Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dumaterem

Gem Kapocs

Recommended Posts

Közzétéve:
Csak mint ház :( Le vagy maradva rendesen.De lényegtelem mert úgyis mind megpusztultok és csak én maradok,mert én vagyok a leger?sebb BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH(na ezt hívom én egonak :twisted: )

Nagyobb mint egy ház jóval :wink: , de ELFelejted a legfontosabbat én a Holtak Urának vagyok a lánya :P

Közzétéve:

Én meg Saun Erkadulnak a létezett legnagyobb sámánnak a fia.Ja és már rég Lhagyta az ? szintjét ugyhogy :twisted: Holtak ura?Ja ? az akit a multkor véletlenül megpiróztam.Szegénykének már csak a fele van meg.Bocs nem tudtam hogy az apukád... :twisted: volt

Közzétéve:

Takeda tudod csak a jó öreg magyar virtus beszél bel?lük!Van bennünk t?z.Kell ez f?leg ha szerepjátékosok.

Halkan jegyzem meg. Ez a sok isteni egos nekem nehogy meg merje valahol kérdezni a fórumon , hogy milyen indítatásból csinál valaki tápos karit!. :wink:

Közzétéve:

Ezzel azt akartam értetni hogy nincs moderálás hogy nem moderálunk hanme id?nként az egész témát archiváljuk majd TÖRÖLJÜK!!!! :))) Hogy ne legyen nagy rang! Mert ugye ez a téma a semmiségekr?l szól, így igazságtalan lenne meghagyni azokkal szemben kik nem is írnak ide!

Közzétéve:

Van benne vmi de nemtom miért kéne törölni.Tudtommal a fórum teljesen "szabad".Ésszer? keretek között mindenki azt ír és oda ahova akar nem?Akkor miért azok szívjanak akik szeretki ezt a fórumot is használni?a vki nem akar ide írni az az ? saját döntése nem kötelehet? rá hogybeírjon egy olyan fórumra ami ?t nem érdekli.De ehhez miköze annak aki ide is szeret beírni dolgok?at

Közzétéve:

Gem a mondanivalód vége jó.Mindenki azt ír be az is rendbe van .Arra lehet figyelni hogy oda irja ahova az való!Persze van ami több helyre is írható lenne vagy nem határozható meg pontosan hova való.Antail egy kérés az archiválást( törlést) azért el?re jelentsétek be hátha valaki az általános beszélget?ben elhengzottakból valamit újra el akar olvasi vagy el akar menteni.

Gemnek:

következ? mesélésemkor teljesül fogadalmad: "Vágják le mind a két kezemet ha hazudok.A holló vájja ki a szememet ha nem mondok igazat.Támadjanakrám vérfarkasok vagy mittudom én" ok?:twisted:

Nefadar! A megjegyzésedér úgy elkalapállak a köv netharcunkba hogy meg sem állsz Anváriáig! :)

Közzétéve:

Véleményem szerint, a M.A.G.U.S.t azért találták ki, hogy összehozza az embereket, nem pedig azért, hogy magába fordulva filozofálgassanak. Úgyhogy szerintem az áltbesz pont annyira fontos, mint a Papok és varik topic! :!:

Közzétéve:

Gem: Éna legszívesebben kiugranék az ablakon, de Csillagkelet mindig visszaránt :wink: (El?z? témához: Hú, de jó, hogy én nem tudom ki az apám, na és az apám)

Közzétéve:

Lithas!

Gem: igazán elárulhatnád, hogy ki vagy. Én így küls? szemlél?ként azt vettem le, hogy te barbár vagy. Ehhez képest össze vissza rohangálsz abban az idétlen pusztítómaszkban, amit CSAK NOM

Közzétéve:

Hihetetlen ownz dolog hogy szapoprodnak a magus és egyéb szerepjátékos oldalak ,ennek nagyon örülök:)) most csak beköszönök de ha van valami huha akkor azt illö helyre is megirom...

Most Awe társak :D

dereck

Közzétéve:
Nefadar! A megjegyzésedér úgy elkalapállak a köv netharcunkba hogy meg sem állsz Anváriáig! :)

Te azt csak hiszed drága Sneerem, legutóbb is ezt mondtad :twisted: és a gorvikijaid mind egy szál kivételével Ranagol elé kerültek :twisted:

Közzétéve:

Pico: Filozófálgatni úgy jó hogy eredményeidet néha megosztod másokkal. És esetleg gyarapodsz az ? álláspontjuktól. Én csak tudom, hiszen az egyetlen ember aki ugyanazon tárgykörben jártas mint én messze van.

Közzétéve:

Azért nyitottam az új témámat is a Mágiás részben, hogy végre beszélgethessek valakivel a mágiáról. És lehet?leg igényt tartok Nekromancer id?nkénti megjelenésére ott (látható hozzáértése miatt)

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...