Nefadar Közzétéve: December 29, 2003 Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 Újra együttMagához ölelte, érintése égetettÖlelésébe zárta, hogy újra érezzeA lány puha bőrének lágy illatátEmléket idézzen, feledje összes fájdalmátRégen lehettek így együtt, nagyon régDe most megint együtt vannak, mind örökké Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 29, 2003 Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 Lies or not liesI don't find tre true mighty swordAnd I don't belive the lying wordsI was to being still far away from youBut I so then also forever loving youNo bloody war that detach usYour destiny is the lastNo cruel death that attain to theeYou bring the substantive free Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: December 29, 2003 Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 Egy mondat a szenvedésrőlHa a házad pusztul, S családodnak vége,Birtokod is romban,Férgek rágnak élve,Szeretteid szállnakSorban fel az égbe,Kínoznak titokbanHatalmadtól félve,Gyötrődsz álmaidbanNem feküdhetsz rég le, Kínzott kedves arcokJönnek rég kísértve,Szíved lángja sorvadLelked szárnya tépve,Szemeid könnyekkelNéznek fel a fénybe,Élted mért dobnád elNem veszthetsz mást végreHogyha nincs már semmidMajd elődbe lépveA gonosz ártó métely Sírva fullad vérbe,Ellenséged fejétBoldog szívvel tépd le,Ifjú gyermek szívvelLépj egy újabb létbeSzükség van rád most isA világ szól így kérve. Link a hozzászóláshoz
Eleinor Közzétéve: December 29, 2003 Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 (szerkesztve) Miért? Miért késnek a válaszok? Miért nem szól, ki tudja mi az Élet? Miért nem beszél ki aggódva, figyel? Miért beszél ki semmit sem ért? Miért vagyok magányos társaságban is? Miért jó egyedül, bár gyötör a kín? Miért lesz vége egyszer minden jónak? Miért érzem a rossz örökké tart? Miért születünk? Miért öregszünk meg? Miért vagyunk ott, ahol éppen vagyunk? Miért vagyunk a Földön? Miért a sok miért S miért halunk meg egyszer Mondd, miért? Szerkesztve ekkor: Január 29, 2017 , Eleinor által Hiányzott a vége. Link a hozzászóláshoz
Vyergas Közzétéve: December 31, 2003 Megosztás Közzétéve: December 31, 2003 Nem lehet válaszEzt a verset Eleinornak szánom:Válasz nem volt és nem is lesz tán,Az életről nem tudhatják, mit szán.A figyelők célja a megismerés,A nem értők tudják, az élet kevés.A társaság ad, de el is vesz tőled,Egyedül érted csak, mi lesz belőled.Az idő forog és véget ér egyszer,Nem volt jó, s rossz sem lesz reggel.Születtünk, hogy megtudjuk mi lesz,Öregszünk, hogy éljük az életet.A helyed a tér, léted a világ,Azt mondom neked, a Föld a hazád.Miért lesz mindig, bármit is teszel,Meghalni kell, különben megveszel.Sokat mondtam most, mégis keveset,A miértre választ talán sosem lelek.Vyergas voltam Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Miért?Miért ily szürkék a válaszok,És miért ily rideg a nap a testemen,Miért didereg nappalom,És miért forró éjjelem,Miért látok lobbot szemedben,Mikor lelked didereg,S miért csalsz árnyat arcodra mikor nevethetsz?Miért mondasz élőre holtat,S miért lehelsz halottba életet?Miért keresek válaszokat,S miért nem jon felelet?S miért kérdem én is:Világosak-é a nappalok és Sötétek-é az éjjelek. Link a hozzászóláshoz
Zeld The Morbid Pilgrim Közzétéve: Január 7, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 7, 2004 Lightening lightenLightening lighten The bottom of HeavenYelling wind echoesGlowing halosStars illuminates the havenThe captain is about to leaveHe is to reach the lakeBefore Dawn unfold his armsTo sweep away the starsHe should find the wheel of timeHe should leave the laws behindHe should stop the course of futureHe should deal with Mother NatureDamnation awaits if he fallsBut if he reach his goalsHe may bring back the nightWhen his bride went To her eternal restHe may lay beside herAgain, forever, and everFeel her warmCaressing armAround the neck of himSee the sparks withinHer angel like eyesGlowing with lust for lifeHis passion guided him throughWhatever crossed his wayHe couldn Link a hozzászóláshoz
bencurrrr Közzétéve: Január 11, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 11, 2004 Sötétségbe bolyong lelkedSötéségbe bolyong lekedSzíved reményt nem lelhet,Halott fényben fürdik arcodS, lelked árán nyersz te harcot.Félelemtől remeg kezedLázban izzik fel a szemed,Elpusztítod miről hiszedEllenségként jár körülötted.Megvetés és gyűlöletTényleg annyi életed?Véres csaták fájó sebekEttől jobb a közérzeted?Gyermek vagy még így nem érted,Õsök űtján mi a lényeg,Napsütötte erdők rétek,Testvér nélkül el nem éred.Figyelj s tanulj majd megértedLábad hamis útra tévedt!Addig is fogadd meg szavamHited fájó, sötét cella,Béke jobb a fénynek útja Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2004 Semmit sem tehetekA messzi égbolton ragyogott a napDe mégiscsak erősebb volt a fagySemmit sem engedett a dicső földönOtt hol folyamatosan dolgoztak a törpökAz idő lassan telik, s nem jő enyhülésHa nem lesz enyhülés, marad a menekülésFeláldoznám életem, népen jobb sorsáértDe nem élhetek a holnapért csak a máértÉletem mit sem ér, ha népem szenvedCsak azért, mert semmit sem tehetekA tanácsosok tiltják, ellenem vannakÕket nem érdekli, hogy népemből mi maradSenki sem áll mellettem, nem bízhatokEmiatt olyan nagyon magányos vagyokMegölték szerelmem, most már én jövökItt e helyen az istenháta mögött Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2004 Senki sem tudjaSenki sem tudja, milyen igazi rettegésben élni.Mindenki tudja,milyen csontig áthatva félni.Rettegve félni a jövőt,a bizonytalanság áthat.Semmi sem állhat e fölött,a kérdés megoldásra váratSenki sem tudja,milyen félni a múltatMindenki tudja,milyen az, mit semmi felül nem múlhat Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2004 MenekülszMenekülsz, futsz az életedért,Utálnak, nem mondanak véleményt.Mindennek vége, amiért küzdöttél,Az élet értelmén minek tűnődtél?Feledve leszel, mert a gyűlölet hajt,S átkozott leszel a síron túlon is majd.A félelem sötét árnyként követ téged,S pusztulsz majd, mint átkozott véred. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2004 ÉrtedElfeledném érted előző életemCsakhogy magával ragadjon a végtelenÉrted mindig bármit megteszek,Csakhogy érezhessem örök szerelmedMennék, de még nem állok készenHiába szólít oly nagyon a véremHozzád csakhogy veled legyekS ezáltal mindörökké szeress Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2004 Hegy foglyaiZúg a szél a hegy magas ormainKik fent ragadtak azok a hegy foglyaiA hideg szél arcukba fújja a havatS több társuk már halálra van fagyvaSúlyos páncéljaik a hóba vannak dobvaMeghalnak, tudják, de egyikük sem mondta Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2004 MegölnélekMegölnélek, hogy senkié se lehessMegöllek, hogy ha mást szeretszSzeretlek, és mindörökké foglakS nekem a szerelmet hoztadNem érdekel ez előtti voltad,Csak ami történik mostanSzerelmed a magas égig emelS emiatt lelkem soha el nem felejt Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 14, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2004 Rohirok érkezteSokára jöttek, de várni megérte A Fehér Város mellé hajnalban érkeztekHosszan sorakoztak a város mellettAz erős s hatékony lovas seregSzemben állnak a mordori seregekkelS Szauron szívében megül a rettenetA rohír sereget Théoden király vezetteS Minas Tirith felszabadítására érkeztek Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2004 Tarlain és LarionA lány Liar testvéreként születettS országában lettek hatalmas ünnepekHatalmas harcos akár csak bátyjaS ugyanaz mindkettejük rejtett álmaTarlain az utolsó ezüst elf a földönKinek nyomába sem érhetnek a hatalmas hősökLarionnal a csatamezőn találkoztak egyszerS szívükben egyszerre támadt föl a szerelemHázasságuk boldog, de nagyon rövid voltMert egy vadászat vetett véget ennek mi oly rég voltTarlain karjaiban halt meg gyönyörű szerelmeMert megmenteni sajnos nem menthette Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2004 Az UtolsóFajának utolsó egyedeként él hosszú idejeNincsen neki már szerette, se isteneMenekül, mert mindenki őt akarjaHoltában látni, mint valahaFaja eltűnt már a történelem színérőlS ő már rég nem hallott az igérőlA szerelmet sem keresi, neki már mindegyMert úgy is örökre elveszett már mindenA világ megváltozott, minden más lettS ő az utolsó is el lett feledveMég mindig régi lakhelyén él csöndbenMajd egy éjszaka elalszik mindörökre Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2004 Szerelmem halálaA ködön keresztül feltűnt sovány alakjaEgyedül jött, akár csak valahaFutva rohanok ki szerelmem eléS félelemmel nézek sebes teste feléMikor hozzá érek, karjaimba zuhanS karjával maga mögé mutat,De én ott semmit sem látokS ő csak annyit, suttog: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2004 SilverLépteink zaja lassan elhal a puha fűbenIde menekültünk szerelmünktől űzveKarjaidban a szerelmünk tüze égetS a csókjaid íze mámorosan édesForró érintésed szinte perzselMíg a csillagok ragyognak a fejünk felettDe magányunkban nem sokáig vagyunk együttMert testőrök jönnek, kiket köt az esküKétségbeesetten nézek, míg viszikHisz Õ nem e világi, akárhogy hiszikÉn igen, de ő csak engem követettAz eredeti világunkból ezekre a földekre Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2004 Többé nemMenekülj,amíg csak teheted!Tart esküd,nem lehetsz velem!Feledj el,életed mentheted!Fuss messze,s örökre feledj el!Várok rád,ameddig csak élek. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2004 Társad leszekTársad leszek a hosszú életbenS utána miénk lesz az egész végtelenTársad leszek a magányos halálbanS az életért folytatott csatádbanTársad leszek mikor könnyedet hullatodS akkor is mikor társaságod untatodTársad leszek a túlvilágon örökkéS mikor csak tőlem kapsz már törődést Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2004 SírvaA régit eldobják, feledve régAz újjal foglalkoznak, ezt súgja a józanészNem engedi, hogy az exét láthassam s vele tartsakS emiatt könnyezve írom le ezeket a szavakatMi lesz, ha megint őt választja? Félek ettőlNem kéne erre gondolni, de nem vagyok erősCsak egy órát ígért, de az lassan lejárSzíve kapuja mindörökre felém bezár? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 28, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 28, 2004 Többé nemSoha többé nem érinthetem arcodatS többé nem hallhatom kedves hangodatTöbbé nem láthatom csillogó szemeidS többé nem simogatnak már a kezeidTöbbé nem bújhatok hozzád éjjel, ha fázokTöbbé nem mesélhetem el neked az álmomTöbbé nem érezhetem csókjaid édes ízétS többé nem láthatom szemeid barna színétTöbbé nem érezhetem finom illatodS többé veled sajnos nem vagyokTöbbé nem simulhatok testedhezS többé nem alhatok már el mellettedTöbbé nem lehetek már veledS soha többé nem érezhetem szerelmedet Link a hozzászóláshoz
Argos Közzétéve: Január 29, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 29, 2004 FeledésNevek, arcokMelyeket elfelejtekKépek s vonásokMelyek feledásbe mennek.Emlékemben élnekMár csak továbbHalványló foltokMelyek eltűnnek majd végleg.Egyszer volt emlékMely már alig derengEgy kihült érzésMelyet feledtem régen.Halk suttogásHomályló képekEnnyit hagyott nékemMit nem feledhettem.Nem érzek én már semmit sem Nem érzek én már semmit sem Kihült szívem S teszem mit kell gépiesen. Lelkem higed. Magam is megrettenek. behunyom szemem S mélyre tekintek Látom azt mi voltam S hogy mivé lettem S állok döbbenten.Bye ArgosCímeme: bpmone@freemail.hu Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 30, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2004 Egy lány halálaEgy lány sikolya szelte át a teretS benne volt a halál heveSokan látták mikor kardba dőltS fehér bőrére vörös vére kiöntAkkor még egyett sikoltott, s többé nemhagyta el ajkait egyetlen szó semLelke eltávozott, messze el inennS csak is érte szól az esti mise Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés