d3st Közzétéve: December 6, 2003 Megosztás Közzétéve: December 6, 2003 Természetgyógyász? Véletlenül nem Õnagysága Gyurcsok úr?? Nálunk a suliban egész kultusza van, nade nem azért, mert olyan jó, hanem annyira nem az, hogy már nevetséges... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 8, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 8, 2003 9-10 ezer forint felett vannak csak normális keretek és saját zsebből nincs annyi pénzem és szvsz anyuéknak sem erre így karácsony előtt... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 8, 2003 Megosztás Közzétéve: December 8, 2003 Nem, az ő neve, inkább nem írom le. Régi rajztanárom, ja és festő is, Nagykőrösi, asszem :roll: Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: December 10, 2003 Megosztás Közzétéve: December 10, 2003 Lithas!Venes: nem baj, örülök hogy tetszett. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 11, 2003 Megosztás Közzétéve: December 11, 2003 Tegnap voltam először dokinál 5 éve ismét, és ahozképest csak 2 és felet romlott a szemem, kb. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 11, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 11, 2003 Darun: nem baj, hogy sokat beszéltél, megveszem majd a szemüveget aztán majd veszek kontaklencsét is, aztán utána majd döntök, de amúgy is jó ha van alapból ilyenkor szemüveg Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: December 12, 2003 Megosztás Közzétéve: December 12, 2003 Venes, tán csak nem a "MESTER"-re gondolsz? arra aki egy időre egy kedves barátunkat sikeresen eltántorította a szerepjátéktól? Link a hozzászóláshoz
Elátkozott Közzétéve: December 12, 2003 Megosztás Közzétéve: December 12, 2003 Üdvözletem mindenkinek, mivel ez a bemutetkozás heje hát megteszem mert ezt kívánnya az illem. I.sz. 1986-ban láttam meg a napvilágot Bp-en. Anyám ez, apám az... ez lényegtelen . A szerpjáték fogalmával cirka 4 esztendővel ezelőt ismerkedtem meg egy jó embrnek köszönhetően. Későb ezzel a szeméjjel sjanos megszakatt a kapcsolatom mert csak 13 éves önmagamnak tudott meglepetést okozni (kérem itt mellőzék a félreértéseket :!: :!: ) de közbe fellnőtem :wink: , ő visszont továbra is a rossz KM szerepét játszotta. Ez alatt a 4 év alat sok más szerepjátékkal is megismerkedtem barátaimmal és örömmel jelezném azt a tényt, hogy eme kellemes szorakozás hozott össze majd egy tucatnyi jó emberrel és azóta már nemcsak a játékok miatt járunk össze. A sok játék között végig megmaradt a M.A.G.U.S. és azóta is szinte heti rendszerességel játszunk néhány fordulót. Hogy mért, mert személy szerint ez a legrészletesebben kidolgozott világ és ebben lehet a legnagyobb szabadságot elérni a karakterekkel, hisz tetteiknek játéktechnikai megkötései nincsenek. Mindezek mellet szivesen foglalkozom más kellemes elfoglaltságokkal mint például a túrázás, mozizás :oops: és persze az orbitális PARTIzás :twisted: nos röviden és tömören ennyit magamról. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 Manndi:De, de attól függetlenül végülis most már játszik, és ez a lényeg nem. Egyépként a Mester se olyan rossz, örülök hogy életem azon szakaszán megismertem Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 17, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 17, 2003 találtam magamról képet ami még a schönherz qpán készült:én Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 18, 2003 Megosztás Közzétéve: December 18, 2003 Látlak, látlak, látlak, látlak, látlak látlak látlak látlak látlak látlak látlak..... Ari vagy :wink: Hasonló vagy mint amilyennek elképzeltelek, a hangodról. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 18, 2003 Megosztás Közzétéve: December 18, 2003 Részemről már láttalak korábban is ugyanis én már regelve voltasm a régi oldalon is és ott fenn voltak a adark zalai találkozó kpépei de jó átni, hogy még mindig nem sokat változtál majd ha haverom átküldte a képeketa amiket kértem, én is teszek fel magamról fotókat.Jó lessssz? Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: December 18, 2003 Megosztás Közzétéve: December 18, 2003 Sziasztok! Megtenném én is ezt a lépést. 1980. március 31-én éjjel születtem Budapesten. Félvér vagyok hisz apám férfi volt anyám meg nő. Harmadik gyerekként nekem jutott a kisebbség szerepe a családban és ez néha eléggé frusztráltá tett. A MAGUS-sal a GURU-ban megjelent cikkek óta foglalkozom, szerepjátékokkal körülbelül szintén ez óta. A kezdet az Országút harcosa volt. Azóta mindent fogyasztottam a fantasy irodalmából és játékaiból amit ép ésszel lehet. Túléltem a találkozást Cthulhu-val, küzdöttem vámpírokkal és farkasemberekkel. Építettem domíniumot a Kárpátokban és meghaltam Galliáért. Zenében a Heavy Metalt (de elsősorban Metallica) és a dallamos zenét szeretem, művészetben az "értelmes" művészetet. A történelemből kis szeleteket szoktam olvasgatni, egy időben nagyon érdekelt az ókori Japán (a Shogun-t 15-ször olvastam, filmen kétszer láttam). Hobby-m a gitározás és a számítógép (persze az rpg-n kívül ). Egy időben StarWars filmet készítettem pár ismerőssel, de valahogy kifutottunk az időből. Én a vizuális és az audiovizuális effektekért voltam felelős. Jelenleg rendszergazda vagyok egy inkább meg nem nevezett helyen. Most próbálok egy újab csapatot szervezni valami matrixos, vagy StarWarsos film (short movie) készítésére, de mint mindíg megint az időhiány a gátló tényező. Egyébként egy magamnakvaló, sokak szerint idegesítő, maradi, csökönyös (bár a kőfejűt szokták mondani) alak vagyok, akinek egyetlen jó tulajdonsága, hogy nagyon nehéz felidegesíteni. Na ennyit magamról. Többet nem érdemes. Uff Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: December 18, 2003 Megosztás Közzétéve: December 18, 2003 Sziasztok! Pár adat kimaradt! Ezeket a Paranoia nevű szerepjáték szerint adom meg: Név: Titkos Nem: Titkos Magasság: Titkos (195cm) Hossz: Na _ez_ nem titkos, csak nem mondom el Hajszín: Titkos (Szőkéből lett Barna) Szemszín: Én nem látom (Barna? A szembogaram fekete az biztos) Lábméret: 46,5 (lábszag nélkül... Vicc volt ) Testsúly: 95 Kg uff Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 20, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 Koccike, de ez szerintem szornyu lett, a most penteken a szallagavatomon keszult kepek sokkal jobbak lettek.. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 nefiazookat hol lehet megtekinteni???mijen volt? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 20, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 meg sehol, ha keszen lesznek leviszem oket Gantra es ott megmutatom, ami digitalisan van, majd megprobalom valahova felrakni, amugy nagyon jo volt. Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 21, 2003 Megosztás Közzétéve: December 21, 2003 NA nekem lenne egy kérésem Clonemasterhez: szóval bemutatkozhatnál, mert (idegesítően ) sokat írsz, nem győzöm olvasni és 5 nap alatt többet írtál, mint én... Szóval pls pár sort magadról. Köszi. Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: December 21, 2003 Megosztás Közzétéve: December 21, 2003 Ezaz Clonemastr, egy kis bemutatkozás, mert ugye én se ismerlek, pedig ugye én "csábítottalak" errre az oldalra. Úgyhogy hajrá, had lássuk! Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 21, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 21, 2003 Igen Clonemastr, bemutatkozast Te is irhatnal, mert senki sem ismer meg itt Teged, nehanyunkrol meg mar fenykep is van fent... Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 21, 2003 Megosztás Közzétéve: December 21, 2003 Hmmm... Tageda utóirata ígyszól "isten hozott Yneven"... Tageda, jó lenne, ha pontosítanád melyik. Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: December 27, 2003 Megosztás Közzétéve: December 27, 2003 1985-ben születtem február 1-én a vízöntő jegyében. Négy éve foglalkozok a magussal, de sajnos csak később kezdtem el játszani, mivel igen nehéz volt összehozni egy épkézláb kalandozócsapatot. Mostanában eléggé el vagyok foglalva, ezért nem tudok túl sűrűn játszani, így le is vagyok maradva egy kicsit a mai szinttől. Egyébként imádok olvasni, szeretem a fantasy-t, és a horrort, de nagyon sok minden más is érdekel. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 28, 2003 Megosztás Közzétéve: December 28, 2003 Üdv, szűk, de igen barátságos köreinkben. Egyre több a lány:)))) Amikor feljöttem még csak Nefi és Valaki volt a fö netezö akikkel sűrűbben taliztam. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 29, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 Venes: milyen igazad van. :wink: Lent voltam első napon a Gánti táborban és kissé fura volt, bár nem voltam meglepódve, hogy egyedül voltam lent lány a vagy 20 fiú között és sajnálom, hogy nem maradhattam volna.Lányok: tessék rtegisztrálni és hozzászólásokat küldeni, hogy behozzuk a fiúkat :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 30, 2003 Megosztás Közzétéve: December 30, 2003 MI ez a versengés hölgyeim bár nekem tök mindegy, mert még mindig azzal vagyok elfoglalva, hogy megszabaduljak a Huri rangtól, ami nekem nem igazán előnyös Egyébként üdv bobo. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés