Argos Közzétéve: Február 17, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 17, 2004 Spartas: mindenesetre bagyon szép, nekem nagyon tetszik. Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Nefadar és Argos: hölgy ismerösöm is rajong a versekért, szabadidejében irogat is... ha elküldeném nektek néhány alkotását (vagy beírnám ide?) mondanátok róla véleményt?! Plííííz... sokat jelentene neki...Kössz előre is. Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 A'frad: persze küld el, kiváncsi avgyok rájuk, szeretem a verseket nagyon:) címem:bpmone@freemail.hu várom őket:) (köszönöm a bizalmat)_) Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Argos: mivel senkit sem kímélve , őszintén kinyilvánítod a véleményed az itteni "versekről",kíváncsi vagyok milyen számodra az igazi vers. :roll: Mitől lesz vers a papírra vetett szavakból :?: Ha van kedved esetleg elolvasni a korábban beírt "verseimet", megtisztelnél vele ha mondanál róluk is véleményt. Persze csak ha nem gond...Nagyon szeretném tudni mit gondolsz róluk :oops: ...Előre is kösziÜdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Argos, felkeltetted az érdeklődésemet. Szeretem a kritikus hangvételű emgereket. Jó lenne, hogy ha van egy kis időd, akkor elolvasnád az Életem és vérem -et (Irodalom rész) és mondanál róla vmi véleményt. Bízom benned, hogy ha nem tetszik, azt kíméletlenül megmondod :wink: . Ja igen. A többiektől ugyanezt kérném. Mondjuk ezt már megtettem egyszer, de ezek szerint vagy ennyire unszimpi vagyok, vagy senki nem vette észre, vagy csak senkit nem érdekel...Előre is köszi. Üdv! Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Sziasztok!Beírtam az előző sóhaj előzményét is. Csak így érthető igazán. Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 eleinor: a mond miért, és az érzelmek kifejezetten tetszettek.mjd elolvasom a többit isoks? Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 eleinor: a mond miért, és az érzelmek kifejezetten tetszettek.mjd elolvasom a többit isoks?Húúúúú...erre aztán nem számítottam :oops: Persze titokban reméltem...mert ezek a kedvenceim, de nem hittem, hogy neked tetszeni fognak :oops: KöszönömÜdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 igazibol a kritikám két versnek szólt legjobba: jókedv, Sokat kértem.Valaki ne haragudj, de nekem nem tetszettek, főleg a jókedv, nekem nem tetszettek, ha gondolod beszélgethetünk róluk. Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 eleinor: nem vagyok kritikus ember, de őszintén megmondom ami nem tetszik, mert éltalában minden ember az mondja arra is ami nem tetszik neki, hogy tök jó, stb....nekem az ilyen eröltetett, műrímekkel teletűzdelt verseket nem bírom...... Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Spartas: ez a "sóhaj"nagyon fájdalmas...fájdalmas,szomorú...és mégis...gyönyörű szép.Vannak "versek"amik utat találnak az ember szívéhez.Az egyik örömmel tölt el , a másik fájdalommal.De hiába járja át a LELKED a fájdalom, újra és újra olvasod, mert nem tudsz menekülni a hatása alól :oops: ... (nyugtass meg, hogy nem ennyire tragikus a történet :cry: ...)Üdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Sziasztok!(nyugtass meg, hogy nem ennyire tragikus a történet :cry: ...)Elszomorít, hogy csalódást kell okoznom neked, drága hölgy... Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 18, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2004 Ó Jajjj :cry: ...vihar tombol a lelkemben :cry: ...Nem akarok butaságot mondani,így csak annyit mondok, szomorú vagyok most..."Rosszul van a világ megalkotva:Aki szeret,azt nem szeretik.Akit szeretnek, nem szeret.Aki szeret és viszont szeretik, azt is előbb-utóbb elválasztják szerelmétől...Szenvedünk." ~Romain Rolland~Eleinor Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Nefadar és Argos: hölgy ismerösöm is rajong a versekért, szabadidejében irogat is... ha elküldeném nektek néhány alkotását (vagy beírnám ide?) mondanátok róla véleményt?! Plííííz... sokat jelentene neki...Kössz előre is. Persze küld el, engem is nagyon érdekelenének.Spartas: nagyon jó lett.Eleinor: :wink: Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Gangler: "Mi" is szeretjük a verseket Nem olvashatnánk esetleg itt a fórumon is közülük :?: Üdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Argos: a kedvedért egy kis kronológia dec.01 /9old "Érzelmek" ~Eleinor~ dec.23/10old "Igen,neked szól..." ~Takeda~ dec.29/11old "Miért?" ~Eleinor~ dec.31/11old "Nem lehet válasz" ~Vyergas~ Ezeknek a "verseknek" van egy "kis"közük egymáshoz.Bár mi személyesen nem ismerjük egymást ( illetve, én nem ismerem a srácokat :cry: ), mégis ebből a négy versből, egymás után olvasva és kapcsolatot keresve közöttük kiderül, hogy mégis lehet másnak verset írni...Szerintem :oops: Üdv.Eleinor Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Sziasztok!Feltettem egy pár verset a Versek csak a Versek-be várom a kritikákat:) :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Argos: ez az utolsó versed nagyon tetszik, és olyan szép is, igaz teljes mértékben. Gratulálok :wink: Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 köszi:)) és a többi? valami krtiika? Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 örülök hogy tetszik:)az a vers nagyon sokat jelnet nekem:))a 16.-17. oldalon is vannak versek:)olvasd el őket:) Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Argos: azokat is olvastam, mert mindenkiét elolvasom, de a leginkább ez a versed fogott meg. Nem igazán szeretek véleményt mondani mások verséről, mert félek, hogy esetelg megbánthatom. Emiatt ne is nagyon várjatok tőlem kritikákat, bocsika mindenkitől... Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 engem nem tudsz megbántani irj véleményt kérlek:) Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 22, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2004 Vers a kedvesről: a címe alapján másra számítottam, de ahogyan arról a kardról írsz az nagyon tetszik. Egy kicsit jobban figyelhetnél a ritmusra, mert az nem igazán van a versnek. Te.: érdekes, a kedvesedről írtad, mert engem erre emlékeztet. Ez is szép. Titok: ez nekem nem tetszik személy szerint, de ettől még tetszik a stílusa. Olyan furcsa sítlusban írsz, említettem már? Nem érzek én már semmit sem: mintha elvesztetted volna azt akit szeretsz. Furcsa egy kicsit, hogy nem rímekben írsz ls, hoghy nem törekedsz arra, hogy ritmusos leygen, amúgy a vers egészen jó Egy igaz barát: engem arra emlékeztet, jogy valaki akiben bíztál az elhagyott vagy nagyon megbántott Vándorlás: egész jó, tetszik Sors: fantasztikus, mikor olvastam magam előtt láttam minden mozdulatot.Ezt nagyon jól sikerült megírnod. Magány: megint egy szívfacsaró vers. Megint csak annyit tudok kérdezni, hogy elhagyott a kedvesed vagy csak spontán depi mint az én ilyen verseim? Rabság: ez is egészen jó, jók a tájképei és a hsonlatai Csak te létezel: szintén, a szerelmedhez írod őket, mert akkor nagyon szerencsés, hogy egy ilyen fiút talált magának Azt tanácsolom amit nekem is mondtak, hogy próbálj meg ütemesebb sorokat írni és olvasd fel magadnak hangosan őkat. Amúgy szvsz nagyon tehetséges vagy csak még egy kicsit kell fiinomítanod a stíluson. Nefi Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Február 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2004 Hell' mindenki! Na, csak rávettem magam, hogy begépeljem az igért verseket... Véletlenül sem szeretnék plágiummal élni (így mondják, nem? :roll: ) ezek itt nem az én irásaim ... a hölgy neve Horváth Judit és osztálytársnöm lévén elcsentem néhány 'művét' amik tetszettek... :wink: Címeket nemtom mért nem írt hozzájuk... vagy csak én nem találtam öket? :roll: Szerintetek milyenek?! Én ugyanis - tökéletesen hülye lévén a versekhez - csak annyira tudok véleményt alkotni, hogy nekem tetszik-e avagy nem... Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Február 23, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 23, 2004 Nefi: örülök hogy tetszettek, én nem törekedek a rímekre, igazibol nem is szeretem a rímekre épülő verseket, a kritikám az ilyen versek ellen szólt leginkább, egy versnek nem a buta, erőltetett rímek a lényegei, szerintem...én ezt a stílust szeretem, ami nem rímekre, szótagszámokra és egyéb -általam hülyeségnek tartott- dologra épül.de izlések és pofonok:) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés