Gem Kapocs Közzétéve: Április 12, 2006 Közzétéve: Április 12, 2006 Hát lhet hogy működött de most egint nemakar felengedni, pedig már majd egy órája próbálkozom Javával, CGIvel meg mIRCel. Mostakkor ienkor mi van???
Vándor Közzétéve: Április 12, 2006 Közzétéve: Április 12, 2006 Ilyenkor nagy türelem, és várakozás. Valószínűleg a szerver nem jó, amint jó lesz, mindenki fel tud lépni.
pocimaci Közzétéve: Április 12, 2006 Közzétéve: Április 12, 2006 Hát lhet hogy működött de most egint nemakar felengedni, pedig már majd egy órája próbálkozom Javával, CGIvel meg mIRCel. Mostakkor ienkor mi van???Bocsanatot kerek mindenkitol, a szolgaltato hibaja miatt nem tudjatok feloldani helyesen a domainnevet. IP alapjan be tudnatok jonni, am mivel dinamikus IP van, felesleges megadni. Az lenne a vegleges megoldas, ha elvinnem hostingolni, am a jelenlegi anyagi helyzetemben ez sajnos nem megoldhato.Boscanat megegyszer mindenkitol, a szolgaltato igeretet tett a problema megoldasara.
Gem Kapocs Közzétéve: Április 13, 2006 Közzétéve: Április 13, 2006 Namost énnekem a témához érkezésem sincs, de ebből úgy veszem ki, hogy nem tudunk felmenni még egy jó darabig. Ha nem így van nyugodtan le lehet hülyézni.
pocimaci Közzétéve: Április 14, 2006 Közzétéve: Április 14, 2006 Udv minden bator Kalandozonak!Orommel ertesitek mindenkit, hogy a chat ujra mukodik.Udvozlettel:pocimaci
Oshram Közzétéve: Október 11, 2006 Közzétéve: Október 11, 2006 Üdv!Október 11-én 03:00-tól 19:00-ig az oldal chatszolgáltatása server karbantartás miatt szünetel!M
Oshram Közzétéve: Október 11, 2006 Közzétéve: Október 11, 2006 Üdv! Előző hozzászólás sztornó, már működik a chat :sry:
Oshram Közzétéve: Október 31, 2006 Közzétéve: Október 31, 2006 Üdv! Miért nem működik a chat? Kiléptem és utánna nem tudtam visszamenni
Venes Közzétéve: November 1, 2006 Közzétéve: November 1, 2006 Üdv!Miért nem működik a chat? Kiléptem és utánna nem tudtam visszamenni Nekem sem működött tegnap, pedig végre lett volna egy kis időm, hogy ,,társalogjak".:/ (Veled is.)
pocimaci Közzétéve: November 1, 2006 Közzétéve: November 1, 2006 Kedves Kalandozok!A szolgaltato valamit elbabralt a DNS-bejegyzessel, ezert a takesland.hu domain nem erheto el maskent, csak ip-vel (az IP-vel valo eleres a kovetkezokben is mukodni fog).A server IP-je: 213.178.97.17A server elerese a Mirc program segitsegevel: /server 213.178.97.17Webchat:http://213.178.97.17/contact/irc/webchatElnezest mindenkitol (a szolgaltato neveben).
pocimaci Közzétéve: November 1, 2006 Közzétéve: November 1, 2006 Antail, ird at legyszi az oldaladon az IP-re. Elvileg fix ip-m van.
Vándor Közzétéve: November 1, 2006 Közzétéve: November 1, 2006 Aaahrggg chatet akarok! Nem, nem leszek türelmes....
Gem Kapocs Közzétéve: November 23, 2006 Közzétéve: November 23, 2006 Chat CGI kliensével tessékk valamit cisnálni mert nemigne szeretne működni.
pocimaci Közzétéve: December 6, 2006 Közzétéve: December 6, 2006 Chat CGI kliensével tessékk valamit cisnálni mert nemigne szeretne működni.Most sem mukodik?
Oshram Közzétéve: December 6, 2006 Közzétéve: December 6, 2006 Chat CGI kliensével tessékk valamit cisnálni mert nemigne szeretne működni.Most sem mukodik?Üdv!Nekem most megy java és cgi is.
pocimaci Közzétéve: Május 14, 2007 Közzétéve: Május 14, 2007 Ertesitjuk Tisztelt Felhasznaloinkat, hogy a paszkal.hu server szolgaltatasai a vilamoseneria-szolgaltatas karbantartasa miatt az alabbi idopontokban szunetel:2007. majus 23-an 9:00 es 16:00 kozott2007. majus 30-an 9:00 es 16:00 kozottAz aramszunet az alabbi szolgaltatasainkat erinti (ezek nem lesznek elerhetoek):- Webhosting- Mail server- IRC-server- FTP-server- Kepgaleria- Forum- IRC-botokMegerteseteket es turelmeteket koszonjuk.
pocimaci Közzétéve: Május 14, 2007 Közzétéve: Május 14, 2007 Ertesitjuk Tisztelt Felhasznaloinkat, hogy az IRC-server neve megvaltozott. A server uj neve: paszkal.huA takesland.hu elorelathatolag meg az iden mukodni fog, de inkabb a fenti cimrol csatlakozzatok (ez a mIRC-cel csatlakozokra vonatkozik).Tehat a csatlakozas (mIRC-cel) a kovetkezokeppen tortenik:/server paszkal.hu/join #kalandozokA weboldalrol torteno belepes modja nem valtozott.Koszonjuk a figyelmeteket.A paszkal.hu IRC-server vezetosege:AntailCon_Salamanderpocimaci
pocimaci Közzétéve: Május 15, 2007 Közzétéve: Május 15, 2007 Bocsanatot kerek mindenkitol, ha nem voltam teljesen egyertelmu. A kalandozok.hu server termeszetesen mukodni fog ezido alatt, csak a chatserver all le.
Oshram Közzétéve: Szeptember 2, 2007 Közzétéve: Szeptember 2, 2007 Üdv! Holnap (2007.09.03-hétfő) kb. 19:00-ig, a chatszoba ideiglenesen nem lesz elérhető, áramszünet miatt
Oshram Közzétéve: Február 27, 2008 Közzétéve: Február 27, 2008 Üdv!Mi történt a chat serverrel? Mikor lesz újra? Esetleg másik?
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés