbbi én voltam... Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Január 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2004 Mazsinó mi is megyünk meghallgatni!Ha jól tudom MAGUS csapatnak már nem is lehet jelentkezni a versenyre ,mert betelt a jelentkezési létszám. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Január 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2004 Mazsinó mi is megyünk meghallgatni!Ha jól tudom MAGUS csapatnak már nem is lehet jelentkezni a versenyre ,mert betelt a jelentkezési létszám. Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 Lithas!Akinek nincs nővére az hozha még két JK-t? Mer nekem nincs nővérem. Egyébként: hány történet lesz? Te tudsz már valami konkrétat. (to Mazsinó)Darun Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Február 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2004 Chaten már rengeteget hangoztttam, ugyhogy most ide is beírom.Fevruár 21-én Live fantasyt szervezünk Zalaegerszegen.A szabályokat a www.extra.hu/egerszeglive oldalon megtalálhatjátok.Érdeklődni Sneernél és nálam lehet.Az érkezőkért természetesen kimegyünk a vonat, vagy buszállomásra. Link a hozzászóláshoz Cz Közzétéve: Március 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 7, 2004 Tegnap megvolt a 3. Átjáró napok.Képek már láthatóak az oldalon, remélhetőleg a videó is nemsokára felekrül majd.Amiket a MAGUS-al kapcsolatban az "Istenek" mondtak... hát emberek...nekem nagyon tetszik a változás:) Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Március 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 10, 2004 Lithas!Nekem már maga a tény tetszik, hogy még a nyomdában van a könyv. Link a hozzászóláshoz Mazsinó Közzétéve: Március 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 11, 2004 Kedves Darun!Most olvasom mi történt. Remélem a szervezők is olvassák soraid, mert nem voltál egyedül ezzel a kérdéssel. Ne csügedj, lesz még rendezvény csak figyelj jobban mert számítottunk rád. Szerencsére Sneer beugrott helyetted, igy nem volt gáz.Mazsinó Link a hozzászóláshoz TheElf Közzétéve: Március 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 11, 2004 Nekem már maga a tény tetszik, hogy még a nyomdában van a könyv. Link a hozzászóláshoz Pico Közzétéve: Március 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 11, 2004 Hát igen, számolni tudni kéne... meg amúgyis egy 600 oldalas könyvet, nem könnyű "bekötni". 8) Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Március 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 20, 2004 Kedves Darun!Most olvasom mi történt. Remélem a szervezők is olvassák soraid, mert nem voltál egyedül ezzel a kérdéssel. Ne csügedj, lesz még rendezvény csak figyelj jobban mert számítottunk rád. Szerencsére Sneer beugrott helyetted, igy nem volt gáz.MazsinóKalíthas!Még egyszer elnézést, legközelebb jobban igyekszem. És köszi Sneer!!! Jövök neked hárommal!!! Mien kérdéssel nem voltam egyedül???Darun Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Április 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2004 Május 8-án Zalaegerszegen Dagadt Denevér szerepjátszó klubb szervezésében modulbajnokság kerül megrendezésra.El?reláthatólag D&D rendszerben, lehet?ség szerint MAGUS rendszerben fog zajlani a játék.(Utóbbi attól függ át tudjuk-e írni a bajnokságig a modult D&D-r?l MAGUS-ra)Érdekl?dni lehet nálam. Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Április 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 21, 2004 Nekem már maga a tény tetszik, hogy még a nyomdában van a könyv. Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Május 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 7, 2004 Sajnos mivel megnevezni nem kívánt szeméyek miatt a Zlaegerszegi modulbajnokság modulja még nem készült el, a bajnokság elhalasztódik, egy 15-e utáni bizonytalan id?pontra. Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Május 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2004 Sajnos mivel megnevezni nem kívánt szeméyek miatt a Zlaegerszegi modulbajnokság modulja még nem készült el, a bajnokság elhalasztódik, egy 15-e utáni bizonytalan id?pontra.Kalíthas!Ez sajnos? Ha még lehet jelentkezni, akkor még lehet hogy jobb is így, hisz lehet, hogy még többen mennek. Én pl nagyon örülnék, ha sikerülne lejutnom. Ha tudsz konkrétumokat is, kérlek írd fel ?ket, én meg addíg megpróbállom összegy?jteni rá a pénzt, bár lehet, hogy nem fog menni. De ha meg sem próbállom...Darun Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Május 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2004 Nos mivel ma délután kiderült egy-két dolog, megosztom veletek. Az a helyzet, hogy a modulbajnokság várható id?pontja 22-e. Az el?tt semmiképp nem lez, és az is sokkal valószín?bb, hogy kés?bb kerül megredezésre.Darun:Ha szeretnél jönni, utána érdekl?dök az el?nevezésnek, mert úgy lényegesen olcsóbb(legutóbb 1000 ft volt az el?nevezés, míg a helybeli legalább 3000) Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Május 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2004 Lithas!Bocs Gem, de biztos hogy nem tudok menni, mert a NYT-re kell gy?jtenem, bár még az odaút is eléggé kétséges. F?leg hogy szeretnék valakit magammalvinni. Még egyszer bocsi!Darun Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Május 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2004 NO problemo man. Azért ha változik a helyzet sziveen látunk Ez mindenkire vonatkozik.Tessék szépen jelentkezni és lejönni jáccani egy jót, persze szép díjakért. Link a hozzászóláshoz Nefadar Közzétéve: Május 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2004 Szerepjáték tábor Szatymazon!Idén is megrendezésre kerül az ország legnagyobb hagyományokkal rendelkező szerepjáték tábora július 30. és augusztus 8. között (10 nap, 9 éjszaka), Szeged mellett. Ha valaki nem tud 10 napra lejönni, annak lehetősége van a rövidebb táborozásra arányosan kisebb díj ellenében. Az orrvérzésig tartó szerepjáték mellett rengeteg Túlélők Földje és Õsök Városa játékossal találkozhatsz. Érdeklődés esetén lesz Kalandok Földje bemutató és beszélgetés a Beholder Kft. kiadói terveiről, a magyar fantasy könyvkiadás jelenéről és jövőjéről. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! (részletek a honlapunkon)http://www.beholder.hu/?in=hir.php&id=5631 Link a hozzászóláshoz Mazsinó Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Szyasztok!Hátha valakinek van energiája modult írni:Seregszemle kalandmodul pályázat (Hírek) Deltavision Seregszemle kalandmodul-pályázatA Seregszemle szervezősége kalandmodul pályázatot hirdet a következő szerepjátékokban:- D&D- M.A.G.U.S (régi és új rendszer)- Vámpír- Shadowrun- 7TengerA versenyre bárki jelentkezhet egyéni vagy csoportosan megírt és leadott kalandmodullal, amely eddig máshol nyomtatásban vagy interneten nem jelent meg, nagy közönség nem játszott vele. A nyertes modulok díjazásban részesülnek és versenymodulként szerepelnek az őszi, illetve tavaszi Seregszemlén.A kalandmodulokat a szervezőség által választott zsűri fogja elbírálni.Feltételek- A modult Microsoft Word (.RTF) formátumban, Times New Roman betűtípussal, formázott táblázatok és beszúrt képek nélkül kell elküldeni a seregszemle@deltavision.hu címre.- Minden egyéb dokumentumot (térkép) külön csatoltan, tömörítve (.ZIP, .ARJ, .RAR) kell beküldeni ugyanarra az emailcímre. A csatolt képek összmérete ne haladja meg az 500kB-ot.- A modul legyen teljesen kidolgozott, mesélésre kész, 6 órára tervezett, vagyis szerepeljenek benne a helyszínleírások, háttértörténetek a kidolgozott NJK-k, szörnyek stb.- A modulhoz 6-10 előre generált karaktert is biztosítani kell.- A kalandmodul minden esetben tartalmazza a cím alatt a szerző nevét, elérhetőségét (telefon, emailcím).- Oldalszám szempontjából nincsen megkötés, de a 6 órás időlimitet érdemes figyelembe venni.A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a díjazott kalandmodulokat öt éven keresztül szabadon felhasználhatják. A nem győztes pályaműveket nem őrizzük meg és nem használjuk fel.Pályázati határidő: 2004. október 30.DíjazásA díjazás szerepjáték kategóriánként történik. A győztes 10000 Ft-os vásárlási utalványt kap, kalandmodulja versenymodulként szerepel és megjelenik a Fanfár magazinban.Használható könyvekD&D:- magyar alapkönyv (Játékosok könyve, Kalandmesterek könyve)- Szörnyek könyve- magyar kasztkönyvek- használható világok: Forgotten Realms, Greyhawk, Dragonlance, Eberron, Dark SunMAGUS: - régi alapkönyv- új alapkönyv- Második Törvénykönyv- Harcosok, gladiátorok- Papok, paplovagokVámpír:- magyar alapkönyv- Útmutató a Kamarillához- Útmutató a Szabbathoz- Klánkönyvek- Éjszaka sorozat (Mexikó, New York)Shadowrun:- magyar alapkönyv- Utcai szamuráj katalógus- Grimoire7Tenger- Játékosok könyve- Mesélők könyveJó munkát kívánunk!a szervezők(2004. 09 07.)"ÜdwMazsinóU.i.: Nekem nagyon nem tetszik, hogy 5 évig szabadon használhatják a műveket és az első díjat (ami elég kevés :cry: ) csak az ő boltjaikban vásárolhatja le a nyertes. :evil: Link a hozzászóláshoz Con Salamander Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Üdv! nekem van jó pár szép modulom most itthon, azonban ilyen kereteken belül én nem fogom elküldeni egyiket sem, nem is a nyeremény miatt, hanem szintén az öt éves dolog miatt. Más modulját csak más engedélyével, én ezt az elvet vallom. Biztos vannak, akik máshogy gondolják, de nem hinném, hogy sokan. Byez Link a hozzászóláshoz Dragon Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Na ezt hívják röviden Magyarországnak. Az a szomorú, hogy megélnek a mai üzleti szférában az ilyen emberek. A pofátlanság az egy dolog, de ez már gusztustalan. Megérdemelnék, hogy ezentúl a vásárlók nagy töbsége elvándoroljon, vagy elpártoljon tőllük. Nyugat Európa nagy részén egy ilyen kiírás után szerintem lehúzhatnák a rolót, legjobb esetben egy pályázatot sem küldenének be. Link a hozzászóláshoz SAS2000 Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Na ezt hívják röviden Magyarországnak. Az a szomorú, hogy megélnek a mai üzleti szférában az ilyen emberek. A pofátlanság az egy dolog, de ez már gusztustalan. Megérdemelnék, hogy ezentúl a vásárlók nagy töbsége elvándoroljon, vagy elpártoljon tőllük. Nyugat Európa nagy részén egy ilyen kiírás után szerintem lehúzhatnák a rolót, legjobb esetben egy pályázatot sem küldenének be.Hi!Most hogy megtaláltam a feltételeket, nem érzem magam sokkal jobban.Egyetértek Dragonnal, azzal a kitétellel, hogy nem csupán a modulírást nem ajánlom jó szívvel senkinek, de abban sem vagyok biztos, hogy szívesen mesélnék egy ilyen helyen, ahol a modult ezen feltételekkel szerezték...Mert ugye a verseny nem lesz ingyenes, azonban a pénz véletlenül sem a modulírónak vagy a mesélőknek megy, hanem...Egyszóval nem tetszik ez a munkamódszer...SAS Link a hozzászóláshoz Dragon Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Köszönöm SAS az egyetértésedet. Én már leírtam a véleményemet. Ha megyünk egyáltalán mesélni azt is csak azért, hogy öregbítsük a hírnevünket. Tényleg kellene kedden egy nevet kitalálni. Tehát kedden várom a névadó ötleteket. Link a hozzászóláshoz Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő 2/13 oldal A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó! Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat. Kalandozónév regisztrálása Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet! Csatlakozás a Kalandozókhoz Bejelentkezés Már velünk kalandozol? Lépj be! Belépés Követő 1 Vissza a témák listájához Minden aktivitás Kezdőlap Közösségi élet Rendezvények, táborok, találkozók Egyéb rendezvények (nem MAGUS)
Darun Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 Lithas!Akinek nincs nővére az hozha még két JK-t? Mer nekem nincs nővérem. Egyébként: hány történet lesz? Te tudsz már valami konkrétat. (to Mazsinó)Darun Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Február 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 4, 2004 Chaten már rengeteget hangoztttam, ugyhogy most ide is beírom.Fevruár 21-én Live fantasyt szervezünk Zalaegerszegen.A szabályokat a www.extra.hu/egerszeglive oldalon megtalálhatjátok.Érdeklődni Sneernél és nálam lehet.Az érkezőkért természetesen kimegyünk a vonat, vagy buszállomásra. Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Március 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 7, 2004 Tegnap megvolt a 3. Átjáró napok.Képek már láthatóak az oldalon, remélhetőleg a videó is nemsokára felekrül majd.Amiket a MAGUS-al kapcsolatban az "Istenek" mondtak... hát emberek...nekem nagyon tetszik a változás:) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Március 10, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 10, 2004 Lithas!Nekem már maga a tény tetszik, hogy még a nyomdában van a könyv. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Március 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 11, 2004 Kedves Darun!Most olvasom mi történt. Remélem a szervezők is olvassák soraid, mert nem voltál egyedül ezzel a kérdéssel. Ne csügedj, lesz még rendezvény csak figyelj jobban mert számítottunk rád. Szerencsére Sneer beugrott helyetted, igy nem volt gáz.Mazsinó Link a hozzászóláshoz
TheElf Közzétéve: Március 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 11, 2004 Nekem már maga a tény tetszik, hogy még a nyomdában van a könyv. Link a hozzászóláshoz Pico Közzétéve: Március 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 11, 2004 Hát igen, számolni tudni kéne... meg amúgyis egy 600 oldalas könyvet, nem könnyű "bekötni". 8) Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Március 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 20, 2004 Kedves Darun!Most olvasom mi történt. Remélem a szervezők is olvassák soraid, mert nem voltál egyedül ezzel a kérdéssel. Ne csügedj, lesz még rendezvény csak figyelj jobban mert számítottunk rád. Szerencsére Sneer beugrott helyetted, igy nem volt gáz.MazsinóKalíthas!Még egyszer elnézést, legközelebb jobban igyekszem. És köszi Sneer!!! Jövök neked hárommal!!! Mien kérdéssel nem voltam egyedül???Darun Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Április 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2004 Május 8-án Zalaegerszegen Dagadt Denevér szerepjátszó klubb szervezésében modulbajnokság kerül megrendezésra.El?reláthatólag D&D rendszerben, lehet?ség szerint MAGUS rendszerben fog zajlani a játék.(Utóbbi attól függ át tudjuk-e írni a bajnokságig a modult D&D-r?l MAGUS-ra)Érdekl?dni lehet nálam. Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Április 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 21, 2004 Nekem már maga a tény tetszik, hogy még a nyomdában van a könyv. Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Május 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 7, 2004 Sajnos mivel megnevezni nem kívánt szeméyek miatt a Zlaegerszegi modulbajnokság modulja még nem készült el, a bajnokság elhalasztódik, egy 15-e utáni bizonytalan id?pontra. Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Május 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2004 Sajnos mivel megnevezni nem kívánt szeméyek miatt a Zlaegerszegi modulbajnokság modulja még nem készült el, a bajnokság elhalasztódik, egy 15-e utáni bizonytalan id?pontra.Kalíthas!Ez sajnos? Ha még lehet jelentkezni, akkor még lehet hogy jobb is így, hisz lehet, hogy még többen mennek. Én pl nagyon örülnék, ha sikerülne lejutnom. Ha tudsz konkrétumokat is, kérlek írd fel ?ket, én meg addíg megpróbállom összegy?jteni rá a pénzt, bár lehet, hogy nem fog menni. De ha meg sem próbállom...Darun Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Május 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2004 Nos mivel ma délután kiderült egy-két dolog, megosztom veletek. Az a helyzet, hogy a modulbajnokság várható id?pontja 22-e. Az el?tt semmiképp nem lez, és az is sokkal valószín?bb, hogy kés?bb kerül megredezésre.Darun:Ha szeretnél jönni, utána érdekl?dök az el?nevezésnek, mert úgy lényegesen olcsóbb(legutóbb 1000 ft volt az el?nevezés, míg a helybeli legalább 3000) Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Május 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2004 Lithas!Bocs Gem, de biztos hogy nem tudok menni, mert a NYT-re kell gy?jtenem, bár még az odaút is eléggé kétséges. F?leg hogy szeretnék valakit magammalvinni. Még egyszer bocsi!Darun Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Május 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2004 NO problemo man. Azért ha változik a helyzet sziveen látunk Ez mindenkire vonatkozik.Tessék szépen jelentkezni és lejönni jáccani egy jót, persze szép díjakért. Link a hozzászóláshoz Nefadar Közzétéve: Május 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2004 Szerepjáték tábor Szatymazon!Idén is megrendezésre kerül az ország legnagyobb hagyományokkal rendelkező szerepjáték tábora július 30. és augusztus 8. között (10 nap, 9 éjszaka), Szeged mellett. Ha valaki nem tud 10 napra lejönni, annak lehetősége van a rövidebb táborozásra arányosan kisebb díj ellenében. Az orrvérzésig tartó szerepjáték mellett rengeteg Túlélők Földje és Õsök Városa játékossal találkozhatsz. Érdeklődés esetén lesz Kalandok Földje bemutató és beszélgetés a Beholder Kft. kiadói terveiről, a magyar fantasy könyvkiadás jelenéről és jövőjéről. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! (részletek a honlapunkon)http://www.beholder.hu/?in=hir.php&id=5631 Link a hozzászóláshoz Mazsinó Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Szyasztok!Hátha valakinek van energiája modult írni:Seregszemle kalandmodul pályázat (Hírek) Deltavision Seregszemle kalandmodul-pályázatA Seregszemle szervezősége kalandmodul pályázatot hirdet a következő szerepjátékokban:- D&D- M.A.G.U.S (régi és új rendszer)- Vámpír- Shadowrun- 7TengerA versenyre bárki jelentkezhet egyéni vagy csoportosan megírt és leadott kalandmodullal, amely eddig máshol nyomtatásban vagy interneten nem jelent meg, nagy közönség nem játszott vele. A nyertes modulok díjazásban részesülnek és versenymodulként szerepelnek az őszi, illetve tavaszi Seregszemlén.A kalandmodulokat a szervezőség által választott zsűri fogja elbírálni.Feltételek- A modult Microsoft Word (.RTF) formátumban, Times New Roman betűtípussal, formázott táblázatok és beszúrt képek nélkül kell elküldeni a seregszemle@deltavision.hu címre.- Minden egyéb dokumentumot (térkép) külön csatoltan, tömörítve (.ZIP, .ARJ, .RAR) kell beküldeni ugyanarra az emailcímre. A csatolt képek összmérete ne haladja meg az 500kB-ot.- A modul legyen teljesen kidolgozott, mesélésre kész, 6 órára tervezett, vagyis szerepeljenek benne a helyszínleírások, háttértörténetek a kidolgozott NJK-k, szörnyek stb.- A modulhoz 6-10 előre generált karaktert is biztosítani kell.- A kalandmodul minden esetben tartalmazza a cím alatt a szerző nevét, elérhetőségét (telefon, emailcím).- Oldalszám szempontjából nincsen megkötés, de a 6 órás időlimitet érdemes figyelembe venni.A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a díjazott kalandmodulokat öt éven keresztül szabadon felhasználhatják. A nem győztes pályaműveket nem őrizzük meg és nem használjuk fel.Pályázati határidő: 2004. október 30.DíjazásA díjazás szerepjáték kategóriánként történik. A győztes 10000 Ft-os vásárlási utalványt kap, kalandmodulja versenymodulként szerepel és megjelenik a Fanfár magazinban.Használható könyvekD&D:- magyar alapkönyv (Játékosok könyve, Kalandmesterek könyve)- Szörnyek könyve- magyar kasztkönyvek- használható világok: Forgotten Realms, Greyhawk, Dragonlance, Eberron, Dark SunMAGUS: - régi alapkönyv- új alapkönyv- Második Törvénykönyv- Harcosok, gladiátorok- Papok, paplovagokVámpír:- magyar alapkönyv- Útmutató a Kamarillához- Útmutató a Szabbathoz- Klánkönyvek- Éjszaka sorozat (Mexikó, New York)Shadowrun:- magyar alapkönyv- Utcai szamuráj katalógus- Grimoire7Tenger- Játékosok könyve- Mesélők könyveJó munkát kívánunk!a szervezők(2004. 09 07.)"ÜdwMazsinóU.i.: Nekem nagyon nem tetszik, hogy 5 évig szabadon használhatják a műveket és az első díjat (ami elég kevés :cry: ) csak az ő boltjaikban vásárolhatja le a nyertes. :evil: Link a hozzászóláshoz Con Salamander Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Üdv! nekem van jó pár szép modulom most itthon, azonban ilyen kereteken belül én nem fogom elküldeni egyiket sem, nem is a nyeremény miatt, hanem szintén az öt éves dolog miatt. Más modulját csak más engedélyével, én ezt az elvet vallom. Biztos vannak, akik máshogy gondolják, de nem hinném, hogy sokan. Byez Link a hozzászóláshoz Dragon Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Na ezt hívják röviden Magyarországnak. Az a szomorú, hogy megélnek a mai üzleti szférában az ilyen emberek. A pofátlanság az egy dolog, de ez már gusztustalan. Megérdemelnék, hogy ezentúl a vásárlók nagy töbsége elvándoroljon, vagy elpártoljon tőllük. Nyugat Európa nagy részén egy ilyen kiírás után szerintem lehúzhatnák a rolót, legjobb esetben egy pályázatot sem küldenének be. Link a hozzászóláshoz SAS2000 Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Na ezt hívják röviden Magyarországnak. Az a szomorú, hogy megélnek a mai üzleti szférában az ilyen emberek. A pofátlanság az egy dolog, de ez már gusztustalan. Megérdemelnék, hogy ezentúl a vásárlók nagy töbsége elvándoroljon, vagy elpártoljon tőllük. Nyugat Európa nagy részén egy ilyen kiírás után szerintem lehúzhatnák a rolót, legjobb esetben egy pályázatot sem küldenének be.Hi!Most hogy megtaláltam a feltételeket, nem érzem magam sokkal jobban.Egyetértek Dragonnal, azzal a kitétellel, hogy nem csupán a modulírást nem ajánlom jó szívvel senkinek, de abban sem vagyok biztos, hogy szívesen mesélnék egy ilyen helyen, ahol a modult ezen feltételekkel szerezték...Mert ugye a verseny nem lesz ingyenes, azonban a pénz véletlenül sem a modulírónak vagy a mesélőknek megy, hanem...Egyszóval nem tetszik ez a munkamódszer...SAS Link a hozzászóláshoz Dragon Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Köszönöm SAS az egyetértésedet. Én már leírtam a véleményemet. Ha megyünk egyáltalán mesélni azt is csak azért, hogy öregbítsük a hírnevünket. Tényleg kellene kedden egy nevet kitalálni. Tehát kedden várom a névadó ötleteket. Link a hozzászóláshoz Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő 2/13 oldal A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó! Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat. Kalandozónév regisztrálása Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet! Csatlakozás a Kalandozókhoz Bejelentkezés Már velünk kalandozol? Lépj be! Belépés Követő 1 Vissza a témák listájához Minden aktivitás Kezdőlap Közösségi élet Rendezvények, táborok, találkozók Egyéb rendezvények (nem MAGUS)
Pico Közzétéve: Március 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 11, 2004 Hát igen, számolni tudni kéne... meg amúgyis egy 600 oldalas könyvet, nem könnyű "bekötni". 8) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Március 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Március 20, 2004 Kedves Darun!Most olvasom mi történt. Remélem a szervezők is olvassák soraid, mert nem voltál egyedül ezzel a kérdéssel. Ne csügedj, lesz még rendezvény csak figyelj jobban mert számítottunk rád. Szerencsére Sneer beugrott helyetted, igy nem volt gáz.MazsinóKalíthas!Még egyszer elnézést, legközelebb jobban igyekszem. És köszi Sneer!!! Jövök neked hárommal!!! Mien kérdéssel nem voltam egyedül???Darun Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Április 20, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2004 Május 8-án Zalaegerszegen Dagadt Denevér szerepjátszó klubb szervezésében modulbajnokság kerül megrendezésra.El?reláthatólag D&D rendszerben, lehet?ség szerint MAGUS rendszerben fog zajlani a játék.(Utóbbi attól függ át tudjuk-e írni a bajnokságig a modult D&D-r?l MAGUS-ra)Érdekl?dni lehet nálam. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Április 21, 2004 Megosztás Közzétéve: Április 21, 2004 Nekem már maga a tény tetszik, hogy még a nyomdában van a könyv. Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Május 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 7, 2004 Sajnos mivel megnevezni nem kívánt szeméyek miatt a Zlaegerszegi modulbajnokság modulja még nem készült el, a bajnokság elhalasztódik, egy 15-e utáni bizonytalan id?pontra. Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Május 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2004 Sajnos mivel megnevezni nem kívánt szeméyek miatt a Zlaegerszegi modulbajnokság modulja még nem készült el, a bajnokság elhalasztódik, egy 15-e utáni bizonytalan id?pontra.Kalíthas!Ez sajnos? Ha még lehet jelentkezni, akkor még lehet hogy jobb is így, hisz lehet, hogy még többen mennek. Én pl nagyon örülnék, ha sikerülne lejutnom. Ha tudsz konkrétumokat is, kérlek írd fel ?ket, én meg addíg megpróbállom összegy?jteni rá a pénzt, bár lehet, hogy nem fog menni. De ha meg sem próbállom...Darun Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Május 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2004 Nos mivel ma délután kiderült egy-két dolog, megosztom veletek. Az a helyzet, hogy a modulbajnokság várható id?pontja 22-e. Az el?tt semmiképp nem lez, és az is sokkal valószín?bb, hogy kés?bb kerül megredezésre.Darun:Ha szeretnél jönni, utána érdekl?dök az el?nevezésnek, mert úgy lényegesen olcsóbb(legutóbb 1000 ft volt az el?nevezés, míg a helybeli legalább 3000) Link a hozzászóláshoz Darun Közzétéve: Május 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2004 Lithas!Bocs Gem, de biztos hogy nem tudok menni, mert a NYT-re kell gy?jtenem, bár még az odaút is eléggé kétséges. F?leg hogy szeretnék valakit magammalvinni. Még egyszer bocsi!Darun Link a hozzászóláshoz Gem Kapocs Közzétéve: Május 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2004 NO problemo man. Azért ha változik a helyzet sziveen látunk Ez mindenkire vonatkozik.Tessék szépen jelentkezni és lejönni jáccani egy jót, persze szép díjakért. Link a hozzászóláshoz Nefadar Közzétéve: Május 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2004 Szerepjáték tábor Szatymazon!Idén is megrendezésre kerül az ország legnagyobb hagyományokkal rendelkező szerepjáték tábora július 30. és augusztus 8. között (10 nap, 9 éjszaka), Szeged mellett. Ha valaki nem tud 10 napra lejönni, annak lehetősége van a rövidebb táborozásra arányosan kisebb díj ellenében. Az orrvérzésig tartó szerepjáték mellett rengeteg Túlélők Földje és Õsök Városa játékossal találkozhatsz. Érdeklődés esetén lesz Kalandok Földje bemutató és beszélgetés a Beholder Kft. kiadói terveiről, a magyar fantasy könyvkiadás jelenéről és jövőjéről. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! (részletek a honlapunkon)http://www.beholder.hu/?in=hir.php&id=5631 Link a hozzászóláshoz Mazsinó Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Szyasztok!Hátha valakinek van energiája modult írni:Seregszemle kalandmodul pályázat (Hírek) Deltavision Seregszemle kalandmodul-pályázatA Seregszemle szervezősége kalandmodul pályázatot hirdet a következő szerepjátékokban:- D&D- M.A.G.U.S (régi és új rendszer)- Vámpír- Shadowrun- 7TengerA versenyre bárki jelentkezhet egyéni vagy csoportosan megírt és leadott kalandmodullal, amely eddig máshol nyomtatásban vagy interneten nem jelent meg, nagy közönség nem játszott vele. A nyertes modulok díjazásban részesülnek és versenymodulként szerepelnek az őszi, illetve tavaszi Seregszemlén.A kalandmodulokat a szervezőség által választott zsűri fogja elbírálni.Feltételek- A modult Microsoft Word (.RTF) formátumban, Times New Roman betűtípussal, formázott táblázatok és beszúrt képek nélkül kell elküldeni a seregszemle@deltavision.hu címre.- Minden egyéb dokumentumot (térkép) külön csatoltan, tömörítve (.ZIP, .ARJ, .RAR) kell beküldeni ugyanarra az emailcímre. A csatolt képek összmérete ne haladja meg az 500kB-ot.- A modul legyen teljesen kidolgozott, mesélésre kész, 6 órára tervezett, vagyis szerepeljenek benne a helyszínleírások, háttértörténetek a kidolgozott NJK-k, szörnyek stb.- A modulhoz 6-10 előre generált karaktert is biztosítani kell.- A kalandmodul minden esetben tartalmazza a cím alatt a szerző nevét, elérhetőségét (telefon, emailcím).- Oldalszám szempontjából nincsen megkötés, de a 6 órás időlimitet érdemes figyelembe venni.A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a díjazott kalandmodulokat öt éven keresztül szabadon felhasználhatják. A nem győztes pályaműveket nem őrizzük meg és nem használjuk fel.Pályázati határidő: 2004. október 30.DíjazásA díjazás szerepjáték kategóriánként történik. A győztes 10000 Ft-os vásárlási utalványt kap, kalandmodulja versenymodulként szerepel és megjelenik a Fanfár magazinban.Használható könyvekD&D:- magyar alapkönyv (Játékosok könyve, Kalandmesterek könyve)- Szörnyek könyve- magyar kasztkönyvek- használható világok: Forgotten Realms, Greyhawk, Dragonlance, Eberron, Dark SunMAGUS: - régi alapkönyv- új alapkönyv- Második Törvénykönyv- Harcosok, gladiátorok- Papok, paplovagokVámpír:- magyar alapkönyv- Útmutató a Kamarillához- Útmutató a Szabbathoz- Klánkönyvek- Éjszaka sorozat (Mexikó, New York)Shadowrun:- magyar alapkönyv- Utcai szamuráj katalógus- Grimoire7Tenger- Játékosok könyve- Mesélők könyveJó munkát kívánunk!a szervezők(2004. 09 07.)"ÜdwMazsinóU.i.: Nekem nagyon nem tetszik, hogy 5 évig szabadon használhatják a műveket és az első díjat (ami elég kevés :cry: ) csak az ő boltjaikban vásárolhatja le a nyertes. :evil: Link a hozzászóláshoz Con Salamander Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Üdv! nekem van jó pár szép modulom most itthon, azonban ilyen kereteken belül én nem fogom elküldeni egyiket sem, nem is a nyeremény miatt, hanem szintén az öt éves dolog miatt. Más modulját csak más engedélyével, én ezt az elvet vallom. Biztos vannak, akik máshogy gondolják, de nem hinném, hogy sokan. Byez Link a hozzászóláshoz Dragon Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Na ezt hívják röviden Magyarországnak. Az a szomorú, hogy megélnek a mai üzleti szférában az ilyen emberek. A pofátlanság az egy dolog, de ez már gusztustalan. Megérdemelnék, hogy ezentúl a vásárlók nagy töbsége elvándoroljon, vagy elpártoljon tőllük. Nyugat Európa nagy részén egy ilyen kiírás után szerintem lehúzhatnák a rolót, legjobb esetben egy pályázatot sem küldenének be. Link a hozzászóláshoz SAS2000 Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Na ezt hívják röviden Magyarországnak. Az a szomorú, hogy megélnek a mai üzleti szférában az ilyen emberek. A pofátlanság az egy dolog, de ez már gusztustalan. Megérdemelnék, hogy ezentúl a vásárlók nagy töbsége elvándoroljon, vagy elpártoljon tőllük. Nyugat Európa nagy részén egy ilyen kiírás után szerintem lehúzhatnák a rolót, legjobb esetben egy pályázatot sem küldenének be.Hi!Most hogy megtaláltam a feltételeket, nem érzem magam sokkal jobban.Egyetértek Dragonnal, azzal a kitétellel, hogy nem csupán a modulírást nem ajánlom jó szívvel senkinek, de abban sem vagyok biztos, hogy szívesen mesélnék egy ilyen helyen, ahol a modult ezen feltételekkel szerezték...Mert ugye a verseny nem lesz ingyenes, azonban a pénz véletlenül sem a modulírónak vagy a mesélőknek megy, hanem...Egyszóval nem tetszik ez a munkamódszer...SAS Link a hozzászóláshoz Dragon Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Köszönöm SAS az egyetértésedet. Én már leírtam a véleményemet. Ha megyünk egyáltalán mesélni azt is csak azért, hogy öregbítsük a hírnevünket. Tényleg kellene kedden egy nevet kitalálni. Tehát kedden várom a névadó ötleteket. Link a hozzászóláshoz Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő 2/13 oldal A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó! Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat. Kalandozónév regisztrálása Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet! Csatlakozás a Kalandozókhoz Bejelentkezés Már velünk kalandozol? Lépj be! Belépés Követő 1 Vissza a témák listájához
Gem Kapocs Közzétéve: Május 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 7, 2004 Sajnos mivel megnevezni nem kívánt szeméyek miatt a Zlaegerszegi modulbajnokság modulja még nem készült el, a bajnokság elhalasztódik, egy 15-e utáni bizonytalan id?pontra. Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Május 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2004 Sajnos mivel megnevezni nem kívánt szeméyek miatt a Zlaegerszegi modulbajnokság modulja még nem készült el, a bajnokság elhalasztódik, egy 15-e utáni bizonytalan id?pontra.Kalíthas!Ez sajnos? Ha még lehet jelentkezni, akkor még lehet hogy jobb is így, hisz lehet, hogy még többen mennek. Én pl nagyon örülnék, ha sikerülne lejutnom. Ha tudsz konkrétumokat is, kérlek írd fel ?ket, én meg addíg megpróbállom összegy?jteni rá a pénzt, bár lehet, hogy nem fog menni. De ha meg sem próbállom...Darun Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Május 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2004 Nos mivel ma délután kiderült egy-két dolog, megosztom veletek. Az a helyzet, hogy a modulbajnokság várható id?pontja 22-e. Az el?tt semmiképp nem lez, és az is sokkal valószín?bb, hogy kés?bb kerül megredezésre.Darun:Ha szeretnél jönni, utána érdekl?dök az el?nevezésnek, mert úgy lényegesen olcsóbb(legutóbb 1000 ft volt az el?nevezés, míg a helybeli legalább 3000) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Május 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2004 Lithas!Bocs Gem, de biztos hogy nem tudok menni, mert a NYT-re kell gy?jtenem, bár még az odaút is eléggé kétséges. F?leg hogy szeretnék valakit magammalvinni. Még egyszer bocsi!Darun Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Május 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2004 NO problemo man. Azért ha változik a helyzet sziveen látunk Ez mindenkire vonatkozik.Tessék szépen jelentkezni és lejönni jáccani egy jót, persze szép díjakért. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Május 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Május 17, 2004 Szerepjáték tábor Szatymazon!Idén is megrendezésre kerül az ország legnagyobb hagyományokkal rendelkező szerepjáték tábora július 30. és augusztus 8. között (10 nap, 9 éjszaka), Szeged mellett. Ha valaki nem tud 10 napra lejönni, annak lehetősége van a rövidebb táborozásra arányosan kisebb díj ellenében. Az orrvérzésig tartó szerepjáték mellett rengeteg Túlélők Földje és Õsök Városa játékossal találkozhatsz. Érdeklődés esetén lesz Kalandok Földje bemutató és beszélgetés a Beholder Kft. kiadói terveiről, a magyar fantasy könyvkiadás jelenéről és jövőjéről. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! (részletek a honlapunkon)http://www.beholder.hu/?in=hir.php&id=5631 Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Szyasztok!Hátha valakinek van energiája modult írni:Seregszemle kalandmodul pályázat (Hírek) Deltavision Seregszemle kalandmodul-pályázatA Seregszemle szervezősége kalandmodul pályázatot hirdet a következő szerepjátékokban:- D&D- M.A.G.U.S (régi és új rendszer)- Vámpír- Shadowrun- 7TengerA versenyre bárki jelentkezhet egyéni vagy csoportosan megírt és leadott kalandmodullal, amely eddig máshol nyomtatásban vagy interneten nem jelent meg, nagy közönség nem játszott vele. A nyertes modulok díjazásban részesülnek és versenymodulként szerepelnek az őszi, illetve tavaszi Seregszemlén.A kalandmodulokat a szervezőség által választott zsűri fogja elbírálni.Feltételek- A modult Microsoft Word (.RTF) formátumban, Times New Roman betűtípussal, formázott táblázatok és beszúrt képek nélkül kell elküldeni a seregszemle@deltavision.hu címre.- Minden egyéb dokumentumot (térkép) külön csatoltan, tömörítve (.ZIP, .ARJ, .RAR) kell beküldeni ugyanarra az emailcímre. A csatolt képek összmérete ne haladja meg az 500kB-ot.- A modul legyen teljesen kidolgozott, mesélésre kész, 6 órára tervezett, vagyis szerepeljenek benne a helyszínleírások, háttértörténetek a kidolgozott NJK-k, szörnyek stb.- A modulhoz 6-10 előre generált karaktert is biztosítani kell.- A kalandmodul minden esetben tartalmazza a cím alatt a szerző nevét, elérhetőségét (telefon, emailcím).- Oldalszám szempontjából nincsen megkötés, de a 6 órás időlimitet érdemes figyelembe venni.A szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy a díjazott kalandmodulokat öt éven keresztül szabadon felhasználhatják. A nem győztes pályaműveket nem őrizzük meg és nem használjuk fel.Pályázati határidő: 2004. október 30.DíjazásA díjazás szerepjáték kategóriánként történik. A győztes 10000 Ft-os vásárlási utalványt kap, kalandmodulja versenymodulként szerepel és megjelenik a Fanfár magazinban.Használható könyvekD&D:- magyar alapkönyv (Játékosok könyve, Kalandmesterek könyve)- Szörnyek könyve- magyar kasztkönyvek- használható világok: Forgotten Realms, Greyhawk, Dragonlance, Eberron, Dark SunMAGUS: - régi alapkönyv- új alapkönyv- Második Törvénykönyv- Harcosok, gladiátorok- Papok, paplovagokVámpír:- magyar alapkönyv- Útmutató a Kamarillához- Útmutató a Szabbathoz- Klánkönyvek- Éjszaka sorozat (Mexikó, New York)Shadowrun:- magyar alapkönyv- Utcai szamuráj katalógus- Grimoire7Tenger- Játékosok könyve- Mesélők könyveJó munkát kívánunk!a szervezők(2004. 09 07.)"ÜdwMazsinóU.i.: Nekem nagyon nem tetszik, hogy 5 évig szabadon használhatják a műveket és az első díjat (ami elég kevés :cry: ) csak az ő boltjaikban vásárolhatja le a nyertes. :evil: Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Üdv! nekem van jó pár szép modulom most itthon, azonban ilyen kereteken belül én nem fogom elküldeni egyiket sem, nem is a nyeremény miatt, hanem szintén az öt éves dolog miatt. Más modulját csak más engedélyével, én ezt az elvet vallom. Biztos vannak, akik máshogy gondolják, de nem hinném, hogy sokan. Byez Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Na ezt hívják röviden Magyarországnak. Az a szomorú, hogy megélnek a mai üzleti szférában az ilyen emberek. A pofátlanság az egy dolog, de ez már gusztustalan. Megérdemelnék, hogy ezentúl a vásárlók nagy töbsége elvándoroljon, vagy elpártoljon tőllük. Nyugat Európa nagy részén egy ilyen kiírás után szerintem lehúzhatnák a rolót, legjobb esetben egy pályázatot sem küldenének be. Link a hozzászóláshoz
SAS2000 Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Na ezt hívják röviden Magyarországnak. Az a szomorú, hogy megélnek a mai üzleti szférában az ilyen emberek. A pofátlanság az egy dolog, de ez már gusztustalan. Megérdemelnék, hogy ezentúl a vásárlók nagy töbsége elvándoroljon, vagy elpártoljon tőllük. Nyugat Európa nagy részén egy ilyen kiírás után szerintem lehúzhatnák a rolót, legjobb esetben egy pályázatot sem küldenének be.Hi!Most hogy megtaláltam a feltételeket, nem érzem magam sokkal jobban.Egyetértek Dragonnal, azzal a kitétellel, hogy nem csupán a modulírást nem ajánlom jó szívvel senkinek, de abban sem vagyok biztos, hogy szívesen mesélnék egy ilyen helyen, ahol a modult ezen feltételekkel szerezték...Mert ugye a verseny nem lesz ingyenes, azonban a pénz véletlenül sem a modulírónak vagy a mesélőknek megy, hanem...Egyszóval nem tetszik ez a munkamódszer...SAS Link a hozzászóláshoz
Dragon Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2004 Köszönöm SAS az egyetértésedet. Én már leírtam a véleményemet. Ha megyünk egyáltalán mesélni azt is csak azért, hogy öregbítsük a hírnevünket. Tényleg kellene kedden egy nevet kitalálni. Tehát kedden várom a névadó ötleteket. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Közösség
M.A.G.U.S.
Kalandozók Kiadványok
Karakteralkotó programok
Démontekercs
Események
Egynaposok
Nyári Táborok
Archív
Téli Táborok