Leenarya Közzétéve: Január 30, 2021 Közzétéve: Január 30, 2021 Pedig nekem tetszik. Lehet, csak azért mert lány vagyok, meg az áldott állapotomnak köszönhetően mindent (is) szebbnek látok. 😁 De szerintem simán belefér egy terjedelmesebb kalandba, feldobja a sztorit, hangulatot. Ki lehetne belőle hozni ezt-azt 😊 Csupán a km meg a játékosok hozzáállásán múlik 🙂 Kate kedveli ezt
Cundior Közzétéve: Január 31, 2021 Közzétéve: Január 31, 2021 16 órával ezelőtt-kor Leenarya írta: Pedig nekem tetszik. Lehet, csak azért mert lány vagyok, meg az áldott állapotomnak köszönhetően mindent (is) szebbnek látok. 😁 Ezt megértem, és had kívánjak sok örömöt nektek ehhez a szép kalandhoz, ezzel a témához illő Tolkien verssel: Beren és Lúthien regéje Zsendült a fű, zsongott a lomb, Bürök ringott ernyőivel, Forgott a tisztás: fénykorong, Pásztázták - árnyból - csillagok Ott táncolt, íme, Tinúviel, Zenére, mely csak rejtve zsong, Haján csillagfény volt a jel, Ruháján visszavillogott. Hideg hegyekből jött Beren, Bolygott, elveszve, fák alatt, Tünde-folyónál, rejteken Járt egymaga, búslakodott. S látott arany virágokat Bürök közt, bűvöleteset: Hölgy köntösén virág fakadt, Sátras haj árnyként lobogott. Mely vitte árkon-bokron át, Nyűtt lába gyógyult, ó; csoda! Már fürgén sietett tovább, És holdsugárért kapkodott. S Tinúviel pörgött tova, Betáncolván tündék honát; Míg Beren árván, vadona Mélyein hallgatózhatott. Hallott is sokszor röpke zajt, Hárslevél-könnyű lábakét; Zenét, mely mintha a talajt Járná; mint titkos csobogók. Bürök omlott fonnyadva szét, S mint ha egy sóhaj félrehajt Egy évnyi lombot, bükkökét, A szélből tél kavarodott. Járt mindenütt e lány után, Zörrentve sok évnyi avart; Csillag fényén, hold sugarán - Míg fagyos égbolt vacogott. A hölgyköntös mennyfényt kavart Távoli dombok hajlatán, E táncban égi-földi part Ezüstként eggyéolvadott. Tél tűnt, s megjött Tinúvíel, És tavasz tündökölt dalán Egeivel, esőivel, S olvadás vize csobogott. Virultak kecses lábnyomán Tünde-virágok: üdv-közel Éledt Beren, fű bársonyán Táncra-dalra vágyakozott. Szökött megint a tünemény. Tinúviel, Tinúviel! Hívta Beren tünde nevén, S a szökevény megállt legott, Fülelt, varázs bűvölte el: Beren hangja; már mindenén Kábulat, mely fényeivel Két férfikarból villogott. És szemébe nézett Beren, Át az árnyas haj sátorán, S a csillagos égi elem Tükörképét láthatta ott. Tinúviel, a tünde-lány, Halhatatlan bölcs-eleven, Rejtette őt árnyas haján, Karja ezüstje csillogott, Hosszú útjuk lett sors szerint, Ködös, hideg hegyek kövén, Hol zord, vak várfalakra ring Hajnaltalan-éjű vadon. Jártak a Tenger két felén, Mégis találkoztak megint, S elmúltak rég, erdő ölén, Mely zeng, túl minden bánaton. Leenarya kedveli ezt
Sigurd O'romell Közzétéve: Január 31, 2021 Szerző Közzétéve: Január 31, 2021 21 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Üdv! Én is unom magam a korlátozások alatt itthon... de ez a téma rég megérett a törlésre. Ez igazán nem volt szép🤨🤨🤨
Kate Közzétéve: Január 31, 2021 Közzétéve: Január 31, 2021 On 2021. 01. 30. at 20:11-kor Leenarya írta: Pedig nekem tetszik. Lehet, csak azért mert lány vagyok, meg az áldott állapotomnak köszönhetően mindent (is) szebbnek látok. 😁 De szerintem simán belefér egy terjedelmesebb kalandba, feldobja a sztorit, hangulatot. Ki lehetne belőle hozni ezt-azt 😊 Csupán a km meg a játékosok hozzáállásán múlik 🙂 Én is így vagyok! 🥰 mostanában a játékba több szerelmi szálat beviszünk, szerintem színesíti a játékot. Leenarya kedveli ezt
Legolol345 Közzétéve: Február 1, 2021 Közzétéve: Február 1, 2021 Szerintem embere válogatja, hogy mennyi szerelmet visz a kalandba. Azt gondolom, ha nem is elengedhetetlen, legalább megszokott dolog az ilyen jellegű szál a hasonló történetekben (Aragorn és Arwen, Kili és Tauriel, Ron Weasley és Hermione Granger, Han Solo és Leia Orgena, Parzival és Art3mis, Mario és Peach, a Shounen animék főhősei és a legkirívóbban öltöző női karakterek, stb...). Szóval nyugodtan lehet ilyen téma is a játékban, de nem kell túlzásba vinni (az előbb szemléltetett alkotások sem teszik ezt). Leenarya kedveli ezt
Rodrigo Közzétéve: Február 1, 2021 Közzétéve: Február 1, 2021 A teljesség kedvéért álljon itt egy újabb gyöngyszem a szerelemről: "A szerelem definiálhatóan amorfizálodott periférikus komplexuma, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén összegződő emócióknak, melyek a pszeudoindividualisztikus szub-kollagenizáció révén diffundálódott, kvázi habituációs élmények által refetisizálódott egocentrumban kiváltják a de jó lenne kettyinteni egyet érzését." (Ha esetleg valaki tudja a forrást, örülnék, ha megosztaná velem. Talán a Lendhorni küldetés vagy azzal egyidőben megjelenő könyvben találkoztam vele először, de lehet van előzménye és csak import a könyvben.) Sigurd O'romell, Leenarya, Darabolo és 1 további kalandozó kedveli ezt
Leenarya Közzétéve: Február 1, 2021 Közzétéve: Február 1, 2021 On 2021. 01. 31. at 12:23-kor Cundior írta: Ezt megértem, és had kívánjak sok örömöt nektek ehhez a szép kalandhoz, ezzel a témához illő Tolkien verssel: Beren és Lúthien regéje Zsendült a fű, zsongott a lomb, Bürök ringott ernyőivel, Forgott a tisztás: fénykorong, Pásztázták - árnyból - csillagok Ott táncolt, íme, Tinúviel, Zenére, mely csak rejtve zsong, Haján csillagfény volt a jel, Ruháján visszavillogott. Hideg hegyekből jött Beren, Bolygott, elveszve, fák alatt, Tünde-folyónál, rejteken Járt egymaga, búslakodott. S látott arany virágokat Bürök közt, bűvöleteset: Hölgy köntösén virág fakadt, Sátras haj árnyként lobogott. Mely vitte árkon-bokron át, Nyűtt lába gyógyult, ó; csoda! Már fürgén sietett tovább, És holdsugárért kapkodott. S Tinúviel pörgött tova, Betáncolván tündék honát; Míg Beren árván, vadona Mélyein hallgatózhatott. Hallott is sokszor röpke zajt, Hárslevél-könnyű lábakét; Zenét, mely mintha a talajt Járná; mint titkos csobogók. Bürök omlott fonnyadva szét, S mint ha egy sóhaj félrehajt Egy évnyi lombot, bükkökét, A szélből tél kavarodott. Járt mindenütt e lány után, Zörrentve sok évnyi avart; Csillag fényén, hold sugarán - Míg fagyos égbolt vacogott. A hölgyköntös mennyfényt kavart Távoli dombok hajlatán, E táncban égi-földi part Ezüstként eggyéolvadott. Tél tűnt, s megjött Tinúvíel, És tavasz tündökölt dalán Egeivel, esőivel, S olvadás vize csobogott. Virultak kecses lábnyomán Tünde-virágok: üdv-közel Éledt Beren, fű bársonyán Táncra-dalra vágyakozott. Szökött megint a tünemény. Tinúviel, Tinúviel! Hívta Beren tünde nevén, S a szökevény megállt legott, Fülelt, varázs bűvölte el: Beren hangja; már mindenén Kábulat, mely fényeivel Két férfikarból villogott. És szemébe nézett Beren, Át az árnyas haj sátorán, S a csillagos égi elem Tükörképét láthatta ott. Tinúviel, a tünde-lány, Halhatatlan bölcs-eleven, Rejtette őt árnyas haján, Karja ezüstje csillogott, Hosszú útjuk lett sors szerint, Ködös, hideg hegyek kövén, Hol zord, vak várfalakra ring Hajnaltalan-éjű vadon. Jártak a Tenger két felén, Mégis találkoztak megint, S elmúltak rég, erdő ölén, Mely zeng, túl minden bánaton. Ez gyönyörű 😊 Darabolo kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Február 1, 2021 Közzétéve: Február 1, 2021 21 órával ezelőtt-kor Kate írta: n is így vagyok! 🥰 mostanában a játékba több szerelmi szálat beviszünk, szerintem színesíti a játékot Jah 1-1,5 évnyi munkám van benne, hogy szerencsétlen Hephaistosból valamilyen érzelmet csaljak ki! Végre kezd előjönni valami... nekem spec az ágyjelenet tetszett a legjobban, az ágy alól halgatozó Mortussal Leenarya és Kate kedveli ezt
Rodrigo Közzétéve: Február 2, 2021 Közzétéve: Február 2, 2021 17 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: nekem spec az ágyjelenet tetszett a legjobban, az ágy alól halgatozó Mortussal Ágyjelenetből nekem a legmaradandóbb élmény, mikor Rodrigo csapata épp Toronban "vendégeskedett". Rajtunk volt a kendő, amivel nem ölhettek meg minket indok nélkül és a család, akivel épp üzletelni jöttünk el is szállásolt minket. Persze a Famorokra csak bokamagasságban néztünk, de a ház úrnőjének az gyönyörű volt, így kénytelen volt a digóm feljebb is nézni. A kivégzés elmaradt, sőt pár napos egyenlőtlen huzavona után meg is hívta az úrnő. Kifejtette, hogy kíváncsi a külhoniak szokásaira a párnacsatában és ehhez Rodrigót használja. Odakeveredett még egy rabszolganő is megfelelő előképzettséggel, így már-már kezdte igazán élvezni a karakter, mikor a Famor elvágta a rabszolganő torkát, mert mint utóbb kifejtette a halállal fűszerezve hatványozott az élvezet. Nem mondom, hogy nem rendült bele a karakter (meg a játékos is picit)... .. és Darabolo kedveli ezt
Legolol345 Közzétéve: Február 2, 2021 Közzétéve: Február 2, 2021 Ez egy kissé bizarr volt (mármint Rodrigo története). De nekem már ez is az:
Rodrigo Közzétéve: Február 2, 2021 Közzétéve: Február 2, 2021 16 perccel ezelőtt-kor Legolol345 írta: Ez egy kissé bizarr volt (mármint Rodrigo története). De nekem már ez is az: Én csak játszottam, más mesélt... A videó nekem is sok
Darabolo Közzétéve: Február 2, 2021 Közzétéve: Február 2, 2021 Egy órával ezelőtt-kor Rodrigo írta: Ágyjelenetből nekem a legmaradandóbb élmény, mikor Rodrigo csapata épp Toronban "vendégeskedett". Rajtunk volt a kendő, amivel nem ölhettek meg minket indok nélkül és a család, akivel épp üzletelni jöttünk el is szállásolt minket. Persze a Famorokra csak bokamagasságban néztünk, de a ház úrnőjének az gyönyörű volt, így kénytelen volt a digóm feljebb is nézni. A kivégzés elmaradt, sőt pár napos egyenlőtlen huzavona után meg is hívta az úrnő. Kifejtette, hogy kíváncsi a külhoniak szokásaira a párnacsatában és ehhez Rodrigót használja. Odakeveredett még egy rabszolganő is megfelelő előképzettséggel, így már-már kezdte igazán élvezni a karakter, mikor a Famor elvágta a rabszolganő torkát, mert mint utóbb kifejtette a halállal fűszerezve hatványozott az élvezet. Nem mondom, hogy nem rendült bele a karakter (meg a játékos is picit)... Jó KM-ed lehet. Érdekes story kerekedhet egy ilyenből.
Rodrigo Közzétéve: Február 2, 2021 Közzétéve: Február 2, 2021 @Darabolo Sajnos már elváltak az útjaink, de vitathatatlanul az egyik legjobb KM-em volt. (Sztori nem lett a jelentből, ez csak "színesítő, a játékélményt erősítő" mellékszál volt. ) Amúgy a KM itt is aktív, megbecsült személy Darabolo kedveli ezt
Darabolo Közzétéve: Február 2, 2021 Közzétéve: Február 2, 2021 26 perccel ezelőtt-kor Rodrigo írta: Amúgy a KM itt is aktív, megbecsült személy Én csak lobotimázott aquir korcsok szexorgiájába dobtam be multkor a kis @Defnyt. Szóval várom a további ötleteteket, szívesen megvalósítok egyet-kettőt
Rodrigo Közzétéve: Február 2, 2021 Közzétéve: Február 2, 2021 22 perccel ezelőtt-kor Darabolo írta: Én csak lobotimázott aquir korcsok szexorgiájába dobtam be multkor a kis @Defnyt. Szóval várom a további ötleteteket, szívesen megvalósítok egyet-kettőt A hölgyekkel nem szabad így bánni, akkor sem ha a hangok ezt sutyorogják!!!
Leenarya Közzétéve: Február 2, 2021 Közzétéve: Február 2, 2021 23 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: Jah 1-1,5 évnyi munkám van benne, hogy szerencsétlen Hephaistosból valamilyen érzelmet csaljak ki! Végre kezd előjönni valami... nekem spec az ágyjelenet tetszett a legjobban, az ágy alól halgatozó Mortussal Hehe! Ez jó, remélem mindenki megtalálja a szerelmet azzal, akivel jól esik. Mármint a karakterek 😍 Imádom S vidám sztorikat, a happy endeket 😊 Daraboló, figyu, mikor lesz végre olyan játék, amit beszéltünk, hogy beszállhatok? Már tűkön ülve várom, most jobban ráérek mert a meló felfüggesztve a bennem növekvő baba miatt. De nem bánom egy kicsit se 😊
Darabolo Közzétéve: Február 2, 2021 Közzétéve: Február 2, 2021 1 órával ezelőtt-kor Leenarya írta: Hehe! Ez jó, remélem mindenki megtalálja a szerelmet azzal, akivel jól esik. Mármint a karakterek 😍 Imádom S vidám sztorikat, a happy endeket 😊 Daraboló, figyu, mikor lesz végre olyan játék, amit beszéltünk, hogy beszállhatok? Már tűkön ülve várom, most jobban ráérek mert a meló felfüggesztve a bennem növekvő baba miatt. De nem bánom egy kicsit se 😊 Nem csak tőlem függ. De elhiheted nem vagy elfelejtve, egyenlőre sajnos nagyon sürű a programunk. Leenarya kedveli ezt
Leenarya Közzétéve: Február 4, 2021 Közzétéve: Február 4, 2021 On 2021. 02. 02. at 19:34-kor Darabolo írta: Nem csak tőlem függ. De elhiheted nem vagy elfelejtve, egyenlőre sajnos nagyon sürű a programunk. Ó, de jó. Ha akadna hetente legalább egy nap, annak is örülnék 😊
Leenarya Közzétéve: Június 5, 2021 Közzétéve: Június 5, 2021 Ejjha, február óta senki?? 😯 Ideje valakinek ide is írni. Eszembe is jutott valami. A szerelem olyan, mintha bepisáltál volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed 😁
Lozartan Közzétéve: Június 5, 2021 Közzétéve: Június 5, 2021 Igazad van. A szerelem csak egy rossz vicc. Bitschak kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés