Sir Thomas Közzétéve: Június 22, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2014 Azt a kacagást a végén... eddig miért nem hallottam még soha? Best evil laugh ever! Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 Ehhe.. mindenki a kacagást hozza fel.. most mondanám, hogy addig jó, míg nem hallottad, neked szánva.. de tuti hallottad már te is Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Június 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 Nem kerestem utána, de ez most az eredeti szöveg magyarul? Vagy te(ti) szereztetek hozzá egy új dalt? Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Június 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 (szerkesztve) Sziasztok! Sajnos sok szövegrészt nem értek - úgy lehet, az én készülékemben van a hiba -, ezért gondolom azt, hogy nem (lett) volna haszontalan feliratozni. Szeretem az ilyen kezdeményezéseket. Nem kerestem utána, de ez most az eredeti szöveg magyarul? Daru: "Dupla nullát ne remélj!" Szerinted? Szerkesztve ekkor: Június 23, 2014 , bűvdudás által Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 (szerkesztve) Vártam már, hogy ki dörgöli az orrom alá a szöveg feliratozását.. tudtam, hogy kellőleg belopja magát a szívembe majd ezzel Sajnos erre már nem volt energiám, így ezt kénytelenek vagytok megbocsátani Kárpótlásul ímhol: Jöjj hát, ülj ide közénk, Nézd csak, hogy játszik a fény. Csizmám sarkán a vidék, Lantom húrján visz a szél. Gorvik táján a lét, örök játszma és veszély. Elhull a gyenge és kevély, Eredben alvadt vér. Bátor a lelked és merész, Ha ide visszatérsz. Reszketsz, látom, de ne félj, Dupla nullát ne remélj. Fáradt elméd már nem ért, Élted csúfos véget ér. Elhull a gyenge és kevély, Eredben alvadt vér. Bátor a lelked és merész, Ha közénk visszatérsz. Ez nem fordítás, össze lett eszkábálva a zenéhez Ezért is engem kell/kéne ütni, igen. (de az ilyenforma gondolatokra előrebocsátanám: Anitám /Jadis/ van, és nem félek használni ) Amúgy.. nemtom, van az eredetinek szövege? Szerkesztve ekkor: Június 23, 2014 , Felon által Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Június 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 Felon írta: Vártam már, hogy ki dörgöli az orrom alá a szöveg feliratozását.. tudtam, hogy kellőleg belopja magát a szívembe majd ezzel Tudtam, vagy legalábbis bíztam benne, hogy értékelni fogod az őszinte érdeklődést a produkció iránt... Köszönöm a "szamárvezetőt", így már minden a helyén van. Ha van is az eredetinek szövege, énekszólama, hát azt csak a kiválasztott kevesek, esetleg az ultrahang-tartománnyal is boldoguló betmenek ismerik... Link a hozzászóláshoz
Ligadio Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 @bűvdudás: a helyenkénti értethetetlenség az én hibám, sajnos nincs analóg dinamikakompresszorom, sem stúdiórackem, és egy wma fájlból ezek nélkül csak ennyit lehet kihozni, már az is élmény volt hogy a zenét az énekkel összeigazítsam mindettől függetlenül szerintem még elég arányosan sikerült összekeverni... Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 (szerkesztve) Jó reggelt! @bűvdudás: a helyenkénti értethetetlenség az én hibám, sajnos nincs analóg dinamikakompresszorom, sem stúdiórackem Az esetleges félreértések elkerülése végett: egy percig sem gondoltam, hogy artikulációs hiányosságok állnak a háttérben. Ha mégis így lehetett érteni, hát én kérek elnézést! Pusztán érteni szerettem volna a szöveget. Ennek most már nincs akadálya; ha kicsontoztok is, nem hülyén halok meg... Ligadio; a hangszerelésről eddig kevés szó esett: dícséret illeti. Az interpretáció prímán sikerült. Szerkesztve ekkor: Június 24, 2014 , bűvdudás által Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Sziasztok,Tudom, hogy nem szép dolog ilyet kérdezni, de lesz wifi a tábor területén? (munka miatt kérdem)Köszönöm,Vico Link a hozzászóláshoz
Ulmi Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Tudtommal nincs, legalábbis tavaly nem volt. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 (munka miatt kérdem) A táborban szigorúan TILOS dolgozni. Minden olyan táborlakót, aki munkára emlékeztető cselekedetet hajt végre, azt kivezetjük a kastély lépcsőjére, és a rögtönítélet után nyilvánosan lefröcsköljük vízipisztollyal. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Vico, van olyan helyiség (iroda/tanári), ahol van wifi - biztosan tudunk kódot is kérni, de ha olyan a munkád, biztos adnak hozzá egy mobilsticket... Egyébként meg tényleg ne dolgozz a táborban. Pontosítok: tavaly volt olyan helyiség. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Õőőőő.. 13 éve 0-24 ügyeletben vagyok. Akkor ez most minek számít? és nemegyszer dolgoztam is táborból... Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 és nemegyszer dolgoztam is táborból... Rendkívüli programváltozás! Pénteken 10:00-kor Sir Thomast a gyömrői strand 1-számú ugródeszkájáról a vízbe taszítjuk. A látványos show elemekkel tűzdelt matiné idején ingyenesen lehet fogyasztani a fóka orrat és a rigó füttyöt. Köszönöm a figyelmet! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 25, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 A felhotlen szorakozas erdekeben a taborban a katonasag altal hasznalt radios arnyekoloeszkozzel tesszuk lehetetlenne a jatekosok kulso megzavarasat. A taborban a tabori vonalas telefonkeszulek lesz hasznalhato, melynek hozzaferese ugyancsak idponthoz kotott. Retro tabor kell, az egyetlen elektromos dolog az embereknel a zseblampa lehet. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 Aki ezt péntek reggel kivitelezni tudja, annak előre is gratulálok, mert nem leszek ott nagy valószínűség szerint akkor. Péntek este vagy szombat délután esetleg. A fókás, rigós részt meg nem értem, de biztos jó lehet, egészségetekre! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 25, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 Tuti ott leszel, szerintem Daru megoldja CGI-vel a dolgot. Link a hozzászóláshoz
beeksz Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 A fókás, rigós részt meg nem értem, de biztos jó lehet, egészségetekre! Brian élete... Jesszus idáig akartam Sir Tommal játszani, ilyen mikor egy bálvány omlik össze. Kapi voltam (aki nem egyenlő Artuval) Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 A péntek délelőtti vízbelökést nem engedélyezem. Este mesélni fog nekünk, úgyhogy szombatig Sir Tom a védelmem alatt áll. (A kimondatlan kérdésre válaszolva: igen, ha kell, viszek kardot is. ) Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 Tom nem szokott dolgozni a táborban (két túrórudi meg 1 liter kóla után azt se tudja hol van, nemhogy melózni ).. minden bolondságot benyaltok Ha mégis volt ilyen eseménye, csak megtévesztette önmagát, a fentebb említett, nála tudatmódosítóként működő szerek hatása okán. Ja és péntek este/szombat hajnal után se bántsátok.. Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Június 25, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2014 Aki ezt péntek reggel kivitelezni tudja, annak előre is gratulálokEttől összetettebb feladatokat is sikerült már leszervezni. A fekete furgon, és a fejre húzható zsák ez esetben is halá... hatásos lehetne (lásd: Kényszerpálya című nagy sikerű filmünket). Csakhogy reggel óta 15 millió aláírás gyűlt össze - meg egy Jadis által felhozott nyomós... szúrós érv - azért, hogy kegyelmezzünk meg Sir Thomasnak. A többség akarata, illetve a kard előtt meghajolva, minden táborban dolgozó játékos amnesztiát kap korábbi bűneire. Viszont idén továbbra is tilos dolgozni, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy felkutassuk a sutyiban dolgozókat, és ellehetetlenítsük tevékenységüket.Köszönöm a figyelmet!"Eridjetek, játszódjatok vala" Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Július 4, 2014 Megosztás Közzétéve: Július 4, 2014 Nem sikerült Daru Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés