Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2011 - Élménybeszámolók


Shad'lex

Recommended Posts

Kár, hogy csak 24 órából állt egy nap. Néha úgy éreztem, hogy 48 sem lett volna elég.

Igen jó volt!

Köszönjük:

- Knielnek a trükkös modult, az operatőri segédleteket, az interjút és a csomagszállítást

- Daelonnak és Weilonnak a mesélést, az interjúkat, a 00-kat és a 01-eket

- Atvynak a CoC-t, és az interjút

- BigMac-nek az alternatív magust

- Hullának az interjút és a kamerázást

- A csapatnak, hogy megint jók voltunk együtt

- És a főszervezőknek, akik lehetővé tették, hogy mindezt átéljük

És még mielőtt túl alázatosnak tűnnénk: Tök zsír, hogy idén (megint) nyerhettünk! :tuzes:

Üdv:

Rizikófaktor (minden bizonnyal a világ legjobb csapata)

Link a hozzászóláshoz

hoi,

-- Silver miatt fekete betűkkel...;) --

Első táborom volt, rögtön mesélőként. A sok riogatás és rémhír ellenére jól éreztem magam, jó volt a társaság és végül a mese is jobban sikerült, mint vártam a kezdeti modulverzió ellenére :)

Köszönöm a lehetőséget, jövőre is megyek, ha sikerül, bár akkor már JK-ként, mert Weilonnal meg Mormandarennel már szombat este 1 óra alatt megterveztük a csapatösszeállítást :) most már csak Hullán múlik, hogy milyen módszer szerint kell megcsinálni és h jó lesz-e a mesébe :)

képek még szortírozás alatt, de majd felkerülnek valami formában. =>

ahogy ígértem pár perce: http://mynetimages.com/album/Daelon/Selyp2011

üdv,

Dae

Link a hozzászóláshoz

Fél nap 'csatt' után feléledtem :D

Kint isssssssszonyatossssssan meleg van, itt bent kellemesen hűvös, alig hallom a légkondi zümmögését.. Újra dolgos hétköznapok, még vágyom vissza.. :)

Ez a tábor sokmindenben volt rendhagyó, ezek sorolásával senkit sem szeretnék terhelni, minden érintett tudja mire gondolok :) S ha már ez így alakult, legyen az, hogy van ami nem változik, és ez a köszönőlistám :D Persze megint a teljesség igényével, de a lehetőséggel, hogy valakit kihagyok, pedig nem szeretném.

Így hát köszönöm

- Mormandarennek a fuvart és a háztól-házig szállítást, illetve Daelonnak (most jól írtam, értékeled, hogy igyekszem? :P ) és Weilonnak a szórakoztatást az út során :)

- Venesnek és Cerinek az ajándékokat , a beszélgetéseket.. etc :)

- a Mosolygós limonádénak (nem én voltam, nem én voltam :P ) a játékot, és az együtt megélt 3. helyet :) 63 Mp-s rúnakard RLZ!! :D

- Szobatársaknak a hangulatot, no és akkor se hiszem el Wolfynak, hogy cuppogtam :D Persze ha úgy van, akkor "dobok rá" :D

- Knielnek és Maténak a modult. Nekem már tábor előtt többen mondták, hogy tetszeni fog, és ez nem is volt másképpen, tehát köszönöm szépen az élményt :pajti:

- Maténak és Silvernek a mesélést. Eltérő stílusú volt a játék első és második fele, ettől függetlenül én nagyon élveztem mindkettőt, más és más dolgok miatt. Remélem/szeretném, hogy még játsszunk együtt :) No és nagyon szépen köszönöm azt is, hogy mindketten elviseltetek minket, tisztában vagyunk vele, hogy nem voltunk egyszerűek :D

- Hullának (és a résztvevőknek) a 'Valami mást', sajnálom, hogy nem tudtuk befejezni. :( Mindenesetre nekem nagyon bejött. Fúrja ám az oldalamat.. :)

- SirTomnak (no meg a többi büdös/meztelen/gyerekruhás/kislányszoknyás/nagyon éhes/nagyon dühös sose félőnek) a koboldos finomságot (Éljen Torg király!!), külön öröm, hogy a történtek ellenére is jöttél, Magdinak is hatalmas ölelés :)

- Knielnek a fuvart péntek hajnal.. akarom mondani reggel az ellátmányozós helyre :) Poén volt a vásárlás, négyünk közül senki se volt képben :D

- Cznek elsősorban azt, hogy van, másrészt meg a zárást, és a dzsad muki kijátszását.. ez utóbbi örök élmény marad, igaz Rayen? :D

- Mindenkinek, aki besegített abban, hogy az uccsó esti tábortüzezés megvalósulhasson, mindegy mit és hogyan tett hozzá :)

- Annak, aki ott volt, aki rám mosolygott, aki beszélt velem, akivel beszéltem, akit szeretek és akit kevésbé, és úgy mindenkinek, aki táborlakó volt.

Daelon (még mindig figyelek :) ), majd fogol kapni hozzáférést a galériához, és oda is fel kellene majd lőni a képeket :)

Ja és mindenkit megfenyegetek, aki le mert fényképelni :P A Rizikófaktor se él vissza az eredményhirdetés utáni monológommal, ugyehogyugye? :lol:

MG, hiányzottál Selypről, így sosenem lesz fekete pónid :)

tetra.. nem TORK.. :lol::D (Ezek szerint ő egyszer sem mondta, így végig halott volt :P )

Tudom, hogy ez a tábor most kicsit más volt, kicsit furcsa, kicsit ilyen, kicsit olyan, "de a mienk" :)

Most pedig megyek és kiütöm magam egy pohár hideg vízzel.. ha már Radler nem lehet ;)

Csatt..

Link a hozzászóláshoz
Így hát köszönöm

- Mormandarennek a fuvart és a háztól-házig szállítást, illetve Daelonnak (most jól írtam, értékeled, hogy igyekszem? :P ) és Weilonnak a szórakoztatást az út során :)

látom, hogy figyelsz - köszönöm :) a szórakoztatást nagyon szívesen, nekünk is segített ébren maradni :)

Daelon (még mindig figyelek :) ), majd fogol kapni hozzáférést a galériához, és oda is fel kellene majd lőni a képeket :)

igenis, értettem. ha megkapom, akkor megteszem.

üdv,

Dae

Link a hozzászóláshoz

Üdv Mindenkinek!

Tán nem kell mondanom, hogy eleddig ez volt a legjobb Táborom! :D

Köszönöm Mindenkinek, aki ott volt úgy érzem senki nincs, aki így vagy úgy ne járult volna hozzá, hogy végig jó kedvem legyen. :)

A szüleim kissé maradiak, így némiképp cenzúrázva adtam elő, hogy jutott hozzám a Serleg, ellenben a Barátaim (cseppet sem meglepő módon) miután felgyógyultak a röhögőgörcsből, hasonló jelzőkkel illettek, mint amiket a Táborban hallottam. :)

Ezúttal Külön Köszönet Felonnak, hogy annyit bátorított, hogy bárd karakterrel legyek, ígérem ezentúl minden versenykarakterem felszerelésében benne lesz a rúna tarisznya. :D

Köszönöm Knielnek és Matének a modult, Maténak a végtelen türelmet, Silvernek a lehengerlő Antiss jelenetet, Cz-nek a kitűnő alakítást.

A Mosolygós Limonádénak a remek hangulatot, a Vérfarkasfalkának a megelőlegzett bizalmat és Antailnak, hogy lehetőséget adott fagyizni. :)

Köszönöm továbbá Cs-nek és Ceri-nek az Alternatív játékokat. Mindkettő nagyszerű volt a maga nemében. :)

Legvégül, köszönet érte, hogy létrejött a live viadal, ilyen nézők előtt öröm volt küzdeni. :D

Link a hozzászóláshoz

Hát hol is kezdjem.

1 nem szokásom megköszönni semmit

2 de most kivételt teszek

Kösz a szervezőknek azt amit tettek azért, hogy az a hét létrejöhessen, hogy Rayen megnyerhesse a kupát, hogy a Rizikófaktor újra győzhessen, ja igen és Rayennek hogy hozott magával némi liveos cuccot hogy jól eltángálhassak majd mindenkit (csak azokat akik ki mertek állni).

3 És most jöhetnek a kritikák

I. a mesélők .... érdekesek voltak. MateBilics a komoly, Silver az engedékeny, és Frosty a tapasztalatlan. Persze egyik sem hiba de olyan jól esik kritizálni.

II. a modul ... hát nem akarom letörni a modulírók szarvát de ez a modul végül is egész jó lett ha a végét nézem, benne volt a világ sorsának formálása, és a kalandozás valamint a tegyünk jót valamiért.

III. a szobatársak ... hmmm. Hát volt egy-két személy, aki khmmm érdekes figura volt pl.: Wolfy a hisztis, Rayen a nótafa, Mormi a tévelygő, és Felon a pillangókisasszony, Ja és Alter aki ego volt :)

Na ennyi osszátok szét a többit. És még valami CZ a koronázatlan király még szerencse hogy mesélő volt így adott esélyt Rayennek nyerni. Valamint TAO aki egész tábor alatt került majd utolsó este sikerült egy jót dumálni vele. Remélem bejön neki az állás.

Link a hozzászóláshoz
Valamint TAO aki egész tábor alatt került majd utolsó este sikerült egy jót dumálni vele. Remélem bejön neki az állás.

Kerültem én mindenkit. :D A táborban kvázi végig zizi voltam, és ez a játékomon is erősen meglátszott. Ment ugye a sok telefon, rohangászás az ügyemben. Utólag is bocs az összes játékos társamnak emiatt és Silvernek, Tetrának, akik nekünk meséltek. Ezzel együtt utólag is köszi a segítséget az "internetszolgáltatóknak", és Gyöngyinek, hogy lehetővé tette az interjúkat. :D

CS, Suttogó, Weilon és a többiek: elnézést, hogy nem tudtam tartani veletek a lépést utolsó este, legközelebb remélhetőleg nem jön közbe semmi, és akkor majd... lépcsőt mászunk kézzel. :)

Rizikófaktor, akik egyben "probably the biggest show-off in the world", lécci töltsétek fel és osszátok meg a videókat. :D

Rayennek gratula!

Kniel & Mate: köszönjük a modult. :)

Link a hozzászóláshoz

hejj mindenki

érdekes dolog ez az "élménybeszálmoló" többnyire nyilvánítsunk köszönetet topic.. és ezzel nincs is semmi gondom.

akkor

ha már nekiduráltam magam: köszönet:

Csapatomnak aki elviselt.

Mesélőknek akik elviseltek , és sok jóféle röhögést szolgáltattak,

Szervezőknek mert bassza meg a jegesmedve de MEGINT megszervezték, és ezért igazából nem kapják meg azt a köszönetet amit megérdemelnek!!

Rizikófaktornak akiknek megint mesélhettem egy jó ksi COC-ot, a hangulat megvolt, de sajnos nem tudtunk befejezni , részbnen az én hibám miatt.

Most sorolhatnám a neveket akiknek miért/hogy meg mindem... a teljesség igénye nélkül:

zarmin, nc

wolfi :D

tao te ravasz disznó! :D azért kedvellek

darkgod! Z! tetra! CP2000 rulz!

tábortüzes people!

felon megint elviselt! :)

öö munchkinoztam is! nekik is kösz, öö gildes, aranyos lány aki .....áhh, nem tudom most a nevét, remélem nemsértödik meg, ehh szal midnenkinek aki elviselt muchkin közben!

herman tibi! te tudod h miért és amúgy is!!

catsmile! :D nélküled nem is nyt az nyt!

végül de nem végüll mate, mit írjak, örültem neked na

még sok mindent írhatnék de kezdek fáradni, aki érti érti, aki nem az nem

szépeket mindenfelé! TTre gyertek! én jövök, hacsak ki nem tiltanak

öö

hojhojhoj! páápápáás

Link a hozzászóláshoz

öö munchkinoztam is! nekik is kösz, öö gildes, aranyos lány aki .....áhh, nem tudom most a nevét, remélem nemsértödik meg, ehh szal midnenkinek aki elviselt muchkin közben!

Õ volt Ishi, az átokszóró. :twisted:

És ha már elkezdtem, a köszönetnyilvánítást gyorsan le is rendezném: minden táborozónak, hogy hozzájárultak hogy olyan legyen a hangulat, amilyen egy NYT-nak lennie kell!

És akkor az élmények:

A live viadalról sikerült lemaradnom. A modul jó volt, sajnálom hogy nem lehetett megoldani a hangulatelemeket.

A szüneteket Munchkin és Rayen féle Werewolffal töltöttük ki. Utólag külön öröm volt hogy a legjobb szerepjátékos díját megnyerő kalandozó mesélt nekünk! Vicces volt mikor az utolsó este már csak hárman voltunk "talpon" és még toltuk a kalandot! :D Persze most akik játszottak már velem, azt fogják mondani hogy aki csak meghúzódik a háttérben, az nem is fárad el olyan gyorsan, de hát a sámán nem az a kifejezett első vonal beli karakter! :P A meleg és az idei fokozott lustaságom miatt alig voltam a szobánkon kívül, így a többi kalandozóval való interakciózás idén (is) kimaradt. Remélem jövőre sikerül a jubileumi tábort összehozni. Már várom!

Darun

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...