Shad'lex Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Sziasztok!Arra kérnénk mindenkit, hogy porolja le a polcon és a falon az okleveleit és ossza meg velünk, mikor milyen helyezést ért el, mert gyűjtőmunkát végzünk az elmúlt tíz év táborairól, szeretnénk egy szép összefoglalóval jelentkezni a kalandozok.hu összes táboráról.Köszönettel:Kalandozok.hu team Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Hú tényleg erről már meséltél Shad'lex a táborban.Na kipakolom az Archív szekrényt otthon és megkeresem az okleveleket. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 15, 2012 (szerkesztve) Egyszer kaptam nem hivatalosan a csapatomtól "A legvéresebb KM" díjat. De már nem emlékszem mikor, melyik NYT-be. Királyréten nyert valamit a Falka? Valamelyik TT-be meg a Legjobb csapat díjat kaptuk. Az se tudom mikor volt már. Csak hogy én lovaggal voltam, és MG mesélt. Meg mintha lettem volna második legjobb csapatban is? Pfff... nem biztos, csak valami halványan rémlik. ... Nem tudjátok hova tehettem a Cavintont? Szerkesztve ekkor: Augusztus 15, 2012 , Daru által Link a hozzászóláshoz
Shad'lex Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Augusztus 15, 2012 Sziasztok! Hú tényleg erről már meséltél Shad'lex a táborban.Na kipakolom az Archív szekrényt otthon és megkeresem az okleveleket. Köszi Sneer de a részleteket ne áruld el senkinek Egyszer kaptam nem hivatalosan a csapatomtól "A legvéresebb KM" díjat. De már nem emlékszem mikor, melyik NYT-be. Királyréten nyert valamit a Falka? Valamelyik TT-be meg a Legjobb csapat díjat kaptuk. Az se tudom mikor volt már. Csak hogy én lovaggal voltam, és MG mesélt. Meg mintha lettem volna második legjobb csapatban is? Pfff... nem biztos, csak valami halványan rémlik. ... Nem tudjátok hova tehettem a Cavintont? Noh igen pont így vannak feljegyezve az eredmények is egy pergamenre valahol.... Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Augusztus 18, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 18, 2012 Na emberek, írjatok! Most hétvégén még én is ki tudom keresni a régi okleveleimet, meg is teszem hétfőre. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Augusztus 18, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 18, 2012 Nah, akkor kezdem én Asszem ez minden, igyekszem egy helyre pakolni a dolgaimat ezügyben. Néhány plusz infót is igyekszem, amire én emlékszem azokból a táborokból.. nem lesz túl sok 2004 TT - Legjobb szerepjátékos - Andoron 2005 TT - KM: ConSalamander, TAO II. helyezés, Legjobb modulmegoldó csapat, Ynevi vadvirágok (Venes, Thya, Manndil, Lirion, Felon) III. helyezés, Legjobb szerepjátékos csapat, Ynevi vadvirágok (mondtam, hogy külön volt akkor ez a kategória ) 2006 NyT - Legjobb szerepjátékos - Kniel 2008 NyT - Legjobb szerepjátékos - Manndil 2009 NyT - Legjobb szerepjátékos - @huszár 2009 TT - KM: Cz III. helyezés, Legjobb csapat, Bájkeverők (Venes, Ceripapa, Oshram, Felon) - itt Oshram lett a legjobb szerepjátékos, és úgy emlékszem nyert vmit a csapat a Kvíz kategóriában is, de nem találok róla papírt.. többiek? 2010. NyT II. helyezés, Előtörténetíró verseny, Felon - I. helyezés: @huszár; III. helyezés: Rayen Reval, Legjobb szerepjátékos: Sneer 2010. TT - KM: Suttogó I. helyezés, Legjobb csapat, Búval Baszott Õzgidák (Venes, TAO, Oshram, Felon) - TAO majd ideírja, hogy ő lett a legjobb szerepjátékos 2011 NyT - KM: MateBilic, Silver III. helyezés, Legjobb csapat, Mosolygós Limonádé (RayenReval, AlterEgó, Mormandarren, Crowstone, Felon) - Legjobb szerepjátékos: RayenReval Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Augusztus 19, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 19, 2012 Ilyeneket fogok még ide bedobálni. 5. Kalandozok.hu Nyári Tábor 2007Kalandozók kvíz(csapatnév mögött pontszámok)1. Kocsmatündérek 94,52. Falka 863. Ibarai Jégbányászok 634. Godora bírái 59.55. Medvés csapat 596. Kocsmatöltelékek 54.57. Rizikófaktor 44.58. Azbesztkecskék 40.5külön: KMek 118----------------------------Munchkin versenyFenix----------------------------Vérpisti versenyCondorius----------------------------Legjobb KMSneer----------------------------A legvéresebb KMDaru----------------------------Legjobb csapat1. Kocsmatündérek2. Falka3. Rizikófaktor----------------------------Legjobb SzerepjátékosAlec BaldwinKiemelt: Tovadisz, Condorius2007.06.21. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Augusztus 19, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 19, 2012 Hmmm. Jó lesz ezt a konkrét csapatokkal összepárosítani.NYT2006Csapatok:1. Suhanó Töcsvadászok (55p)2. Chutzpah (52,8p)3. Falka (50,4p)4. Rizikó faktor (48,2p)5. Szakrális délibáb (48,4p)6. THC (47,5)7. Ultraviola Szárnysuhogás (43,2p)8. Tápos Félistenek (40,1p)9. Elit alakulat (40p)10. Négy kóborló (39p)11. Azbesztkecskék (38p)12. Táptalan tápolók (36,4p)13. Reszlik (34,6p)14. Maradék (30,8p)15. Ravasz, az agy (29,8p)16. Tier?...Az meg ki? (25,9p)Legvéreskezűbb kalandmester: Con SalamanderKiegészítése következik (Kalandozok.hu kvíz, Tápverseny)Kalandozok.hu kvíz1. Con Salamander, Gambit, MagyarGergely 73,51. Suhanó Töcsvadászok 652. A Falka 59,53. Ultraviola Szárnysuhogás 59,254. A Maradék57,55. Táptalan Tápolók Táptalaja 52,36. THC 43,57. Az elit alakulat 438. Szakrális Délibáb 41,59. A Ravasz az agy és a 3 füstölgő bal mutatóujj 4010. SAS, Gregoire 39,510. Rizikó faktor 39,511. El-Dzsiah 33,512. Névtelen #1 3213. Chutzpah 30,614. Aztbesztkecskék 24,515. Névtelen #2 22,5 Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Augusztus 19, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 19, 2012 2009 TT - KM: Cz III. helyezés, Legjobb csapat, Bájkeverők (Venes, Ceripapa, Oshram, Felon) - itt Oshram lett a legjobb szerepjátékos, és úgy emlékszem nyert vmit a csapat a Kvíz kategóriában is, de nem találok róla papírt.. többiek? Elsők lettünk, állítólag. De volt egy másik tábor is... Öm, talán 2008 TT, amikor a legjobbak voltunk a kal.hu kvízben, emlékszem, mert ugye én meg kalandozók buzi vagyok, akkor főleg az voltam és (sok) mindent tudtam. Bocsi, de erre nagyon büszke voltam akkor is és most is az vagyok. Szeretlek titeket gyerekek! Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Augusztus 19, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 19, 2012 Az oklevelek nagy része már nincs is meg, szóval nekem hiánypótló lesz ez a fórum. Egyedül a 2007-es serleget találtam meg... :/ Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Augusztus 20, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 20, 2012 Ha Venes nem írja, akkor 2006 TT - Legjobb szerepjátékos - Venes Ha sokat tudol, akkor mijé nem írod le? Nem csapunk le, mint a békás viccben, nyugi Antail.. kellenek a csapatok mögé nevek, vagy hogy érted, hogy "bedobálsz ilyeneket"? A saját csapataimat felismerem, mert általában én adok nevet Illetve némelyik csapatnévre még emlékszem, hogy kik voltak benne, de nem a teljes csapatokra.. ilyen is kell? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Augusztus 20, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 20, 2012 Üdv!Bármi kell, ami hasznos információ lehet a teljes összeállításhoz.CS Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Augusztus 21, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 21, 2012 (szerkesztve) 2010 Téli Tábor - legjobb szerepjátékos (karakter: Mel/Melissa, boszorkány) 2010 Téli Tábor - legjobb csapat (csapat: Búval Baszott Õzgidák) 2010 Nyári Tábor - modulíró (modul: Az Idő Markában) 2009 Téli Tábor - legjobb modulmegoldó (karakter: Ignus, tűzvarázsló) 2009 Nyári Tábor - modulíró (modul: Vértestvérek) 2007 Téli Tábor - modulíró (modul: Rigor Mortis) 2006 Nyári Tábor - legjobb csapat (csapat: Suhanó Töcsvadászok) 2006 Nyári Tábor - kalandozok.hu kvíz 1. hely (csapat: Suhanó Töcsvadászok) 2006 Nyári Tábor - Mr. Ynev (vérpisti verseny győztese) 2005 Téli Tábor - modulíró (modul: A Próféta) 2005 Nyári Tábor - legjobb szerepjátékos (karakter: A Szent Állat) 2005 Nyári Tábor - Ynev kvíz 1. hely (asszem egyéni) 2004 Tavaszi Találkozó - legjobb szerepjátékos (karakter: Ranagol-pap) És muszáj megjegyeznem: példaképem a Szerkesztve ekkor: Augusztus 22, 2012 , TAO által Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Augusztus 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 25, 2012 Téli Tábor 2003 - Eredményekeredmenyek.htm Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Augusztus 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 25, 2012 2008 Téli Tábor - Legjobb egyéni szerepjátékos (karakter: Estios N'Dour lovag) 2008 Téli Tábor - Legjobb Modulmegoldó csapat (csapat, talán Ízletes ujjpercek, de nem mernék megesküdni rá ) 2009 Téli Tábor - Legjobb szerepjátékos 2. hely (karakter: Sarragas Th'Omassis en Cerresarius Tharr pap) 2009 Téli Tábor - Legjobb csapat 2. hely (csapat: Belső Vérzés) Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Augusztus 25, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 25, 2012 2008 Téli Tábor - Legjobb Modulmegoldó csapat (csapat, talán Ízletes ujjpercek, de nem mernék megesküdni rá ) De, de... jól emlékszel. Ha az 2008-ban volt, amikor egy csapatban játszottunk, akkor igen, Ízletes ujjpercek. Link a hozzászóláshoz
Tybycsoky Közzétéve: Augusztus 26, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 26, 2012 De, de... jól emlékszel. Ha az 2008-ban volt, amikor egy csapatban játszottunk, akkor igen, Ízletes ujjpercek. A végletek csapata volt az, de éppen ezért volt olyan jó Link a hozzászóláshoz
Shad'lex Közzétéve: Augusztus 28, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Augusztus 28, 2012 (szerkesztve) Sziasztok! Továbbra is várjuk az eredményekkel kapcsolatos hozzászólásaitokat mert elég sok titkos fóliáns a táborokról olvashatatlan. Köszönettel: A Kalandozók.hu Team! Szerkesztve ekkor: Augusztus 28, 2012 , Con Salamander által Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Augusztus 30, 2012 Megosztás Közzétéve: Augusztus 30, 2012 Tudtam én hogy valamikor lettünk első modulmegoldó csapat Ha otthon járok és lesz időm körülnézek, ha jól rémlik valahol még volt egy 2. helyezett szerepjátékos címem, meg Maradékkal még 2 v. 3 alkalommal azthiszem voltunk dobogósuk csapatban. Link a hozzászóláshoz
Shad'lex Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2012 Sziasztok! Továbbra is várjuk a hozzászólásaitokat illetve büszkélkedéseiteket a táborok végeredményével kapcsolatban.Sajnos ez az a téma amiben kevés a háttéranyag és már az "öreg" énekmondók sem emlékeznek mindegyik táborra.KöszönettelKalandozók.hu Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 27, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 27, 2012 Az a baj, hogy sosem nyertem semmit... Hahá! Én vagyok a szürke tömeg! Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Szeptember 27, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 27, 2012 Hahá! Én vagyok a szürke tömeg! Kétségtelenül van tömeged! De szürkének semmiképp nem mondanám! Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Szeptember 28, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 28, 2012 Nem tudok ontopic módon válaszolni erre a sértésre, de ezt mot nem úszod meg! A testsúlyommal nem viccelünk, csak nekem szabad! Kihívlak d100 párbajra! Aki először dob 00-át, az győz (mert akkora hősök vagyunk, hogy csak azzal lehet minket sebezni). Miután én vagyok a kihívó, a dobást te kezdheted majd. Segédet is választanod kell, ahogy nekem is, ők a párbaj tisztaságát felügyelik. A sértés nem volt túl komoly, ezért első vérig küzdünk (első 00-ás dobás nyer), megkíméllek attól, hogy mind az 1000 ÉP-met le kelljen verned (és nekem a tiédet). A helyszín a következő tábor. Ha elfelejted, akkor a párbajt automatikusan én nyerem. Ha én elfelejtem és nem szólsz, akkor is. Elfogadod a kihívást kedves Hulla mester? Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Szeptember 28, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 28, 2012 (szerkesztve) [OFF] Vállalom a felkonferálást és a bukméker szerepét! De így nagyon megvan a kép: Rendes box ring. Bevonuló zene, meg minden. Füst, pásztázó reflektorok. És akkor a ring közepén elindul a kockázás. "Egy SÚLYOS sértés... Két legenda... Három...fejű sárkány... Előkerülnek a Tízoldalú dobókockák. A kegyetlen harc már nem várat magára sokat. A dupla nulla igazságot szolgáltat! Heurisztikus küzdelem a filmvásznon! 00 Hamarosan... a mozikban!" [ON] Szerkesztve ekkor: Szeptember 28, 2012 , Daru által Link a hozzászóláshoz
Hulla Közzétéve: Szeptember 28, 2012 Megosztás Közzétéve: Szeptember 28, 2012 Elfogadod a kihívást kedves Hulla mester? Hááát .... nem is tudom! Nem vagyunk egy súlycsoportban! (Szerencsére! ) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés