Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Nyári Tábor 2007 - Élménybeszámolók


TAO

Recommended Posts

Halihó!

Leszek az első élménybeszámoló kalandozó, hiszen a többiek nagyrészt még Selypen vannak. :)

Rövid leszek: szerintem ez volt az elmúlt 3 év legjobb Kalandozók Nyári Tábora. Nem tudom, hogy a szervezés, vagy a kisebb létszám miatt volt-e így, mindenesetre én nagyon jól éreztem magam.

Minden program nagyon tetszett:

- Úgy érzem jól sült el a Munchkin-verseny, sok újoncot toboroztunk (pl Üdv a köreinkben Magyar Gergely! :D)

- A vérpisti verseny is "aranyos" volt, ezt is emlegetni fogjuk egy darabig (döntő kb 1.9 szegmensig tartott, ebben benne volt fejenként több varázslat, több támadás is)

- Én sokat sportoltam, foci, kosár, dobógyűrű (?), birkózás, ésatöbbi :)

- SirTomnak ismét köszönjük a mesét, sajnos szokás szerint beálmosodtunk a végére, de nagyon élveztük

- Az utolsó éjszaka bulija is fergeteges volt, a négyesfekvőtől kezdve a hajnali mezitlábas fociig. ;)

- ésatöbbi...

Csak így tovább kalandozók! Úgy érzem jó úton járunk.

ui.: köszönöm minden szervezőnek, hogy lehetővé tették ezt nekünk.

Link a hozzászóláshoz

Befutottam én is, és máris felnéztem, irt-e már valaki. :)

Én csakazt tudom modani, hogy sokkal sokkal jobb volt, mint a tavaji tábor. Végre tábor hangulat volt. Jó volt látni, hogy a táborlakók szórakoztak, és beszélgettek egymásssal. Kapcsolatok, barátságok alakultak ki. Volt közösségi élet. Élt a tábor.

Mikor elkezdtük szervezni a versenyt ezt tartottam a legfontosabbank. Igy nagy öröm, hogy ezt sikrült összehozni, és remélem az újabb beszámolók ezt megerősítik.

Nekem is jól esett a sok mozgás/sportolás. SirTom mesébe én is belefolytam, és megtapasztaltam a szerepjátszás egy magasabb létformáját. Szerintem én rátérek erre az ösvényre. ;)

A legjobb az egész NYT-be az volt, hogy találkoztam a barátaimmal, és a haverokkal. Az pedig már biztos, hogy ha ilyen jó lesz miden éveben, akkor én mindig ott leszek. ;)

Jó lett volna játszani egy jót, csak erre midnig késő este került sor, én meg álmosan nem tudok játszani, leglább is nem esik jól. Remélem jövőre kitalálunk erre valmi okosat. ;) Kimaradt a Western mesélés is, de jövőre készülni fogok, és száz, hogy lesz! ;)

Mesélői oldalról a csapatom rendesen feladta a leckét, nehéz volt őket játékba tartani. Hogy a melegtől, vagy a tapasztalat hiányától volt ez, nem tudom. De érdekes volt látni, és mesélni nekik. Talán én is ilyen voltam a barátaimmal 12 évvel ezelőt. Remélem tényleg élveztek a játékot, s nem csak vigasztalásból modták nekem a legvéresebb KM díja maitt.

Nem szeretek karaktert pusztitani, mert tudom hogy a karakter - főleg még a fiatalok számára - sokszor a szivükhöz nő, na és jobb játszni, mint karaktert generálni. :) De ha a kocka dönt - márpedig igy volt - akkor nincs mit tenni. Ez is a játék része - és ez csak jtáék. ;)

Kiváncsi vagyok a többiek véleményére is!

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Én leszek a harmadik :)

A tábor nagyon jó volt, tényleg talán az eddigi legjobb NYT. Lehet, hogy azért érzem így, mert nagyon sok barátom jött el, akikkel végre tudtam beszélni ha többet, ha kevesebbet, meg azért, mert ismertem szinte mindenkit, de ez szerintem nem számít. A szervezés tényleg jó volt, szükség volt szervezőkre, a bírós dolog is jól sült el és a táborszabályzatot sem szegtétek (szegtük) meg túl sokszor :)

A modul is piszok jól sikerült, köszi ezért nektek, kedves modulírók!

A mesélés is nagyon jó volt, köszönet neked, Sneer!

A party is nagyon jó volt, köszi srácok, maradandó élményt hagytatok bennem.

A munchkinozások, a focizások, a liveozás, röviden tehát minden egyéb program is remek volt. A koszt nem volt olyan, mint amit régről megszokhattunk(am), de még így sem volt rossz, kipótoltuk Gyrosszal.

Remélem jövőre találkozunk ugyanitt, és egy hasonlóan jó táborban vehetek részt megint.

Köszönöm, hogy itt lehettem

CS

p.s. - Mosquito -azért fájt úgy a lábam mikor összerúgtunk, mert eltörött a kislábujjam :D

Link a hozzászóláshoz

Üdv

Nos, összeségében jól éreztem magam :] Ezzel szerettem volna kezdeni. Nagyon meglepett, hogy mennyi új arccal találkoztam a táborban. Főleg fiatalabbakkal. Ez jó :) Az látszik belőle, hogy a magus-nak van jövője, terjeszkedik, és vannak még emberek, akik nem csak az árnyoldalát látják benne. (hibái, jogi pereskedések, stb) Ennek ellenére meglepetten tapasztaltam, hogy a régi "magból" viszonylag kevesen jöttek el. Nem szeretnék neveket felsorolni, hogy kire gondolok, mert ha kihagyok valakit, abból sértődés lehet :twisted: . Összességében ez meglepett, és elgondolkodtatott. Nagyjából arra jutottam, hogy az ominózus TT2006-os story miatt nem voltak az illetők jelen, elment a kedvük, vagy ilyesmi. Ezt sajnáltam leginkább. Remélem valami következő rendezvényre már ők is eljönnek.

A modullal kapcsolatban, mert hát mégis ez egy szerepjáték tábor volt, nah :)

Érdekes egy kaland volt, viszont az első olyan, a táborok folyamán, amikor a folyosókon a modul végeztével NEM (!) ment a "fikázás". (Pontosabban én nem tapasztaltam) Ez nagyon nagyon jó. Tényleg. Minden bizonnyal volt benne egy pár hiba, szerintem nincs is olyan, amibe ne lenne. Sneerel beszéltünk is erről, ami hiányzott: nem nagyon volt motiváció a JK-knak. Ezen lehetett volna még egy kicsit javítani, bár Mi tudtunk úgy játszani, hogy nekünk bizony legyen valami, de ez kicsit "kreált" volt, olyan "na csináljuk meg a modult" szagú. (Előtöri, menekülések, ismét jó lehetőség egy szigetre elbújni egy időre)

A másik fontos dolog: Szerintem ez a modul rövid volt egy 5 napos táborra! 1. nap leérkezés, játék semmi... ez már fura volt. 2. nap 4 óra játék sikeredett, meleg meg egyebek miatt. 3. nap kb 3,5 óra játék és vége. Haladtunk rendesen, voltak kitérőink (!), harcoltunk többször, a fiú leszállítva, a gyűrű leszíállítva, a nagyúr helyettesítve a bálon, az ellenfelek totális megsemmisítése élen a Mantikorral :] (3 kör, -66 ÉP, 2 fő ölte meg az 5 fős csapatból, többiek "AFK" :D) Remélem érhetően fogalmaztam. Szóval feleslegesen hosszúra nyújtható modul volt, ami nagyjából 1 nap alatt lejátszható. Ezen kívűl más nem nagyon jutott eszembe, bár még nem olvastam el a modult, remélem felrakjátok az oldalra publikus változatban.

Újfajta pontozás: Én úgy éreztem, hogy nem volt teljesen hibátlan. 3 bíró jutott 9 csapatra. Õszintén szólva az lenne a "tökéletes" megoldás, ami persze TUDOM, hogy nem kivitelezhető az emberhiány miatt, hogy egy-egy pontozóbíró ül 1-1 csapatnál egy egész cikluson át, majd forgás. Arra próbálok rávilágiítani, hogy nem feltétlen volt teljesen képben a bíró, mivel nem látott csupán pár percet.

Javaslat, hogy konstruktív legyek: ok, van 3 bíró. A bírók üljenek legalább 1-1,5 órát, ha nem is egy ciklust egy csapatnál.

KM-ek: Mivel nem volt KM forgás, így mindenkinek 1-1 km jutott, így a sajátunkról, Hókuszról 1-2 szót: Nekem bejött a mesélési stílusa. Tudott kezelni 3-4 már-már az üvöltést megközelítő hangerővel kommunikáló, egymást túlkiabáló (najó, túlzok persze :]) JK-t. A lényeg, hogy mindenkit tudott egyformán játékban tartani, játékteret adni. A varázsló épp annyit szerepelt, mint a harcos. Ez tetszett. Ennek így kell lennie :] Én élveztem, és köszi mégegyszer!

Vér Pisti verseny hatalmas volt, habár kiestem még az "előzetes fordulóban" hála egy öngyilkos BM-nek, aki 8500 körüli sebzést okoz 1 körből. Én azért ennyit nem :D Na abban volt fantázia, tetszett :D Döntőben TAO vs Condor is hatalmas volt, és csak a szerencsén múlt :D Condor 3x dobott TÉ-t, első: 14, második: 20 körűl. harmadik: 99... owned... amúgy TAO karijában is volt fantázia :D Most lesz 1 évem azon agyalni, hogy hogyan fogom meg Gambit ötleteit, amit utólag vázolt, hatalmas "anyázások" közepette, hogy miért aludt VP helyett.

Hú mit írjak még... Bár ígyis sokat gépeltem... Köszi a csapatnak és a bíróknak az 1. helyet, Ynev kvízben habár elsők lettünk, de ha ez egy dolgozat, akkor az 50%-ot, ami a kettes határa, még nem értük el. Ezen dolgozni kell. Hú MagyarGergely, valami hihhetetlenül nehézre sikeredett amúgy ;)

Link a hozzászóláshoz

Ahhoj!

Nem szeretek regényeket irogatni, egyébként is aki ezt olvassa, ott volt a táborba, tudja milyen fergetegesre sikeredett. Elsősorban a szervezőknek, KM-eknek, modulíróknak szeretném megköszönni, mászrészt pedig a tábor összes többi lakójának az igen kellemes hangulat megteremtését 8) . Csak azt sajnáltam egyedül, hogy a térdem miatt sok sportlehetőségből ki kellett maradnom, de majd jövőre. Túl jól éreztem magam, hogy megússzatok a 2008-as NYT-n :twisted:

Jó éjt: Kniel :wink:

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet mindenkinek!

Nekem ez volt az első táborom a Kalandozók.hu-s társasággal, nekem Kniel ajánlotta, hogy menjek, és nem bántam meg. Kezdő játékos vagyok, de ez a tábor ráébresztett arra, hogy érdemes utána olvasgatni a dolgoknak.

Jó volt látni hogy a tábor valóban élt, és minenki beszétgetett mindenkivel. A kalandmesterünknek szeretném megköszönni a kalandot, én magyon élveztem! :D A szervezőknem is köszönöm, a modul iróinak is!(meg anyukámnak is aki finom sütivel várt itthon) :)

Szóval én biztos ott leszek a következőn, remélem ezzel sokan vannak így :)

Arel kisérjen utatokon!

Link a hozzászóláshoz

Röviden csak annyit szeretnék írni, hogy Köszönöm!

Kicsit bővebben(, de csak kicsit mert nem találok megfelelő szavak és mert a kevesebb sokszor több!): Nekem eddig ez volt a legjobb tábor. Minden percét élveztem. Sok-sok apró pillanattal lettem gazdagabb, amire mindig emlékezni fogok.

Köszönöm a szervezést, a mesét és hogy ilyenek vagytok. Szeretlek titeket. :oops:

Csak egy dolgot sajnálok: Hogy a következő táborig fél évet kell várnom. :cry:

Link a hozzászóláshoz

Nagyon jó volt ....kegyetlenül ........nagyon nagy arcok gyűltek össze ott :D Az első táborom de mindig emlékezni fogok rá

Mindenki nevében(sztem)szeretném megköszönni a Szervezőknek ,a KM-eknek , a Segítőknek , a Csapatomnak, Mindenkinek és persze nem utolsósorban a Mesélőnknek Misinek.......aki megkapta a "Legvéresebb" KM díját nagy tapsot neki :D .....igaz hogy kilett írtva a 3/4 parti de ilyen jó mesélést még nem éltem :) .......és ha lehet és Misi is bele egyezik jövőre is mesélhetne nekünk....... :)

Köszönjük Misi....... :)

Dodó

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Én ugyan még csak kettőből tudok választani, de én is ezt a tábort éreztem a jobbnak. Nagyon tetszett, és jó volt ott lenni.

Köszönöm a csapatomnak a szórakoztató játékot, amit bár az álmosság megtört néha, de ettől még úgy érzem, hogy valóban élményekben gazdag, szabad játékot sikerült játszani. Baraadheikben nem nagyon maradt ép kocsma, s bár a politikai erők kisakkozták őket a porondról, a Rounn fejéért járó pénzzel sikeresen, élve (!) hagyták el a Baraad-szigeteket. Ja, és had adjam át 'Velősz Cupák', a goblin szeszmester üdvözletét... :lol:

A modul nagyon tetszett, (nem csak az a része, amit én írtam... :D ), szerintem egy kellőképpen alakítható, megfelelő szabadságot biztosító, számtalan megoldási, vagy csupán túlélési lehetőséget biztosító játékot lehetett kihozni belőle. Köszönet és egyben őszinte gratuláció érte Sneer mesternek.

Felül kell vizsgálnom egy korábbi véleményemet, nagyon jó volt, hogy a mesélés korlátok közé volt szorítva, tavaly még köszönésre nem nagyon jutott idő a többiek felé, mert éjjel-nappal ment a modul, ami tetszett, de ez jobb volt! És lehetett nyújtani, ha akartuk.

Köszönöm, hogy megmutattátok a munchkint, nagyon tetszett. Bár a versenyt (még) nem sikerült megnyerni, sokat játszottam. Remélem, sikerült errefelé is meghonosítani... És noha azért nem adom fel érte majd a MAGUS-t, egy doboznyit biztosan beszerzek... :) (Bár előbb elvonókúra, mert a vacsoránál két kincsért el akartam cserélni a párom sütijét... :lol::lol: )

Ja, és srácok, remélem, nincs harag, legközelebb figyeljétek a kezemet! :lol:

Hely tűrhető, park jó, sprotolási lehetőség nagyon változatos (ehhez már csak hajlandóságot kell szerezni legközelebb...) kaja ehető volt, a "gyrosos-néni" is szép volt pár nap "magány" után :lol: , a wc-t hagyjuk, de hát nem ****-ni mentünk elsősorban. Élveztem a Xéna-korong dobálástól kezdve a fociig mindent, és köszönet mindezoknak, akikkel jót beszélgethettem.

Örülök, hogy tetszett az Ynev kvíz, ami szándékosan lett ilyen, amilyen, és ha minden jól megy, jövőre egy hasonló - bár többszörösen sorvasztott végtaggal megírt, halottmozgatás-bélyeg súlya alatt összeállított tesztre lehet számítani! 8) Ja, a szépségvarázs többlet jelentéstartalmán máig gondolkozok... :twisted: És amúgy -Milyen Péter?

Szóval köszönöm, hogy köztetek lehettem, hogy jól szórakozhattam, (így tovább Holló, Antail és Sneer meg a többiek is!), és jövőre mindenképpen találkozunk! - ha nem hamarabb... :twisted::twisted::twisted::lol:

Link a hozzászóláshoz

Hey!

Már kómálok rendesen, (én még jóformán csak most értem haza Selypről) de energiám még mindig van arra, hogy köszönetet mondjak az elmúlt napokért.

Egy nagyon fontos dolgot ki is hagytam, mikor lányos zavaromban kioldalogtam a kupáért. (nem akartam reklámozni magam, de nem jut eszembe olyan megfogalmazás, amiből kihagyhatnám a díjat :roll:)

Bár ez egy egyéni díj, én mégis úgy érzem, hogy hatan nyertünk meg, a csapatunk és a KM-ünk együtt. Szóval ezúton is szeretnék köszönetet mondani Rajmundnak a hangulatos mesélésért és a csapatom tagjainak, (Kniel, Ulmikukac, Herman és Matt Démon) hogy velük játszhattam, továbbá köszönet a szervezőknek a jó hangulatért és a sok türelemért.

Az eddigi hozzászólók közül sokan írták, hogy tényleg ez volt az utóbbi idők leghangulaqtosabb NYT-je, mindenki felszabault volt és sokat beszélgettünk, nem voltak nagy nézeteltérések. Ehhez csak csatlakozni tudok. Komolyan mondom a végén már szinte hiányzott egy kis feszültség, vagy balhé, olyan idillikus volt minden.

Nekem a kaja is ízlett és elég is volt viszonylag, így a kedves kis sapkás konyhásnéninek is köszönöm :)

Nem utolsó sorban pedig nagy tisztelet a modulíróknak, mert tényleg kitettek magukért. Bár én még csak most ismerkedek vele itthon, (mert a táborban eléggé eltértünk a főszáltól :P) az nekem is feltűnt, hogy csak jót hallottam róla, és a már-már tradícióvá vált utólagos fikázás csakugyan elmaradt. Ez pedig nem semmi.

Szóval végezetül én is csak beállok a sorba és köszönetet mondok mindenért mindenkinek. Jövőre egy ugyanilyen NYT-t ugyanígy.

Link a hozzászóláshoz

Üdv! Hát az előtem szólók szerintem már a tábor nagy részét leírták, bár nem lehet igazán ezt szavakba önteni, ott kell lenni. Nekem nincs viszonyítási alapom de életem legjobb táborában voltam az elmúlt hétben. Én is köszönettel tartoznék a modulíróknak, a csapattagjaimnak, a szervezőknek és a KMünknek Darunak akinek bocsánatkéréssel is tartozok... na szóval bocs h nem sikerült úgy teljesíteni a kalandot ahogy tervezve volt. gondolom azért jól meg is izzasztottunk.. no meg hát mi is megizzadtunk (részben omak fogadójában részben a vigyorgós egymás után duplanullás-dobásaidnál :) ) és még köszönettel tartoznék végülis minden táborlakónak a hangulatért a poénokért a munchkinért (hogyan is jött ki? asszem 77.szintű lett a szörnylajstrom az utolsó körben ellenem 8) ) és mindenért. köszönöm :)

Link a hozzászóláshoz

Nos,

en kerek-perec kijelentem, hogy ez volt az eddigi legjobb taborom (persze leszamitva a legelsot, hiszen azt lehetetlen uberelni) es koszonom mindenkinek aki tett ezert.

Reszeletesebben:

Koszonom azoknak, akik nem adtak fel a remenyt akkor sem, amikor mar minden elveszni latszott (micsoda megfogalmazas:)

Koszonom azoknak, akik eljottek es jol ereztek magukat.

Koszonom azoknak, akik elviseltek mind taborlakokent, mind pedig KM-kent (bar gyanitom ez utobbi kisse nehezebb volt:)

A csapatomrol csak annyit, hogy nagyon jol ereztem magamat veluk es remelem sikerult egy tobbe-kevesbe maradando emleket adni az elso taborozosoknak ill uzenem a regi rutinos jatekosoknak, hogy a tronkovetelok mar kozottunk vannak...

Jo volt beszelgetni a regi ismerosokkel illetve olyanokkal is akikkel csak most hozott ossze a sors. Persze, nekem is hianyzott nehany "oszlopos' kalandozo, de el kell fogadni a tenyt, hogy valtoznak az idok, van aki mar nem er ra eljonni taborokba, van aki erdeklodeset vesztette vagy eppenseggel dacbol nem csatlakozott...ez van, emlekezni jo, sovarogni felesleges.

A modullal kapcsolatban meg annyit emlitenek meg, hogy szandekosan lett ennyire rovid, nem akartuk, hogy ranyomja belyeget a taborra, hiszen igy feltehetoleg pont azok a programok maradtak volna el erdeklodes hianyaban, amik most ennyire emlekezetesse tettek ezt az elmult par napot a legtobb kalandozo szamara.

A pontozas szerintem jobban sult el, mint remeltuk, termeszetesen finomitas meg szukseges a tovabbiakban, de a koncepcio garantaltan maradni fog.

Tehat megegyszer koszi mindenkinek aki tett barmit is a taborert (szervezo es resztvevo egyarant) es termeszetesen a legnagyobb koszonet iden is Antailt illeti...koszi

Cz

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet!

Jóléreztem magam énis a táborban, örültem, hogy a februártól tartó szervezői munkálatok ilyen szépen beértek. Köszönet mindenkinek aki a táborban résztvett, örültem, hogy jóléreztétek magatok.

Köszönet a szervezőknek és a kalandmestereknek, hogy ilyen fergetegesre szerveztük meg A 2007-es KALANDOZÓK NYT-t. :)

Köszönöm minden táborlakónak, hogy megtudtuk mutatni, hogy mi milyen színes és klassz közösség vagyunk! 1..2.. KALANDOZÓK 8)

Örültem a sok új táborlakónak, a szerepjáték él; az utánpótlás támogatásában pedig úgyérzem kivesszük rendesen a részünk.

Találkozunk a következő programunkon!

üdv.

Zoltán, ala Antail

Link a hozzászóláshoz

Remek hangulat volt, a szervezők és a játékosok is kitettek magukért! Gratulálok, jó volt köztetek lenni (ha csak egy fél napot is)!!!

Külön köszönet a partimnak, akik végül egyre fogyatkozó számban, de végigvitték a röpke kalandot.

Ültetési sorrendben: Felon (Felon), Hókusz (Hókusz), Tao (Ropi), Fekete Holló (Csizmás Raun), Mosquito (Ozit) és Venes (Thalyssa). Epizódszerepben Scylla játékát láthattuk, ahogyan fogadósként osztotta az észt. Hehe, még több ilyet! :)

Remek játék volt.

bundáskenyér rulez... :P

A délutáni foci is jól esett, külön örültem, hogy teljesen fair play a játék (itthon a csapatunkkal mindig valami ostoba bajnokságba nevezünk be, az ember el is felejti a foci igazi szépségét).

Az első megdöbbenés: 1,5 órán át kocsikázok (persze kondi nélkül) a tűző napon (50 fok a kocsiban). Megérkezem Selypre, kiszállok, látom, hogy fel van áztatva az egész utca... Mondom magamban: - ki az az állat, aki ennyit locsolt feleslegesen?

Később derült ki, hogy Selypen esett az eső (szerintem az országban csak ott esett az eső, mert sehol még egy felhőt sem láttam útközben).

Aznap még kétszer esett. No comment.

Link a hozzászóláshoz

Mert nem játszottál még 20. szintűekkel... :D

Az is nagyon brutál tud lenni... Próbáld csak meg, amikor egy 60. szintű fejvadász beugrik a csata közepébe, segíteni a 68-as lovagnak...

Mer' én már láttam olyat is. Igaz, jót röhögtem... +30 sp sebzés fúvócsővel? Ammár fííííling a javából...

Szal egyszer majd vállalok egy high-end mesélést is, ha kapunk hozzá elég időt.

Na de elég az off-topicból, bocsi.

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlettem!

A táborban jól éreztem magam. A mesélés fantasztikus volt. Köszi Cz

az egész csapat nagyon élvezte. Tényleg sikerüt maradandó emlékkel gazdagítanod minket.

A szervezőknek köszönöm a munkát tényleg nagyon jó volt az egész.

Az ibarai jégbányászoknak meg a hangulatott a két csapat tagjai azt hiszem elég jól elvoltak együtt. Bocs aki az utolsó nap nem tudott aludni tőlünk.

Legkésőbb jövőre talállozunk.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Végre sikerült kipihennem az uccsó átvirrasztott éjszakát. Én is csak azt mondhatom, hogy ez volt eddig a legjobb táborom! :wink:

Végig jó hangulatban zajlottak az események, és sok szimpatikus emberrel találkoztam az öt nap alatt. A helyszínnel és körülményekkel minden rendben volt (kaja, szállás, stb). Külön előnye volt a helynek a hűvös tornaterem, a park és a szép környezet.

A modul nekem nagyon tetszett. Minden csapatnak lehetőséget adott, hogy a saját kedve, szellemisége szerint oldja meg a szituációt. (Mi például - úgy hogy szerepünkről senki sem tudott - nagy nyílvánosság előtt hamvasztottuk el a főellenfelet, aki előtte még töredelmesen "bevalotta" bűneit! Jó mulatság, férfi munka volt!) Ezúton is külön köszönet Mosquitonak (nagyrabecsült KM-ünk), hogy partner volt a modul időben való befejezésében. A bíráskodás rendszere azért szerintem még javításra szorul, pl. jó lett volna, ha minden csapat kap egy rövid - akár privát - szöveges értékelést a teljesítményéről és arról, hogy miben kell még fejlődnije. Az első helyezett pedig egy nyílvánosat az eredményhírdetésen, csak hogy mindenki tudja, mivel is érdemelték ki azt.

A kvíz vereny brutális volt, de hogy mi 4. helyen végeztünk az lehetetlen (szinte üres lapot adtunk be!!!). Ezúton javasolnám, hogy számoljátok újra a pontokat! :D

A Munchkin verseny is nagyszerűre sikeredett. Külön érdekesség, hogy regénybe illő módon az utolsó fordulóban az 1. asztalánál az "Isteni beavatkozás"-al győzött Fenix, és így megnyerte az összetettet is.

Az Earthdawn bemutató mesét is sikerült részben megtartanom, csak hát a késői időpont miatt a történet 20%-ánál csapat egyik fele bealudt másik meg szétcsúszott (az ork-elementalista buzogánnyal tört a t'skrang-kardmester életére) :) , de ezúton is köszönöm az öt vállalkozó kedvű Jk-nak, hogy beavathattam őket ebbe a klassz kis játékba.

Végül én is minden táborozó nevében megszerteném köszönni a szervezők munkáját. Bízom benne, hogy ha lehetőségem nyílik rá, más hasonlóan élvezetes táborokban még taláklozhatom veletek! :wink:

Üdv,

Hulla

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet mindenkinek!

Bocsi CS a lábujjad miatt :sry: ,de ez nem hátráltatott az utánna következő eseményekben igazi kalandozó vagy!

A táborról:

-kaja: nem volt sok, de lehetett repetázni és még ehető is volt.

-szállás: nem tudok róla semmit mondani mert naponta max 3 órát voltam benn azt meg átaludtam.

-egyéb programok:Amikor az utolsó nap "na majd most kiaszom magam" jelmondattal lefeküdtem és másodpercekre rá elhangoztak a 4-es fekvő vezényszavai rájöttem nem fog menni inkább döntöttem úgy lemegyek és beállok közéjük. (Jól döntöttem) Az utánna következő mezitlábas foci, birkózás TAO-val, meg az

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...