Nefadar Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Csak mint ház Le vagy maradva rendesen.De lényegtelem mert úgyis mind megpusztultok és csak én maradok,mert én vagyok a leger?sebb BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH(na ezt hívom én egonak :twisted: ) Nagyobb mint egy ház jóval :wink: , de ELFelejted a legfontosabbat én a Holtak Urának vagyok a lánya Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Én meg Saun Erkadulnak a létezett legnagyobb sámánnak a fia.Ja és már rég Lhagyta az ? szintjét ugyhogy :twisted: Holtak ura?Ja ? az akit a multkor véletlenül megpiróztam.Szegénykének már csak a fele van meg.Bocs nem tudtam hogy az apukád... :twisted: volt Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Van értelme ennek a szócsatának egyáltalán?Fórumban nem lehet eldönteni ki a keményebb. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Van benne vmi de nekem még crowal is van egy lerebdezetlen harcom(jórészben az én hibám még miel?tt szidni kezdene) Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Takeda tudod csak a jó öreg magyar virtus beszél bel?lük!Van bennünk t?z.Kell ez f?leg ha szerepjátékosok.Halkan jegyzem meg. Ez a sok isteni egos nekem nehogy meg merje valahol kérdezni a fórumon , hogy milyen indítatásból csinál valaki tápos karit!. :wink: Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Nembaj, Gem! Egyszer-kétszer elgyepálnak utána nem lesz kedved kötekedni! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Tudod Pico engem már sokszor meggyepáltak és még mindig imádok kötekedni Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Ha, ha, Gem te még nem ismered a holtak úrát. De ami késik nem múlik. Nála még én is kisebb vagyok, pedig nálad nagyobb vagyok. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Ha kell chaten szivesen elgyepálom Gemet is, mint ahogy annak idején Sneert is kétszer :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Majd megbeszélünk egy id?pontot a "meggyepálásomra" ha már crowwal végeztem. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Hmmmmm.Az van kiírva hogy itt nincs moderálás.Ezek szerint káromkodni is lehet??? :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Mos veszem csak észre."moderálás nincsModerátor Necromancer"Ez meg mi a szöszt jelent? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Ezzel azt akartam értetni hogy nincs moderálás hogy nem moderálunk hanme id?nként az egész témát archiváljuk majd TÖRÖLJÜK!!!! )) Hogy ne legyen nagy rang! Mert ugye ez a téma a semmiségekr?l szól, így igazságtalan lenne meghagyni azokkal szemben kik nem is írnak ide! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Van benne vmi de nemtom miért kéne törölni.Tudtommal a fórum teljesen "szabad".Ésszer? keretek között mindenki azt ír és oda ahova akar nem?Akkor miért azok szívjanak akik szeretki ezt a fórumot is használni?a vki nem akar ide írni az az ? saját döntése nem kötelehet? rá hogybeírjon egy olyan fórumra ami ?t nem érdekli.De ehhez miköze annak aki ide is szeret beírni dolgok?at Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Gem a mondanivalód vége jó.Mindenki azt ír be az is rendbe van .Arra lehet figyelni hogy oda irja ahova az való!Persze van ami több helyre is írható lenne vagy nem határozható meg pontosan hova való.Antail egy kérés az archiválást( törlést) azért el?re jelentsétek be hátha valaki az általános beszélget?ben elhengzottakból valamit újra el akar olvasi vagy el akar menteni. Gemnek: következ? mesélésemkor teljesül fogadalmad: "Vágják le mind a két kezemet ha hazudok.A holló vájja ki a szememet ha nem mondok igazat.Támadjanakrám vérfarkasok vagy mittudom én" ok?:twisted: Nefadar! A megjegyzésedér úgy elkalapállak a köv netharcunkba hogy meg sem állsz Anváriáig! Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Véleményem szerint, a M.A.G.U.S.t azért találták ki, hogy összehozza az embereket, nem pedig azért, hogy magába fordulva filozofálgassanak. Úgyhogy szerintem az áltbesz pont annyira fontos, mint a Papok és varik topic! :!: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Mos mér akarsz bántani engemet sneer?Mit ártottam ÉN neked azon kívül megszülettem élek és létezek? Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Gem: Éna legszívesebben kiugranék az ablakon, de Csillagkelet mindig visszaránt :wink: (El?z? témához: Hú, de jó, hogy én nem tudom ki az apám, na és az apám) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Lithas!Gem: igazán elárulhatnád, hogy ki vagy. Én így küls? szemlél?ként azt vettem le, hogy te barbár vagy. Ehhez képest össze vissza rohangálsz abban az idétlen pusztítómaszkban, amit CSAK NOM Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Nefadar, Sneer, Gem (hogy tartsuk a tiszteletett és a rangokat) csak azt üzene lesz itt netharc dögivel csak készüljön el szegény Cz valamikor. Link a hozzászóláshoz
Dereck Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Hihetetlen ownz dolog hogy szapoprodnak a magus és egyéb szerepjátékos oldalak ,ennek nagyon örülök:)) most csak beköszönök de ha van valami huha akkor azt illö helyre is megirom... Most Awe társak dereck Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Nefadar! A megjegyzésedér úgy elkalapállak a köv netharcunkba hogy meg sem állsz Anváriáig! Te azt csak hiszed drága Sneerem, legutóbb is ezt mondtad :twisted: és a gorvikijaid mind egy szál kivételével Ranagol elé kerültek :twisted: Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Pico: Filozófálgatni úgy jó hogy eredményeidet néha megosztod másokkal. És esetleg gyarapodsz az ? álláspontjuktól. Én csak tudom, hiszen az egyetlen ember aki ugyanazon tárgykörben jártas mint én messze van. Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Azért nyitottam az új témámat is a Mágiás részben, hogy végre beszélgethessek valakivel a mágiáról. És lehet?leg igényt tartok Nekromancer id?nkénti megjelenésére ott (látható hozzáértése miatt) Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Érdekes hozzáállás önmagunkal beszélgetni nem debár Takeda? Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés